Sakrij me


 • cijena

  Iz $ 9,99
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

ProPrivacy.com Postići
6.5 od 10

Sažetak

Hide.me je VPN s nultom evidencijom sa sjedištem u Maleziji. Šifriranje je snažno, a Hide.me VPN ima aplikacije bogate značajkama i za Mac i za Windows. Međutim, unatoč pouzdanoj usluzi - s korisnim planom besplatne pretplate - premium pretplate prilično su skupe. Uz to, ustanovili smo da ovaj VPN ne uspijeva u pružanju pristupa Netflixu što znači da može razočarati neke kupce.

Brza statistika

 • Nadležnost
  Malezija
 • Istovremene veze
  10
 • zemlje
  36
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  70.94 Mb

Cijena

12 mjeseci

$ 9,99
na mjesec

6 mjeseci

$ 13.32
na mjesec

1 mjesec

$ 14,99
na mjesec

Pretplatnici mogu birati mjesečno, godišnje ili dvogodišnje pretplatno plaćanje. Sve te pretplate imaju iste značajke. Bez obzira na to kako to gledate, Hide.me premium je malo skuplji. mjesečni plan koji košta 14,95 dolara jedan je od najskupljih VPN planova na svijetu.

Godišnja pretplata košta 119,95 USD - što je definitivno konkurentnije. Ali uz protuvrijednost od 9,99 USD mjesečno to je i dalje jako precijenjeno (u stvari, to je mnogo bliže onome što većina VPN-a naplaćuje na svojim mjesečnim planovima).

Doduše, ExpressVPN - koji košta 99 dolara godišnje - nalazi se u sličnom prostoru s parkom lopti. Međutim, ExpressVPN je usluga na koju često podsjećamo potrošače "skupi" - a Hide.me košta 20 dolara više - što je očajno s obzirom da ne deblokira neke popularne usluge poput Netflix US.

Sa pozitivne strane, tvrtka je sada uvela dvogodišnji plan koji smanjuje troškove na samo 5,41 USD mjesečno. To je mnogo bliže prosječnom trošku premium VPN-a i znači da se potrošači sada mogu odlučiti za korištenje ovog izvrsnog VPN-a bez plaćanja kroz nos. Sretni smo što je Hide.me odlučio dodati ovaj plan pretplate i snažno preporučujemo korisnicima da iskoriste ovaj popust ako im se sviđa ovaj VPN.

Pretplatnici dobivaju 14-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje usluge, a uvjereni smo da je granica podataka od 500 Mb koja je postojala postojala podignuta - stoga biste trebali moći testirati VPN koliko želite i još uvijek vratite svoj novac.

Obrađivači plaćanja

Korisnici mogu platiti pretplatu putem PayPal-a, kreditnim ili debitnim karticama, iDeal ili žičnim prijenosom. Hide.me također prihvaća plaćanje putem niza kripto valuta. To omogućuje potrošačima da uslugu plaćaju anonimno ako žele.

Plaćanja obavlja u ime Hide.me od strane treće tvrtke Cleverbridge AG. Ovo je pozitivan aspekt usluge jer znači da Hide.me nema pohranjene zapise o plaćanju nigdje u blizini podataka o pretplatnicima. Za one koji su zainteresirani - Cleverbridge se nalazi u Njemačkoj što se općenito smatra dobrim mjestom za privatnost podataka.

Deblokirajte Netflix?

Testirali smo Hide.me VPN da vidimo hoće li deblokirati najpopularnije usluge streaminga koje smo testirali pomoću Windows klijenta. Povezali smo se s američkim poslužiteljima Florida i Nevada. Iako smo se mogli uspješno prijaviti na Netflix dok smo bili na američkim poslužiteljima - nismo mogli pronaći nijednu samo američku emisiju.

Nažalost, to znači da VPN ne deblokira Netflix US. Zamolili smo Hide.me da nam kaže koji serveri zapravo deblokiraju američki Netflix, a mi ćemo ažurirati pregled ako dobijemo više informacija, ali za sada smo u potpunosti bili u mogućnosti pristupiti Netflix US.

