PROMIJENILI SMO KAKO SMO ISTRAŽIVATI REVIJU!
Nedavno smo ažurirali postupak bodovanja za sve recenzije na ProPrivacy.com. Detalje o našim novim kriterijima bodovanja možete pronaći ovdje

PrivateVPN

 • cijena

  Iz $ 1,89
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • deblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

Nagrade ProPrivacy.com sada su prepoznate kao vodeći svjetski događaj za nagrađivanje postignuća u VPN industriji. Na ovogodišnjem ekskluzivnom događaju u Las Vegasu, PrivateVPN je nagrađen drugim mjestom Najbolji VPN za korisničku službu dodijeliti. Ovo je dokaz njihove fantastične live chat usluge i poznatog osoblja! Čitajte dalje kako biste saznali sve što trebate znati o ovom izuzetnom VPN-u.

ProPrivacy.com Postići
9.8 od 10

Sažetak

PrivateVPN je osnovani VPN sa sjedištem u Švedskoj. To je sigurna usluga s klijentom koji se naručio i može se koristiti na najviše šest uređaja istovremeno. To je VPN usluga bez dnevnika koja ima 100+ poslužitelja u 56 zemalja širom svijeta. To je ogromna količina poslužitelja koja se redovno povećava.


Brza statistika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  50.41 Mb
 • Nadležnost
  Švedska
 • Istovremene veze
  6
 • zemlje
  60

Video pregled

U našem korisnom pregledu privatnog videozapisa PrivateVPN pogledajte neke od njihovih prednosti i nedostataka.

PrivateVPN pregled | ProPrivacy

PrivateVPN pregled | ProPrivacy

PrivateVPN pregled | ProPrivacy

Značajke

Torrenting
Odabir priključka
Prosljeđivanje luka
Istovremene veze 6
Ukupno poslužitelja 100
zemlje 60
Podrška za usmjerivač
Goli metal ili virtualni poslužitelji Kombinacija

PrivateVPN ima sve napredne značajke privatnosti i sigurnosti koje su vam vjerojatno potrebne. Bilo da želite da VPN deblokira strani sadržaj ili da zaustavi davatelj internetskih usluga i vlada da pregledava vaše navike pregledavanja - PrivateVPN je pokrivao:

Poslužitelji

PrivateVPN poslužuje poslužitelje u 56 zemalja. Te lokacije uključuju pet gradova u SAD-u (uključujući zapadnu i istočnu obalu), Velikoj Britaniji, diljem Europe (uključujući Nizozemsku i Švicarsku). Plus: Brazil, Australija, Kanada, Južna Koreja, Japan, Singapur i Rusija. Jedina mjesta koja se zaista ne mogu pregledati su Afrika, Bliski Istok i Kina. Ako vas takve lokacije posebno zanimaju, morat ćete ih potražiti negdje drugdje.

Unatoč broju obuhvaćenih zemalja, ukupni broj dostupnih poslužitelja je primjetno mali u usporedbi s drugim davateljima usluga. To je zato što je PrivateVPN mlađa tvrtka koja ima mnogo manje kupaca od onih konkurenata. U stvarnosti, PrivateVPN je popularna usluga koja aktivno proširuje broj poslužitelja koji raste kako raste. Iz tog razloga nije briga.

Istovremene veze

Pretplatnici mogu istovremeno povezati do šest uređaja na PrivateVPN. Ovo je zaista izvanredno i vrlo malo VPN-a na tržištu nudi više. Imajući to u vidu, PrivateVPN može se smatrati vrlo korisnim VPN-om za velike obitelji koje imaju zahtjeve VPN-a na većem broju telefona, tableta i prijenosnih računala, i kod kuće i kada koriste javni WiFi.

Torrenting

Bujica na PrivateVPN nije samo dopuštena, već predstavlja užitak zahvaljujući velikim brzinama veze. Usluga također nudi snažne mogućnosti šifriranja kako bi vaše bujice bile sigurne i privatne.

