VPN Neograničeno


 • cijena

  Iz $ 2,78
  / mjesec

 • deblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited je usluga sa sjedištem u SAD-u, koja se općenito smatra dobrim i razumljivim. Sjedište u SAD-u nije idealno za uslugu privatnosti. Međutim, VPN ne čuva invazivne zapise - i provodi OpenVPN enkripciju - što bi VPN trebalo učiniti dovoljno sigurnim za većinu ljudi.

VPN ima širok izbor poslužitelja u 70 zemalja, što ga čini dobrim za deblokiranje puno sadržaja širom svijeta. S donje strane, WebRTC propuštanja na macOS-u i Windows-u trebat će ručno priključiti kako bi se ovaj VPN zaštitio na IPv6. Što se brzine tiče, ovaj VPN radi u redu - pruža brzine veze koje su dovoljno dobre za streaming u HD.

ProPrivacy.com Postići
7.4 od 10

Sažetak

Kao i kod ostalih pružatelja VPN-a, i VPN Unlimited ima nekoliko razina pretplate, a pogodnosti i popusti koji se nude kupcima koji se obavežu na dulji vremenski period. Lijepa stvar o VPN Unlimitedu je što deblokira popularne streaming servise poput Netflix US i BBC iPlayer. Također, potencijalni pretplatnici mogu testirati VPN pomoću 7-dnevne garancije povrata novca.

Brza statistika

 • Nadležnost
  SAD
 • zemlje
  70
 • Istovremene veze
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  56.64 Mb

Cijena

3 godine

$ 2,78
na mjesec

1 godina

$ 5.00
na mjesec

1 mjesec

$ 9,99
na mjesec

VPN Unlimited bitno je promijenio svoju shemu cijena od kada smo zadnji put pregledali uslugu. Izvorno Keepsolid VPN Unlimited bio je jeftin VPN s proračunskim mjesečnim planom. Danas je to usluga koja je u skladu s standardnom VPN shemom cijena.

Da budemo fer VPN Unlimited i dalje je izvanredna vrijednost ako uložite tri godine - samo 2,78 USD mjesečno to se može smatrati povoljnom ponudom. No, s protuvrijednošću od 5 USD mjesečno po godišnjoj tarifi (plaća se u pojedinačnoj rani od 59,99 USD) i 9,99 USD za jedan mjesec, može se reći da je VPN Unlimited prosječni VPN-ov po prosječnom cijenama za svoj držač.

Novo otkad smo zadnji put pregledali uslugu, VPN Unlimited sada korisnicima omogućuje kupnju pretplate za bilo pet ili deset simultanih uređaja. Korisnici koji žele povezati do 10 uređaja (na primjer obitelji) mogu platiti 14,99 za jedan mjesec, 89,99 USD godišnje ili 149,99 USD za trogodišnji ugovor.

Korisnici se također mogu odlučiti za doživotnu pretplatu po cijeni od 199 USD za 5 uređaja ili 299 USD za 10 uređaja. Međutim, kao što je i uvijek slučaj, skloni smo preporučivati ​​prema doživotnim planovima jer je nemoguće jamčiti da će usluga uvijek biti dostupna (ili da će i dalje pružati pouzdanu i pouzdanu uslugu u budućnosti).

Podržane platforme za plaćanje


Visa / MasterCard

VPN Neograničeno pristupa Paypalu i kreditnim karticama, kao i bitcoine za sve koji preferiraju plaćanje s dodatnom privatnošću. VPN nudi i 7-dnevno jamstvo povrata novca, što je, premda ne i najiskrenije jamstvo na koje smo naišli, definitivno dovoljno za testiranje servisnih radova.

Otključava li VPN Unlimited Netflix?

VPN Neograničeno
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Dobra vijest je da je VPN Unlimited iznad uspona kada je u pitanju streaming. Ako tražite VPN koji radi s Netflixom, vrijedi razmotriti ovu uslugu. VPN Unlimited također može deblokirati BBC iPlayer izvan Velike Britanije, kao i mnoštvo drugih usluga. Dostupan je i pristup Hulu, što je sjajno. Ovaj VPN će vam također omogućiti da deblokirate Youtube videore koji su u vašoj regiji ograničeni.

