Prevelika igra


 • Cenitev

  Od 4,95 dolarja
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
7.8 od 10

Povzetek

OverPlay je ameriško VPN podjetje s sedežem v Winter Parku na Floridi. Čeprav se storitev nahaja v Združenih državah Amerike, potrjuje hudourništvo, dokler so prenosi le za osebno uporabo.

Poleg tega, da bo privabilo hudournike, bo to podjetje veliko zanimanje za tiste, ki si želijo ogledati pretočni video, še posebej za tiste, ki radi uporabljajo Kodi.

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Združene države
 • Države
  50

PREDNOSTI

 • Petdnevna garancija za vračilo denarja
 • Super za Kodija
 • P2P je dovoljen
 • Dobre hitrosti
 • VPN strežniki v 45 državah

SLABOSTI

 • VPN ne more priti v Netflix UK ali BBC

Obiščite OverPlay »

Cene in načrti

Na Kubi, Iranu, Libiji, Severni Koreji, Sudanu, Siriji, Nigeriji ali Gani ne morete prevzeti naročnine na OverPlay. Podjetje ima pametno storitev DNS in na to se lahko preprosto naročite. Drugi načrt združuje VPN s pametnim DNS.

Dobite dovoljenje za tri sočasne povezave s storitvijo VPN, vendar deljenje računa ni dovoljeno.

Plačujete lahko s PayPal ali kreditnimi karticami.

Lastnosti

Značilnosti paketa podjetja so:

 • Petdnevna garancija za vračilo denarja
 • Sedemdeset lokacij strežnikov v 45 državah
 • OpenVPN L2TP in PPTP
 • Šifriranje AES
 • Aplikacija po meri
 • Ni dnevnikov dejavnosti
 • Dovoljenje treh hkratnih povezav
 • Ni omejitev prenosa podatkov
 • Kill stikalo
 • P2P je dovoljen
 • Pametni DNS za pretakanje videoposnetkov

Nalaganje P2P je dovoljeno v omrežje, če je namenjeno osebni uporabi. Podjetje ne dovoljuje povezav s storitvijo prek drugega sistema VPN, prek Tor ali z virtualnega strežnika, kot je storitev v oblaku.

Overplay ima veliko število strežnikov, ki se nahajajo v 45 državah. Strežniška mreža ima lokacije v Evropi, Aziji, Afriki, Avstraliji ter Severni in Južni Ameriki. Ameriški strežniki so locirani v devetih mestih. Štiri mesta v Veliki Britaniji gostijo strežnike Overplay, kanadsko omrežje pa vključuje Montreal, Toronto in Vancouver. V vsaki od Avstralije, Španije, Turčije, Avstrije, Brazilije in Estonije obstajajo strežniki v dveh mestih.

Čeprav v Rusiji ni strežnikov, stranke na zahodu države strežejo na bližnjih lokacijah v Latviji, Litvi, Estoniji, na Finskem in v Ukrajini. Kitajski kupci se lahko povežejo s strežniki v Hong Kongu in Južni Koreji.

To ni eno največjih omrežij strežnikov v panogi, vendar je zelo dobro razporejeno in je prisotno v državah, ki jih mnoga VPN podjetja spregledajo.

Obiščite OverPlay »

Varnost

Aplikacija OverPlay izvaja OpenVPN, ki je protokol VPN, ki ga podpiramo na ProPrivacy.com. Aplikacija omogoča izbiro šifrirne moči in omogoča tudi odločitev, ali boste uporabljali TCP postopke ali UDP metode.

Protokol za nadzor prenosa je metodologija komunikacije, ki se tradicionalno uporablja prek interneta. Vendar postopki za vzpostavitev seje in preverjanje zaporedja prenosa ustvarjajo zamude, ki upočasnijo interaktivne aplikacije, kot sta internetna telefonija in sistemi z veliko glasnostjo, kot je pretakanje videov. Te aplikacije bolje delujejo s protokolom User Datagram, to je UDP - zelo lahek protokol za prenos, ki ima zelo malo postopkov.

Šifriranje

Implementacija OverVPN OpenVPN uporablja šifriranje AES. Izberete lahko dolžino ključa, ki se uporablja za to šifro. Daljši ključ ustvari šifriranje, ki ga je težje razbiti. Vendar pa je dolg šifrirni ključ postopek šifriranja veliko bolj zapleten. To ustvarja zamude in povečuje več časa procesorja. Torej, nekateri ljudje raje uporabljajo krajšo tipko za hitrost in učinkovitost. Možnosti za šifriranje v aplikaciji OverPlay so AES s 256-bitnim ključem ali s 128-bitnim ključem.

