ProxySH

 • cijena

  Iz $ 3,33
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Postići
8.8 od 10

Sažetak

Proxy.sh je kompetentna VPN usluga koju možete koristiti za pristup web lokacijama u velikom broju zemalja. Ili se možete odlučiti za verziju s popustom s ograničenim pristupom poslužitelju. Ovu VPN uslugu vodi neprofitna tvrtka sa sjedištem na Sejšelima. Osoblje VPN tvrtke raspoređeno je širom svijeta, što uslugu pruža neprekidno.

Brza statistika

 • zemlje
  57
 • Istovremene veze
  3
 • Nadležnost
  Sejšeli
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  0 Mb

Značajke

Torrenting
Ukupno poslužitelja 300
zemlje 57
Istovremene veze 3
Podrška za usmjerivač
Ruteri se podržavaju DD-WRT, Tomato, SH VPN, AsusWRT
Goli metal ili virtualni poslužitelji Kombinacija


Značajke paketa tvrtke su:

 • Povrat je moguć
 • Dopuštanje tri istodobna povezivanja
 • OpenVPN, L2TP i PPTP protokoli
 • Prilagođena aplikacija za OpenVPN
 • Nema trupaca
 • Anonimne mogućnosti plaćanja
 • Nema ograničenja propusnosti podataka
 • P2P je dopušten
 • Višejezično web mjesto i aplikacija
 • Radi na Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android i Linux
 • Može se instalirati na usmjerivače i prijemnike
 • Može se povezati s Torom

Uvjeti pružanja usluge na web mjestu Proxy.sh posebno zabranjuju preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima bez odobrenja vlasnika autorskih prava. Ova zabrana učinkovito isključuje mogućnost upotrebe VPN-a za zaštitu identiteta prilikom dijeljenja datoteka s BitTorrent protokolom. Međutim, Baza znanja uključuje članke koji sadrže savjete o tome kako koristiti VPN s uTorrentom, Vuzeom i BitTorrentom. Na glavnim stranicama web stranice nema izričite izjave u kojoj je navedeno je li dijeljenje datoteka dopušteno ili ne.

Pretplatnici na Solid i Pro pakete imaju pristup cijeloj mreži poslužitelja u 57 zemalja. Osnovni paket daje vam servere u SAD-u i Nizozemskoj, a osnovni paket dobiva vam servere u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj i Njemačkoj..

Posjetite Proxy.sh »

Brzina i performanse

Stranica VPN testiranje brzine koja je gotova s ​​pravom ima potpuno objašnjenje našeg novog znanstvenog sustava za ispitivanje brzine.

DNS vremena pretraživanja mogu povući brzinu učitavanja web stranice. To je zato što se svaka web adresa koju upišete u vaš preglednik mora prevesti na internetsku adresu putem DNS poslužitelja prije nego što računalo može pristupiti i dohvatiti stranicu.

ProxySH brzine

Proxy.sh je vrlo dobro napredovao u usporedbi s tri glavna igrača u industriji: ExpressVPN, Buffered i IPVanish. U gore prikazanom skupu podataka, Proxy.sh se natječe s ExpressVPN-om da bi bio najbrži i često pobjeđuje.

Međutim, pregled grafikona koliko vremena svaka VPN usluga treba za uspostavljanje veze pokazuje da je Proxy.sh imao problema u ovom odjelu.

Brzina učitavanja ProxySH

Najnoviji podaci prikazani na grafikonu pokazuju da je tvrtka možda izgladila probleme u uspostavljanju veze, jer je u posljednjem datumu studije ušla tek nešto sporije od IPVanish-a i brže od ExpressVPN-a i Buffera.

Povezao sam se s glavnim centrom Proxy.sh United Kingdom. Otkrio sam pravo mjesto poslužitelja s IPLocation.net. Na ovoj su web stranici navedeni rezultati iz pet različitih baza podataka o lokaciji. Sva ova izvješća nalaze se na poslužitelju u Londonu.

