SpyOff


 • cijena

  Iz $ 11.50
  / mjesec

UPDATE: SpyOff više ne prihvaća nove registracije korisnika.

ProPrivacy.com Postići
6.2 od 10

Sažetak

Čini se da SpyOff pokušava pružiti kvalitetnu uslugu. Nažalost, nismo uspjeli dobiti potrebne podatke za šifriranje koji bi nam omogućili preporučiti ovaj VPN zbog privatnosti. Prema našem iskustvu, davatelji koji su sigurni u detalje enkripcije obično imaju što sakriti. Utvrđene su brzine veze i VPN klijent je jednostavan za korištenje na svim platformama.

Značajke

Sareta S.r.l (matična tvrtka SpyOffa) sa sjedištem je u San Marinu. San Marino se smatra dobrim za privatnost jer nije nacija s 5 očiju. Sareta ima njemačke urede i zaposlenike, a web stranice SpyOff i VPN klijenti dostupni su na engleskom ili njemačkom jeziku.

 • Nema trupaca
 • Tri istodobne veze
 • Preko 21 000 IP adresa u 21 zemlji
 • Ubojiti prekidač
 • Aplikacije za sve platforme
 • Izbor šifriranja uključujući OpenVPN
 • Pouzdane performanse (deblokira Netflix US)

Brzina i performanse

Brzina je testirana na internetskoj vezi od 30 Mbps. VPN uzrokovao je pad brzine veze za dvije trećine, a britanski i francuski poslužitelji u prosjeku su niži od 10 Mbps. Američki poslužitelji pokazali su sličan pad od oko 9 Mbps. Iako su ove brzine u redu za strujanje, oni su jedva fantastični i vjerojatno će stvoriti probleme s igrama i intenzivnim HD-om. Stoga ovo možda i nije najbolja opcija za Netflix.

Nisu otkrivena curenja IP-a, curenja DNS-a ili WebRTC-a pomoću ovog VPN-a. No nisam uspio testirati IPv6 jer moj ISP ne pruža IPv6 veze.

Cijena

1 mjesec

$ 11.50
na mjesec

SpyOff ima tri plana pretplate koji se razlikuju samo u cijeni. 11,50 USD kupit će vam mjesec dana "Starter" servis. Cijena pada do 8,10 USD mjesečno ako plaćate godišnje. Svaki plan dolazi sa svim dostupnim poslužiteljima. Alternativno, možete odlučiti platiti 12,50 USD za plan Premium Plus - koji se takođe naplaćuje jednom godišnje - koji uključuje Premium podršku i "VPN trikovi" (čini se da ne vrijedi dodatnog novca).

Sve u svemu, SpyOff se može smatrati skupom VPN uslugom koja se čini odricanjem. Osobno. Radije bih dobio najbolji VPN na svijetu po nižoj cijeni. Ili, jedan od najboljih, za više od polovine troškova.

Pretplatnici mogu platiti SpyOff samo s glavnom kreditnom karticom. Nije dopušteno korištenje bitcoin ili Paypal. Konačno, unatoč tome što nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, vrijedno je napomenuti da su se mnogi pretplatnici žalili kako VPN odbija poštovati svoju politiku povrata - umjesto toga, pozivajući potrošače na sitni tisak u svojoj politici.

Privatnost i sigurnost

SpyOFF ima politiku ništice. To znači da nema nikakvih podataka koji bi ih mogli predati vlastima ukoliko bi se tome moglo pristupiti potjernicom.

Korisnici SpyOFF VPN-a mogu birati između šifriranja PPTP, L2TP i OpenVPN. Nažalost, moj zahtjev za točnim informacijama o implementaciji OpenVPN-a je odbijen, što znači da ne mogu provjeriti je li ovaj VPN dobar za privatnost.

"Veza sa SpyOFF osigurana je SSL enkripcijom na svakom sustavu. Ne možemo vam pružiti potpuni paket šifriranja."

Završne misli

S obzirom na cijenu ovog VPN-a, teško je ne biti kritičan. Brzina je bila u redu, ali definitivno nije bila brza. I usprkos činjenici da je otkriveno da uspješno deblokira Netflix, vjerojatno bi bilo presporo za uživanje u HD streamovima. Budući da je sa sjedištem u San Marinu i ima pravila nulte evidencije pobjednik je, ali bez određenih detalja o njegovoj provedbi OpenVPN-a, nisam u mogućnosti prosuditi je li ovaj VPN dobar za privatnost.

Korisnička podrška nije dostupna putem live chat-a unatoč astronomskim troškovima pretplate. A i kako sam tvrdo polako odgovarao na zahtjeve e-pošte, što je bilo frustrirajuće. Klijenti su jednostavni za korištenje, a imaju i prekidač za ubijanje - pa nije sve loše. A nisam otkrio nikakve propuste, što je obećavajuće.

Moj je opći dojam da ovaj mladi VPN ima potencijal. Međutim, u ovom trenutku to je divlje precijenjeno za ono što dobijete. Možda će vremenom VPN shvatiti zašto je važno biti transparentan u vezi s njegovom šifriranjem; što bi definitivno poboljšalo ovaj pregled. Može se samo nadati.

Konačno, pozivamo VPN da počne poštivati ​​svoju politiku povrata novca, jer to neće učiniti samo ozbiljno narušavanje njegove reputacije.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me