Deblokira li PrivateVPN Netflix i ostale usluge struje?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN je u elitnom klubu pružatelja VPN-a koji i dalje deblokira impresivan broj streaming usluga u cijelom svijetu. Zapravo može pružiti pristup gotovo svakoj usluzi streaminga!

Ovo je fantastičan VPN za Netflix pretplatnike jer će deblokirati Netflix sadržaj iz cijelog svijeta. Također omogućuje korisnicima da gledaju BBC iPlayer u inozemstvu. To je zbog činjenice da PrivateVPN pruža pristup besplatnim dinamičkim posvećenim IP adresama svaki put kada se korisnici povezuju koristeći zadani protokol (OpenVPN TUN + UDP + 1194) na sljedećim lokacijama: Švedska, Norveška, Njemačka - Frankfurt 1, Nizozemska 1, Ukrajina , Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo - London 2, Francuska - Pariz, SAD - Buffalo i SAD - Los Angeles. PrivateVPN će vam također omogućiti da deblokirate Youtube videozapise koji su u vašoj regiji ograničeni.

Ovo je sjajno i znači da je PrivateVPN jedan od rijetkih VPN-a koji će vam omogućiti pristup gotovo svim mrežnim servisima za strujanje! Ovo je prilično neverovatno jer većina VPN-a naplaćuje dodatnu naknadu za namjenske IP adrese koje rade s uslugama streaminga.

Brzina i performanse

Brzine za preuzimanje PrivateVPN-a

Ispitivanja su izvedena pomoću našeg vrhunskog znanstvenog sustava za ispitivanje brzine. Prosječna brzina preuzimanja iznosi 52,59 Mbit / s što je vrlo brzo i povoljno se uspoređuje s vrhunskim VPN-ovima na tržištu. Brzine rafalnih brzina (Max download speeds) dostižu 139,62 Mbit / s, što s obzirom na cijenu ovog VPN-a izgleda monstruozno brzo. U stvari, mislim da nije moguće postići bolji omjer brzine i troškova nego što ste dobili s PrivateVPN.

Testovi propuštanja

Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) 50.41
Otkriveno je istjecanje IPv6?
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Otkriveno je istjecanje IPv4?

PrivateVPN je prošao sve testove propuštanja IP-a, DNS-a i WebRTC-a s letećim bojama, što je izvrsna vijest za njihove pretplatnike. (Nema IPv4 ili IPv6 curenja.)

Cijena

24 mjeseca

Uštedite 83% na dvogodišnjem planu!

83% popusta

$ 1,89
na mjesec

3 mjeseca

$ 4,20
na mjesec

6 mjeseci

$ 5,99
na mjesec

1 mjesec

$ 6,95
na mjesec

Jedna od najboljih stvari o PrivateVPN-u je činjenica da dobivate premium VPN uslugu za proračunsku cijenu.

Ovaj se jeftini VPN ne brine s dijeljenjem usluga na razne planove, što je osvježavajuće. Međutim, VPN se cijene nešto jeftinije za ljude koji se odluče na dulje razdoblje: nagrađivanje lojalnosti kupaca popustom.

Suđenja i povrat novca

Za razliku od mnogih davatelja usluga na tržištu, PrivateVPN nudi izdašno 7-dnevno besplatno probno razdoblje njihove usluge. To govori mnogo o povjerenju koje tvrtka ima u svoj proizvod i svojoj sposobnosti pružanja zasljepljujuće usluge s obzirom na to da je VPN besplatna ispitivanja teško pronaći.

PrivateVPN također nudi visoko izdašnu 30-dnevnu garanciju povrata novca. To je puno bolje od mnogih VPN-ova na tržištu. Garancija bez prepirke znači da pretplatnici mogu promijeniti svoje mišljenje ako to žele.

PrivateVPN prihvaća sve glavne načine plaćanja - kao što možete očekivati ​​od premium VPN usluge. No, nešto što bi moglo zanimati korisnika koji više brinu o privatnosti je to da sada prihvaća i Bitcoin za plaćanje. To znači da možete platiti za VPN s dodatnom anonimnošću ako želite.

