VikingVPN


  • cijena

    Iz $ 9,99
    / mjesec

ProPrivacy.com Postići
6.7 od 10

Sažetak

Izuzetno sigurno AES 256 CBC enkripcija bita i brzi gigabitni (1 Gbps) priključci, VikingVPN je dobar izbor ako tražite VPN koji je prvenstveno fokusiran na učinkovitost. VikingVPN kreće na sjajan početak 2018. godine, s nove lokacije poslužitelja i dodatne sigurnosne mjere.

Za više informacija o VikingVPN-u, nastavite čitati naš 2018. pregled VikingVPN-a u nastavku.

Značajke

VikingVPN dostupan je za sljedeće uređaje: Windows PC, Mac, Android, iOS i / ili Ubuntu Linux. Uz to, VikingVPN možete koristiti s DD-WRT i usmjerivačima rajčice. Nažalost, Windows inačici VikingVPN pomalo nedostaje funkcionalnosti, ali je i dalje učinkovita.

Što se tiče opcija poslužitelja, VikingVPN nudi klasterirane poslužitelje. Dostupne lokacije poslužitelja - s nedavno dodanim opcijama - su sljedeće: američki Chicago, američki Los Angeles, američki Dallas, američki New York, američki Seattle, američki Miami, Amsterdam, Nizozemska i Bukurešt Rumunjska.

Automatski ćete se postaviti na poslužitelj s najbolja sirova propusnost u vrijeme vaše veze. Nadalje, VikingVPN koristi samo goli metali poslužitelji. To znači da virtualni poslužitelji i virtualni strojevi nisu potrebni, dajući vam "100% resursa".

Krećući se naprijed, VikingVPN je poznat po svojim velikim brzinama. Svaki poslužitelj je s obzirom na svoju 1 Gbps vezu. Napokon, VikingVPN nudi potpuno optimizirane OpenVPN postavke sa stalnim ažuriranjima performansi. Zbog toga i dalje doživljavamo neke od najboljih brzina tijekom korištenja VikingVPN.

Posjetite VikingVPN »

Brzina i performanse

Važno je testirati VPN na brzinu i istjecanje. Kao što možete vidjeti na nižim testovima za preuzimanje, VikingVPN je pomalo miješana torba. Europski poslužitelji radili su prilično dobro i vjerojatno bi omogućili HD streaming. Međutim, njujorški poslužitelj bio je usporen, brzinom od samo nekoliko megabajta u sekundi.

Brzina za preuzimanje VikingVPN

Srećom, nisu otkriveni niti curenja IP, DNS ili WebRTC tijekom mog testiranja. To znači da VPN djeluje dobro u pogledu privatnosti.

Cijena i planovi

VikingVPN nudi tri različite opcije pretplate. Cijene se temelje na razdoblju pretplate koji želite kupiti (mjesec dana, šest mjeseci, 12 mjeseci). Cijene su sljedeće:

  • 14,95 USD mjesečno pri mjesečnom plaćanju
  • 11,95 dolara mjesečno ili 71,70 dolara prilikom plaćanja svakih šest mjeseci
  • 9,99 USD / mjesečno ili 119,88 USD pri plaćanju godišnje

Iako VikingVPN nešto skupo košta, oni su istiniti svojoj riječi nudeći velike brzine i neograničenu upotrebu. S jednim računom možete istovremeno povezati do pet uređaja. Kao dodatni bonus, VikingVPN također donira 1 USD od svakog plana pretplate zakladi Electronic Frontier.

Nadalje, i VikingVPN nudi Bitcoin i Dash kao opcije plaćanja (kao i velike kompanije s kreditnim karticama). Iako VikingVPN ne nudi besplatno probno razdoblje, oni nude garanciju povrata novca ukoliko vaša brzina ili veza nisu optimalni.

Privatnost i sigurnost

VikingVPN nudi neke od najboljih sigurnosti kada je riječ o virtualnim privatnim mrežama. S super sigurna AES 256 CBC enkripcija bita i 4096-bitni RSA šifrirani stisak ruke, U tunel VikingVPN-a nemoguće je probiti, presresti, preinačiti ili čak promatrati.

Uz to, VikingVPN vam nudi i uobičajenu anonimnu IP adresu, dok redovito stvara lažni promet kako biste još više ojačali svoju internetsku sigurnost. Čak štoviše, VikingVPN je nedavno dodao svoje napredni 2048 bitni HMAC vatrozid kako biste spriječili nepoznate veze.

Ovaj dodatni sloj sigurnosti, u kombinaciji s VikingVPN nema pravila o zapisima, samo dodatno dokazuje da je VikingVPN odličan VPN izbor ako tražite privatnost i sigurnost.

