SlickVPN


 • cijena

  Iz $ 4.00
  / mjesec

ProPrivacy.com Postići
8.5 od 10

Sažetak

SlickVPN nudi izvrstan sveobuhvatni paket s puno mjesta na poslužitelju, moćan klijent i visoku sigurnost.

Brza statistika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  15 Mbps
 • Nadležnost
  NAS
 • Istovremene veze
  5
 • zemlje
  46

Značajke

SlickVPN nudi VPN poslužitelje u 142 grada u 46 zemalja širom svijeta. Oni imaju složenu poslovnu strukturu s više offshore holdinga, podružnica holdinga i operativnih društava. U marketinške svrhe oni su smješteni u SAD-u, ali njihov se operativni entitet temelji na otoku Nevis, dijelu neovisne federacije otoka u zapadnoj Indiji. Vrijedi napomenuti da sve osobne podatke koje dajete SlickVPN-u obrađuju sustavi unutar Sjedinjenih Država i podliježu njihovim zakonima.

Kao klijentu SlickVPN, dopušteno vam je do pet istodobnih veza s VPN-om s najviše dvije različite IP adrese odjednom. To znači da biste mogli istovremeno povezati, recimo, svoje kućno računalo i tablet kao i podatkovnu mrežu svog mobilnog telefona ako trebate.

Brzina i performanse

Poslužitelji SlickVPN-a pokazali su se dobro u našim testovima. Imali smo povremene poteškoće s povezivanjem na jedan ili dva poslužitelja i primijetili smo da klijent postaje trom i ne reagira kada primi grešku. Općenito, veze su se odvijale brzo i bez incidenata, a mi smo uživali u visokim prosječnim brzinama bez velikog gubitka brzine: američki poslužitelji koje smo testirali bili su posebno dobri, s konstantno velikim brzinama i gotovo bez pada u odnosu na našu osnovnu testnu vezu.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Grafikoni prikazuju najveću, najnižu i prosječnu brzinu za svaki poslužitelj i lokaciju. Pogledajte naše objašnjenje pune brzine ispitivanja za više detalja.

Provjera DNS-a i IP-a bila je u redu, a kao što je spomenuto gore, klijent dobro radi upozoravajući vas da li ste podložni curenju i usmjerava vas u pravom smjeru da to popravite. Također je lijepo vidjeti i ugrađenu WebRTC zaštitu.

Cijene i planovi

SlickVPN nudi pojedinačni VPN paket s mogućnošću plaćanja u koracima od jedan, tri, šest ili dvanaest mjeseci, uz sve bolju vrijednost mjesečno. Godišnje plaćanje djeluje najjeftinije i iznosi oko 4 USD mjesečno, dok mjesečno plaćanje iznosi taj iznos i do 10 USD: ove cijene su na donjoj strani onoga što VPN pružatelji često naplaćuju i predstavljaju prilično dobru vrijednost za novac..

Plaćanje se može izvršiti BitCoin-om, kao i PayPal-om ili kreditnom karticom, a SlickVPN s poštovanjem ne zahtijeva ništa više od adrese e-pošte i zaporke za prijašnju. Korištenje kreditne kartice jednostavno zahtijeva predaju kartice: vrsta, broj, datum isteka, potvrdni broj - nije potrebno ime ili adresa za naplatu. SlickVPN nudi uslugu da zatraži povrat novca u roku od 30 dana od kupnje.

Sigurnost i privatnost

SlickVPN standardno nudi 256-bitne OpenVPN veze pomoću AES šifre, što je vrlo sigurno; Dostupne su i 128-bitne IPSec i PPTP veze, ali SlickVPN korisno preporučuje korisnicima da se drže OpenVPN-a ako je moguće. Autorizacijom hašišom upravlja SHA-1, a rukovanjem 2048-bitnim RSA; ovo je izvrsna razina sigurnosti.