Jednostavnost korištenja

Android
iOS
Windows
MacOS
Linux
Windows Phone

PrivateVPN definitivno pokušava učiniti sve što je moguće jednostavnije za svoje pretplatnike. VPN softver je estetski ugodan i jednostavan za upotrebu. Osim toga, PrivateVPN je prepun opcija protokola šifriranja i vrhunskih značajki privatnosti kako bi svojim pretplatnicima bio siguran.

Dostupne platforme

Klijent Windows

Windows VPN klijent je jasan. Korisnicima omogućuje prebacivanje puno opcija protokola i ugrađena je zaštita od curenja od DNS-a. Klijent PrivateVPN uključuje preklopnik kill koji se zove "Connection Guard" (što sprečava internetski promet da putuje izvan VPN tunela). Prekidač kill čak vam omogućuje odabir određenog softvera koji bi se trebao prekinuti u slučaju prekida VPN veze.

Klijent je bio izvrstan i sigurno dobar kao i bilo koji drugi koji sam ikada koristio u pogledu jednostavnosti uporabe i funkcionalnosti. Čak ima značajku automatskog povezivanja koja će ponovno povezati vaš VPN u slijedu s killswitchom ako je veza.

Mac klijent

Mac VPN klijent izgleda slično kao u ostalim verzijama i provodi siguran OpenVPN protokol s AES / GCM za šifru podataka. Nažalost, klijent nema ugrađen ubojni prekidač. Međutim, prekidač za zaustavljanje može se primijeniti ako tehnički znate koristeći alat ugrađenog naredbenog retka pod nazivom pf. S druge strane, mogli biste se jednostavno povezati koristeći Tunnelblick (koji sada ima ugrađen killswitch) jer bi to smanjilo puno dodatnog posla.

Iako nije ugrađena aktivna zaštita od curenja DNS-a, tijekom naših ispitivanja nije zabilježeno nikakvo DNS propuštanje. Ovo mi je rekao PrivateVPN:

"Imamo vlastiti DNS za svaki naš poslužitelj koji se automatski šalje vašem OpenVPN klijentu kad god se povežete s njim. Razlog zašto ove podatke ne objavljujemo u javnosti je taj što su samo unutar DNS poslužitelji imena i ne rade kao javni DNS poslužitelji imena. Zbog toga postoje dva naša statička DNS poslužitelja imena koja se guraju zajedno s DNS poslužiteljima specifičnih imena: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Mobilni klijenti

PrivateVPN nudi Android VPN (4.0.3 i novije verzije), kao i iOS VPN aplikaciju (9.0 i novije verzije). Dostupna je i u Google Play Storeu i u App Storeu, a može se preuzeti i .apk datoteka za Android izravno s PrivateVPN.

Aplikacija je novi dodatak (siječanj 2017.) obitelji PrivateVPN. Baš kao i desktop aplikacija, i aplikacija za Android je intuitivno dizajnirana i izvrsno radi. Također odlična vijest, otkrio sam da nema curenja DNS-a prilikom upotrebe Android klijenta.

Služba za korisnike

Trajanje garancije povrata novca 30
Besplatno probno razdoblje Da - 7 dana
Povrat novca zagarantovan
24-satna podrška
Live chat

PrivateVPN ima podršku 24/7, kojom se rukuje e-poštom i značajkom chata uživo na svojoj web stranici. Isprobao sam funkciju chata uživo vikendom i ustanovio da je nedostupna. Međutim, na brzinu me poslao poruku na koju je odgovoreno na vrijeme. Stoga pretpostavljam da iako značajka za razgovor nije 24 sata dnevno, ima osoblje za podršku koje radi čitav sat.

Da budem posve siguran, pokušao sam ponovno razgovarati uživo u ponedjeljak ujutro (tijekom europskog radnog vremena) i ustanovio da je sve u tijeku. Predstavnik je bio ljubazan i dao je sve od sebe da odgovori na sva moja pitanja. Zaključno, sumnjam da je live chat vjerojatno dostupan samo u europskim dnevnim satima. Ako živite negdje drugdje, morat ćete komunicirati e-poštom (što zapravo nije problem jer brzo odgovaraju).

