Proxy poslužitelj


  • cijena

    Iz $ 7,99
    / mjesec

ProPrivacy.com Postići
6.4 od 10

Sažetak

Ažuriranje: Ova VPN usluga više nije u funkciji. ProxyServer je otkupio NordVPN, a web stranica usmjerava posjetitelje na NordVPN stranicu.

ProxyServer je rastući davatelj VPN-a, svoj brand gradi na dvostrukim stubovima korisnosti i klase koji obavlja VPN, s nekoliko prividnih nedostataka naizgled zbog starosti, a ne loše namjere. Uz već impresivnu poslužiteljsku mrežu i jednostavan, ali funkcionalni klijent, ProxyServer je možda pravi VPN s kojim ćete rasti.

Značajke

Osnovan sredinom 2012. godine, ProxyServer podliježe američkim zakonima i pod navedenom jurisdikcijom, uključujući uvijek nametljivi NSA. Trenutno upravljaju 36 poslužitelja u 23 zemlje (s razlikom što ih čini 13 američkih poslužitelja), s izvrsnom geografskom pokrivenošću većine svijeta. Poslužitelji u Hong Kongu, Australiji i Islandu, kao i Europi i Izraelu bacaju široku mrežu. Buduće nadogradnje vjerojatno uključuju Afriku i Južnu Ameriku.

Dijeljenje datoteka i mučenje zasad su ok, zasad. Redovito provjeravajte stranicu mrežnog poslužitelja jer buduće nadogradnje mogu prometno ograničiti dijeljenje datoteka na određenim poslužiteljima.

Brzina i performanse

Brzine su testirane na 30 Mbps vezi i u cjelini su bile iznadprosječne, do superlativne. Povezivanje s bilo kojim određenim poslužiteljem, osim onih koji su testirani bilo je bez problema i gotovo trenutno (isto što i s prekidom veze).

ProxyServer brzine

Nažalost, nađeno je da klijent ProxyServer nedostaje u vezi s pogreškom WebRTC (koju ovdje brzo možete ispraviti), iako mnogi davatelji usluga još uvijek nisu odgovorni za ovaj oblik curenja DNS-a. S druge strane, bilo je divno vidjeti ne jednostavno curenje DNS-a niti IPv6, od kojih je posljednji još uvijek morao računati - čestitke su u doglednom redu na toj fronti. Preporučujemo da provjerite curenje IPv6 periodično (ovdje) i DNS propuštanja, uključujući WebRTC bug (ovdje).

Cijene i planovi

Trenutno možete odabrati samo jedan VPN paket, jer ProxyServer trenutno nudi Premium VPN paket za 7,99 USD mjesečno. Istodobne veze dopuštene su istovremeno na dva uređaja, iako ProxyServer možete instalirati na većem broju uređaja. Najbolje od svega, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca koji treba isprobati prije nego što se odlučite za nešto dugoročno.

Cijene proxyServera

Na snazi ​​"dobar" ugovor odnosi se na prijavljivanje grešaka. Ako naiđete na bugu koja se ne navodi u njihovom uobičajenom dijelu programskih pogrešaka u odjeljku FAQ, dobit ćete mjesec dana besplatno! Uopće nije loša ponuda (također, u ovom tekstu, jedini davatelj nudi takvu obostrano korisnu ponudu).

Privatnost i sigurnost

ProxyServer nudi samo vezu putem OpenVPN protokola, ali smatra kako je najsigurniji standard šifriranja koji je više nego dovoljan. Šifriranjem se rukuje pomoću 128-bitnog ključa koji nije na istoj maksimalnoj sigurnosnoj ravnini kao i 256-bitni ključ, ali opet, bez greške.

L2TP je planiran za buduća ažuriranja, ako ste usmjereni na izvedbu zbog sigurnosti, možda za potrebe igara ili streaminga. O drugim protokolima još nema riječi.

Uvjeti pružanja usluge i pravila o privatnosti obojica su dovoljno standardne cijene, s tipičnim izjavama o odricanju od odgovornosti koje biste pronašli u bilo kojoj iteraciji oba. Nezadovoljno je, imajte na umu da ProxyServer prikuplja i zapise o korištenju i povezivanju, što bi bilo idealno da se ukine ako krenete naprijed. Iako navodno poboljšavamo kvalitetu usluge i nadgledamo greške, pravila za zanemarivanje su nešto što mi u ProPrivacy redovito podržavamo i voljeli bismo primijeniti u cijeloj industriji. U skladu s tim, čini se da ProxyServer ne pripisuje nikakve osobne identifikatore podacima koje prikuplja, tako da je poziv za povjerenje vaš..

"Pored toga, možemo prikupljati sljedeće podatke: vrijeme kada ste povezani s našom uslugom, izbor mjesta poslužitelja i ukupnu količinu podataka prenesenih dnevno. Spremamo to kako bismo vam mogli pružiti najbolje moguće mrežno iskustvo. Te podatke analiziramo općenito i podatke čuvamo. "

Jednostavnost korištenja

Web-lokacija ProxyServer nudi funkcionalnost, a ne ometa dizajn, ali bez dodatnog je problema. Najviši transparent na početnoj stranici istaknuo je odjeljak usluga, podršku i područja klijenta, tako da nije uključeno u lov. Korisnici pretplaćeni na uslugu mogu ući u područje klijenta za prikaz podataka o naplati i statusu računa.

