ВортекВПН


ПроПриваци.цом Резултат
1 од 10

Резиме

ВортекВПН је сада престао да постоји. Да бисте видели најбоље ВПН-ове за Андроид, пређите на ову страницу.

Цене & Планови

ВортекВПН план разликује се од било којег који смо већ видели, уместо да вам наплати временски период који вам наплаћује податке које користите, а за које мислимо да су прилично инвентивни - наравно, то има и предности и недостатке. Не чуди што што више података пријавите за јефтиније. Када преузмете Андроид апликацију добијате 250 МБ да бисте је оценили бесплатно. Такође, имајте на уму да било који подаци које купите истекну након годину дана - али то је довољно дуго време што мислимо.

ВортекВПН_Прицинг

Карактеристике

ВортекВПН се од осталих провајдера разликује по томе што је искључиво посвећен пружању најбоље услуге Андроид корисницима. Тренутно нуде само 4 сервера у 4 различите земље тако да је приступ ограничен, али због својих локација прилично су добри за геоблокиране услуге. На својој се веб страници хвале компресовањем веб страница како би се смањила потрошња података, а то заиста дјелује и изненађујуће је да се ваша употреба података израчунава након компресије. У поређењу са њиховом малом величином, они имају лепу услугу као што је објашњено у даљем тексту или можете одмах да их проверите:

Сигурност & Приватност

За разлику од већине других провајдера, они пружају само ОпенВПН услугу шифрирања за коју не мислимо да би је требало сматрати недостатком, јер верујемо да је то у сваком случају најсигурније - и при томе користе 1024 бит!

Они су новозеландска компанија са главним сервером у Швајцарској, па им је закон веома ограничен, али они и даље бележе време пријављивања и одјаве за мрежне статистике, али не прате ниједан мрежни саобраћај.

Вебсајт

Имају врло израван веб сајт до којег се лако може кретати, али сматрамо да би они могли укључити још неке детаље о услугама & сигурност и вест на којој корисници могу да виде развој који им обећавају.

ВортекВПН_Хоме

Подршка

Као и код већине других малих ВПН добављача, ВортекВПН има само мали тим и не може пружити потпуну подршку 24 сата дневно. Њихова подршка за карте је ипак веома ефикасна и увек смо од њих добијали одговор у року од 24 сата.

ВортекВПН_Суппорт

Процес

Пријавити се

Пријављивање за рачун је једноставно као и код било које друге компаније, али плаћање може бити више од фарсе, јер прихватају само БитЦоин уплате (Плаћање путем картице биће доступно у будућности).

Вортек_Аццоунт

Андроид клијент

Како је њихов главни фокус на Андроиду, ово је платформа на којој смо радили већину тестирања. Апликација је једноставна за инсталирање и употребу. Овде је врло мало да се разговара или да вас обавести о томе јер све што можете је да одаберете сервер и повежете се - једноставно.

Вортек_АндроидХоме Вортек_Сервер Вортек_Цоннецтед

Главна страница апликације

Одабир сервера - приказује пингс који је користан показатељ брзине

Повезан је са Даблин сервером

Перформансе (брзина, ДНС и ИП тест)

Сви ДНС и ИП тестови вратили су се сјајно и тестови брзине били су врло добри као што показује табела у наставку.

Вортек_СпеедНоВПН Вортек_СпеедОпенВПН
Нема ВПН-а ОпенВПН веза

Будући да на њиховој веб локацији кажу да имају за циљ смањити употребу ваших података и вријеме учитавања страница, извели смо бројне веб активности са и без ВПН сервиса активним (пазећи да очистите предмеморију и остале податке прегледавања између). Током тог периода регистровали смо употребу података и открили да смо заиста активном ВПН услугом успели да користимо разумно мање - то ће наравно зависити од врсте веб локација које користите. Приметили смо и нешто бржа времена утовара што је такође било одлично.

Остале платформе

Нажалост, не можемо разговарати о Виндовс клијенту јер га нема. Кроз њихову веб локацију можете преузети ОпенВПН конфигурационе датотеке које можете да користите са више уређаја и они ће вас провести како да га подесите помоћу софтвера ОпенВПН (на иОС, Линук и Виндовс) - што смо и урадили.

Перформансе (брзина, ДНС и ИП тест)

Иако га оптимизују за Андроид, ипак смо му направили тест брзине на Виндовс-у. Били смо помало изненађени и разочарани резултатима у поређењу са Андроидом, али он и даље добро функционише. Компресија слике коју користе била је много видљивија и неугодна на већем екрану (ми смо то тестирали и на таблету и то је било подношљиво).

Вортек_НоВПН Вортек_ВПН
Нема ВПН-а Са ОпенВПН софтвером

Закључак

Свидели смо нам се

  • Једноставна апликација
  • Велике брзине на Андроиду
  • Смањена употреба мреже
  • Бесплатна реклама

Нисмо били тако сигурни у вези

  • Користећи је на другим платформама
  • Брзина услуге купцима
  • Стопа компресије се не може подесити

Мрзели смо

  • Мали број сервера

Иако није баш сјајан на ПЦ платформама, ВортекВПН је у великој мери одлична услуга ако тражите наменског Андроид ВПН провајдера који смањује употребу података и повећава век батерије..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me