Proxy strežnik UK


 • Cenitev

  Od 13,93 USD
  / mesec

UPDATE: UK Proxy Server zdaj deluje kot LibertyShield.com

ProPrivacy.com Rezultat
5.5 od 10

Povzetek

Ne zavajajte se in se ne pustite zavajati z imenom paketov ali podjetja, saj dejansko zagotavljajo dobro storitev VPN z veliko podporo in velikimi hitrostmi. Če boste zahtevali hiter pretok, bi to lahko bilo vaše ulice.

Ciljni trgi UK Proxy Server so izseljenci in ljudje, ki želijo gledati televizijske oddaje iz tujine, zato njihova osredotočenost na varnost ni tako dobra, kot bi lahko bila, ampak namesto tega stremijo k optimizaciji hitrosti, učinkovitosti in storitve za stranke - nekaj, kar ponujajo naprej fantastično. V zvezi s tem moramo omeniti, da če uporabljate OpenVPN, so tam boljše storitve, če pa želite hitro hitro varno pretakanje, bo UK Proxy Server to zagotovil neverjetno.

Cene in načrti

UK Proxy Server ima pakete VPN za 10 različnih držav. Štirje paketi v vsaki od teh držav so identični in ni pomembno, katero boste izbrali, saj boste tako ali tako imeli dostop do vseh 10 držav. To še dodaja druge zmede, o katerih razpravljamo na spletni strani.

UK_Proxy_Server_Locations

UK Proxy Server ima 2 različna paketa, ki ponujata popolnoma enako, razen enega ima omejeno pasovno širino 30 Gb, drugi pa je popolnoma neomejen. Cene teh so prikazane spodaj, za neomejen paket to znaša 16,57 USD / mesec, cenejše pa bo 13,82 USD / mesec, če se prijavite za celo leto. To je zagotovo na dražji lestvici spektra, vendar za svoj denar dobite primerno storitev.

UK_Proxy_Server_Pricing

Prav tako prodajajo Belkin N600 DD-WRT VPN usmerjevalnik s povezavo PTPP (L2TP na zahtevo - in zelo priporočljivo), kar pomeni, da lahko vse naprave v vašem gospodinjstvu uporabljajo povezavo VPN. Cena teh cen je zelo primerna in če vas ne skrbi, če ne uporabljate OpenVPN, potem je priporočljivo.

Lastnosti

UK Proxy Server je pred kratkim posodobil svoje tehnologije in strežnike in zdaj deluje na strežnikih Tier 2 v 10 državah, ki omogočajo veliko hitrost povezave. Kot rečeno, minimalno podpirajo OpenVPN, vendar ta deluje na njihovih zapuščenih strežnikih, zato od njega ne pričakujte velikih hitrosti.

Deset držav je idealno mesto za pretakanje in gledanje spletne televizije. P2P omogočajo na svojih britanskih, španskih, irskih, nemških in nizozemskih strežnikih, pri čemer je seveda zadnji priporočen za uporabo. Poleg tega poleg storitve VPN nudijo tudi proxy storitev, tako da, če želite le pretakati svoj spletni brskalnik in ne želite omejiti drugega prometa, je to več kot mogoče. Poleg tega omogočajo tudi 2 istočasni povezavi.

Obiščite UK Proxy Server »

Varnost in zasebnost

Kot je bilo pričakovano, UK Proxy Server za svoj protokol PPTP uporablja 128-bitno šifriranje, vendar uporablja 256-bitne povezave za povezave L2TP in OpenVPN, kar je dobro videti, če je skladno s standardom. Poleg tega uporabljajo skupni dinamični IP naslov, ki pomaga zmanjšati napade in hkrati izboljšati anonimnost.

Ker UK Proxy Server ni namenjen tistim, ki imajo v mislih absolutno 100-odstotno zasebnost, opravijo nekaj beleženja in tudi delijo nekaj informacij z zunanjimi strankami.