Privatnost i sigurnost

DNS sa vlastitim hostom / proxy-om proxy
Ubojiti prekidač
Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Zaštita od propuštanja WebRTC-a

PrivateVPN ima sjedište u Švedskoj. Zbog činjenice da Švedska ima zakone o čuvanju podataka, to još nije idealno. Međutim, nakon rasprave o ovoj činjenici s PrivateVPN-om, direktno su mi objasnili da razlog zbog kojeg ostaje sa sjedištem u Švedskoj je taj što ima puni pristup svom središnjem podatkovnom centru gdje posjeduju sav hardver, pa čak i upravljaju usmjerivačem. Iz tog razloga, PrivateVPN može biti sigurniji od većine svojih zahtjeva bez zapisa o trupci.

Pravila prijavljivanja

Iako Švedska nije najidealnije mjesto za osnivanje VPN tvrtke. Dobra vijest je da je ovo VPN bez dnevnika, oni ne drže nikakve zapisnike. Kao takav, ako se traži da se pridržava istrage (upotrebom naloga) PrivateVPN vlastima zapravo ne može pružiti ništa o svojim pretplatnicima. Zapravo, to se događalo u prošlosti i moralo je reći vlastima da nema ništa.

Pitao sam PrivateVPN izravno o tome kako se prihvaćaju lokalni zakoni o zadržavanju podataka i IPRED i rekao mi je da se IPRED primjenjuje samo na davatelje internetskih usluga i da nije dužan voditi nikakve zapisnike. Tvrtka je također bila dovoljno iskrena i priznala mi je da su bili pod pritiskom "dobijamo pritužbe" rekao mi je njezin predstavnik, ali kako "nema takvih podataka o našim kupcima", ne može pomoći u bilo kojoj istrazi.

Pored toga, PrivateVPN me obavijestio da bilježi 100% privatnost za svoje klijente. Postavio sam joj sljedeće pitanje: je li itko ikad upropao u probleme piratstva - ili bilo čega drugog - koristeći vašu uslugu? I dao mi je odlučujući odgovor: "Ne, nikada!".

Kad se uzmu u obzir, čini se da su pretplatnici doista sigurni koristeći PrivateVPN. Njegova politika nulte evidencije vodonepropusna je, a njena politika privatnosti koja uključuje nikada dijeljenje podataka s trećim stranama vrlo je pohvalna. Stoga, PrivateVPN palcima podarimo privatnost.

Također pozitivno: VPN mi je rekao da će se, ako se išta dogodi, ugroziti njihovo poslovanje u Švedskoj - iseliti iz zemlje.

Protokoli šifriranja

IKEv2
OpenVPN
Ostali protokoli IPSec, sjene čarape
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

S tehničke strane, šifriranje koje privatni privatni VPN koristi za OpenVPN veze fantastično je s AES-256 šifrom, RSA-2048 rukovanjem i korištenim autorizacijom podataka HMAC SHA256. 2048-bitni DHE ključevi pružaju savršenu tajnu naprijed.

Pored toga, određeni broj drugih protokola šifriranja dostupni su izvorno u PrivateVPN klijentu. PPTP je među njima, ali s obzirom da više nije dovoljno jak da zaštiti privatnost korisnika, toplo ga preporučujemo. Umjesto toga, preporučujemo vam da odaberete jedan od ostalih (po mogućnosti OpenVPN). Dostupni protokoli su OpenVPN (UDP i TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy i SOCKS5.

PrivateVPN obrađuje DNS zahtjeve putem vlastitih poslužitelja, a njegovi klijenti pružaju IPv6 zaštitu od curenja i DNS zaštitu od curenja, što ga čini sveobuhvatnom odličnom opcijom za privatnost i sigurnost.

Sigurnosne značajke

Softver PrivateVPN dobro je dizajniran i ima prekidač za uklanjanje interneta u slučaju da se prekine VPN veza. Ovo je korisna značajka koja omogućuje svojim pretplatnicima da jamče da slučajno ne propuštaju svoj internetski promet na svom davatelju internetskih usluga. Uz to, korisnici mogu odrediti softver koji će biti uključen u značajku prekidača kill. Killswitch temelji se na WFP-u i ima dva sloja sigurnosti: kill switch i application kill. To kupcima daje izbor za korištenje aplikacije kill samo ako oni žele. To je isprobani killswitch za koji možemo jamčiti.