Također smo se povezali s poslužiteljima Velike Britanije London i UK Manchester kako bismo vidjeli možemo li upotrijebiti BBC iPlayer. Nismo uspjeli pristupiti ni BBC iPlayeru.

sakrij me da ne radim s BBC iPlayerom

Nažalost, to znači da se Hide.me ne smatra dobrom opcijom za deblokiranje streamova. To je ogroman nedostatak s obzirom na relativno visoku cijenu usluge.

Značajke

Odabir priključka
Prosljeđivanje luka
Istovremene veze 10
Ukupno poslužitelja 1400
zemlje 36
Podrška za usmjerivač
Ruteri se podržavaju Asus WRT DD-WRT, OpenWRT pfSense Tomato, LibreELEC ("kodi"), OpenELEC ("kodi")
Goli metal ili virtualni poslužitelji Goli metal
Torrenting

Hide.me je usluga bogata značajkama raznih klijenata. Evo što ćete dobiti s premium pretplatom:

 • Servis nula zapisa

 • 1400 poslužitelja na 54 lokacije u 36 zemalja širom svijeta

 • Neograničeno podataka

 • 10 istodobnih veza

 • PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, OpenVPN, SoftEther i SSTP VPN protokoli

 • Aplikacije za Windows, Mac OS X, Android i iOS

 • Ubojiti prekidač

 • P2P je dopušten na nekim poslužiteljima

 • SOCKS proxy

 • Statički IP (izborno)

 • Split tuneliranje

 • Stealth Guard - Ova značajka vatrozida omogućava vam odabir aplikacija koje će raditi samo ako ste povezani na VPN. To osigurava da te aplikacije nikad slučajno ne upotrebljavate bez privatnosti VPN-a. Na primjer, mogli biste zaštititi zid svog torrent klijenta kako biste osigurali da nikada ne propuštate bujice prometa na davatelja internetskih usluga.

 • Potpuna podrška za IPv6 - izvrsna s tehnološke perspektive - i jedna od rijetkih VPN-ova za implementaciju potpune kompatibilnosti IPv6 veze.

Iako je ovo adekvatan popis značajki, vrijedno je napomenuti da velika većina vodećih VPN-a pruža slične značajke za čak 50% manje cijene od ove malezijske VPN.

Brzina i performanse

Brzine veze vitalna su komponenta bilo kojeg VPN-a, jer će utjecati na to što možete svakodnevno raditi sa svojim VPN-om. Hide.me VPN testiramo pomoću znanstvene metode brzine temeljene na brzini poslužitelja. Tri puta dnevno testiramo servere Velike Britanije, Hong Konga, SAD-a i Australije. Provjeravamo lokalne brzine praska (u Velikoj Britaniji) i prosječne brzine preuzimanja na svim tim lokacijama poslužitelja.

Ispod možete vidjeti da je u lipnju i srpnju 2020. prosjek za preuzimanje Hide.me bio 63,5 Mbps - brzine rafala od preko 400 Mbps. Ovo su izuzetno velike brzine veze koje Hide.me stavljaju u raspon s nekim od najboljih VPN-ova na tržištu. Njihove brzine su munjevite i znače da je VPN prikladan za sve podatke koji zahtijevaju velike vrijednosti podataka, kao što su streaming u HD.

Iako je ovaj VPN brz, stvarnost je da možete dobiti slične brzine iz puno jeftinijih VPN-a. Dakle, osim ako niste posebno zaljubljeni u ovu uslugu, moguće je dobiti slične performanse uz djelić troškova. Naravno, ova usluga ima puno dodatnih mogućnosti, a temelji se u Maleziji što je dobro za privatnost. Dakle, možda će to biti pravi izbor za određene ljude koji mogu opravdati dodatne troškove.

Sakrij.Me VPN brzinu

Testovi propuštanja

ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) 266,88
Otkriveno je istjecanje IPv6?
Otkriveno je istjecanje IPv4?
Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) 70.94

Provjerili smo testove IP propuštanja posjetom ipleak.net. Provjerili smo za testove propuštanja IPNS-a IPv4 i IPv6, kao i IPv4 i IPv6 WebRTC testove propuštanja. Molimo pročitajte naš Potpuni vodič za IP propuštanja da biste razumjeli zašto VPN nikada ne smije imati curenja.

