ПрокиСХ


 • Цене

  Фром $ 3,33
  / месец дана

 • Доступно на:


  • Виндовс

  • МацОС

  • иОС

  • Андроид

  • Линук

ПроПриваци.цом Резултат
8.8 од 10

Резиме

Проки.сх је компетентна ВПН услуга коју можете користити за приступ веб локацијама у великом броју земаља. Или се можете одлучити за верзију са попустом са ограниченим приступом серверу. Ову ВПН услугу води непрофитна компанија са седиштем на Сејшелима. Особље компаније ВПН распоређено је широм света, што услузи пружа услуге свакодневног присуства.

Куицк Статс

 • Земље
  57
 • Истовремене везе
  3
 • Надлежност
  Сејшели
 • ПроПриваци.цом СпеедТест (просек)
  0 Мбпс

Карактеристике

Торрентинг
Тотал сервери 300
Земље 57
Истовремене везе 3
Подршка за рутере
Подржани рутери ДД-ВРТ, Томато, СХ ВПН, АсусВРТ
Голи метал или виртуелни сервери Комбинација

Карактеристике пакета компаније су:

 • Могући повраћаји новца
 • Дозвољавање три истовремене везе
 • ОпенВПН, Л2ТП и ППТП протоколи
 • Прилагођена апликација за ОпенВПН
 • Нема трупаца
 • Анонимне опције плаћања
 • Нема ограничења пропусности података
 • П2П је дозвољен
 • Вишејезична веб локација и апликација
 • Ради на Виндовс, Мац ОС Кс, мацОС, иОС, Андроид и Линук
 • Може се инсталирати на рутере и сет-топ боке
 • Може да се повеже са Тором

Услови коришћења услуге на веб локацији Проки.сх посебно забрањују преузимање материјала заштићеног ауторским правима без дозволе власника ауторских права. Ова забрана ефикасно искључује могућност употребе ВПН-а за заштиту идентитета приликом дељења датотека са БитТоррент протоколом. Међутим, База знања садржи чланке који садрже савете о томе како користити ВПН са уТоррент, Вузе и БитТоррент. На главним страницама веб странице нема изричите изјаве која наводи да ли је дељење датотека дозвољено или не.

Претплатници на Солид и Про пакете добијају приступ целој мрежи сервера у 57 земаља. Основни пакет вам даје сервере у САД и Холандији, а основни пакет добијате сервере у САД, Великој Британији, Холандији, Француској и Немачкој.

Посетите Проки.сх »

Брзина и перформансе

Страница ВПН тестирање брзине која је извршена исправно има потпуно објашњење нашег новог научног система за брзину испитивања.

Времена претраживања ДНС-а могу да повуку брзину учитавања веб странице. То је зато што свака веб адреса коју унесете у свој претраживач мора да преведе на интернет адресу путем ДНС сервера пре него што рачунар може да оде и преузме страницу.

ПрокиСХ брзине

Проки.сх је постигао врло добре резултате у односу на три главна играча у индустрији: ЕкпрессВПН, Буфферед и ИПВанисх. У горе приказаном скупу података, Проки.сх се такмичи са ЕкпрессВПН-ом да буде најбржи и често победи.

Међутим, поглед на графикон времена колико ВПН услуга треба да успостави везу показује да је Проки.сх имао проблема у овом одељењу.

Брзина учитавања ПрокиСХ

Најновији подаци приказани на графикону указују на то да је компанија можда изгладила проблеме са успостављањем везе, јер је у последњем датуму студије ушла само нешто спорије од ИПВанисх-а и брже од ЕкпрессВПН-а и Буффера.

Повезао сам се са проки.сх Унитед Кингдом Хуб. Открио сам праву локацију сервера помоћу ИПЛоцатион.нет-а. Ова страница наводи резултате из пет различитих база података о локацији. Сви ови извештаји лоцирали су сервер у Лондону.

