SPREMENILI SMO KAKO BREZPLAČILI PREGLEDE!
Pred kratkim smo posodobili naš postopek ocenjevanja za vsa mnenja na ProPrivacy.com. Podrobnosti o naših novih merilih za ocenjevanje najdete tukaj

ZasebnoVPN

 • Cenitev

  Od 1,89 dolarja
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

Nagrade ProPrivacy.com so zdaj priznane kot vodilni dogodek na svetu za nagrajevanje dosežkov v panogi VPN. Na letošnjem ekskluzivnem dogodku v Las Vegasu je PrivateVPN prejel drugo mesto v Najboljši VPN za storitve za stranke odlikovanje. To priča o njihovi fantastični klepetalnici v živo in znanem osebju! Preberite, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti o tem izjemnem VPN-ju.

ProPrivacy.com Rezultat
9.8 od 10

Povzetek

PrivateVPN je sedež VPN s sedežem na Švedskem. To je varna storitev z naročilom odjemalca, ki jo lahko uporabljate na največ šestih napravah hkrati. Gre za storitev VPN brez dnevnika, ki ima 100+ strežnikov v 56 državah po vsem svetu. To je ogromna količina strežnikov, ki jih redno povečuje.


Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  50,41 Mb / s
 • Pristojnost
  Švedska
 • Hkratne povezave
  6
 • Države
  60

Video pregled

V našem priročnem videovsebinskem pregledu PrivateVPN si oglejmo nekaj njihovih prednosti in slabosti.

PrivateVPN Pregled | Zasebnost

PrivateVPN Pregled | Zasebnost

PrivateVPN Pregled | Zasebnost

Lastnosti

Torrenting
Izbira vrat
Posredovanje pristanišč
Hkratne povezave 6
Skupaj strežniki 100
Države 60
Podpora usmerjevalnikom
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija

PrivateVPN ima vse napredne funkcije zasebnosti in varnosti, ki jih verjetno potrebujete. Ali želite, da VPN odblokira tujo vsebino, ali pa ustavi ponudnika internetnih storitev in vlade, da pregleduje vaše navade brskanja - PrivateVPN je zajel:

Strežniki

PrivateVPN deluje strežnike v 56 državah. Te lokacije vključujejo pet mest v ZDA (vključno z zahodno in vzhodno obalo), v Veliki Britaniji, po vsej Evropi (vključno z Nizozemsko in Švico). Plus: Brazilija, Avstralija, Kanada, Južna Koreja, Japonska, Singapur in Rusija. Edina mesta, ki se jih res ne da razgledati, so Afrika, Bližnji vzhod in Kitajska. Če vas bodo te lokacije še posebej zanimale, boste morali iskati drugje.

Kljub številu zajetih držav je skupno število strežnikov, ki so na voljo, v primerjavi z drugimi ponudniki opazno majhno. Vendar je to zato, ker je PrivateVPN mlajše podjetje, ki ima veliko manj kupcev kot ti konkurenti. V resnici je PrivateVPN priljubljena storitev, ki aktivno širi število strežnikov, ki jih ima, ko raste. Zaradi tega ne skrbi.

Hkratne povezave

Naročniki lahko na PrivateVPN hkrati povežejo do šest naprav. To je resnično izjemno in zelo malo VPN-jev na trgu ponuja več. Glede na to lahko PrivateVPN velja za zelo uporaben VPN za velike družine, ki imajo zahteve za VPN na več telefonih, tablicah in prenosnikih, tako doma kot pri uporabi javnega WiFi.

Torrenting

Hudourništvo na PrivateVPN ni samo dovoljeno, ampak ga veseli tudi zaradi velike hitrosti povezave. Storitev ponuja tudi močne možnosti šifriranja, da ohranite varno in zasebno hudourništvo.

Ali PrivateVPN odklene Netflix in druge storitve pretakanja?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN je elitni klub ponudnikov VPN, ki še vedno odblokira impresivno število pretočnih storitev po vsem svetu. Pravzaprav lahko zagotovi dostop do skoraj vsake storitve pretakanja!