Njihov agent za podršku rekao nam je da VPN Unlimited korisnici ne mogu pristupiti Netflixu u Velikoj Britaniji. Međutim, to zapravo i nije problem, jer je ionako mnogo bolje imati pristup američkom katalogu.

Kad je riječ o pristupu web lokacijama za strujanje poput Putlockersa, 123 filmova itd., Ovaj VPN funkcionira savršeno i omogućuje vam da ih privatno deblokirate. A budući da on pruža odgovarajuću brzinu spajanja za strujanje - trebali biste moći gledati sadržaj bez povezivanja s problemima međuspremnika..

Značajke

VPN Unlimited pruža dobro zaokruženu uslugu u smislu značajki. Evo što pretplatnici dobijaju:

 • 400+ poslužitelja u 70 zemalja

 • Killswitch (Android, iOS, Windows i Mac)

 • 5 ili 10 istodobnih veza (ovisno o tome što plaćate)

 • Nema pravila za zapise upotrebe (i samo izuzetno minimalni i neinvazivni zapisi veza)

 • Snažni šifriranje OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2

 • KeepSolid Wise (zamamljanje radi prikrivanja VPN upotrebe i zaobilaženja vatrozida)

 • Deblokirajte Netflix, Hulu i iPlayer

 • P2P Torrenting dopušteno je na odabranim poslužiteljima

 • Izvanredna iOS aplikacija (s OpenVPN-om i killswitch)

 • Namjenski IP-ovi (dodajte značajku s dodatnim troškom)

 • Podrška za chat uživo

 • 7-dnevna garancija povrata novca

Brzina i performanse

VPN brzine testiramo tri puta na dan pomoću našeg znanstvenog sustava za testiranje brzine temeljenog na poslužitelju. Naši poslužitelji za VPN testiranje provjeravaju servere u Velikoj Britaniji, SAD-u, Hong Kongu i Australiji i prosječne brzine preuzimanja i brzinski prasak (gornju) brzinu. Ispod možete vidjeti prosječnu brzinu preuzimanja VPN Unlimited za posljednjih šest mjeseci.

VPN test neograničene brzine

Tijekom posljednjih šest mjeseci VPN Unlimited pojavljuje se s nekim problemima. No iako postoje brži VPN-ovi na tržištu (a i oni koji su nešto jeftiniji), to nije VPN s lošim performansama. Prosječna brzina preuzimanja od 22,5 Mbita u sekundi znači da bi trebala biti dovoljno dobra za streamig u HD-u. S druge strane, čini se da je VPN od travnja prosječno bio blizu 15 Mbps.

Da budemo fer, ne primamo mnogo pritužbi na to da ovaj VPN ima problema s brzinom, što znači da bi VPN trebao raditi U redu za potrebe većine ljudi. Međutim, ako imate posebno zahtjevne zahtjeve za testiranjem, možda ćete htjeti testirati je pomoću 7-dnevne garancije povrata novca (kako biste bili sigurni da nemate problema).

S obzirom na cijenu ove VPN usluge, skloni smo savjetovanju da na tržištu postoje brže opcije koje će gotovo sigurno bolje raditi za streaming HD sadržaja.

IP, DNS i WebRTC curenja

Testirali smo VPN-ove klijente za radne površine na IP propuštanja pomoću testne web stranice ipleak.net. Otkrili smo nepropusnost IPv4, curenje IPv4 DNS ili IPv4 WebRTC.

Međutim, prilikom testiranja na IPv6 vezi otkrili smo da curenja WebRTC-a imaju na Windows i Mac. Stoga, da biste ovaj VPN učinili sigurnim na IPV6 vezama, morat ćete ili potpuno onemogućiti IPv6 ili onemogućiti WebRTC (bilo u samom pregledniku ili upotrebom proširenja Easy WebRTC Block za Chrome ili Firefox).