Kanarinac za vikingVPN-a

Kako se VikingVPN nalazi u SAD-u, oni su prisiljeni poštovati američku nadležnost. To znači da ako VikingVPN podliježe pravnom postupku koji sadrži nalog za gag, bit ćemo obaviješteni putem njihovog kanarinca.

Pravno, VikingVPN ne može govoriti o poduzetim radnjama. U stvari, ne mogu priznati da program ili pravni postupak uopće postoji. Srećom, ovdje dolazi kanarinski nalog. Ako VikingVPN ikad bude ugrožen, boja logotipa na njihovoj početnoj stranici promijenit će se na "vrlo očit način".

Štoviše, korisno je znati da je VikingVPN radi podatke o poslužitelju dnevnika samo u svrhu održavanja. Što se tiče P2P, on se ne oglašava otvoreno, ali nije ni u skladu s politikom VikingVPN-a. Drugim riječima: postupite oprezno.

Jednostavnost korištenja

Web stranica za VikingVPN je Izuzetno prilagođen korisnicima sa dostupnim informacijama i vezama odmah na početnoj stranici. Nadalje, VikingVPN je vrlo transparentan u onome što nude. Ovo uključuje blog koji aktivno pruža savjete i vijesti koje uključuju svijet cyber-sigurnosti.

Dodatna stvar koju VikingVPN pruža na svojoj početnoj stranici je veza na recenzije kupaca. Ovo mi se posebno sviđa, jer vam omogućuje da vidite kako se drugi korisnici osjećaju o uslugama prije nego što sami potrošite novac.

VikingVPN & Korisnička podrška

Za početak, VikingVPN nudi FAQ s vrlo korisnim informacijama o njihovim uslugama i drugim temama. To je prikladno, jer jedina stvar koju VikingVPN ne nudi je podrška u chatu. Umjesto toga, oni nude podrška na temelju ulaznica. VikingVPN može potrajati do 24 sata dati odgovor na svoje pitanje.

To se kaže, njihov tim za korisničku podršku i dalje je izuzetno koristan i ograničava samo live chat da bi klijentima pružiti najbolju moguću podršku. Uz to, nudi i njihova web stranica detaljni vodiči za postavljanje za različite platforme na kojima je njihova usluga dostupna. Konačno, VikingVPN također ima Google+ račun koji se aktivno ažurira vijestima, ažuriranjima i ostalim relevantnim informacijama.

VikingVPN za Windows

Registracija za VikingVPN bila je brza i bezbolna, trajalo je otprilike 2 minute. Instalacija je trajala nešto duže, oko 3-5 minuta. Sam proces zahtijeva minimalne podatke: korisničko ime, lozinku i podatke o plaćanju.

Korištenje VikingVPN Windows klijenta

Korištenje VikingVPN-a vrlo je jednostavno. To je jednostavno kao i odabir jednog od nabrojanih poslužitelja i odabir gumba za povezivanje. Spajanje na VikingVPN poslužitelj je jednostavno i brzo, kao i prekid veze, samo odaberite gumb za isključivanje!

Ova prilagođena VPN usluga definitivno se nalazi na mojoj listi preporučenih VPN-ova, posebno kad je riječ o brzini i ukupnim performansama. Na ProPrivacy.com želimo da pronađete VPN koji vam najviše odgovara. Ako želite pouzdan i siguran VPN koji vam omogućuje pregledavanje, preuzimanje i strujanje - ponekad istovremeno - ne tražite dalje! VikingVPN je sjajna utakmica.

Dostupnost VikingVPN platforme

Iako je prilagođeni klijent VikingVPN dostupan samo za Windows, i dalje možete postići isti ishod slijedeći jedan od priloženih vodiča za postavljanje VikingVPN-a za druge uređaje. Ovo je samo instaliranje OpenVPN-a na vaš uređaj i postavljanje pomoću VikingVPN. Nadamo se da će VikingVPN u budućnosti razmotriti dodavanje dodatnih klijenata za druge platforme.

Završne misli

VikingVPN je nizak na lokacijama poslužitelja i velik je po cijenama, no unatoč tim negacijama oni su i dalje odličan izbor za VPN uslugu. Sigurnost i brzine koje nudi VikingVPN izvrsne su i nastavljaju rasti samo kako godine promiču.

Ako an učinkovita VPN usluga je ono što tražite, ne tražite dalje! VikingVPN je upravo ono što vam treba. Ako se odlučite iskoristiti priliku na VikingVPN, podijelite svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku!

Posjetite VikingVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me