Testovi propuštanja

Ograničenja podataka
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Ograničenja propusne širine
Otkriveno je istjecanje IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) N / A

Probne stranice ipleak.net i doileak.com izvijestile su o otkrivenoj IP adresi moje veze i DNS poslužiteljima kojima je sustav pristupao. IPLeak je svoju lokaciju smatrao londonskom, ali zabilježio je pozive na 60 adresa DNS poslužitelja, sve u Belgiji. DoILeak me također pronašao u Londonu, ali napomenuo je da su svi DNS poslužitelji kojima je pristupio moje računalo u Nizozemskoj. To je uobičajena situacija s IPLeak izvještavanjem DNS poslužitelja u Belgiji, a DoILeak uočava DNS poslužitelje u Nizozemskoj. Međutim, niti jedan od tih testova nije objavio moju stvarnu lokaciju, koja se nalazila u Dominikanskoj republici.

Moj davatelj internetskih usluga ne koristi IPv6 adrese pa nisam mogao testirati na IPv6 propuste.

Cijene i planovi

1 mjesec

$ 3,33
na mjesec

Glavni paket koji nudi Proxy.sh omogućava vam pristup mreži koja ima brzine do 1Gbps. Možete platiti i skuplji Pro paket koji ima neke čvorove koji rade na 50Gbps. Ako vam nije potreban pristup svim od 57 država lokacija poslužitelja koje nudi paket Solid, možete dobiti jeftiniju verziju usluge koja uključuje samo nekoliko lokacija. Osnovni paket dobija vam pristup poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Još jeftinija opcija je paket Quick koji ima pristup poslužiteljima samo u dvije države - Sjedinjenim Državama i Nizozemskoj.

ProxySH cijene

Svaki paket ima određene mogućnosti razdoblja pretplate. Pro paket se može preuzeti s mjesečnom pretplatom za godišnji plan. Sa paketima Solid and Basic možete odabrati prijavu na mjesečnoj, godišnjoj ili dvogodišnjoj osnovi. Brzi paket dostupan je samo u trajanju od 72 sata (trodnevni).

Ako izvadite paket Solid, možete brže platiti za brže veze na nekim rutama, a također možete dobiti i mogućnost prenosa veze preko dva poslužitelja, a to se zove "dvostruki skok" - to dodatno zamračuje stvarnu lokaciju korisnika. Ove su opcije uključene u Pro paket.

Proxy.sh prihvaća puno načina plaćanja, od kojih neki daju anonimnost. Možete se odlučiti i za kupnju "tokeni" a to su krediti kojima se može pokloniti, trgovati ili koristiti. U slučaju tokena, prilikom stvaranja VPN računa nikako ne dajete nikakve osobne podatke. Proxy.sh ne zadržava nikakve podatke o kupcima tokena, tako da ne postoje podaci o tim kupcima. Međutim, ta anonimnost gubi vam pravo na korisničku podršku. Ova VPN prihvaća puno različitih kripto valuta, uključujući Bitcoin, Litecoin, Ether i Dogecoin.

Privatnost i sigurnost

Zamagljivanje (nevidljivost)
Ubojiti prekidač
Zaštita od propuštanja WebRTC-a
IPv4 zaštita od curenja
DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Da

Proxy.sh je uložio mnogo posla u čineći svoje postupke kompatibilnim s privatnošću. Tvrtka je pozvala stručnost iz Electronic Frontier Foundation i Harvard's Berkman Center kako bi poboljšala svoju politiku privatnosti.

Politika privatnosti tvrtke više se brine za podatke prikupljene o posjetiteljima web stranice nego za podatke koji se čuvaju na vezama korisnika. Tvrtka izjavljuje da objesi svoju evidenciju o korištenju na identifikatoru koji je formiran od korisnikovog računa e-pošte i vrste plaćanja. To znači da oni koji stvaraju "plamenik" račune web pošte ili one koje plaćaju žetonima nije moguće pratiti. Tvrtka ne pohranjuje svoje zapisnike s obzirom na IP adresu kupca. Ovo je vrlo dobra vijest. Ako igrate pametno, plaćate anonimnim načinom plaćanja i upotrebljavate račun koji se ne može pratiti e-poštom, u teoriji vam to nikada neće biti moguće pratiti.

Šteta što tvrtka ne dopušta dijeljenje datoteka. No, s obzirom na to da tvrtka navodi da ne prati korisničke aktivnosti, teško je utvrditi kako bi to znala kada korisnici preuzimaju datoteke s BitTorrent sustavom. Čini se vjerovatnim da to neće i da je odredba samo da im zakonski pokriju leđa.