To je fantastičen VPN za naročnike Netflix, saj bo deblokiral vsebine Netflixa z vsega sveta. Uporabnikom omogoča tudi gledanje BBC iPlayerja v tujini. To je posledica dejstva, da PrivateVPN omogoča dostop do brezplačnih dinamičnih namenskih IP naslovov vsakič, ko se uporabniki povežejo s privzetim protokolom (OpenVPN TUN + UDP + 1194) na naslednjih lokacijah: Švedska, Norveška, Nemčija - Frankfurt 1, Nizozemska 1, Ukrajina , Švica, Združeno kraljestvo - London 2, Francija - Pariz, ZDA - Buffalo in ZDA - Los Angeles. PrivateVPN vam bo omogočil tudi odblokiranje videoposnetkov z Youtube, ki so v vaši regiji omejeni.

To je super in pomeni, da je PrivateVPN eden redkih VPN-jev, ki vam bo omogočil dostop do skoraj vseh spletnih pretočnih storitev! To je zelo moteče, saj večina VPN-jev zaračuna dodatno za namenske IP-je, ki delujejo s storitvenimi storitvami.

Hitrost in zmogljivost

Hitrosti prenosa zasebnih VPN

Testi so bili izvedeni z našim vrhunskim sistemom za testiranje hitrosti. Povprečne hitrosti prenosov znašajo 52,59 Mbit / s, kar je zelo hitro in ugodno primerjajo vrhunske VPN-je na trgu. Najhitrejše hitrosti prenosa (največje hitrosti prenosa) dosežejo 139,62 Mbit / s, kar je glede na ceno tega VPN-a pošastno hitro. Pravzaprav mislim, da ni mogoče doseči boljšega razmerja med hitrostjo in stroški, kot ga dobite pri PrivateVPN.

Preskusi tesnosti

Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (max / razpok) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) 50.41
Zaznano je puščanje IPv6?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Zaznano je puščanje IPv4?

PrivateVPN je opravil vse preizkuse puščanja IP, DNS in WebRTC tesnosti z letečimi barvami, kar je odlična novica za njihove naročnike. (Nima puščanja IPv4 ali IPv6.)

Cena

24 mesecev

Prihranite 83% pri dvoletnem načrtu!

83% popusta

1,89 dolarja
na mesec

3 meseca

4,20 USD
na mesec

6 mesecev

5,99 USD
na mesec

1 mesec

6,95 USD
na mesec

Ena od najboljših stvari pri zasebnem VPN je dejstvo, da prejmete vrhunsko storitev VPN za proračunsko ceno.

Ta poceni VPN se ne trudi, če bi svojo storitev razdelil na različne načrte, kar je osvežujoče. Vendar je cena VPN nekoliko cenejša za ljudi, ki se odločijo za daljše obdobje: nagrajevanje zvestobe kupcev s popustom.

Sojenja in garancija za vračilo denarja

Za razliko od številnih ponudnikov na trgu, PrivateVPN ponuja velikodušno 7-dnevno brezplačno preskušanje njihove storitve. To pove veliko o zaupanju, ki ga ima podjetje v svoj izdelek, in njegovi zmožnosti zagotavljanja zaslepljujoče storitve, saj je preizkušanja brez VPN težko najti.

PrivateVPN ponuja tudi zelo velikodušno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. To je veliko boljše od mnogih VPN-jev na trgu. Garancija brez prepirov pomeni, da se lahko naročniki premislijo, če želijo.

PrivateVPN sprejema vse glavne načine plačila - kot lahko pričakujete od vrhunske storitve VPN. Toda nekaj, kar bi lahko zanimalo bolj ozaveščenega uporabnika, je, da zdaj sprejema tudi Bitcoin za plačilo. To pomeni, da lahko VPN plačate z dodano anonimnostjo, če želite.

Enostavnost uporabe

Android
iOS
Windows
MacOS
Linux
Windows Phone

PrivateVPN vsekakor poskuša vse naročnike narediti čim bolj preprosto. Programska oprema VPN je estetsko prijetna in enostavna za uporabo. Poleg tega je PrivateVPN napolnjen z možnostmi protokola šifriranja in vrhunskimi funkcijami za zasebnost, s katerimi lahko vaši naročniki ostanejo varni.