Nedavno ažuriranje uključuje Hydra, "multi-hop" prolaz kroz servere u Washingtonu, DC - ili drugim područjima portala - koji zatim usmjeravaju vašu vezu na drugi portal s kojeg se kontinuirano usmjerava prije povezivanja s internetom, dodatno omalovažavajući vašu IP adresu , Ova značajka dodatno šifrira vašu vezu do točke da je učini bliskom nedodirljivom (iako dovoljno moćan protivnik vlade, to bi vrlo moglo moći učiniti).

Precizna pravna situacija SlickVPN-ovih usluga nejasna je zbog podjele poslovanja na različite podružnice, offshore i operativne tvrtke. Međutim, čini se da je značajan dio njihovog djelovanja podložan američkom zakonu i jurisdikciji. Kako bi ublažio bilo kakve zabrinutosti koje bi korisnici mogli imati o rezultirajućem potencijalnom uplitanju vlade u SAD, SlickVPN vodi i strogu politiku nepoštivanja i - impresivno - održava stranicu o kalendaru naloga. Ažurira se svakih 14 dana i potpisuje PGP, to omogućava kompaniji da upozori upozorenje vlade o uplitanju svojim korisnicima čak i u slučaju primanja saveznog naloga za gagu. Ne samo da je ohrabrujuće vidjeti kako oni održavaju ovu značajku, već je sjajno znati i da ovo pitanje shvataju toliko ozbiljno.

Ne postoje ograničenja za peer-peer promet ili dijeljenje datoteka na bilo kojem od njihovih poslužitelja, mada kao i kod mnogih VPN davatelja, nećete moći slati e-poštu putem SMTP-a dok ste povezani..

Internet stranica

Web stranica SlickVPN izgleda dobro i lako se kreće. Mnogo korisnih informacija dostupno je u nekoliko klikova; bilo nam je posebno drago što smo vidjeli istaknutu vezu koja objašnjava koje protokole, šifre i ključne prednosti koristi VPN, kao i stranicu na kojoj se navode sve lokacije VPN poslužitelja. Uvjeti korištenja i pravila o privatnosti prisutni su i točni, a na stranici je objašnjenje uvjeta za povrat.

slickvpn_homepage_600

Naći ćete i blog s vijestima o usluzi, poklonima i natjecanjima te povremenom funkcijom upotrebe VPN-a za poboljšanje vaše sigurnosti. Naša jedina manja spoznaja je da je navigacijska traka na kojoj je blog, kao i druge važne stranice poput veza za kontakt i račun, lako propustiti i nestaje čim korisnik pomakne stranicu prema dolje..

podrška

SlickVPN nudi podršku 24 sata na sat, iako smo razočarani otkrili da se radi samo o ulaznicama i dostupan je samo preko područja računa nakon što ste prijavljeni. Međutim, nakon što pošaljete kartu, nećete morati predugo čekati za odgovor. Otkrili smo da su agenti za podršku uljudni, korisni i dobro upućeni te nikada nismo osjećali da im je teret postavljati pitanja. Bilo bi još bolje ako se ova razina usluge može proširiti i na chat chat i omogućiti zainteresiranim posjetiteljima da postave povremena pitanja prije nego što se prijave..

slickvpn_support_600

Što se tiče web resursa, SlickVPN nudi nekoliko sjajnih vodiča za postavljanje, ali nema mnogo drugih proizvoda putem referentnog materijala za korisnike koji imaju pitanja ili pitanja.

Softver

Prijaviti se

Dobijanje računa putem SlickVPN-a jednostavno je. Nakon odabira plana cijena i načina plaćanja od vas se traži da unesete adresu e-pošte za račun na koji će se registrirati i lozinku za prijavu - i pod uslovom da plaćate putem BitCoina ili PayPala, to je to.

Nakon što se prijavite, SlickVPN će vam poslati e-poštu dobrodošlice, uključujući podatke za prijavu koje ćete koristiti za njihovu VPN uslugu, kao i veze koje će vam pomoći da započnete s preuzimanjem klijenta, pregledom nekih vodiča ili slanjem povratnih informacija o usluzi , Vrijedno je napomenuti da lozinka koju ste poslali nije ni na koji način zamijenjena, tako da ćete je možda željeti promijeniti nakon registracije..