Testirali smo macOS klijent na IPv6 i IPv4 i nismo pronašli curenja koristeći najnoviji Mac klijent. Vrijedi napomenuti da najnovija verzija klijenta Hide.me sada ima potpunu IPv6 kompatibilnost, što znači da više ne bi trebao imati nikakvih problema s IPv6..

Zatim smo provjerili Windows. Testirali smo najnoviji Windows klijent. Prvo smo testirali na curenja pomoću uredove IPv6 veze. Otkrili smo da nema IP propuštanja, nema WebRTC curenja i nema DNS curenja. Snimak zaslona prikazuje rezultate ispitivanja probnog rada s Windowsom.

hid.me test propuštanja

Privatnost i sigurnost

DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Da
Ubojiti prekidač
Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Zaštita od propuštanja WebRTC-a

Hide.me ima sjedište u Maleziji. Iako Malezija nameće puno cenzure svojim građanima; to na bilo koji način ne utječe na VPN uslugu. Budući da Malezija ne provodi nikakve obvezne smjernice o zadržavanju podataka na VPN-ima, dobro je mjesto za temelje VPN-a.

Hide.me ne pohranjuje zapisnike o tome što ljudi rade putem interneta koristeći njegovu uslugu. Nadalje, zapisnici veza sa širinom pojasa "sigurno se brišu na svakih nekoliko sati" i ti se zapisnici nikada ne vode zajedno s stvarnim IP adresama ili vremenskim oznakama..

Praćenje upotrebe propusnosti na svojim poslužiteljima na tako neinvazivan način nije briga i, iz tog razloga, može se reći da je Hide.me doista VPN bez evidentiranja.

Provedba šifriranja

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
Ostali protokoli SoftEther

Hide.me pruža OpenVPN enkripciju na svim platformama (iako će vam trebati treći klijent na Mac, Android i iOS - što je daleko od idealnog). Također nudi izbor snažnih protokola za tuneliranje, uključujući IKEv2 (zadani protokol za Mac i iOS), L2TP i PPTP. OpenVPN šifriranje je naš preporučeni protokol, a Hide.me koristi izuzetno jaku implementaciju:

 • Upravljački kanal: AES-256-GCM šifra s RSA-8192 šifriranjem ruku. Dodatna provjera autentičnosti nije potrebna s GCM-om, ali HMAC SHA384 provjere autentičnosti također je naveden u paketu za šifriranje. Savršena tajna naprijed pruža se pomoću standardne Diffie-Hellman razmjene (DHE).

 • Kanal podataka: AES-256-CBC šifra s HMA SHA-256 provjerom autentičnosti.

Ovo je izuzetno snažna implementacija OpenVPN-a zahvaljujući izuzetno snažnom stiskanju RSA-8192.

Vrijedno je napomenuti da je killswitch dostupan samo u Windows i Mac klijentima.

Korisničko iskustvo

Što se web stranice tiče, ovaj je VPN prilično jednostavan za korištenje. Sve je postavljeno u sustavu izbornika koji se lako kreće, a VPN pruža FAQ i korisne vodiče na svom web mjestu. Pretplata je jednostavna, a potrebne su samo minimalne informacije (ako želite, možete koristiti e-poštu sa snimkom). Klijenti su lako dostupni nakon prijave, a instaliraju se s minimalnom žurbom. Također sam našao klijente kako lijepo rade.

Služba za korisnike

Besplatno probno razdoblje Ne
Povrat novca zagarantovan
24-satna podrška
Live chat
Trajanje garancije povrata novca 14

Iako Hide.me ima 24/7 chat uživo, otkrili smo da njihovi agenti budu spori. Osim toga, često nisu imali dobre odgovore na pitanja koja smo im postavili.

Prodajni predstavnici nemaju dovoljno podataka za pravilno informiranje potencijalnih kupaca, a dubinska pitanja moraju biti poslana pomoću sustava ulaznica.