Prekidač kill štiti vaš identitet jer blokira internet na vašem uređaju ako VPN ne radi. Ovo zvuči kao neugodnost, ali, zapravo, to će ikada utjecati na vaš pristup internetu nekoliko minuta istovremeno. Ova je značajka osobito potrebna ako internetska veza padne, a zatim se brzo vrati. Ovaj prekid usluge može biti upravo dovoljan za prekid VPN-a. Međutim, sve aplikacije koje su komunicirale putem Interneta nastavit će s radom. Ako VPN nije uspostavljen, oni će se slati s vašom stvarnom internetskom adresom, a ne s lažnom adresom koju vam je dodijelio VPN. Dakle, prekidač kill drži sve te poruke dok ih ne mogu poslati ponovo uspostavljenim tunelom na VPN poslužitelj. Iako možete izrezati aplikaciju Safejumper i koristiti sučelje OpenVPN, to nije dobra ideja..

Protokoli šifriranja

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Ostali protokoli ECC, zmija

Usluga Proxy.sh ima puno sigurnosnih opcija, uključujući PPTP i L2TP VPN protokole, koje se na računalo ili mobilni uređaj mogu postaviti ručno. Najbolja opcija šifriranja koju tvrtka nudi je OpenVPN. Ovo je najbolja VPN enkripcija na tržištu i naš preporučeni protokol na ProPrivacy.com.

Proxy.sh ima svoju aplikaciju, pod nazivom Safejumper. Međutim, ovo zahtijeva instalaciju standardnog OpenVPN sučelja koje proizvodi organizacija koja upravlja OpenVPN standardom. Možete samo pristupiti VPN-u putem ovog sučelja i ne zamarati se aplikacijom Safejumper. Međutim, zaobilazeći Safejumper uskraćuje vam pristup važnoj dodatnoj sigurnosnoj mjeri koju je Proxy.sh ugradio u svoju prilagođenu aplikaciju - prekidač kill.

Enkripcija koja se koristi u implementaciji Proxy.sh OpenVPN vrlo je jaka. Standard OpenVPN nudi mnoštvo opcija za šifriranje, a Proxy.sh je odabrao najbolju. AES je naručila američka vlada koja je trebala pronaći način zaštite osjetljive komunikacije. Neki ljudi sumnjaju u AES jer pretpostavljaju da bi izvidnici tajnih službi naredili da se u metodologiju ugradi stražnja vrata. Ako imate dvojbe, umjesto toga trebate koristiti uslugu L2TP. Ovaj VPN protokol dostupan je samo za ručno postavljanje. Drugi sustav koji nudi Proxy.sh je PPTP. Ovo je stara VPN metodologija koja se više ne smatra sigurnom.

Jednostavnost korištenja

Windows
MacOS
iOS
Android
Linux

Početna stranica web stranice Proxy.sh je upečatljiva, ali kratka. Nećete dobiti puno podataka s ove stranice jer je to trgovina na mreži. Web-lokacija Proxy.sh ne drži dosljedan izgled. Početna stranica ima kratak izbornik koji nije fiksiran u prozoru, pa ga izgubite dok se krećete po stranici. Postoje linkovi na daleko više stranica kojima možete pristupiti klikom na stavku Više izbornika.

Iako je glavni izbornik možda malo prekratak, ovaj dodatni izbornik je vjerojatno malo previše detaljan. Stranice "Kako to radi, cijene i o nama" drže gornji izbornik u svakom trenutku. Te stranice također imaju vrlo velik odjeljak podnožja. U svim podnožjima, imate mogućnost promjene jezika web mjesta. Promjena jezika utječe na Google prevod - tako da vjerojatno nije sjajan.

Opciji izbornika Client Area mogu pristupiti samo oni koji su se pretplatili na uslugu. Međutim, objektima Područja klijenta može se pristupiti iz izbornika Više ili sa podnožja stranih stranica - sve osim za "Moj račun" stranica. Jedan od pogodnosti klijentskog prostora kojemu bilo tko može pristupiti je blog tvrtke. Ova se vijest ažurira povremeno s objašnjenjima prekida i proširenja usluga.

podrška

24-satna podrška
Live chat
Povrat novca zagarantovan

Jedna od stranica područja klijenta kojoj može pristupiti bilo tko preko podnožja ili izbornik Više je baza znanja web mjesta.

