SecureVPN


 • cijena

  Iz $ 7,99
  / mjesec

ProPrivacy.com Postići
6.5 od 10

Sažetak

Naš SecureVPN pregled otkrio je novog pružatelja usluga s velikim namjerama, ali i neke velike propuste u vezi s Windows aplikacijom i šifriranjem. Očekujemo da će se SecureVPN s vremenom poboljšati, no trenutno je to precijenjena VPN koja se ne isporučuje. Ok na Androidu, ali ga treba izbjegavati na Windows-u!

Brza statistika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  29 Mbps
 • Nadležnost
  NAS
 • Istovremene veze
  5
 • zemlje
  5

Značajke

SecureVPN još nema mnogo poslužitelja za odabir. Opcije su ograničene na SAD, Nizozemsku, Luksemburg, Rusiju ili Singapur. To nažalost znači da se ne možete pretvarati da živite u mjestima poput Australije, Britanije, Južne Amerike i većine drugih. S obzirom na cijenu to je loše. Tvrtka je registrirana u SAD-u pod zakonskom jurisdikcijom teksaša, ali neobično ima neke veze s 'Californi (a)', kako je prikazano iz uvjeta pružanja usluge i politike privatnosti, o kojima biste svakako trebali pogledati. Biti iz SAD-a daleko je od idealnog razloga zbog naloga i izdavanja naloga.

Nije odmah jasno je li SecureVPN posvetio ili dijelio IP-ove, misaono je buđenje dopušteno uprkos onome što je napisano u nastavku za pravne svrhe. U skladu s tim, zabrinutosti u evidenciji ostaju u određenoj mjeri - o kojoj ćemo dalje raspravljati. Kliknite vezu da posjetite SecureVPN. Dodatne informacije o bujici potražite u našem najboljem vodiču za VPN za bujice.

Posjetite SecureVPN »

Brzina i performanse

Naišao sam na neke komplikacije prilikom pokušaja pokretanja testova brzine pomoću testmy.net-a. Prvo, brzine nisu bile dovoljne za pokretanje testa. Zapravo, jedini uspješan test koji sam vodio pokazao je brzinu u kilobajtima, dok je ostatak srušio stranicu zbog isteka vremena. To u stvari znači da brzina SecureVPN nije dovoljna za pregledavanje više od najjednostavnijih web stranica.

Još je više zabrinjavalo ovo: pokušao sam pokrenuti testove brzine na svih pet dostupnih poslužitelja (SAD, NL, LX, SA, RU) samo da bih utvrdio da je izlazni čvor VPN uvijek pronađen u Teksasu, tako da je jedini radni VPN poslužitelj u NAS. To znači da će svakoga ko misli da su povezani bilo gdje drugdje biti na nepristojnom iznenađenju. Nadam se da ću ovo ozbiljno pitanje što prije riješiti.

Uz to, na sreću nije bilo otkrivanja curenja DNS-a - što je dobro. Ipak, s obzirom na gore navedeno, uvijek je dobra praksa da se povremeno testiraju i provjere da li je sve u dobrom stanju. Možete upotrebljavati ipleak.net za provjeru curenja DNS-a i greške WebRTC, dok test-ipv6.com traži curenje IPv6. Tu je i doileak.net, koji kombinira dijelove i dijelove druga dva testa za dodatni duševni mir.

Cijena i planovi

SecureVPN nudi dva sloja cijena kao dio freemium modela. Besplatni plan ne dopušta upotrebu P2P-a i ima prijenos podataka od 1 GB mjesečno. Također dopušta da samo jedan uređaj bude spojen na VPN uslugu u bilo kojem trenutku. Ako se odlučite za Premium račun odmah - ili nakon probnog razdoblja - nećete imati ograničenja P2P, neograničen pristup podacima i do 5 veza uređaja. to znači da možete pokriti sve svoje uređaje ili podijeliti s obitelji za 7,99 USD mjesečno ili 49,99 USD uz godinu dana obveze.

Sigurne cijene VPN

Cijene zasigurno nisu najekonomičnije, ali u skladu su s većinom krajnjih VPN-ova (s tom definicijom donekle ovise o vašim individualnim preferencijama).