Тестови за пропуштање

Ограничења података
Откривено је цурење ВебРТЦ-а?
Ограничења пропусне ширине
Откривено је цурење ИПв4?
ПроПриваци.цом СпеедТест (мак / рафала) Н / А
ПроПриваци.цом СпеедТест (просек) Н / А

Пробне странице иплеак.нет и доилеак.цом извештавале су о откривеној ИП адреси моје везе и ДНС серверима којима је систем приступао. ИПЛеак је видео моју локацију као у Лондону, али је приметио позиве на 60 адреса ДНС сервера, све у Белгији. ДоИЛеак ме такође пронашао у Лондону, али је приметио да су сви ДНС сервери којима је приступио мој рачунар сви у Холандији. То је уобичајена ситуација са ИПЛеак извештавањем ДНС сервера у Белгији, а ДоИЛеак уочава ДНС сервере у Холандији. Међутим, ниједан од тих тестова није објавио моју праву локацију, која се налазила у Доминиканској републици.

Мој провајдер интернетских услуга не користи ИПв6 адресе и нисам могао да се тестирам на ИПв6 пропуштање.

Цене и планови

1 месец

$ 3,33
месечно

Главни пакет који нуди Проки.сх омогућава вам приступ мрежи која има брзине до 1Гбпс. Такође можете платити за скупљи Про пакет који има неке чворове који раде на 50Гбпс. Ако вам није потребан приступ свим од 57 локација локације сервера које нуди пакет Солид, можете добити јефтинију верзију услуге која укључује само неколико локација. Основни пакет добија вам приступ серверима у Сједињеним Државама, Великој Британији, Холандији, Француској и Немачкој. Још јефтинија опција је пакет Куицк који има приступ серверима само у две државе - Сједињеним Државама и Холандији.

ПрокиСХ цене

Сваки пакет има одређене могућности периода претплате. Про пакет се може извадити са месечном претплатом за годишњи план. Са пакетима Солид анд Басиц добијате избор претплате на месечној, годишњој или двогодишњој основи. Брзи пакет доступан је само током 72-часовног (тродневног) периода.

Ако извадите солидни пакет, можете брже платити за брже везе на неким рутама, а такође ћете добити могућност преноса везе преко два сервера, а то се зове "двоструки скок" - додатно збуњује стварну локацију корисника. Ове опције су укључене у Про пакет.

Проки.сх прихвата пуно начина плаћања, од којих неки дају анонимност. Такође се можете одлучити за куповину "жетоне" који су кредити којима се може даровати, трговати или користити. У случају токена, уопште не дајете никакве личне податке када креирате ВПН налог. Проки.сх не задржава никакве податке о купцима токена, тако да о тим купцима не постоји ништа. Међутим, та анонимност губи вам право на корисничку подршку. Овај ВПН прихвата пуно различитих крипто валута, укључујући Битцоин, Литецоин, Етхер и Догецоин.

Приватност и сигурност

Замагљивање (невидљивост)
Килл Свитцх
Заштита од цурења ВебРТЦ-а
ИПв4 заштита од цурења
ДНС са властитим хостом / проки-ом да

Проки.сх је уложио много посла у то да своје процедуре учини компатибилним са приватношћу. Компанија је позвала стручност из фондације Елецтрониц Фронтиер и Харвард'с Беркман Центра како би побољшала своју политику приватности.

Политика приватности компаније брине више о подацима прикупљеним о посетиоцима веб локације, него о информацијама које се чувају на везама корисника. Компанија наводи да своје евиденције о употреби виси на идентификатору формираном корисничким рачуном е-поште и начином плаћања. То значи да они који стварају "горионик" налоге за веб пошту или оне које плаћају токенима није могуће пратити. Компанија не складишти своје записнике у односу на ИП адресу купца. Ово је веома добра вест. Ако се играте паметно, плаћате анонимним начином плаћања и користите рачун који се не може пратити, теоретски вас никад неће моћи пратити.

