VarnostKISS

ProPrivacy.com Rezultat
6 od 10

Povzetek

SecurityKISS kot podjetje deluje zunaj Dublina na Irskem. Čeprav Irska ni tako grozna kot Združeno kraljestvo, ko gre za zakone o zasebnosti, je hramba podatkov še vedno veliko vprašanje. Irska se drži Zakona o varstvu podatkov iz leta 1988 (spremenjen leta 2003), ki je v veliki meri zastarel in vsebuje nejasne izjave, kot so: "podatki se ne hranijo dlje, kot je potrebno za ta namen ali v te namene" (odstavek 2 (1) (c) (iv) zakona). Ni treba posebej poudarjati, da uporabljate SecurityKISS previdno!

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  17 Mb / s
 • Pristojnost
  Irska
 • Hkratne povezave
  10
 • Države
  16

Lastnosti

Število strežnikov VPN, do katerih imate dostop z SecurityKISS, je odvisno od načrta, na katerega se prijavite. Brezplačnim uporabnikom je na voljo osem strežniških možnosti (tri ameriške, dve UK, dve francoski in en nemški strežnik). Najdražji načrt vam omogoča izbiro med 67 strežniki v 16 državah.

Računa vam ni treba registrirati pri SecurityKISS, količina hkratnih povezav pa je odvisna od tega, na koliko naprav namestite programsko opremo.


SecurityKiss ponuja tudi "ekskluzivni tuneliranje" funkcija, ki je v paketu z odjemalcem VPN. To je možnost znotraj odjemalca SecurityKISS, ki deluje kot stikalo za internetno ubijanje. Ko se vaša povezava z VPN prekine, se zmanjša tudi vaša internetna povezava. Ta funkcija preprečuje, da bi prišlo do uhajanja podatkov.

Obiščite SecurityKISS »

Hitrost in uspešnost

Pri SecurityKISS, ki uporablja OpenVPN, bo zaradi dodatne varnosti prišlo do nekaterih izgub hitrosti. Kljub temu sem preizkusil brezplačne in plačljive načrte SecurityKISS, da vidim, kako storitev deluje tam, kjer je to pomembno: hitrost.

Hitrosti prenosa SecurityKISS

Grafi prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago testov hitrosti.

Kot vidite, sem pri povezavi s storitvijo SecurityKISS doživel znatno zmanjšanje hitrosti. Čeprav je to smiselno z brezplačnim VPN, so bili moji rezultati strašno nedosledni. Zdi se, da je SecurityKISS ravno dovolj za nekaj običajnega brskanja po spletu.

Puščanje DNS in IP prek IPLEAK.net je preverilo vse jasno, čeprav priporočam, da to sami preizkusite vsakič, ko se povežete s strežnikom VPN.

Cene in načrti

1 mesec

0,00 USD
na mesec

SecurityKISS sledi podobnemu pristopu kot pri CyberGhostu in Tunnelbearju z brezplačno stopnjo. Seveda ima prost načrt nekaj omejitev. Ti vključujejo dnevno omejitev podatkov 300 MB, omejene lokacije strežnika in počasnejše hitrosti.

Cene varnostiKISS

SecurityKISS ima na voljo tudi štiri plačljive načrte, vendar sem bil razočaran, ko sem videl omejitve pasovne širine na vsakem načrtu, razen na "Smaragdna" načrt. Smaragdni načrt je "naključno" tudi najcenejši načrt, in sicer 10 USD na mesec.

Cene za načrte SecurityKISS so nekoliko pod povprečjem, vendar omejitve pasovne širine, ki so vključene v te načrte, naredijo SecurityKISS slabo možnost, če želite opraviti kakšno pretakanje ali prenos. Poleg tega so nekatere lokacije (npr. Hong Kong, Singapur in Rusija) na voljo le z višjimi ravnmi.

Ker SecurityKISS ponuja brezplačen VPN, je odsotnost garancije za vračilo denarja nekoliko razumljiva. Če se odločite za preklic, vam SecurityKISS vrne potrjeno vračilo preostalega stanja na vašem računu.

SecurityKISS ima impresivno paleto možnosti plačila, vključno z vsemi glavnimi kreditnimi karticami, Bitcoin, Paypal in nakazilom. Še posebej sem vesel, da vidim Bitcoin, saj to povečuje splošno anonimnost.

Varnost in zasebnost

SecurityKISS vam omogoča izbiro med protokolima OpenVPN in L2TP / IPsec. Tisti, ki iščejo največjo varnost, bodo z veseljem videli možnost za OpenVPN, vendar ima L2TP / IPsec tudi prednosti.

Prej sem omenil, da je SecurityKISS irsko podjetje. To pomeni, da zanjo veljajo irski zakoni o hrambi podatkov. Čeprav še nisem zasledil nobenega primera, kako bi SecurityKISS predal podatke uporabnikov vladi, je to nekaj v mislih.

Šifriranje SecurityKISS je precej 128-bitno šifriranje Blowfish in 1024-bitna RSA potrdila za seje. Čeprav to ni grozno, želim videti izboljšano raven šifriranja (na primer AES-256), preden priporočam SecurityKISS.