Jedan se mali problem pojavljuje kada kliknete bilo koji gornji izbornik od početne stranice do "druge razine" web mjesta. Klik na bilo koju od usluga, podrške ili padajuće izbornike naplate čini stvarni izbornik pod naslovom kuće i klikanje može biti pomalo neugodno. To nije važan problem, navigacijski gledano, to će se vjerojatno popraviti trenutkom kada vaše oči naiđu na ovaj pregled.

Kao što je rečeno, cjelokupna navigacija je daleko od problematične, s preuzimanjima, pretplatničkim vezama i podrškom ne više od takta. Još nema bloga, iako odjeljak s najavama izgleda pristojno da bi se na kraju mogao pretvoriti u uključivanje nekih vijesti i ponuda iz industrije, osim uslužnih PSA-ova. ProxyServer vodi račune na Twitteru, Facebooku i Google+. Sva trojica imaju iste postove, s najavama usluga i vezama na informativne infosec članke.

podrška

Za nedostatak 24/7 Livechat sustava može postojati podrška, ali ono što je prisutno je prilično temeljito. Dostupan je brzi i korisni vodič za postavljanje da biste započeli s odgovarajućim klijentom ProxyServer Pro VPN-a za Windows (zapamtite, ProxyServer VPN je Windows trenutno samo).

Baza znanja je informativna bez preuveličavanja. No, korisnički bi forum definitivno bio od koristi i nešto bi što bi trebali ponuditi svi davatelji VPN-a kako bi se potaknula transparentnost i pomoglo u upravljanju povratnim informacijama bez gubitka potencijalno korisnih pitanja velikog broja korisnika do feedova podrške jedan na jedan..

Vremena odgovora za ulaznice za podršku nisu trajala više od sat vremena, a odgovori su odmah bili korisni. Pokazuje da su ljudi iz drugog kraja zainteresirani za pružanje svesrdne usluge kupcima, a ne da vas tretiraju kao novčanik bez lica..

Postupak

Prijaviti se

Nažalost, prijava na ProxyServer besplatni probni Premium VPN plan (jedini koji trenutno nude) uključuje vaše ime (možete upotrijebiti lažnjak), e-poštu, podatke o kreditnoj kartici, kućnu adresu i telefonski broj - iako ćete možda željeti lažirati posljednje dvije, pored vašeg imena - samo imajte na umu da ćete na sljedećem zaslonu plaćanja morati ponovno unijeti važeće podatke za potrebe naplate. Ukratko, ovaj se postupak čini suvišnim i nije u skladu s industrijskim standardima usmjerenima na privatnost. Bilo bi izvrsno vidjeti ukupnu proceduru pojednostavljenu - s manje invazivnim opcijama poput Bitcoina dodanom u transakcijski miks.

Nakon plaćanja, potrebno je nekoliko koraka do pregledavanja s omogućenom VPN-om. Provjerite pretinac pristigle pošte i slijedite upute. Ili prijeđite na odjeljak za preuzimanja, idite na Windows klijent, preuzmite i instalirajte (trajalo je otprilike tri minute, ali provjerio sam tekstualnu poruku koja je možda trajala 30 sekundi do minute do uočavanja dovršetka).

Windows VPN klijent ProxyServer

Neki VPN klijenti griješe na blistavoj strani, a neki su toliko funkcionalni da se pomalo nezgrapno slegnu, mada to nije slučaj s ProxyServerom. Klijent je Spartan, a opet podjednako moderan i osjeća se intuitivno što može kliknuti. Postoji čak i zgodna ugrađena veza za podršku.

Popis poslužitelja dolazi do izražaja u padajućem izborniku, a tu je i zgodna grafika zemlje s zastavom vašeg stvarnog IP-a i zastavom VPN poslužitelja na koji ste povezani. Gumb za spajanje / prekidanje veze vidljiv je i prilično reagira. Pohvale su i za pozadinsku temu metalnog tranzistora kao lijep dodir - jednostavno je cool. Cjelokupno iskustvo Windows klijenta definitivno je bilo ugodno, a buduće nadogradnje (o kojima se razgovaralo do kraja) su samo postale da ga dodatno poboljšaju.

Ostale platforme

ProxyServer je u procesu uvođenja ažuriranja za iOS i Android uređaje. Za sada postoji samo najbolji Windows VPN Pro klijent ili praktične OpenVPN konfiguracije. Killwitch, prebacivanje zaštitnog protoka DNS-a i eventualno nevidljivi poslužitelji bili bi izvrsni dodaci za naredne aplikacije s mobilnim radom i uključivanje u pokretu WiFi. Te bi se funkcije možda odnosile na postojeći Windows klijent.

Završne misli

ProxyServeru pomalo nedostaje odgovarajućeg softvera, ali ono što su napravili je dobro, naizgled u klasičnom slučaju inkrementalne, ali stabilne kvalitete, a ne brze, a opet slučajne količine. Iako su pravila registracije i evidentiranja pomalo neugodna, ponuda besplatne probne ponude za mjesec dana, niska cijena pretplate i izvrsne brzine mogu ProxyServer pozicionirati kao pravi VPN za vas. Pritisnite tipku za skok u nastavku da biste im pomogli.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me