Штета што компанија не дозвољава дељење датотека. Међутим, с обзиром да компанија изјављује да не прати корисничке активности, тешко је утврдити како би то знало када купци преузимају датотеке путем БитТоррент система. Чини се вјероватно да то не чине и да је одредба само да им законски покрију леђа.

Прекидач килл штити ваш идентитет јер блокира интернет на вашем уређају ако ВПН не ради. Ово звучи као непријатност, али, заправо, само ће икада утицати на ваш приступ интернету неколико минута. Ова функција је посебно неопходна ако вам интернетска веза падне, а затим се брзо врати. Овај прекид услуге може бити управо довољан да прекинете ВПН. Међутим, све апликације које су комуницирале путем Интернета наставиће са својим радом. Ако ВПН није на месту, они ће се слати са вашом стварном Интернет адресом, а не са лажном адресом коју вам је доделио ВПН. Дакле, прекидач килл задржава све те поруке док их не буде могуће послати поново успостављеним тунелом на ВПН сервер. Дакле, иако можете да исечете апликацију Сафејумпер и користите ОпенВПН интерфејс, то није добра идеја..

Протоколи за шифровање

ИКЕв2
ОпенВПН
ППТП
Л2ТП / ИПсец
ССТП
Остали протоколи ЕЦЦ, змија

Услуга Проки.сх има пуно могућности заштите, укључујући ППТП и Л2ТП ВПН протоколе, које се на рачунар или мобилни уређај могу подесити ручно. Најбоља опција шифровања коју компанија нуди је ОпенВПН. Ово је најбоља ВПН енкрипција на тржишту и наш препоручени протокол на ПроПриваци.цом.

Проки.сх има сопствену апликацију, под називом Сафејумпер. Међутим, за то је потребна инсталација стандардног ОпенВПН интерфејса, који је произвела организација која управља ОпенВПН стандардом. ВПН-у можете једноставно приступити путем овог интерфејса и не бавити се апликацијом Сафејумпер. Међутим, заобилазећи Сафејумпер ускраћује вам приступ важној додатној безбедносној мери коју је Проки.сх уградио у своју прилагођену апликацију - прекидач за убиство.

Енкрипција која се користи у Проки.сх ОпенВПН имплементацији је веома јака. Стандард ОпенВПН нуди мноштво опција за шифровање, а Проки.сх је одабрао најбољу. АЕС је наручила америчка влада, која је требала да нађе начин заштите осетљиве комуникације. Неки људи сумњају у АЕС зато што претпостављају да би преваранти тајне службе наредили да се у методологију угради стражња врата. Ако сумњате у то, требало би да користите Л2ТП услугу. Овај ВПН протокол доступан је само за ручно подешавање. Други систем који нуди Проки.сх је ППТП. Ово је стара ВПН методологија за коју се више не сматра да је сигурна.

Лакоћа коришћења

Виндовс
МацОС
иОС
Андроид
Линук

Почетна страница веб странице Проки.сх је упечатљива, али кратка. Нећете добити пуно информација са ове странице јер је то трговина на мрежи. Веб локација Проки.сх не држи доследан изглед. Почетна страница има кратак мени који није фиксиран у прозору, па ћете га изгубити током померања по страници. Постоје линкови на далеко више страница којима се може приступити кликом на ставку Више менија у главном менију.

Иако је главни мени можда прекратак, овај додатни мени је вероватно мало превише детаљан. Странице „Како то ради, цене и о нама“ увек имају горњи мени на видику. Ове странице такође имају веома велики одсек подножја У свим подножјима, имате могућност промене језика сајта. Промјена језика користи Гоогле преводилац - па то вјероватно није сјајно.

Опцији менија Цлиент Ареа могу приступити само они који су се претплатили на услугу. Међутим, објектима клијентске области може се приступити из менија Више или са подножја страних страница - све осим за "Мој налог" страна. Један од погодности клијентског простора коме свако може приступити је блог компаније. Ова новост се повремено ажурира објашњењима прекида рада и проширењима.