Baza znanja integrira odjeljak s FAQ-om koji sadrži kratke odgovore na brojna uobičajena pitanja. Postoje i duži članci s detaljnim uputama o postavljanju VPN-a i dobivanju aplikacija za pravilno korištenje.

Obrazac za kontakt je jednostavan i to je jedini kanal koji vam je potreban za podršku. Služba pomoći ne reagira brzo i možda ćete morati pričekati dan prije nego što dobijete odgovor.

Postupak

Prijaviti se

Kada ste spremni za prijavu na uslugu, idite na stranicu s cijenama i kliknite na "Odaberite Paket" gumb ispod plana koji vam se sviđa. Ovo će vas dovesti u postupak odjave. Na prvom zaslonu blagajne trebate odabrati ciklus naplate.

Prikazat će vam se sažetak po vašem izboru. Ako sažetak narudžbe izgleda u redu, pritisnite gumb za naplatu da biste kupili paket. Najprije morate postaviti račun ili pristupiti svom postojećem računu. Zatim morate odabrati vrstu plaćanja. Kada pritisnete postupak Potpunu narudžbu, morate unijeti svoje podatke o plaćanju. Potvrda vaše narudžbe stići će e-poštom. Nakon što je vaš račun aktivan, možete prijeći na stranicu za preuzimanje da biste pristupili instalacijskom programu.

Proxy.sh Windows VPN klijent

Dobivate opcije za preuzimanje OpenVPN sučelja ili aplikacije Proxy.sh koja se naziva Safejumper. Odlučite se za Safejumper kao što je spomenuto gore. Instalacijski program stvorit će prečac do aplikacije na radnoj površini.

Morate se prijaviti u sustav prvi put kada otvorite aplikaciju. Vjerodostojni podaci za prijavu za VPN isti su kao i za korisničku zonu na web mjestu Proxy.sh. Vaša adresa e-pošte je vaše korisničko ime, a lozinka je ona koju ste nominirali prilikom postavljanja računa.

Pobrinite se da "Zapamti me" je potvrđen, tako da više ne morate unositi te detalje. Aplikacija je mala i sadrži samo nekoliko polja podataka. Da biste promijenili vrijednost u jednom od ovih polja, morate kliknuti na nju. Ako kliknete polje lokacije poslužitelja, bit ćete preusmjereni na zadnji zaslon gdje se može prilagoditi većina postavki na glavnom zaslonu. Jedino glavno polje zaslona koje se ovdje ne može mijenjati je sustav šifriranja. Ako kliknete na to, otvorit ćete se zaslonu postavki.

Na glavnom zaslonu za prilagodbe vidjet ćete kartu svijeta s označenom trenutnom lokacijom poslužitelja. Prvi popis za odabir na ovom zaslonu daje vam mogućnost da odaberete koji port na poslužitelju će ići vaše veze i koji transportni protokol treba koristiti - TCP ili UDP.

Bolje je odabrati UDP ulaz za ovu postavku. Druga značajka koju trebate postaviti na ovom zaslonu je lokacija poslužitelja. Kada na popisu poslužitelja odaberete novu lokaciju, marker na karti će se promijeniti tako da pokaže gdje se u svijetu nalazi to mjesto. Da biste se vratili na glavni zaslon aplikacije, kliknite logotip obojenog kruga. Kliknite gumb Postavke da biste pogledali više opcija. Među opcijama na ovom zaslonu je i prekidač za uklanjanje koji će spriječiti da se aplikacije na vašem računalu povezuju s internetom bez VPN-a. Još jedna opcija na ovom zaslonu je mogućnost odabira standarda šifriranja sesije.

Zanimljivo je da ne možete odabrati vrstu šifriranja koja će se koristiti za podatke u vašoj VPN vezi, samo za kontrolni kanal koji održava vezu. Iako na ovom popisu postoje neke zanimljive opcije, kao što je Tor, bolje je da ovu postavku ostavite kao "RSA 4096-bit."