Čak što je još važnije, prilikom testiranja Mac klijenta s IPv6 vezom dobili smo izravne IPv6 IP propuste pored WebRTC propuštanja. To je vrlo problematično propuštanje i, kao rezultat, morat ćete konkurentno onemogućiti IPV6 na Macu da biste mogli sigurno koristiti ovu VPN. Ako to ne učinite, značit ćete da propuštate svoju IP adresu na web stranice i usluge koje koristite. Kao rezultat, puno je teže preporučiti ovaj VPN korisnicima Mac-a.

Privatnost

VPN Unlimited ima sjedište u New Yorku, što neke ljude može odbaciti od VPN davatelja. Za SAD se obično smatra da je mjesto loše za privatnost, jer su dom NSA-e i CIA-e. Pored toga, SAD je mjesto na kojem vlasti mogu usluživati ​​tehničke tvrtke (uključujući VPN-ove) s nalogom za izdavanje naloga i izdavanjem naloga.

To znači da bi VPN Unlimited teoretski mogao biti prisiljen početi tajno prijavljivati ​​(pa čak i prijavljivati ​​se na svojim međunarodnim poslužiteljima i slati te podatke natrag u SAD). Iako je to istinska briga koja neke ljude može isključiti iz usluge, nemamo razloga vjerovati da je VPN Unlimited na to prisiljen. Dakle, za većinu ljudi usluga će vjerojatno pružiti više nego odgovarajuće razine privatnosti. To stvarno ovisi o vašem osobnom modelu prijetnji.

Iako VPN Unlimited tvrdi da na svom web mjestu ima pravilo nulte evidencije, stvarnost je da se čini da čuvaju neke ograničene zapise veza (koristi se propusna širina). Međutim, tvrdi da nikada ne pohranjuju vremenske oznake s IP adresama, što znači da se ovaj VPN može smatrati izuzetno bliskim bez zapisnika i, što je još važnije, potpuno siguran.

"Ne čuvamo zapise web stranica koje naši kupci posjećuju, pohranjujemo samo podatke koji se odnose na količinu prometa koju je korisnik preuzeo. Te su informacije dostupne za pregled samo na njegovom računu. Također je ključno naglasiti da svaki put kada se korisnik prijavi na VPN Unlimited, sustav dodjeljuje dinamičke IP adrese. Oni nisu statični i ne postoji način da zabilježimo točne IP adrese ili određene vremenske oznake kupaca VPN Neograničeno. "

Šifriranje

VPN Unlimited jedan je od rijetkih VPN-a koji nudi OpenVPN na sve četiri popularne platforme. OpenVPN izvorno je dostupan na iOS-u, Androidu, Windows-u i Mac OS-u X. To je sjajno i znači da VPN možete sigurno koristiti na bilo kojem uređaju (sve dok priključite provjerene curenja).

Također nam se sviđa da VPN Unlimited ne pruža PPTP enkripciju ni na jednoj od njegovih platformi. A i L2TP / IPSec i IKEv2 (ostali protokoli koje pruža) poznato je da su sigurni, što je dobra vijest. Evo kako se implementira OpenVPN šifriranje:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 za HMAC provjeru autentičnosti i RSA-2048 rukovanje.

 • Savršena tajna naprijed osigurava se Diffie-Hellman (DH) s 4096-bitnim ključem.

Autentifikacija SHA1 najslabiji je dio ovog protokola, ali još uvijek se smatra dovoljno sigurnom da u digitalnoj privatnosti osigura predvidivu budućnost. Zaključno, implementacija OpenVPN protokola VPN Unlimited smatra se sigurnom.

Služba za korisnike

VPN Neograničeno
NordVPN
ExpressVPN

24-satna podrška
Live chat
Povrat novca zagarantovan
Trajanje garancije povrata novca 7 30 30

VPN Unlimited za postavljanje pitanja putem e-pošte može odabrati 24/7 podršku za chat uživo ili sustav izdavanja karata. Otkrili smo da je osoblje VPN Unlimiteda izuzetno dobro poznato. Pored toga, tim je bio u mogućnosti (i tijekom razgovora) kontaktirati pomoćne tehničare za tehničku podršku kako bi nam pružili detaljnije informacije.