Uz to, prosljeđivanje porta podržava i PrivateVPN. Iako ćete morati provjeriti njegov popis poslužitelja ili izravno komunicirati s njima da biste utvrdili koji poslužitelj ili poslužitelji imaju značajke potrebne za postavljanje određenog uređaja.

Stealth poslužitelji su bonus funkcija za sve koji žive u restriktivnom režimu i trebaju prikriti svaki promet koji može povezati VPN s njima.

Konačno, usluga također nudi DNS u obliku proxyja, što je prikladno kada je u pitanju deblokiranje sadržaja. Međutim, u stvarnosti će vas dinamički IP-ovi vjerojatno pokriti tamo.

Za svakoga tko želi iskoristiti dodatnu privatnost koju pružaju zajednički IP-ovi, molimo odaberite protokol OpenVPN - TUN + TCP + 443 u postavkama šifriranja. Mogućnost prebacivanja između namjenskog dinamičkog IPS-a (OpenVPN TUN + UDP + 1194) i zajedničkih IP-ova izvanredan je dio usluge.

Šifriranje

Ostale značajke privatnosti

HQN poslužitelji

Visokokvalitetni mrežni poslužitelji dostupni su na PrivateVPN mreži. PrivateVPN kažu da je usmjeren "na kupnju internetskih kapaciteta izravno od pružatelja usluga provoza IP-a". Ovi tier-1 poslužitelji omogućavaju PrivateVPN da nema posrednika u svojoj mreži što mu, kako kaže, omogućava isporuku boljih brzina veze. Molimo provjerite odjeljak o brzini veze u pregledu za rezultate ispitivanja brzine.

Daljinski upravljač

Za prave tehnofobe dostupna je značajka daljinske instalacije. Kad se implementira, omogućit će osoblju za tehničku podršku PrivateVPN da nakratko preuzme pretplatnikov stroj kako bi im pomogao u postavljanju VPN-a. To ne bi trebalo biti potrebno jer je VPN vrlo lako postaviti. No, značajka je izvrstan dodatak koji se zasigurno može smatrati prodajnom točkom koja ga izdvaja od konkurencije. Značajka je dostupna i za opće održavanje i rukuje se TeamViewer softverom za daljinsku podršku. PrivateVPN čak pruža vodič za postavljanje daljinskog upravljača u svom području.

Završne misli

PrivateVPN je usluga koja postoji već samo nekoliko godina. U to je vrijeme uspostavila uslugu svjetske klase. Pretplatnici dobivaju pristup nivou 1 poslužitelja koji se nalaze na cijelom svijetu. Brzine veze dobro djeluju na svim poslužiteljima, uz samo neznatan pad performansi kada su spojeni. To čini VPN savršenim za streaming i druge zadatke koji zahtjevaju podatke.

Privatnost s VPN-om je sjajna, a politika nulte evidencije govori sama za sebe. Šifriranje je također snažno, a mogućnost prebacivanja između UDP-a i TCP-a u klijentu je fantastična. Dostupnost HTTP Proxyja, SOCKS5 i prosljeđivanja porta također je velika prednost. Plus besplatan pristup dinamičnim namjenskim IP-ovima. Konačno, značajke automatskog povezivanja i ubistva su lijepi dodatak koji će vam pružiti privatnost čak i ako se VPN trenutno prekine..

Na poslužiteljima smještenim širom svijeta, moj ukupni dojam PrivateVPN je da je to izvrsna VPN usluga koja dobro vrijedi novca koji traži (posebno ako se prijavite za godinu dana). Zahvaljujući sedmodnevnom suđenju i garanciji povrata novca od 30 dana, svatko ga može testirati bez rizika kako bi se uvjerili da odgovara njihovim potrebama. Impresivan VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me