Подршка

24-часовна подршка
Уживо ћаскање
Гаранција за повраћај новца

Једна од страница клијентске области којој може приступити било ко преко подножја или преко менија Више је база знања веб локације.

База знања интегрира одјељак са ФАК-ом који садржи кратке одговоре на број уобичајених питања. Постоје и дужи чланци са детаљним упутама о томе како да поставите ВПН и како да њихове апликације правилно користе.

Контакт образац је једноставан и то је једини канал који вам је потребан да бисте добили подршку. Служба помоћи не реагује брзо и можда ћете морати сачекати дан пре него што добијете одговор.

Процес

Пријавити се

Када сте спремни да се пријавите за услугу, идите на страницу са ценама и кликните на "Изаберите Пакет" дугме испод плана који вам се свиђа. Ово ће вас довести у процес одјаве. На првом екрану благајне морате одабрати циклус наплате.

Показаће се сажетак по вашем избору. Ако сажетак наруџбе изгледа у реду, притисните дугме за наплату да бисте купили пакет. Прво морате да поставите налог или приступите свом постојећем налогу. Затим је потребно да одаберете начин плаћања. Када притиснете Потпуни поступак наруџбе, потребно је да унесете своје податке о плаћању. Потврда ваше наруџбе стићи ће е-поштом. Једном када је ваш налог активан, можете отићи на страницу за преузимање да бисте приступили инсталатеру апликације.

Проки.сх Виндовс ВПН клијент

Добијате опције за преузимање ОпенВПН интерфејса или апликације Проки.сх која се зове Сафејумпер. Одлучите се за Сафејумпер као што је горе наведено. Инсталациони програм ће креирати пречицу до апликације на радној површини.

Морате се пријавити у систем први пут када отворите апликацију. Акредитиви за пријаву за ВПН су исти као и за клијентску област на веб локацији Проки.сх. Ваша адреса е-поште је ваше корисничко име, а лозинка је она коју сте номиновали приликом постављања налога.

Уверите се да је "Сети ме се" поље је потврђено, тако да више не морате уносити ове детаље. Апликација је мала и садржи само неколико поља информација. Да бисте променили вредност у неком од ових поља, морате да кликнете на њу. Ако кликнете на поље локације сервера, бићете преусмерени на задњи екран, где се већина подешавања на главном екрану може подесити. Једино главно поље екрана које овде није могуће изменити је систем шифровања. Ако кликнете на то, бићете преусмјерени на екран поставки.

На главном екрану за подешавања видећете карту света са тренутном локацијом сервера на себи. Прва листа за избор на овом екрану даје вам могућност да одаберете који порт на серверу ће ићи ваше конекције и који транспортни протокол треба да користите - ТЦП или УДП.

За ову поставку је боље одабрати УДП порт. Друга функција коју треба да подесите на овом екрану је локација сервера. Када на листи сервера изаберете нову локацију, маркер на мапи ће се променити и показати где је у свету то место. Да бисте се вратили на главни екран апликације, кликните логотип обојеног круга. Кликните на дугме Подешавања да бисте погледали више опција. Међу опцијама на овом екрану је прекидач килл, који ће спречити апликације на вашем рачунару да се повезују на Интернет без ВПН-а. Још једна опција на овом екрану је могућност одабира стандарда шифрирања сесије.

Занимљиво је да не можете одабрати врсту шифрирања која ће се користити за податке у вашој ВПН вези, само за контролни канал који одржава везу. Иако на овом списку постоје неке занимљиве опције, као што је Тор, боље је да ову поставку оставите као "РСА 4096-бит."