Kliknite na logo Safejumper da biste se vratili na glavni zaslon. Trebate samo pritisnuti tipku Connect da biste aktivirali VPN. Pogledajte poruke o statusu na vrhu aplikacije da biste vidjeli kada je VPN povezan. Gumb Connect spaja se gumbom Odustani, a to je ono što trebate pritisnuti da biste prekinuli VPN vezu.

Gumb Skok u aplikaciji jedinstvena je uslužna značajka Safejumpera i značajka je potpisivanja aplikacije. Ovo će vas povezati s nasumično odabranim poslužiteljem. Međutim, malo je vjerojatno da biste ikada zaista imali koristi od ove funkcije. Većini ljudi potreban je VPN da bi se nalazio na određenom mjestu, a opcijom Skoči gubi se nadzor nad gdje će se VPN povezati.

Ako kliknete na "x" program se u gornjem desnom kutu aplikacije ne isključuje. Umjesto toga, prelazi na minimalizirani način rada. Pogledajte sistemsku traku za ikonu Safejumper. Možda ćete morati kliknuti strelicu gore da biste je pronašli. Ako dvokliknite na ikonu, ponovno otvorite aplikaciju. Ako samo jednom kliknete ikonu, dobit ćete minimizirani izbornik.

Prvi izbornik koji ćete vidjeti pruža pristup VPN-u putem zadanih postavki. Ovdje možete pristupiti i zaslonu s postavkama. Ako pokažete pokazivač miša "Poveži se s," dobit ćete dugačak popis lokacija poslužitelja. Aplikacija prikazuje svaku lokaciju samo kao "središte." Međutim, u izborniku s smanjenim načinom rada možete jedan korak dalje odabrati pojedinačnim poslužiteljem. Klik na jedan od ovih poslužitelja pokreće postupak povezivanja. Simbol za potvrdu pojavljuje se pored aktivnog poslužitelja nakon uspostavljanja veze.

Usluge struje

Ispitao sam mogućnosti usluge Proxy.sh da bih vidio hoće li me povezivanje s njegovim poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu uključiti u usluge britanskog streaminga. VPN nije mogao zaobići proxy sustave za otkrivanje Netflixa i BBC-a. Međutim, uspio sam gledati videozapise isporučene s web stranica Channel 4 i ITV.

Proxy.sh performanse testirao sam s američkim uslugama streaminga videa spajajući se na Illinois Hub. Netflix USA uočio je VPN, pa tako i web lokaciju ABC, tako da nisam mogao gledati videozapise s te dvije web stranice. Imao sam sreće na web stranicama NBC-a i DZS-a. Obje su stranice mislile da sam u Sjedinjenim Državama i nisu otkrile VPN.

Pogledajte naše vodiče u nastavku kako biste deblokirali gornje usluge struje

 • Najbolji VPN za BBC iPlayer 2018
 • VPN koji surađuje s Netflixom
 • Najbolji VPN za Hulu

Ostale platforme

PPTP i L2TP usluge mogu se postaviti na bilo koji operativni sustav. Međutim, PPTP nije dostupan u macOS-u ili iOS-u nakon verzije 10, jer operativna podrška nije dostupna u tim sustavima.

--ProxySh OS--

Aplikacija Safejumper dostupna je za Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android i Linux. Na gornjoj slici je prikazano da OpenVPN GUI možete koristiti i u Windowsima i Linuxu. Postoji i aplikacija za Macu, pod nazivom Tunnelblick, koja je generičko OpenVPN sučelje. Tvrtka to ne spominje, ali OpenVPN-u možete pristupiti i na iOS uređajima pomoću aplikacije koja se zove OpenVPN Connect. Korisnici Androida mogu preuzeti Google PlayVPN za Android Arne Schwabe s Google Playa.

OpenVPN, PPTP i L2TP mogu se instalirati i na bljeskalice.

Završne misli

Proxy.sh ima izvrsne osobnosti privatnosti i čini se da je tvrtka koja upravlja uslugom posvećenija slobodi Interneta od vlastite dobiti jer je neprofitna organizacija.

Usluga Proxy.sh dobro je osmišljena. Ima sve značajke koje su vam potrebne od VPN-a. Cijena glavnog paketa, solidan plan, povoljna je cijena s obzirom na značajke usluge.

Posjetite Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me