Privatnost i sigurnost

"Mi možemo prikupljati i objavljivati ​​osobne podatke, uključujući vaše podatke o korištenju, vladinim tijelima ili agencijama, uključujući agencije za provođenje zakona, na njihov zahtjev ili u skladu s sudskim nalogom, pozivom na sud ili drugim pravnim postupkom, ako postoji dobro vjerovanje da takvo prikupljanje ili je prema zakonu potrebno otkrivanje."

Gore navedeni citat, zajedno s činjenicom da SecureVPN bilježi vaše interne i vanjske IP adrese, čini da se bujica čini da nema VPN-a. SecureVPN kaže da bi informacije otkrivao samo prema sudskoj direktivi, što je zabrinjavajuće jer se nalazi u SAD-u. Nažalost, enkripcijski paket ne povećava samopouzdanje. Zadana postavka i za mobilne i za desktop verzije je 3DES-EDE3-CBC 192 bit. Ne mora potezati da se zastarjela DES enkripcija označi ranjivošću. Kad se spoji s Diffie-Hellman tipkama, on je malo bolji, koji se umanjuje 192-bitnim tipkama što ostavlja najniži ukus nazivnika u sigurnosnom nepcu. U osnovi, ovaj VPN nije baš siguran. Opet, za novac koji plaćate - ovo je neuspjeh.

Jednostavnost korištenja

Web stranice SecureVPN-a su minimalistička stvar, a veze na korisničko područje, podršku i pogodnosti usluge jasno su označeni na gornjoj ploči početne stranice. Odmah ispod, nalazi se poveznica na "započnite" ili "preuzmite SecureVPN Windows Client."

Donji dio početne stranice sadrži dodatne veze na PP i TOS, kao i na odjeljak s FAQ i odjeljke na društvenim mrežama. Web stranica SecureVPN također sadrži blog koji pokriva vijesti o sigurnosti i privatnosti, kao i ažuriranja usluga i VPN savjete, kao dio dobro zaokružene web stranice.

Podrška za SecureVPN

Podrške su trenutno ograničene na upite na temelju karata. Osim toga, odgovori mogu potrajati i do nekoliko dana, što nije sjajno. Međutim, odgovori koje sam dobio bili su pristojni i informativni.

Prijava na SecureVPN

Registracija za SecureVPN zahtijeva vaše ime, radnu adresu e-pošte i podatke o kreditnoj kartici. Nakon toga jednostavno preuzmete relevantnu aplikaciju i slijedite upute za instalaciju. Cijeli postupak trajao je otprilike deset minuta.

SecureVPN Windows VPN klijent

U skladu s drugim aspektima usluga, klijent Secure VPN Windows nije toliko ekspanzivan. Na padajućem izborniku na slici dolje možete odabrati s kojim se serverom trebate povezati. Dodirnite gumb Connect / Disconnect za povezivanje s poslužiteljem.

Čini se da povezivanje s bilo kojim određenim poslužiteljem ne predstavlja nikakav problem. Ne postoje dodatne korisne (a često industrijske) značajke kao što je killswitch u slučaju da povežete kapi ili mogućnost automatskog pokretanja za spajanje na SecureVPN u trenutku kad uključite računalo. U skladu s tim, SecureVPN klijent je u redu, mada bi to definitivno imalo koristi od nekih ažuriranja, jer ćemo u nastavku odjeljka o izvedbi istražiti sljedeće. Opet, to je prilično tanak klijent s obzirom na to što plaćate.

SecureVPN: Ostale platforme

SecureVPN ima osim namenjene Windows platformi koju smo ranije pokrivali, ima i namjenske aplikacije za Mac OSX, iOS, tablete i Android OS..

SecureVPN za Android

Klijent SecureVPN za Android se ne razlikuje mnogo od verzije za stolna računala. Čudno se činilo da se povezuje na ispravne poslužitelje, za razliku od verzije sustava Windows. Još uvijek nisam siguran koji je problem bio sa Windows klijentom. Nadamo se da će uskoro biti riješen.

Završne misli

SecureVPN ne donosi frke koje postoje kod mnogih drugih pružatelja usluga, ali to naizgled dolazi na štetu robusne enkripcije koju biste očekivali od vrhunskog VPN davatelja usluga. Isto tako, minimalistička privlačnost možda je samo stvar kriterija modela kupca ili za one koji traže deblokiranje. Ovaj VPN nije dobro funkcionirao na Windows-u, ali na Androidu je to bilo u redu. Međutim, zašto platiti toliko za nešto tako loše?

Posjetite SecureVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me