Razpoložljive platforme

Odjemalec Windows

Odjemalec Windows VPN je preprost. Uporabnikom omogoča preklapljanje številnih možnosti protokola in vgrajena je zaščita pred puščanjem DNS. Odjemalec PrivateVPN vključuje stikalo ubijanja, imenovano "Ščitnik za povezavo" (kar preprečuje, da bi internetni promet potoval zunaj tunela VPN). Stikalo kill celo omogoča izbiro določene programske opreme, ki jo je treba prekiniti, če VPN povezava preneha.

Na splošno je bila stranka vrhunska in zagotovo tako dobra kot vsaka druga, kar sem jih kdaj uporabil v smislu enostavne uporabe in funkcionalnosti. Ima celo funkcijo samodejnega povezovanja, ki bo ponovno povezala vaš VPN v zaporedju s killswitch, če bo povezava.

Odjemalec Mac

Odjemalec Mac VPN je podoben drugim različicam in izvaja varen protokol OpenVPN z AES / GCM za šifrant podatkov. Na žalost odjemalec nima vgrajenega stikala za ubijanje. Kljub temu pa je mogoče uporabiti stikalo za ubijanje, če ste tehnični, če uporabljate vgrajeno orodje pf v ukazni vrstici. Po drugi strani pa se lahko preprosto povežete s pomočjo Tunnelblick (ki ima zdaj vgrajen killswitch), ker bi to zmanjšalo veliko dodatnega dela.

Čeprav ni vgrajena aktivna zaščita pred uhajanjem DNS, med testiranji nismo zabeležili puščanja DNS. Takole mi je povedal PrivateVPN:

"Za vsak strežnik imamo lasten DNS, ki se samodejno potisne na vašo stranko OpenVPN vsakič, ko se povežete z njim. Razlog, zakaj teh informacij ne objavljamo v javnosti, je, ker so ti samo v strežnikih DNS-jev imen in ne delujejo kot javni DNS-strežniki. V tem primeru sta na voljo dva naša statična strežnika imen DNS, skupaj s strežniki posebnih imen DNS: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Mobilni odjemalci

PrivateVPN ponuja Android VPN (4.0.3 in novejši), pa tudi iOS VPN aplikacijo (9.0 in višje). Na voljo je tako v Trgovini Google Play kot v App Store, prenašate pa ga lahko tudi kot .apk datoteko za Android neposredno iz PrivateVPN.

Aplikacija je nov dodatek (januar 2017) družini PrivateVPN. Tako kot namizna aplikacija je tudi aplikacija Android zasnovana intuitivno in deluje odlično. Prav tako odlična novica, da pri odjemalcu Android nisem zaznal puščanja DNS.

Storitev za stranke

Dolžina garancije vračila denarja 30
Brezplačen preizkus Da - 7 dni
Garancija za vračilo denarja
24-urna podpora
Klepet v živo

PrivateVPN ima podporo 24/7, ki jo upravljajo prek e-poštnih sporočil in funkcije za klepet v živo na svojem spletnem mestu. Konec tedna sem preizkusil funkcijo klepetanja v živo in ugotovil, da ni na voljo. Vendar sem vseeno spodbudil, da sem pravočasno poslal sporočilo. Zato sumim, da kljub temu, da funkcija klepeta ni 24/7, vseeno razpolagajo s podpornim osebjem.

Da sem popolnoma prepričan, sem v ponedeljek zjutraj (v evropskem delovnem času) poskusil klepet v živo in ugotovil, da je pripravljen. Predstavnik je bil prijazen in se je potrudil, da je odgovoril na vsa moja vprašanja. Za zaključek sumim, da je klepet v živo verjetno na voljo le v evropskih dnevnih urah. Če živite drugje, boste morali komunicirati po e-pošti (kar v resnici ni problem, ker hitro odgovorijo).