Postavili smo nekoliko tehničkih pitanja pomoću sustava karata i otkrili da odgovori nisu spori. Pored toga, morali smo pritisnuti dosta puta da dobijemo željene informacije. Ostali smo razočarani uzimajući u obzir visoku cijenu usluge.

Uz pozitivnu notu, hid.me ima korisnu bazu znanja koja sadrži vodiče za instaliranje klijenata i otklanjanje uobičajenih problema. Ovo je koristan resurs koji može pomoći većini ljudi.

Windows klijent

Ovaj Windows VPN klijent dolazi s killswitch i OpenVPN enkripcijom. Iz tog razloga smatramo Hide.me uslugom prilagođenom sustavu Windows. Imajući to u vidu, mnogi ljudi kojima je potreban čvrst VPN samo za jedno Windows računalo možda su zadovoljni s jeftinijim planom za jedan uređaj. Otkako smo zadnji put pregledali Hide.me, klijentu je dodao i nekoliko novih značajki: Split tunneling i novu značajku Firewall-a (koja vas zaustavlja s internetom osim ako niste povezani putem Hide.me).

Pronašli smo Windows klijenta da radi u redu. Međutim, male brzine su otežavale strujanje HD video datoteka.

Tijekom testiranja nismo otkrili nikakvo curenje prilikom testiranja Windows klijenta. A, Hide.me je sada objavio Chrome i Firefox ekstenzije dizajnirane za zaustavljanje curenja WebRTC-a. Killswitch mi je prekinuo internet čak i kada se aplikacija srušila, to je vjerojatno zbog činjenice da smo uključili značajku vatrozida. Odličan Windows klijent koji radi učinkovito, ali ne deblokira BBC iPlayer.

Nova značajka Stealth Guar savršena je za ljude koji koriste BitTorrent klijentima za redovito preuzimanje sadržaja i osigurava da nikada nećete iscuriti nešifrirani promet na vašeg davatelja internetskih usluga. Također nam se sviđa dodatak Split Tunneling-a koji će vam omogućiti da povežete neke svoje aplikacije putem VPN-a, a ostali pustite da surfaju webom bez zaštite (izvrsno ako želite koristiti punu brzinu svoje internetske veze u trenucima kada privatnost nije bitna)

Android klijent

Android VPN klijent pruža šifriranje OpenVPN ili IKEv2. To su snažni oblici šifriranja VPN-a. Kao što je slučaj i sa desktop klijentima - brzine su bile velike, što znači da je ovaj klijent idealan za igranje i streaming u privatnosti. I za deblokiranje sadržaja iz cijelog svijeta. Dostupan je i Killswitch.

Mac klijent

Njihov Mac VPN klijent jednostavan je za korištenje i lijepo ga je pogledati. Dobra vijest je da sada implementira izbor šifriranja OpenVPN, IKEv2 i SoftEther (za prikrivanje VPN upotrebe kao uobičajene HTTPS). Otkrili smo da su veze stabilne i više smo uživali u tome što koristimo ovu platformu nego Windows.

Killswitch je dostupan na ovoj platformi, što znači da je ovaj VPN prikladan za preuzimanje P2P i druge osjetljivije zadatke. Nisu otkrivena curenja prilikom korištenja najnovijeg klijenta.

Vrijedi spomenuti da Hide.me ima Chrome i Firefox ekstenzije dizajnirane da zaustave propuštanje WebRTC-a. Ako koristite starijeg klijenta i ne želite onemogućiti IPv6 na svom računalu, umjesto toga možete isprobati ta proširenja. Preuzeo sam Firefox proširenje i uključio WebRTC zaštitu od propuštanja samo da bih ga testirao. No, skloni smo preporučiti nadogradnju na najnoviji klijent koji ima punu IPv6 podršku.

Sakrij proširenje za preglednik

Zatim smo testirali klijenta na propuštanje u anonimnom prozoru i otkrili da nema curenja WebRTC-a kada se koristi najnoviji klijent s ili bez uključenog proširenja firefoxa; što je sjajno.

iOS

IOS VPN klijent vrlo je sličan Android klijentu, međutim, on provodi jaču IKEv2 enkripciju od svog ne-mac rođaka. Na ovoj platformi nije dostupan ni killswitch - što je šteta. Za povezivanje putem OpenVPN trebat ćete koristiti klijent drugog proizvođača OpenVPN.

