SpyOff

 • Cenitev

  Od 11,50 USD
  / mesec

UPDATE: SpyOff ne sprejema več registracij strank.

ProPrivacy.com Rezultat
6.2 od 10

Povzetek

Zdi se, da SpyOff poskuša zagotoviti kakovostno storitev. Vendar na žalost nismo mogli dobiti potrebnih podatkov o šifriranju, ki bi nam omogočili, da priporočamo ta zasebni VPN za zasebnost. Po naših izkušnjah imajo ponudniki, ki so brezskrbni glede podrobnosti šifriranja, običajno kaj skriti. Hitrost povezave je bila ustrezna, odjemalca VPN pa je enostavno uporabljati na vseh platformah.


Lastnosti

Sareta S.r.l (matično podjetje SpyOff) ima sedež v San Marinu. San Marino velja za dobro zasebnost, saj ni narod s 5 očmi. Sareta ima nemške pisarne in zaposlene, spletno mesto SpyOff in stranke VPN pa so na voljo v angleščini ali nemščini.

 • Brez dnevnikov
 • Tri hkratne povezave
 • Več kot 21.000 naslovov IP v 21 državah
 • Killswitch
 • Aplikacije za vse platforme
 • Izbira šifriranja, vključno z OpenVPN
 • Zanesljiva zmogljivost (deblokira Netflix US)

Hitrost in zmogljivost

Hitrosti so bili testirani na 30 Mbps internetni povezavi. VPN je povzročil, da se je hitrost povezave znižala za dve tretjini, saj so strežniki v Veliki Britaniji in Franciji v povprečju odtenek pod 10 Mbps. Ameriški strežniki so pokazali podoben padec na približno 9 Mbps. Čeprav so te hitrosti v redu za pretakanje, so težko omamne in bodo verjetno povzročile nekaj težav z igrami in intenzivnimi HD. To morda ni najboljša možnost za Netflix.

Z uporabo te VPN ni bilo zaznanih puščanj IP, puščanja DNS ali WebRTC. Vendar nisem mogel preizkusiti IPv6, ker moj ISP ne zagotavlja povezav IPv6.

Cena

1 mesec

11,50 USD
na mesec

SpyOff ima tri naročniške načrte, ki se razlikujejo le v ceni. 11,50 $ vam bo kupil en mesec "Zaganjalnik" storitev. Če letno plačujete, cena pade na 8,10 dolarja na mesec. Vsak načrt ima vse razpoložljive strežnike. Lahko pa se odločite za plačilo 12,50 USD za načrt Premium Plus - ki se prav tako zaračuna enkrat na leto - ki vključuje Premium podporo in "Triki z VPN" (ne zdi se vredno dodatnega denarja).

Na splošno je SpyOff mogoče šteti za drago storitev VPN, ki se zdi odtrgana. Osebno. Najraje bi si priskrbel najboljši VPN na svetu po nižji ceni. Ali eden najboljših za več kot polovico stroškov.

Naročniki lahko SpyOff plačujejo samo z glavno kreditno kartico. Noben Bitcoin ali Paypal ni dovoljen. Nazadnje, kljub ponujanju 30-dnevne garancije za vračilo denarja, velja omeniti, da se je veliko naročnikov pritožilo, da VPN noče spoštovati svoje politike vračila - namesto tega potrošnike v svoji politiki napoti na droben tisk..

Zasebnost in varnost

SpyOFF ima pravilnik o ničelnih dnevnikih. To pomeni, da nima nobenih podatkov, ki bi jih lahko izročil oblastem, če bi se do njih lahko odločila.

Uporabniki SpyOFF VPN lahko izbirajo med šifriranjem PPTP, L2TP in OpenVPN. Žal je bila moja zahteva za natančne informacije o izvajanju OpenVPN zavrnjena, kar pomeni, da ne morem preveriti, ali je ta VPN primeren za zasebnost.

"Povezava s SpyOFF je zavarovana s šifriranjem SSL v vsakem sistemu. Ne moremo vam zagotoviti celotnega šifrirnega paketa."

Končne misli

Glede na ceno tega VPN je težko ne biti kritičen. Hitrost je bila v redu, vendar zagotovo ne hitra. In kljub dejstvu, da je bilo ugotovljeno, da uspešno odblokira Netflix, bo verjetno užival v pretokih HD preveč počasi. Ker imam sedež v San Marinu in ima načelo ničelnih dnevnikov, je zmagovalec, vendar brez posebnih podrobnosti o njegovi izvedbi OpenVPN ne morem presoditi, ali je ta VPN primeren za zasebnost.

Podpora strankam kljub astronomskim naročninam ni na voljo prek klepetanja v živo. Prav tako sem ugotovil, da se podjetje počasi odziva na e-poštne zahteve, kar je bilo moteče. Stranke so preproste za uporabo in imajo stikalo za ubijanje - torej ni vse slabo. In nisem odkril nobenega puščanja, kar je obetavno.

Moj splošni vtis je, da ima ta mladi VPN potencial. Vendar pa je trenutno za to, kar dobite, divje precenjena. Morda bo čez čas VPN razumel, zakaj je pomembno, da je pregledno glede njegove šifriranja; kar bi zagotovo izboljšalo ta pregled. Lahko samo upamo.

Nazadnje pozivamo VPN, naj začne spoštovati svojo politiko vračila, saj tega ne bo storil le, da bi močno okrnil svoj ugled.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me