Windows VPN klijent

SlickVPN nudi snažan klijent, sustav bogat značajkama za Windows temeljen na OpenVPN. Povezivanje s VPN-om je jednostavno, a opcije je lako pronaći i dobro objasniti internetskim vodičem. Jedna zanimljiva kontrola je da se poslužitelji moraju dodati profilu "grupe" prije nego što se možete povezati s njima. To ima prednost u ubrzanju postupka odabira poslužitelja ako, na primjer, nije važno na koji se zemljopisni položaj povezujete, nego samo želite najbrže poslužitelje, ili također ako vam ne smeta gdje u kontinentalnom dijelu SAD-a završite sve dok možete gledati američki Netflix. U kombinaciji sa značajkom automatske grupe i značajkom uravnoteženja koja se nalazi u preferencijama, ovo vam također omogućuje da automatski odaberete najbliži ili najmanje učitani poslužitelj za povezivanje u bilo kojoj zemlji bez dodatnih napora. Loša strana je što dodaje dodatni sloj komplikacija ako se korisnik želi povezati s određenim poslužiteljem na određenom mjestu. Sve u svemu, sviđa nam se ova značajka.

slickvpn_client_connected

Brzo pregledavanje postavki otkriva niz korisnih značajki. Postoji mogućnost pokretanja klijenta i, ako želite, i VPN veze sa sustavom Windows. Uz opcije zaštite od curenja DNS-a i IP-a na kartici s postavkama 'Mreža', klijent će prikazati upozorenje ako korisnička instalacija sustava Windows može prouzrokovati curenje DNS-a, zajedno s osnovnim uputama o tome kako riješiti problem: ovo je sjajno , ali bilo bi još bolje kad bi ugrađena DNS zaštita od propuštanja bila dovoljno moćna da to učini nepotrebnim.

Ovdje također možete odabrati želite li se povezati putem TCP-a ili UDP-a, kao i odabrati svoj port. Ovo je korisno za dobivanje VPN-a za rad u različitim mrežnim postavkama - na primjer, na javnoj WiFi žarišnoj točki. Postoji i mogućnost povećanja sigurnosti i anonimnosti drugim zarezom putem automatske promjene vaše IP adrese u vremenskom intervalu. Konačno, stvarno napredni korisnici također mogu odrediti prilagođene parametre OpenVPN, što je lijepa značajka koju treba vidjeti - posebno u kombinaciji s dnevnikom veze koji je prikazan na glavnoj kartici. Da smo se zahuktali, bilo bi da klijent u određenim trenucima može sporo reagirati na korisnikov unos, ali sveukupno smo smatrali da je to dobar dio softvera što spajanje na SlickVPN čini lako i bezbolno.

Ostale platforme

SlickVPN nude klijent za naručivanje Windows i Mac OSX. Pored ovoga, postoje vodiči za postavljanje za nekoliko glavnih platformi, uključujući iOS, Android, Ubuntu i Tomato / DD-WRT usmjerivače. Postoje i upute za ručno postavljanje VPN-a na Windows i OSX ako ste tako skloni. Vodiči su velikodušno ilustrirani i lako ih je pratiti, a uvijek je lijepo vidjeti i razne protokole predviđene za njih.

Završne misli

SlickVPN je VPN usluga bogata značajkama i puno toga za ponuditi. Uz mnoštvo poslužitelja diljem svijeta, odličan klijent i dobre brzine, to je dodatna prednost što nudi visoku razinu anonimnosti i sigurnosti korisnika - posebno smo zadovoljni kada ih vidimo na toj stranici Warrant Canary. S niskim cijenama i pravilima povrata novca od 30 dana možda je SlickVPN VPN usluga koju ste tražili. Kliknite donju vezu kako biste ih posjetili.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me