ТоталВПН


 • Цене

  Фром $ 5,99
  / месец дана

ПроПриваци.цом Резултат
4 од 10

Резиме

ТоталВПН је нови провајдер који жели да направи пробој на ВПН тржишту. Захваљујући својој једноставности и доброј вредности, не бисмо се изненадили ако у року од неколико година постигне свој циљ. Од марта 2017. године ТоталВПН као и сестринска компанија СаферВеб не прихватају нове кориснике. Хоће ли или не значити коначан крај ТоталВПН-а и СаферВеб-а остаје да се види, али у међувремену топло препоручујемо да проверите неке поуздане, алтернативне ВПН-ове. Кликните на дугме у наставку да бисте видели наше најбоље препоруке!

УПДАТЕ 8. марта 2017: Од овог дана ТоталВПН као и сестринска компанија СаферВеб не прихватају нове кориснике. Хоће ли или не значити коначан крај ТоталВПН-а и СаферВеб-а остаје да се види, али у међувремену топло препоручујемо да проверите неке поуздане, алтернативне ВПН-ове. Кликните на дугме у наставку да бисте видели наше најбоље препоруке!

УПДАТЕ 11. августа 2016: Од када смо обавили преглед ове услуге, примили смо неколико забрињавајућих негативних коментара, од којих неки укључују неочекиване исплате са корисничких рачуна. Намеравамо да размотримо ово и преиспитамо ову услугу. У међувремену, препоручујемо вам да у целости прочитате преглед у наставку, као и да погледате одељак са коментарима, како бисте донели информисану одлуку.

Ако тражите бесплатну ВПН услугу, овде имамо бесплатну ВПН листу са неколико добрих алтернатива.

Карактеристике

 • 25 локација сервера
 • 3 истовремене везе
 • Бесплатна опција
 • ОпенВПН
 • СмартДНС
 • Нема записа о употреби
 • Подршка за све уређаје
 • Нема ширине опсега или ограничења података

Брзина и перформансе

Срећом, током провере непропусности ДНС-а није било ништа посебно, укључујући ИПв6 и грешку ВебРТЦ. Тестови за оба треба се повремено изводити као заштита и да бисте проверили да ли се ваша ВПН услуга покреће на стандард за који сте платили.

Тестови брзине били су помало чудни. Перформансе су биле прилично добре до сјајне, али када су дошли стварни подаци, брзине између једног и два Мбпс нису биле неуобичајене (што је разумљиво помало узнемирујуће). Затим су поново зазвучали Соундцлоуд, више картица и стриминг филмова преко два сата, без икаквих мањих штуцања ту и тамо (а тих је било мало и далеко). Опет, вредно је користити бесплатни план да размислите о стварима ако вас то брине док повремено тестирате користећи тестми.нет. То је највјероватније зато што ТоталВПН анонимно надгледа мрежу ради коришћења и пружа вам само ширину појаса који вам је потребан.

Цене и планови

ТоталВПН претплатницима нуди две опције: Бесплатно или 7,79 УСД месечно за Тотал Премиум план. Први долази само са три избора сервера, док други укључује 30+ сервера и није ометен брзином ограничења која је укључена у бесплатну опцију. Оба плана детаљније су истражена у техничким детаљима касније у овом прегледу.

Ако се одлучите да идете уз Тотал Премиум план, обрадоваће вас посебан ПроПриваци.цом попуст од 20%! Ипак, ова промотивна цена ограничена је на први круг плаћања. Након тога биће вам наплаћен стандардни износ.

Међутим, ниједан план вероватно неће сломити банку. Бесплатни план - иако ограничен - несумњиво је привлачан, док је Тотал Премиум план међу најповољнијим ценама на тржишту. Можете се пријавити и платити за обоје помоћу кредитне картице. Крипто валуте попут Битцоина нажалост још нису опција.

Ако се одлучите да идете уз Тотал Премиум план, такође ћете добити гаранцију за поврат новца од 30 дана. Ова гаранција, у комбинацији са бесплатним планом, пружа вам могућност да два пута тестирате услугу како бисте били сигурни да је она тачна за вас. Привлачна!

Приватност и сигурност

ТоталВПН нуди четири протокола шифрирања: ИКЕВ2, ИПсец, ППТП и ОпенВПН - последњи од којих највише препоручујемо ради сигурности и због свега што се тиче брзих брзина. Дељење датотека П2П није изричито забрањено, нити изричито охрабрено, али је дозвољено ако се слажете са њиховим Условима коришћења услуге.

Локација компаније у Великој Британији подиже неке заставице у вези са поштовањем власти, а ТоталВПН ће то учинити ако их владина агенција покрене за позив. То би могло рећи да, ако се не бавите неком опасном активношћу илегалне сорте на мрежи, требали бисте бити у реду.

Такође је приметно да су спорови о продаји регулирани америчким законима, према преседану државе Массацхусетс. Записивање везе није идеално, али је довољно подношљиво за многе људе и уобичајено - нажалост.

Шифровање током коришћења ОпенВПН-а врши се коришћењем АЕС-128 битног ЦБЦ-а, са 4096 сертификатом за потврду идентитета. Било би лијепо видјети надоградњу на АЕС 256 у будућности, а СХА-1 можда, иако расположива енкрипција никако није мутна.

Последње мисли

Свако дете има болове у порасту, као и сваки посао, укључујући Тотал ВПН. Иако, како показује наша рецензија, она у овој раној фази надмашује очекивања, с приступачним клијентом неколико мањих димензија, сјајног веб сајта, врло економичних опција за цене и бесплатног плана. Посетите његову веб страницу данас да бисте видели да ли је ТоталВПН права ВПН услуга за вас!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me