Zaupanje.Zone

 • Cenitev

  Od 3,33 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
6.8 od 10

Povzetek

Trust Zone je ponudnik VPN s sedežem na Sejšelih. Trdijo, da imajo ničelno evidenco dnevnikov in so od našega prvotnega pregleda leta 2015 in kasnejšega spremljanja v lanskem letu naredili številne izboljšave. Čeprav je cilj podjetja večinoma enak, imajo uporabniki zdaj dostop do več funkcij, strežnikov, povezav in aplikacij za nižjo ceno. V tem pregledu VPN Trust Zone pregledamo nove funkcije, ki so jih dodali storitvi, in različne vidike te storitve.

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  18 Mbps
 • Pristojnost
  Sejšeli
 • Hkratne povezave
  3
 • Države
  32

Lastnosti

Trust.Zone je registriran na Sejšelih, kar je odlična novica, če iščete zasebnost. Sejšeli so izvzeti iz vseh obveznih zakonov o hrambi podatkov, zaradi česar je osnoven operacijski sistem za VPN.

Trust.Zone tudi trdi, da na strežnikih VPN vodi nič zapisov o aktivnostih uporabnikov. Extra Solutions Ltd je matično podjetje Trust.Zone in nadaljnje raziskave ne kažejo nič sumljivega s tem podjetjem.


Trust.Zone si je skozi leta prizadeval izboljšati število strežnikov pod svojim nadzorom. Trenutno se storitev ponaša z impresivnih 170 strežnikov v 98 ločenih geo-conah, ki se nahajajo v 36 različnih državah, izstopajo lokacije, kot so Južna Afrika, Hong Kong, Nova Zelandija in Singapur. Na žalost je na afriški in južnoameriški celini še vedno samo en strežnik.

Vsi paketi zdaj vključujejo namenske IP naslove za pretakanje, medtem ko se povezave lahko razlikujejo od ene naprave v preizkusni različici do petih sočasnih povezav pri dvoletni naročnini.

Obiščite Trust.Zone »

Hitrost in uspešnost

Najbolj kritičen vidik katere koli storitve VPN je, koliko vpliva na hitrost vaše povezave. Za boljšo predstavo o uspešnosti Trust.Zone sem opravil nekaj hitrostnih preizkusov na strežnikih Nemčije, Združenega kraljestva in ZDA Trust.Zone..

Trust.Zone hitrosti prenosa

Grafi prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago preskusa hitrosti.

Kot vidite, se je večina mojih testov vrnila precej pozitivno, z izjemo nemškega strežnika. Medtem ko so druge lokacije povezavo le nekoliko upočasnile, je bila Nemčija občutno revnejša.

Naše prvotne izkušnje z izdelkom so pokazale številne puščanje DNS, toda po zaslugi Trust.Zone je bila težava hitro in učinkovito odpravljena že v letu 2017. Od takrat je podjetje izvedlo številne pomembne izboljšave, da bi to vprašanje postalo stvar preteklost. To vključuje popolnoma novo stran, ki uporabnikom natančno razloži, kaj pomeni puščanje DNS, in vse funkcije, ki se uporabljajo za zaščito uporabnikov, vključno z internetnim stikalom za ubijanje, zaščito pred puščanjem DNS in zaščito WebRTC.

Cene in načrti

1 mesec

3,33 USD
na mesec

Trust.Zone strankam omogoča, da preizkusijo VPN, preden se prijavijo s tridnevno brezplačno preskusno različico. Upoštevajte, da vas ta brezplačna preskusna različica omejuje tudi na 142 od 170 različnih strežnikov in samo 1 GB podatkov, zato pretakanje ali prenos velikih datotek ne priporočamo. Cena za Trust.Zone sledi standardnemu modelu z različnimi popusti, odvisno od dolžine vašega načrta. Z mesečnim skokom cen na 8,88 dolarja, kar bolje odraža industrijski standard z več strežniki in funkcijami za zagon. Uporabniki ne morejo več plačevati vsakih treh mesecev, saj so to stopnjo nadomestili z novo dvoletno ponudbo. Ta nov izbor uvaja 5 hkratnih povezav in jih lahko redno najdemo s popustom s sezonsko prodajo.

Cenik TrustZone

Če preskočite brezplačno preskusno različico in se prijavite na plačljiv načrt Trust.Zone, imate desetdnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni. Upoštevajte, da bo to potrebno, da Trust.Zone obvestite o svoji odločitvi, da prekličete.

Trust.Zone sprejema široko paleto plačilnih vrst: vse glavne kreditne kartice, PayPal, Alipay, glavne kripto valute in celo neposredni bančni prenos.

Varnost in zasebnost

S primarnim ciljem, da VPN šifrira in zaščiti internetno povezavo, mora ponudnik VPN uporabljati odlične standarde šifriranja, da jih priporoča ProPrivacy.com. Trust.Zone ta test opravi s šifro AES-256-CBC, avtentikacijo SHA256 in stiskanjem RSA-2048.

Kot sem že omenil, Trust.Zone trdi strogo politiko brez evidentiranja, ki se ujema z odsotnostjo zakonov o hrambi podatkov na Sejšelih.

Trust.Zone z odjemalcem Windows uporablja protokol OpenVPN, kar je dobra novica, če iščete varen VPN. Možna je tudi vzpostavitev povezave prek L2TP / IPSec, čeprav je priporočljiva le za nekatere mobilne platforme.

Želite povečati varnost med hudourniki? Prenos filmov, glasbe in programske opreme prek P2P je dovoljen na vseh strežnikih Trust.Zone.

Odjemalec Windows Trust.Zone ima na voljo samodejno stikalo za odstranjevanje interneta ter možnost samodejnega zagona in povezovanja s strežnikom VPN ob zagonu računalnika..

