PrivatePackets.io

 • Cenitev

  Od 3,00 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
7.1 od 10

Povzetek

Kot bomo videli v tem pregledu PrivatePackets.io, to ni običajna storitev VPN, kjer se na internet povežete prek strežnika VPN, ki ga upravlja in upravlja ponudnik VPN. Namesto PrivatePackets.io olajša nastavitev svojega zasebnega VPN-ja na virtualnem zasebnem strežniku (VPS), ki ga upravlja ponudnik oblakov DigitalOcean.

Lastnosti

Namestitev PrivatePackets.io uporablja Linux Ubuntu kot OS in domnevno podpira protokole OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL in SSTP. Navodila za nastavitev pa so na voljo samo za L2TP / IPsec, namige o nastavitvi SSL ali SSTP pa niso na voljo..


Izbirate lahko med eno od sedmih lokacij (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapur, London, Frankfurt in Toronto) za sedež vaše kapljice. Zavedajte se, da ko je ta lokacija izbrana, je določena - to VPS ste najeli. Za razliko od običajne storitve VPN ne morete preprosto preskočiti med različnimi strežniki.

Zato je pomembno, da natančno izberete lokacijo vašega VPS strežnika. Ker je vaš strežnik, ni omejitev števila hkratnih naprav, ki jih lahko povežete, zato je to odlična varnostna možnost za veliko družino, mala podjetja ali razširjeno skupino prijateljev.

Hitrost in uspešnost

Preskusi hitrosti so bili izvedeni na širokopasovni povezavi 50Mbps / 3Mbps UK.

PrivatePackets.io hitrosti

Grafikoni prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago testov hitrosti.

Pri občutno manjši od polovice hitrosti prenosa brez uporabe VPN so ti rezultati odkrito razočaranje.

Upoštevajte, da tako kot pri uveljavljanju lastnega VPN-a tudi ta nastavitev ne vključuje ločljivosti DNS, zato zahteve DNS rešuje vaš privzeti ponudnik (ponavadi vaš ponudnik internetnih storitev). Če spremenite Google DNS (8.8.8.8), bo uporabljal Googlov strežnik DNS, ki je v bližini lokacije, na kateri je naveden IP naslov vašega VPN, ali pa lahko izberete lokacijo strežnika DNS z uporabo OpenNIC. Prav tako boste morali sami odpraviti morebitne težave s puščanjem IP WebRTC. Kot sem pričakoval, nisem imel težav z dostopom do BBC iPlayerja, ko sem bil priključen na VPN

Cene in načrti

1 mesec

3,00 USD
na mesec

Cene so sestavljene iz dveh delov:

 • Enkratna pristojbina za nastavitev na PrivatePackets.io v višini 3 USD
 • Najem VPS od DigitalOcean (upoštevajte, da DigitalOcean VPS navaja kot "kapljico"). Če že najamete kapljico DigitalOcean, jo lahko uporabite, ali najemnina stane osnovnih 5 USD na mesec.

Nove stranke PrivatePackets.io imajo DigitalOcean brezplačno dobroimetje za 10 USD (2 meseca), kar je vsekakor ugodno.

Upoštevajte, da zaradi zelo nizkih stroškov, ki jih zaračunava PrivatePackets.io, pristojbine v višini 3 USD ni mogoče povrniti.

Enostavnost uporabe

VPN VS VPS

VPS je bolj ali manj natanko takšen, kot se sliši - del virov najamete na fizičnem strežniku, ki ga vodi podjetje VPS (v tem primeru DigitalOcean). To zagotavlja zaprto okolje, ki deluje, kot da bi bil popoln oddaljeni fizični strežnik. Na VPS lahko namestite kateri koli operacijski sistem (dokler mu ponudnik to dovoljuje) in VPS obravnavate kot svoj osebni oddaljeni strežnik.

Prej sem si ogledal, kako svoj VPN prenašati na VPS in uporaba PrivatePackets.io ponuja večino enakih prednosti in slabosti tega v primerjavi z uporabo navadnega VPN.

Prednosti virtualnega zasebnega strežnika

 • Upravljate svoj strežnik VPN, zato se vam ni treba zanašati na nobene tretje osebe (čeprav fizični strežnik vodi in vzdržuje DigitalOcean).
 • VPN deluje kot proxy strežnik, zato je kot nalašč za dostop do storitev z omejitvami, če je VPS v državi, do katere želite dostopati do storitev.
 • VPS zagotavlja zasebni naslov IP. To je odlična proticenzurna možnost (in bo dobro delovala proti blokom IP v krajih, kot je Kitajska, čeprav se ne bo branila pred drugimi cenzorskimi ukrepi, kot je globoko vohanje paketov)
 • Ves promet med računalnikom in VPS-om poteka skozi šifriran tunel VPN. Dokler se VPS nahaja zunaj območja vplivanja nasprotnika (na primer, če se nekdo v Iranu želi izogniti vladni cenzuri in tako postavi strežnik VPS s sedežem v Evropi), bo zagotavljal visoko raven zasebnosti
 • VPN na VPS ščiti tudi pred hekerji, kadar uporabljate javne dostopne točke WiFi
 • Ste edini uporabnik, zato je pasovna širina strežnika teoretično 100-odstotna vaša, čeprav lahko omejitve pasovne širine in obremenitve, ki jih doživlja podatkovni center DigitalOcean, vplivajo na to (kot se zdi na strežnikih DigitalOcean glede na hitrostne rezultate!).