VPN Unlimited također ima stranicu s informacijama na svom web mjestu, to uključuje blog, odjeljak s FAQ-om i vodiče za postavljanje za pokretanje VPN-a na različitim platformama. Ti su resursi izvrstan dodatak usluzi koja definitivno dobiva 5/5 od nas za korisničku podršku.

Korisničko iskustvo

VPN Unlimited ima web stranicu do koje je lako kretati i koja pruža puno korisnih informacija. Pojedinosti o tome kako implementira šifriranje mogu se pronaći na web mjestu (iako to slučajno slučajno čini malo zbunjujućim). Pretplata na VPN također je jednostavna, a softver je jednostavan za pristup i instaliranje bez ikakvih problema.

Ono što smo primijetili jest da VPN Unlimited na svojoj web stranici ima pet pratilaca, uključujući facebook.net, yandex.ru i google-analytics. Ne idealno, ali danas sasvim normalno.

Aplikacija za Windows

Windows VPN klijent izvrsna je aplikacija koja u potpunosti sadrži killswitch i OpenVPN enkripciju. Pored toga, korisnici se mogu povezati pomoću VPN protokola vlasništva prikrivanja KeepSolid Wise (TCP ili UDP). Za ovaj se protokol tvrdi da je izuzetno siguran, ali samo „umjeren“ u pogledu performansi.

Činjenica da KeepSolid Wise dolazi s UDP-om ili TCP-om podrazumijeva da je zapravo OpenVPN. Stoga smo odlučili pritisnuti njegovog agenta za podršku koji je potvrdio da je OpenVPN preko porta 443 za prikrivanje VPN upotrebe kao HTTPS. Evo što nam je agent rekao:

"Zahvaljujući korištenju TCP 443 i UDP 443 portova, i sa OpenVPN protokolom koji čini njegovu okosnicu, mnogo je šifriraniji i postaje izuzetno teško otkriti i blokirati."

Ono što zbunjuje je da je zamagljeni OpenVPN zapravo samo ikada TCP preko porta 443 (a ne UDP preko porta 443 - koji bi se isticao poput bolnog palca ako se promet analizira). Stoga gubimo u razumijevanju zašto VPNUnlimited uopće ima UDP kao opciju za KeepWise protokol. Oni bi samo trebali imati TCP i UDP kao opciju na redovnom OpenVPN-u. Stoga, ako namjeravate koristiti značajku obfacije KeepSolid Wise - pridržavajte se TCP-a!

Konačno, vrijedno je napomenuti da OpenVPN TCP preko porta 443 nije metoda high-end obfuskacije (kao što su Stunnel, Xor ili Obfsproxy). Stoga se čini krajnje zabludno za VPN Unlimited davanje OpenVPN TCP-u preko porta 443 vlasnički naziv "KeepSolid Wise" - u tome nema ništa vlasničko.

Sve u svemu, otkrili smo da je to klijent koji dobro funkcionira i ima sve važne značajke neophodne za stjecanje digitalne privatnosti. Stoga možemo preporučiti ovaj Windows VPN za obavljanje zadataka kao što su Torrenting putem P2P. No, također je vrijedno imati na umu da VPN Unlimited dopušta bujicu samo na pet poslužitelja: US-California 1, Canada-Ontario, Rumunjska, Luksemburg i Francuska.

Aplikacija Mac OS X

Aplikacija Mac VPN ne razlikuje se značajno od svog Windows kolega. OpenVPN šifriranje je dostupno i korisnici mogu izabrati da koriste OpenVPN TCP preko porta 443 (KeepSolid Wise protokol) za prikrivanje VPN prometa kao uobičajeni HTTPS. IKEv2 je također dostupan i unutar klijenta.

U klijentu je dostupan killswitch, što znači da je ovaj VPN dobar za preuzimanje putem BitTorrenta. Međutim, kao što je slučaj u sustavu Windows, Torrenting je dopušteno samo na pet lokacija poslužitelja.