Drugi ključni vidik vsakega VPN je veljavna politika beleženja. Čeprav SecurityKISS zahteva okolje brez dnevnika, v resnici hrani dnevnike povezav, ki vsebujejo vaš IP naslov, čas povezave in druge podrobnosti.

Politike SecurityKISS-a glede dejavnosti P2P in hudournikov niso nikjer omenjene, čeprav obstaja široko "Prepovedane uporabe storitve," ki pravi, da bi se morali vsi uporabniki držati zakonov o avtorskih pravicah. Ne glede na to, če niste podpisani v načrtu Smaragd (brez omejitve podatkov), vsekakor ne boste želeli nobenih hudournikov.

Enostavnost uporabe

Spletno mesto SecurityKISS je razmeroma enostavno za krmarjenje, omenil pa bom, da se tema in celotna zasnova spletnega mesta zdita nekoliko zastarela. Čeprav kakovost spletnega mesta očitno ne vpliva na to, ali je SecurityKISS dobra storitev VPN, profesionalno in dobro oblikovano spletno mesto ne škodi!

Opazil sem, da obstaja uradni spletni dnevnik SecurityKISS z več članki o varnosti, cenzuri in geo-omejitvah. To je lep dotik, ki stranke obvešča in angažira.

Podpora

SecurityKISS ponuja samo podporo po e-pošti in storitev klepeta v živo (prek Zendeska), ki deluje v rednem delovnem času. Obstaja tudi razdelek s pogostimi vprašanji in več vodnikov za odpravljanje težav za različne naprave in scenarije. Ta raven podpore preverja brezplačno storitev VPN.

Da bi bolje razumel odzivni čas in znanje podpornega osebja, sem preko storitve klepetanja v živo stopil v stik z SecurityKISS-om.

Kot lahko vidite, je bil klepet v živo preveč zaseden, da bi se odzval, zato sem prejel odgovor, da pustim svoj e-poštni naslov, da bom prejel odgovor. Žal še nisem prejel nobenega odgovora od SecurityKISS. To bom ustrezno posodobil, ko (če?) Odgovori SecurityKISS.

SecurityKISS vodi tudi Facebook stran, s čimer imate še en (in morda hitrejši) način, da stopite v stik z njimi.

Postopek

Vpiši se

Prijava na SecurityKISS je približno tako preprosta kot pri kateri koli storitvi VPN. Ni vam treba ustvariti računa ali se registrirati pri SecurityKISS. Preprosto vnesite e-poštni naslov za SecurityKISS, da vam pošlje ustrezne podatke in plača, in že ste pripravljeni!

Seveda obstajajo ID-ji strank, ki identificirajo in spremljajo plačljive uporabnike za SecurityKISS. Vaš poseben ID stranke je tudi, kako lahko pošljete povezave za prenos plačljivih storitev SecurityKISS.

Odjemalec Windows VPN

Odjemalec SecurityKISS Windows je zelo lahek odjemalec VPN z le 2,58 MB namestitveno datoteko. Stranka bi lahko opravila z rahlo prenovo, saj videz in občutek pustita nekaj želenega.

Strežnike lahko enostavno preklapljate in si ogledate statistiko povezav znotraj odjemalca in "ekskluzivni tuneliranje" funkcija je v bistvu samodejno stikalo za internetno ubijanje. The "ekskluzivni tuneliranje" funkcijo lahko omogočite odjemalca, čeprav je za to najprej potrebno, da se povežete s strežnikom.

Druge platforme

SecurityKISS ima odjemalce po meri za Windows in Mac. Uporabniki iOS-a lahko do SecurityKISS dostopajo tudi prek standardnega L2TP ali GuizmOVPN, OpenVPN GUI, čeprav ta metoda zahteva iilbroken napravo iOS. Prekinitev zaporne naprave iOS je težaven predlog, zato morate nadaljevati previdno.

Stranka SecurityKISS za Android

Za razliko od iOS-a in drugih mobilnih platform ima Android uporabnik ekskluzivno aplikacijo SecurityKISS, ki jo lahko prenesete iz trgovine Google Play.

Aplikacija SecurityKISS Android je izjemno enostavna za uporabo, z vključenim brskalnikom strežnikov vam omogoča hitro izbiranje in preklapljanje strežnikov VPN.

Končne misli

SecurityKISS kot brezplačna možnost ni grozno, saj je omejitev podatkov 300 MB / dan precej velikodušna v primerjavi z drugimi brezplačnimi VPN-ji. Če uživate v storitvi SecurityKISS, plačilo v Bitcoin-u in brez registracije računa dodaja tudi lepo stopnjo anonimnosti.

Po drugi strani pa so bile hitrosti povezave večinoma nedosledne in od SecurityKISS-a nisem nikoli slišal glede moje poizvedbe o podpori. To združite z dejstvom, da za SecurityKISS veljajo strogi zakoni o hrambi podatkov na Irskem in preprosto je razbrati, zakaj je SecurityKISS VPN, ki se mu verjetno želite izogniti.

Obiščite SecurityKISS »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me