Spletna stran

Najhujša značilnost UK Proxy Server je nedvomno spletna stran. Zmede in težko je krmariti s kakršnimi koli informacijami, ki jih boste morda težko našli. Poleg tega vodniki za nastavitev niso zelo dobro narejeni in niso res obsežni za različne naprave, nastavitve za OpenVPN pa v bistvu ne obstajajo..

UK_Proxy_Server_Homepage

Podobno kot na spletnem mestu je območje za stranke nekoliko zmedeno, vendar omogoča običajne spremembe in vam omogoča velik nadzor nad svojim računom.

Podpora

Presenetljivo, a na srečo in v nasprotju z njihovo spletno stranjo je podpora resnično odlična. Imajo veliko različnih vrst podpore: oddaljeno, klepet, bazo znanja in vozovnico. Čeprav podpora za klepet ni 24/7, je v živo od 9:00 do 11:00 (čas v Veliki Britaniji) 365 dni. Vse vrste podpore so odlične in dobite zelo dober odziv, ki vam pomaga rešiti težavo. Imajo tudi bazo znanja, vendar je, kot že omenjeno, to težko voditi in ni zelo uporabno.

Postopek

Vpiši se

Prijava je preprost postopek in na srečo vam ni treba navesti nobenih obsežnih podrobnosti, dokler dejansko ne boste morali kupiti izdelka. Pri nakupu žal nimajo anonimnih plačilnih shem, vendar sprejemajo vse glavne vrste plačila.

Odjemalec Windows VPN

Odjemalec Windows VPN omogoča samo nastavitev povezave PPTP in L2TP, ki bi jih priporočili le z uporabo L2TP, saj PPTP velja za zelo nevaren. Preizkusili smo ga in zelo preprosto programsko opremo, ki omogoča enostavno preklapljanje držav, vendar nima dodatnih funkcij in funkcionalnosti.

UK_Proxy_Server_Software

Zmogljivost (test hitrosti, DNS in IP)

Hitrosti smo preizkusili z uporabo L2TP v programski opremi in tudi z uporabo OpenVPN z odjemalcem OpenVPN. Rezultati so v tabeli, hitrost L2TP je fantastična. Ker OpenVPN deluje na starih strežnikih, so hitrosti zelo počasne - čeprav še vedno uporabne. Preskusi tesnosti IP in DNS so se vrnili popolnoma v redu in s tem sploh nismo imeli težav.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Čista hitrost H2TP Hitrost Hitrost OpenVPN

Druge platforme

UK Proxy Service ima tudi stranke za Mac, iOS in Linux. Ker lahko prenesete konfiguracijske datoteke .ovpn, je na večini naprav mogoče nastaviti povezavo OpenVPN, ki za to ne vključujejo nobenih vodnikov. Kljub temu nudijo vodnike za L2TP in PPTP, vendar, kjer je to mogoče, priporočamo, da se držijo OpenVPN. Na našem telefonu Android (z vgrajenim VPN) smo preizkusili povezavo L2TP in ugotovili, da so rezultati tik pod tistimi, ki smo jih dosegli v računalniku.

Druge / brezplačne storitve

Kot že omenjeno, UK Proxy Server ne presenetljivo ponuja tudi proxy rešitve. To smo preizkusili v brskalniku Google Chrome in IE in tudi fantastično je delovalo z minimalno izgubo hitrosti.

Zaključek

Všeč nam je bilo

 • Fantastična podpora strankam
 • Velika hitrost

Nismo bili tako prepričani

 • Cenitev
 • Podpora za OpenVPN
 • Nekaj ​​zastarele dokumentacije

Sovražili smo

 • Slabo / zmedeno spletno mesto
 • Zmedeno trženje blagovne znamke

UK Proxy Server ima v mislih jasno ciljno publiko, ki se tega drži. Hitrosti in eden najboljših sistemov za podporo strankam so nedvomno dobro postavljeni in strankam zagotavljajo tisto, kar potrebujejo, tudi če nimajo tehničnega znanja. Cene so nekoliko višje, vendar boste z velikodušnim denarjem nazaj, brezplačnim preskusom in podporo imeli veliko možnosti, da ugotovite, ali je ta ponudnik tisti za vas.

Obiščite UK Proxy Server »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me