Svidjelo nam se što nam je aplikacija pokazala postotak radnog opterećenja na svakom poslužitelju; omogućujući nam da odaberemo poslužitelj koji je patio od manje gužve.

Nažalost, prilikom testiranja ove VPN na IPv6 vezi pretrpjeli smo izravne IPv6 IP propuste, kao i IPv6 WebRTC curenja. Ovo je grozno i ​​znači da ćete trebati potpuno onemogućiti IPv6 da bi ovaj VPN sigurno radio na macOS-u.

Android aplikacija

Android VPN aplikacija je jednostavna za korištenje i pruža mogućnost korisnicima povezivanja pomoću protokola IKEv2, OpenVPN i KeepSolid Wise (OpenVPN TCP over port 443) protokola. Uz to je na ovoj platformi dostupan i Killswitch.

Značajka automatskog povezivanja na WiFi omogućuje ljudima da budu sigurni dok se kreću i koriste javni WiFi; to ih sprečava da slučajno budu spojeni na nepouzdanu (i nezaštićenu) WiFi žarišnu točku (kao što je zlobna žarišna točka blizanaca koja pripada kriminalcu).

Značajka Trusted Networks dostupna je na mobilnim verzijama što korisnicima omogućuje bijelu listu s poznatim korisnicima. Ovo je prilično impresivan popis značajki za mobilnu VPN aplikaciju.

iOS aplikacija

Aplikacija iOS VPN korisnicima omogućuje izbor protokola IKEv2, OpenVPN i KeepSolid Wise (TCP i UDP). To je dobro, a uključenost OpenVPN-a u iOS je izvrsna; jer je prilično rijetka.

Korisnici također imaju dodavanje značajke nazvane Connect on Demand, koja je u osnovi killswitch (ali koja radi samo dok je spojena putem IKEv2 protokola). Da biste ga uključili slijedite ove korake:

 • Idite na početni zaslon iOS > postavke > VPN > Dodirnite plavu ikonu informacija o VPN Neograničenom profilu > omogućite Connect On Demand.

Završne misli

KeepSolid VPN Unlimited je VPN koji je dobar all-round. Tko traži VPN koji je čvrst u pogledu šifriranja, neće pogriješiti s VPN Unlimitedom, a fer je reći da je riječ o dobroj usluzi koja se ne može smatrati skupom. No, curenja VPN-a za IPv6 zabrinjavaju i zaista znače da bi Mac korisnici vjerojatno trebali izgledati drugdje.

Ova VPN čuva neke ograničene zapise veza, uključujući zapise o upotrebi propusne širine. Međutim, ti su zapisnici izuzetno minimalni i ne uključuju IP adrese pored vremenskih oznaka. To znači da je VPN što bliže VPN-u bez evidencije koliko je moguće dobiti, a općenito smatramo uslugu sigurnom u smislu privatnosti. S druge strane, sjedište je u SAD-u, što ovisno o vašem modelu prijetnji može biti dovoljno da vas prekine s uslugom.

Što se brzine veze tiče, ovaj VPN nije ništa što bi telefonirali. Prosječna preuzimanja tijekom šest mjeseci pokazuju da je to VPN koji neće imati problema s streamingom u HD, što je dobro. Također nam se sviđa činjenica da ovaj VPN pristupa većini popularnih streaming usluga. Međutim, istina je i da su brzine skliznule u posljednje vrijeme, što može postati problem ako se nastavi.

Konačno, ako se pretplatite na tri godine, ovaj VPN postaje iznimno jeftin, što može pripasti ljudima iz proračuna. Zanimljivi su i planovi doživotne pretplate - čak i ako VPN ostane u poslu još samo 5 godina; na kraju biste uštedjeli nešto novca. Međutim, vjerojatno bismo preporučili da ne preduzimate tako dugo razdoblje, jer postoje bolje usluge po sličnoj cijeni - i lijepo je imati mogućnost napustiti uslugu ako počne gubiti put.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me