Zasebnost in varnost

DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Zastopnik
Kill stikalo
Zmedenost (prikrita)
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Zaščita pred puščanjem WebRTC

PrivateVPN ima sedež na Švedskem. Ker ima Švedska zakone o hrambi podatkov, to še zdaleč ni idealno. Vendar so mi po pogovoru z PrivateVPN o tem dejstvu neposredno pojasnili, da je razlog, da še vedno ima sedež na Švedskem, ta, da ima popoln dostop do svojega centralnega podatkovnega centra, kjer imajo vso strojno opremo in celo nadzorujejo usmerjevalnik. Zaradi tega je PrivateVPN lahko bolj samozavesten kot večina glede svojih zahtevkov brez dnevnikov.

Politika beleženja

Čeprav Švedska ni najbolj idealno mesto za sedež podjetja VPN. Dobra novica je, da je to VPN brez dnevnika, ne vodijo nobenega dnevnika. Če se od njega zahteva, da upošteva preiskavo (z uporabo naloga), PrivateVPN organom dejansko ne more zagotoviti ničesar o svojih naročnikih. To se je v preteklosti že dogajalo in oblastem je moral povedati, da nima ničesar.

PrivateVPN sem direktno vprašal, kako se loti lokalnih zakonov o hrambi podatkov in IPRED, in povedal mi je, da IPRED velja samo za ponudnike internetnih storitev in da ni zavezan hraniti dnevnikov. Podjetje je bilo tudi dovolj iskreno, da mi je priznalo, da so bili pod pritiskom "prejemamo pritožbe", mi je povedal njegov predstavnik, a ker "nima takšnih informacij o naših strankah", ne more pomagati pri nobeni preiskavi.

Poleg tega me je PrivateVPN sporočil, da ima 100-odstotno evidentiranje zasebnosti za svoje stranke. Zastavil sem mu naslednje vprašanje: ali je kdo kdaj imel težave zaradi piratstva - ali česa drugega - z uporabo vaše storitve? In dala mi je odločen odgovor: "Ne, nikoli".

Če upoštevamo vse, se zdi, da so naročniki resnično varni z uporabo PrivateVPN. Politika ničelnih dnevnikov je neprepustna, njena politika zasebnosti, ki vključuje nikoli izmenjavo podatkov s tretjimi osebami, pa je zelo pohvalna. Tako PrivateVPN podarimo palce za zasebnost.

Tudi pozitivno: VPN mi je dejal, da če se bo kdaj zgodilo, da bi ogrozila njihovo delovanje na Švedskem - se bo preselila iz države.

Šifrirni protokoli

IKEv2
OpenVPN
Drugi protokoli IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Na tehnični strani je šifriranje, ki ga PrivateVPN uporablja za povezave OpenVPN, fantastično s šifro AES-256, stiskanjem RSA-2048 in uporabljenim avtentiranjem podatkov HMAC SHA256. 2048-bitni DHE ključi zagotavljajo popolno tajnost naprej.

Poleg tega so v odjemalcu PrivateVPN izvorno na voljo številni drugi šifrirni protokoli. PPTP je med temi, a ker ni več dovolj močan za zaščito zasebnosti uporabnikov, ga močno priporočamo. Namesto tega priporočamo, da izberete eno od drugih (po možnosti OpenVPN). Na voljo so protokoli OpenVPN (UDP in TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy in SOCKS5.

PrivateVPN obravnava zahteve DNS prek lastnih strežnikov, njegove stranke pa nudijo zaščito pred uhajanjem IPv6 in zaščito pred puščanjem DNS, zaradi česar je vsestranska odlična možnost za zasebnost in varnost.

Varnostne funkcije

Programska oprema PrivateVPN je dobro zasnovana in ima stikalo za prekinitev interneta, če se izgubi povezava VPN. To je uporabna funkcija, ki svojim naročnikom omogoča, da zagotovijo, da svojega spletnega prometa slučajno ne puščajo na svojega ponudnika internetnih storitev. Poleg tega lahko uporabniki določijo programsko opremo, ki jo je treba vključiti v funkcijo stikala kill. Killswitch temelji na WFP in ima dve plasti varnosti: kill switch in application kill. To strankam omogoča izbiro uporabe ubijanja aplikacij le, če jim je ljubše. To je preizkušen killswitch, za katerega lahko jamčimo.