Druge značajke

 • Podrška na više platformi. Hide.me je sada kompatibilan s Android TV-om, Amazon Fire TV Stick-om i Amazon Fire Tablet-om.

 • Automatska WiFi zaštita: Ovo otkriva je li vaš uređaj automatski povezan s nezaštićenom WiFi mrežom i nudi vam povezivanje VPN-a kako bi vas zaštitili. Izvrsna je za zaštitu od hakera prilikom upotrebe javnih WiFi žarišta.

 • SoftEther: Hide.me podržava SoftEther VPN protokol; Omogućuje korisnicima da prikriju VPN kriptirani promet kao redoviti HTTPS preko TCP priključka 443. To otežava blokiranje vatrozida i omogućuje ljudima da izbjegnu VPN blokiranje u zemljama poput Kine i Irana. SoftEther je podržan samo u sustavu Windows.

 • Statički IP-ovi: Mogućnost odabira statičkog IP-a lijepa je značajka koju će poker igrači (a i neke druge skupine stručnjaka možda htjeti iskoristiti). No, vrijedno je napomenuti da se ovi statički IP-ovi dijele bez namjenskih IP-ova. To je dobro za privatnost, ali nije toliko korisno za izbjegavanje VPN blokova web stranice (zbog čega čak ni ova značajka ne radi s Netflix US). Korisno je zaobići NAT vatrozidove, a Universal Plug and Play (UPnP) je u potpunosti podržan.

Besplatni plan

Ako vas zanima besplatni plan, izvrsna je usluga koja je izuzetno korisna. Korisnicima je omogućeno preuzimanje 2 GB podataka mjesečno, što je puno bolje od velike većine besplatnih VPN-ova na tržištu. Korisnici imaju mogućnost izbora lokacija poslužitelja u Kanadi, Nizozemskoj, Singapuru i novo dodanih poslužitelja u SAD-u.

Prethodno besplatni korisnici nisu dobili pristup svim VPN protokolima. Međutim, Hide.me je to sada ispravio i korisnici dobivaju pristup svim VPN protokolima za šifriranje.

Vrijedno je napomenuti da brzine veze mogu biti malo sporije nego što se može očekivati ​​na plaćenoj verziji, vjerojatno zbog zagušenja poslužitelja. U cjelini, možemo vam preporučiti besplatnu verziju Hide.me, koja je izdašna usluga za cijenu!

Završne misli

Kada je riječ o sustavu Windows i Mac ovaj VPN čini prilično dobar posao. Killswitch je dostupan na obje radne površine, što znači da je ovaj VPN pogodan za Torrenting, a hid.me dopušta P2P veze na izboru poslužitelja. Činjenica da Hide.me sada dozvoljava do 10 simultanih povezivanja definitivno čini uslugu boljom vrijednosti za novac, iako je još uvijek prilično skupa.

Podrška za chat uživo je 24/7, a ovisno o tome kojeg agenta dobijete može biti u redu. Međutim, u cjelini, otkrili smo da je razočaravajuća.

Ovaj VPN djeluje munjevito, što znači da je pogodan za obavljanje gotovo svega što možete smisliti na mreži. Međutim, imali smo problema s deblokiranjem BBC iPlayera ili Netflix US-a - usprkos tvrdnjama VPN-a da to djeluje s Netflixom. To je frustrirajuće pogotovo s obzirom na cijenu VPN-a.

Sve u svemu, smatramo da je ovaj VPN vrlo skup ako kupite jednomjesečni ili godišnji ugovor. Međutim, ako se obvezate na dvije godine, proces VPN-a postaje mnogo bliži prosjeku. Realnost je da možete dobiti vrlo sličan VPN paket za manje, ali ako želite VPN koji ima puno neobičnih značajki, ovo bi mogla biti dobra opcija za vas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me