Slabosti sistema VPS

 • Ker VPS ponuja statični IP naslov, ki vam pripada, lahko globalni nasprotnik (na primer NSA ali policijske sile z mednarodnim dosegom) zlahka izsledi internetne aktivnosti do vas (tj. Lahko od DigitalOcean-a zahteva, da vam preda vse informacije, ki jih zbira )
 • Ni primerno za piratstvo avtorskih pravic - imetniki avtorskih pravic bodo DigitalOcean poslali obvestila DMCA (in podobno). Za razliko od ponudnikov VPN, ki pogosto ne vodijo dnevnikov in uporabljajo IP-je v skupni rabi, da bi zaščitili kupce pred njimi, bo DigitalOcean skoraj vse videl zelo nejasno piratstvo in bo verjetno zaprl vaš račun (in zelo verjetno prenesel vaše podatke imetniku avtorskih pravic)
 • Ločljivost DNS temelji na vašem ponudniku internetnih storitev ali tretji osebi (kot sta Google DNS ali OpenNIC).

Seveda je velika razlika pri uveljavljanju lastnega VPN-ja v tem, da PrivatePackets.io opravi vse težko delo za vas. Na to se ne smete opogumiti, saj je postavljanje lastnega VPN-ja na VPS zelo tehnično zahtevno.

Spletna stran

Spletno mesto PrivatePackets.io je razmeroma enostavna zadeva, vendar je videti pametno in razloži večino tega, kar morate vedeti na način, namenjen priložnostnim uporabnikom, ne pa tehnikom (za boljše ali slabše). Na voljo je pogosta vprašanja, ki odgovarjajo na številna vprašanja ali pa nam pošljete podporo po e-pošti. Vendar je čas odgovorov dokaj počasen (naslednji dan) in moja vprašanja o uporabljeni šifriranju so bila preprosto prezrta.

PrivatePackets.io Pregled

Če naletite na težave z nastavitvijo VPN-ja, lahko po e-pošti podprete ali obnovite strežnik VPN iz sveže slike s povezavo, poslano v vaš e-poštni naslov.

Postopek

Vpiši se

Prvi korak je prijava za račun DigitalOcean prek napotnice. Ko končate, boste morali potrditi svoj e-poštni naslov, kar vas bo vodilo na stran za plačilo DigitalOcean, kjer morate bodisi vnesti podatke o svoji kreditni kartici (brezplačno) ali plačati 5 USD prek PayPala, preden se aktivira vaš račun.

Samo ponovitev, uporaba strežniškega prostora DigialOcean zagotovo ni anonimna!

DigitalOcean iz nekega razloga ni bil zadovoljen z mojimi podatki o prijavi, zato je moral pred odobritvijo računa (10 ur kasneje) poslati fotografski dokaz o ID-ju. Ni treba posebej poudarjati, da me to ni navdušilo. Ko je aktivirano, boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o prijavi VPS itd.

Nato lahko pokličete PrivatePackets.io, da namesti vaš VPN strežnik. Stran portala zahteva dovoljenje za dostop do vašega VPS, na katero mesto strežnika želite namestiti VPS, in podatke o vaši kreditni kartici za plačilo v višini 3 USD.

Za ta pregled sem izbral londonski strežnik, da bi najbolje pokazal uspešnost mojih hitrostnih testov s sedežem v Veliki Britaniji (glej kasneje)

Nato boste prejeli e-poštno sporočilo, ki vsebuje vaše podatke o prijavi v VPN (v neposrednem besedilu) in povezavo do naložljivih vnaprej nastavljenih konfiguracijskih datotek OpenVPN (.ovpn) za vaš strežnik.

Uporaba PrivatePackets.io VPN

Čeprav zasebno spletno mesto Packets.io navaja, da sta podprta SSL in SSTP, za to ni podanih nobenih navodil (tudi potem, ko sem po e-pošti poslal podporo). Na spletnem mestu so na voljo navodila za konfiguriranje L2TP / IPsec, vendar ste pri nastavitvi OpenVPN s pomočjo priloženih datotek .ovpn precej prepuščeni sami..