Poleg tega posredovanje vrat podpira tudi PrivateVPN. Čeprav boste morali preveriti njegov seznam strežnikov ali komunicirati z njimi neposredno, da ugotovite, kateri strežnik ali strežniki imajo funkcije, potrebne za nastavitev določene naprave.

Stealth strežniki so bonus funkcija za vse, ki živijo v omejevalnem režimu in morajo prikriti kateri koli promet, ki lahko na njih poveže VPN.

Končno storitev ponuja tudi DNS v obliki proxyja, ki je priročen, ko gre za deblokiranje vsebine. Vendar bodo v resnici dinamični IP-ji tam verjetno zajeti.

Za vse, ki bi radi izkoristili dodatno zasebnost, ki jo nudijo IP-ji v skupni rabi, prosimo izberite protokol OpenVPN - TUN + TCP + 443 v nastavitvah šifriranja. Možnost preklopa med namenskim dinamičnim IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) in skupnimi IP-ji je izjemen del storitve.

Šifriranje

Druge funkcije zasebnosti

HQN strežniki

V omrežju PrivateVPN so na voljo visokokakovostni omrežni strežniki. PrivateVPN pravijo, da je njegov namen "nakup internetnih zmogljivosti neposredno od ponudnika tranzita IP". Ti strežniki 1 ravni PrivateVPN omogočajo, da v svojem omrežju nima posrednikov, kar mu pravi, da omogoča boljše hitrosti povezav. Preverite rezultate hitrosti povezave v pregledu glede rezultatov preskusov hitrosti.

Daljinec

Za prave tehnofobe je na voljo funkcija oddaljene namestitve. Ko je implementiran, bo zasebnemu tehniku ​​za podporo strankam PrivateVPN omogočil, da v hipu na daljavo prevzame naročnikov stroj, ki jim bo pomagal pri vzpostavljanju VPN-ja. To ne bi bilo potrebno, ker je VPN zelo enostavno nastaviti. Vendar je funkcija odličen dodatek, ki ga zagotovo lahko štejemo za prodajno mesto, ki ga loči od konkurentov. Funkcija je na voljo tudi za splošno vzdrževanje in se uporablja s programsko opremo za oddaljeno podporo TeamViewer. PrivateVPN celo ponuja vodnik za nastavitev daljinskega upravljanja na območju virov.

Končne misli

PrivateVPN je storitev, ki obstaja že le nekaj let. V tistem času je ustanovila storitev svetovnega razreda. Naročniki imajo dostop do omrežja strežnikov stopnje 1, ki se nahajajo po vsem svetu. Hitrosti povezave delujejo dobro na vseh strežnikih, le majhen padec zmogljivosti, ko je povezan. To naredi VPN kot nalašč za pretakanje in druge podatke, ki intenzivno prenašajo podatke.

Zasebnost z omrežjem VPN je odlična in politika ničelnih dnevnikov govori sama zase. Močna je tudi šifriranje, možnost preklopa med UDP in TCP v odjemalcu je fantastična. Razpoložljivost HTTP Proxy, SOCKS5 in posredovanja vrat je prav tako velika korist. Plus brezplačen dostop do dinamičnih namenskih IP-jev. Končno, funkcije samodejnega priklopa in ubijanja so lep dodatek, ki zagotavlja zasebnost, tudi če se VPN za trenutek izklopi.

S strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu, je moj splošni vtis PrivateVPN ta, da je odlična storitev VPN, ki je vredna zasluženega denarja (še posebej, če se prijavite za eno leto). Zahvaljujoč sedemdnevnemu preizkusu in 30-dnevnemu jamstvu za vračilo denarja, ga lahko vsak preizkusi brez tveganja in se prepriča, da ustreza njihovim potrebam. Impresivno VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me