Enostavnost uporabe

Spletno mesto Trust.Zone se od zadnjega pregleda ProPrivacy.com v letu 2015. ni bistveno spremenilo. Poliran občutek spletnega mesta omogoča prijetno uporabniško izkušnjo, od prijave do upravljanja računa.

Stran za upravljanje naročnin Trust.Zone vam omogoča ogled časa začetka in izteka načrtov, skupaj s priročnim števcem pasovne širine, tako da lahko spremljate svoj promet.

Tu bom omenil tudi to, da Trust.Zone hrani aktivno stran s kanarskimi zapornicami. Na tej strani je razvidno, ali se je ponudnik VPN moral držati vseh sodnih odredb. Kanarski nalog je lep način za povečanje preglednosti, vendar ga ne smemo obravnavati kot jamstvo za zasebnost.

Obstajajo tudi aktivni profili Facebook, Google Plus in Twitter, v primeru, da morate hitro vzpostaviti stik s podporo Trust.Zone.

Podpora

Eden najpomembnejših dejavnikov pri gledanju VPN je podpora strankam, ki jo ponuja ponudnik. Na žalost sem bil razočaran, ko sem izvedel, da Trust.Zone ponuja samo podporo za vozovnice in standardno stran z vprašanji.

Podpora za vozovnice prav tako ni na voljo 24/7, delovni čas je od ponedeljka do petka, od 6:00 do 16:00 GMT.

Za boljše predstave o podpori Trust.Zone sem predložil testno vozovnico in postavil nekaj osnovnih vprašanj. Vesel sem bil hitrega in učinkovitega odgovora pet ur po predložitvi vozovnice ob 10:30 po GMT.

Čeprav sem lahko v nekaj urah dobil zadovoljivo podporo, si želim, da bi Trust.Zone videl več možnosti podpore, zlasti z drugimi VPN-ji, ki ponujajo klepet v živo, telefon in celo podporo Skype!

Programska oprema

Vpiši se

Prijava na Trust.Zone je enostaven postopek, ki traja približno pet minut od začetka do konca.

Za registracijo računa potrebujete e-poštni naslov (Trust.Zone vam pošlje aktivacijsko e-poštno sporočilo), geslo in izpolnite varnostno captcha.

Ko je vaš račun ustvarjen, lahko izberete načrt Trust.Zone, ki ga želite kupiti, ki mu sledi način plačila. Ko boste plačani, prenesite in namestite Trust.Zone na svojo izbrano platformo in že ste pripravljeni!

Trust.Zone vam v času pisanja ponuja 10% popust, če plačujete z Bitcoin ali drugimi kripto valutami.

Odjemalec Windows VPN

Potrošnik Windows Trust.Zone izgleda, da je enak natančni odjemalec iz zadnjega pregleda ProPrivacy.com v letu 2015. Čeprav s stranko ni večjih težav, bi bila vizualna posodobitev lepa pika v estetske namene, saj obstaja datum na trenutno aplikacijo.

Odjemalec Windows ima številne dobrodošle funkcije, vključno s samodejnim stikalom za ubijanje prek interneta, funkcijo samodejnega zagona in lepo izbiro vrat, ki jih lahko uporabite za povezavo z VPN.

Moram dodati, da sem se pri odjemalcu Trust.Zone pojavil en nadležen problem. Če zaženete odjemalca (brez povezave s strežnikom VPN), se ustvari ločeno omrežje, ki prekine internetno povezavo vašega trenutnega omrežja. Čeprav je to mogoče enostavno odpraviti z zapiranjem odjemalca (ali s povezovanjem na VPN), lahko to prvinsko težavo predstavlja težave..

Android & iOS

Trust.Zone je v zadnjih letih povečal svoj obseg in predstavil nove mobilne aplikacije za Android in iOS. Uporabniški vmesnik je skoraj enak namizni različici, vendar je bistveno bolj primeren za mobilne naprave s precej bolj čistim videzom.

Zahvaljujoč tej enotnosti so vse funkcije na voljo za vse različice aplikacije, zaradi česar je Trust.Zone idealen za uporabnike, ki potrebujejo zasebnost na več napravah.

Linux & macOS

Trenutno Trust.Zone trenutno ne ponuja večnamenskih aplikacij za druge operacijske sisteme. Linux in macOS še naprej podpirata konfiguracijo po meri, vendar je nedvomno zapleteno, če želite teči za tiste z manj tehničnega znanja.

Na srečo Trust.Zone ponuja številne vodnike za nastavitev teh platform, vključno s starejšimi operacijskimi sistemi, kot je Windows Vista, za trenutno ponudbo na trgu, kot sta mac OS X in različne različice Linuxa.

Končne misli

Za cenovno ugodno storitev VPN je Trust.Zone dovolj spodoben, če šele začnete z VPN-ji. Glede na to, obstaja kar nekaj vprašanj, ki se veteranom VPN morda ne bodo pritožili. Hitrost povezave na nekaterih strežnikih je lahko razočarajoča, medtem ko bi bilo dobrodošlo tudi več možnosti podpore.

Bil sem izjemno vesel, ko sem videl, da Trust.Zone hitro odpravlja težave s puščanjem DNS, tako da krepi zaščito za odjemalca in celo doda vodnike za nove uporabnike, če želite izvedeti, kaj pušča DNS.

Za zaključek je Trust.Zone dovolj spodoben in poceni VPN, še posebej, če se prijavite na dolgi rok in zaklenete poceni mesečno ceno. Prijavite se na brezplačno preskusno različico in si jih oglejte sami!

Obiščite Trust.Zone »

Imate vprašanja ali komentarje glede Trust.Zone? Pustite jih spodaj!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me