TotalVPN


 • cijena

  Iz $ 5,99
  / mjesec

ProPrivacy.com Postići
4 od 10

Sažetak

TotalVPN je novi pružatelj usluga koji želi napraviti pljusak na VPN tržištu. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i dobroj vrijednosti, ne bismo se iznenadili ako za nekoliko godina postigne svoj cilj. Od ožujka 2017. TotalVPN kao i sestrinska tvrtka SaferWeb ne prihvaćaju nove korisnike. Hoće li ili ne značiti konačan kraj TotalVPN-a i SaferWeb-a, ostaje za vidjeti, ali u međuvremenu toplo preporučujemo da provjerite neke pouzdane, alternativne VPN-ove. Kliknite donji gumb kako biste vidjeli naše glavne preporuke!

Ažuriranje 8. ožujka 2017.: Od ovog datuma TotalVPN kao i sestrinska tvrtka SaferWeb ne prihvaćaju nove korisnike. Hoće li ili ne značiti konačan kraj TotalVPN-a i SaferWeb-a, ostaje za vidjeti, ali u međuvremenu toplo preporučujemo da provjerite neke pouzdane, alternativne VPN-ove. Kliknite donji gumb kako biste vidjeli naše glavne preporuke!

Ažuriranje 11. kolovoza 2016: Otkad smo pregledali ovu uslugu, primili smo nekoliko zabrinjavajućih negativnih komentara, od kojih neki uključuju neočekivano plaćanje s korisničkih računa. Namjeravamo to razmotriti i ponovno pregledati ovu uslugu. U međuvremenu, preporučujemo vam da u potpunosti pročitate pregled u nastavku, kao i da pogledate odjeljak za komentare kako biste donijeli informiranu odluku.

Ako tražite besplatnu VPN uslugu, ovdje imamo besplatan VPN popis s nekoliko dobrih alternativa.

Značajke

 • 25 lokacija poslužitelja
 • 3 istodobne veze
 • Besplatna opcija
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Nema zapisa o upotrebi
 • Podrška za sve uređaje
 • Nema propusne širine ili ograničenja podataka

Brzina i performanse

Srećom, tijekom provjere nepropusnosti DNS-a nije bilo ništa, uključujući IPv6 i WebRTC Bug. Testovi za oba trebaju se povremeno izvoditi kao zaštitna mjera i kako bi se potvrdilo da se vaša VPN usluga izvodi na standard za koji ste platili.

Brzinski testovi bili su pomalo neobični. Performanse su bile prilično dobre do sjajne, ali kad su stigli stvarni podaci, brzine između jednog i dva Mbps nisu bile neuobičajene (što je razumljivo pomalo uznemirujuće). Potom su Soundcloud, više kartica i strujanje filmova preko interneta dulje od dva sata nestali bez ikakvog manjeg štucanja tu i tamo (a tih je bilo malo i daleko). Opet, vrijedi koristiti besplatni plan da razmislite o stvarima ako vas to brine dok povremeno testirate pomoću testmy.net. To je najvjerojatnije zato što TotalVPN anonimno nadzire mrežu radi upotrebe i pruža vam samo širinu pojasa koji vam je potreban.

Cijene i planovi

TotalVPN pretplatnicima nudi dvije mogućnosti: Besplatno ili 7,79 USD mjesečno za Total Premium plan. Prvi dolazi samo s tri izbora poslužitelja, dok drugi uključuje 30+ poslužitelja i nije ometen ograničenjem brzine koja je uključena u besplatnu opciju. Oba se plana detaljnije istražuju u tehničkim detaljima kasnije u ovom pregledu.

Ako se odlučite položiti s Total Premium planom, obrađivat će vas poseban ProPrivacy.com popust od 20%! U skladu s tim, ove promotivne cijene ograničene su na prvi krug plaćanja. Nakon toga naplatit će vam se standardni iznos.

No, niti jedan plan vjerojatno neće slomiti banku. Besplatni plan - iako ograničen - nesumnjivo je privlačan, dok je Total Premium plan među najpovoljnijim cijenama na tržištu. Možete se prijaviti i platiti za oboje putem kreditne kartice. Kripto valute poput Bitcoina nažalost još nisu opcija.

Ako se odlučite za potpuno planski premijski plan, odnosit ćete se i na 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo jamstvo, u kombinaciji s besplatnim planom, pruža vam mogućnost da dva puta testirate uslugu kako biste bili sigurni da je ona ta koja je za vas. Prilično uredno!

Privatnost i sigurnost

TotalVPN nudi četiri protokola šifriranja: IKEV2, IPsec, PPTP i OpenVPN - posljednji od kojih najviše preporučujemo zbog sigurnosti i zbog svega što se tiče brzih brzina. Dijeljenje datoteka P2P nije izričito zabranjeno niti izričito ohrabreno, ali dopušteno je ako se slažete s njihovim Uvjetima usluge.

Položaj tvrtke u Velikoj Britaniji podiže neke zastavice u vezi s poštivanjem vlasti, a TotalVPN će to učiniti ako ih vladina agencija pokrene za poziv. To bi moglo reći da, ako se ne bavite nekom opasnom aktivnošću ilegalne sorte na mreži, trebali biste biti u redu.

Također je vrijedno napomenuti da prodajne sporove reguliraju američki zakoni prema presedanu države Massachusets. Zapisivanje veza nije idealno, ali dovoljno podnošljivo za mnoge ljude i uobičajeno - nažalost.

Šifriranje tijekom korištenja OpenVPN izvodi se korištenjem AES-128-bitnog CBC-a, s potvrdom autentičnosti 4096. Bilo bi lijepo vidjeti nadogradnju na AES 256 u budućnosti, a SHA-1 možda, iako raspoloživo šifriranje nikako nije mutno.

Završne misli

Svako dijete ima bolove u rastu, kao i svaki posao, uključujući Total VPN. Iako, kao što pokazuje naša recenzija, ona u ovoj ranoj fazi nadmašuje očekivanja, s pristupačnim klijentom nekoliko puta se razlikuje od veličine, glatke web stranice, vrlo ekonomične mogućnosti određivanja cijena i besplatnog plana. Posjetite njegovu web stranicu danas da provjerite je li TotalVPN prava VPN usluga za vas!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me