Takšna dokumentacija za OpenVPN, kakršna obstaja, je težka v žargonu in zmedel me je, katero datoteko naj uporabim (in OpenVPN sem konfiguriral stokrat!). V operacijskem sistemu Windows s splošnim odprtokodnim odjemalcem OpenVPN preprosto razpakirajte datoteke .ovpn v mapo »config« OpenVPN-ja (navodila so na voljo tukaj.)

Po malem poskusu in napaki sem ugotovil, da je konfiguracija »Remote Access L3« tista, ki jo želimo. Torej, tukaj smo povezani z mojim strežnikom VPN, ki ga gosti londonski DigitalOcean VPS.

Druge platforme

Podrobni vodniki za nastavitev L2TP / IPsec za povezavo z VPN so na voljo za Windows, Mac OSX, iOS, Android in generični Linux. Povezavo je možno tudi prek odjemalca SoftEther VPN, teoretično pa lahko podobno nastavite tudi katero koli napravo, ki podpira L2TP / IPsec.

Kot je navedeno zgoraj, pa podpora konfiguracijam SSL ali SSTP sploh ni podprta in podpore za OpenVPN skorajda ne obstaja (razen za dobavo surovih datotek .ovpn).

Varnost in zasebnost

Prva stvar, ki jo je treba poudariti, je, da je VPN pri namestitvi VPS precej dober za varnost (saj je povezava med vašimi napravami in strežnikom VPS / VPN varno šifrirana), vendar ni zasebna za zasebnost.

PrivatePackets.io ne vodi nobene evidence o nobeni vaši dejavnosti (in lahko prekličete njen dostop do vašega VPS, ko je namestitev končana), vendar VPS najamete pri DigitalOcean, ki nima motivacije za zaščito vaše zasebnosti. To pomeni tudi, da ta nastavitev ni primerna za prenos P2P.

PrivatePackets.io ima sedež v Združenem kraljestvu, vendar to v veliki meri ni pomembno, saj DigitalOcean upravlja vaš strežnik, DigitalOcean pa ima sedež v ZDA (znan po nadzoru NSA).

Ves promet v vaš VPN strežnik in iz njega bo šifriran, tako da DigitalOcean ne more vedeti, kaj dobite v internetu (torej ne bo uporabe dnevnikov), vendar bo beležil vse vrste metapodatkov (dnevniki povezav).

Plačilo v Digital Ocean se izvede s kreditno kartico ali PayPal, plačilo na PrivatePactets.io pa samo s kreditno kartico. To je komaj anonimno, a ker zasebnost tako ali tako ni namen te nastavitve, se mi ne zdi večja težava.

Na sprednji strani tehnične varnosti OpenVPN uporablja 128-bitno šifriranje AES, vendar drugače nič ne vznemirja. Čeprav bi bilo mogoče z urejanjem konfiguracijske datoteke .ovpn povečati AES šifriranje na 256-bitno.

Podatki o šifriranju L2TP / IPsec niso na voljo, le da ta uporablja ključ v skupni rabi (za dodatne informacije sem vprašal podporo, vendar nisem prejel odgovora).

Pozneje upoštevajte tudi moje pripombe glede pomanjkanja ločljivosti DNS ali zaščite WebRTC. Bilo bi nepošteno kritizirati PrivatePackets.io glede teh vprašanj, saj vplivajo na vse, ki vodijo svoj zasebni VPN, vendar se jih morate zavedati.

Končne misli

Bottom line je ta ... če želite gostovati svoj VPN na izposojenem VPS-ju, potem ni lažjega načina. Za enkratno pristojbino v višini le 3 USD. PrivatePackets.io bo naredil za vas skoraj vse - ni potrebe, da se prepirate s strankami SSH in skrivnimi ukazi Linux Terminal! V bistvu gre samo za plug-and-play.

Je to boljša rešitev za uporabo "redne" storitve VPN? To je odvisno od vaših prednostnih nalog ... To je eden najboljših načinov za dostop do pretočnih storitev z manjšimi bloki, kot je BBC iPlayer (vendar ne Netflix). Odličen je tudi za tiste, ki želijo neomejene hkratne povezave ali ki imajo radi popoln nadzor nad lastnim omrežjem VPN. Kar ni dobro, je zasebnost ali za tiste, ki morajo geo-ponarediti različne lokacije, vendar je vse to v naravi vodenja lastnega VPN-ja..

Če želite zagnati svoj zasebni VPN, PrivatePackets.io ponuja resnično odlično storitev. Edino pravo spuščanje je vezano na prostor strežnika, ki ga ponuja DigitalOcean, kar se mi zdi zelo počasno. Če PrivatePackets.io lahko svojo storitev razširi na druge (hitrejše) ponudnike VPS, bo imel na rokah zelo edinstven in prepričljiv izdelek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me