Кликните на лого Сафејумпер да бисте се вратили на главни екран. Треба само да притиснете дугме Цоннецт да бисте активирали ВПН. Гледајте поруке статуса на врху апликације да бисте видели када је ВПН повезан. Дугме за повезивање замењује се дугметом Откажи, што је оно што требате да притиснете да бисте прекинули ВПН везу.

Дугме за скок у апликацији јединствен је програм Сафејумпера и функција је потписа. Ово ће вас повезати са насумично одабраним сервером. Међутим, мало је вероватно да бисте икада заиста имали користи од ове функције. Већини људи треба ВПН да би се нашли на одређеном месту, а опцијом Јумп губите контролу над тим где ће се ВПН повезати.

Ако кликнете на "Икс" у горњем десном углу апликације програм се не искључује. Уместо тога, пребацује се на режим минимизиран. Погледајте системску траку за икону Сафејумпер. Можда ћете морати да кликнете на стрелицу горе да бисте је пронашли. Ако двокликните на икону, поново отворите апликацију. Ако само једном кликнете на икону, добићете минимизирани мени.

Први мени који ћете видети омогућава приступ ВПН-у преко његових подразумеваних подешавања. Овде такође можете да приступите екрану „Подешавања“ апликације. Ако се померите изнад курса "Повезивање са," добићете дугу листу локација сервера. Апликација приказује сваку локацију само као "чвориште." Међутим, у менију са смањеним режимом, можете корак даље да одаберете појединачни сервер. Кликом на један од ових сервера започиње процес повезивања. Симбол за проверу појављује се поред активног сервера након успостављања везе.

Стреаминг Сервицес

Тестирао сам могућности услуге Проки.сх да видим да ли ће ме повезивање са сервером Уједињеног Краљевства довести у британске сервисе за стриминг видео записа. ВПН није могао да пређе преко проки система за откривање Нетфлик-а и ББЦ-а. Међутим, успео сам да гледам видео снимке достављене са веб локација Цханнел 4 и ИТВ.

Проки.сх перформансе тестирао сам са америчким сервисима за стриминг видео садржаја спајајући се на Иллиноис Хуб. Нетфлик УСА је приметио ВПН, а исто тако и веб локацију АБЦ, тако да нисам могао да гледам видео записе са те две веб странице. Имао сам среће на веб локацијама НБЦ и ЦБС. Оба та места су мислила да сам у Сједињеним Државама и нисам открила ВПН.

Погледајте наше водиче у наставку да бисте деблокирали горе наведене услуге стриминга

 • Најбољи ВПН за ББЦ иПлаиер 2018
 • ВПН који ради са Нетфликом
 • Најбољи ВПН за Хулу

Остале платформе

ППТП и Л2ТП услуге могу се подесити на било ком оперативном систему. Међутим, ППТП није доступан у мацОС-у или иОС-у након верзије 10, јер оперативна подршка није доступна у тим системима.

--ПрокиСх ОС--

Апликација Сафејумпер доступна је за Виндовс, Мац ОС Кс, мацОС, иОС, Андроид и Линук. Горња графика показује да такође можете користити ОпенВПН ГУИ за Виндовс и Линук. Постоји и апликација за Мац рачунаре под називом Туннелблицк која је генерички ОпенВПН интерфејс. Компанија то не помиње, али ОпенВПН-у можете приступити и на иОС уређајима помоћу апликације која се зове ОпенВПН Цоннецт. Корисници Андроид-а могу да преузму ОпенВПН за Андроид Арне Сцхвабе са Гоогле Плаи-а.

ОпенВПН, ППТП и Л2ТП такође се могу инсталирати на флешоване рутере.

Последње мисли

Проки.сх има одличне карактеристике приватности, а компанија која управља услугом делује више посвећена слободи интернета него сопственом добитку, јер је непрофитна организација.

Услуга Проки.сх је добро осмишљена. Има све функције које су вам потребне од ВПН-а. Цена главног пакета, солидног плана, по повољним ценама има с обзиром на карактеристике услуге.

Посетите Проки.сх »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me