AES zahteva, da imata pošiljatelj in prejemnik šifriranega sporočila isti ključ šifre. To je zato, ker isti ključ sporočilo šifrira in dešifrira. Ta potreba je potencialna pomanjkljivost, ker je treba zaščititi sporočila, ki širijo šifrirni ključ za AES. OpenVPN v ta namen uporablja RSA. RSA je asimetričen sistem. Šifriranje in dešifriranje se izvede z različnim ključem. Dešifrirnega ključa ne morete izpeljati iz šifrirnega ključa, zato lahko šifrirni ključ postane javen.

OverPlay uporablja RSA z 2048-bitno tipko. To je značilno za panogo. Vendar pa najvišje storitve VPN uporabljajo daljši ključ s 4096 bitov.

Zasebnost

Politika zasebnosti OverPlay je zelo kratka izjava: "Overplay, Inc. ne zbira in ne beleži nobenega prometa ali uporabe svoje storitve navideznega zasebnega omrežja." To pomeni izjavo, da podjetje ne vodi dnevnikov dejavnosti. Vendar so dnevniki povezav lahko prav tako razkriti in podjetje ne sprejema svojih pravil za to kategorijo zapisov.

Zaščita strank je, da družba jasno navaja, da dovoljuje uporabo svojega omrežja za prenos P2P. Ta izjava vas ne bo držala iz zapora, če vam bodo organi pregona uspeli izslediti po dnevnikih povezav z razpisom poizvedbe. Vendar pa to družbo potencialno inkriminira kot sostorilce, tako da bo pravna črna luknja motivirala podjetje, da zaščiti storitev in zaščiti identiteto svojih strank. Končno je edina zaščita odsotnost zapisov, zato upajmo, da podjetje vodi minimalne ali anonimizirane zapise o povezavah. Vendar garancije ni.

Podpora

Do centra za podporo je dostop iz postavke podpora v zgornjem meniju spletnega mesta. Glavno stran podpornega centra zaseda baza znanja.

Ta stran s pogostimi vprašanji je dobro organizirana z vprašanji, organiziranimi v kategorije. Vsaka kategorija vsebuje največ pet številk, na dnu vsakega odseka pa povezavo do daljšega seznama. Iz baze znanja je možno iskati, kar vam pomaga ozeti članke v centru za podporo in poiskati ustrezne za vašo težavo.

Dostop do obrazca za stike je prek povezave na desni strani podpornega centra. To je edini kanal, ki je na voljo za stik s podporo.

Odgovori na poizvedbe se dostavijo po e-pošti. Odgovor lahko pričakujete v pol ure po pošiljanju zahteve.

Postopek

Vpiši se

Če se želite naročiti na OverPlay, morate obiskati stran s cenami ali klikniti enega od gumbov za prijavo na domači strani. Kliknite na "Izberite Načrt" gumb v opisu želene storitve - bodisi pametna storitev DNS bodisi paket VPN in pametni DNS.

Na naslednjem zaslonu se morate odločiti, ali želite prevzeti storitev za en mesec ali eno leto.

Vnesite svoj e-poštni naslov in nato izberite, ali želite plačati s kreditno kartico ali s PayPalom. Del plačila na obrazcu za prijavo se razširi takoj, ko izberete vrsto plačila.

Odločil sem se za plačilo s PayPalom.

Faza plačila je precej naravnost naprej. Če imate promocijsko kodo, jo vnesite tukaj. Tisti, ki plačujejo s kreditno kartico, morajo vnesti podatke kartice. Tisti, ki plačujete s PayPalom, morate samo nadaljevati s klikom na gumb Naroči se. Po opravljenem plačilu vam bo predstavljena stran z zahvalo. Pomemben dokument v tej fazi je e-poštno sporočilo, ki ga boste prejeli za potrditev računa. Če želite aktivirati naročnino, morate klikniti gumb v tem e-poštnem sporočilu.

E-poštno sporočilo vsebuje tudi vaše uporabniško ime, ki je vaš e-poštni naslov, in ustvarjeno geslo. To geslo mi ni delovalo, zato moram, ko namestim aplikacijo, iti v razdelek Moj račun in spremeniti geslo, preden lahko dobim dostop.

Odjemalec VPN Windows OverPlay

Ko namestite VPN za Windows, boste na namizju odkrili novo bližnjico. Kliknite na to, da odprete aplikacijo OverPlay.

Ko prvič odprete aplikacijo, morate vnesti svoje uporabniško ime in geslo.

Ko sem preizkusil storitev, se nisem mogel prijaviti, dokler nisem odšel v odjemalsko območje spletnega mesta in spremenil geslo iz ustvarjenega naključnega niza znakov, ki mi je bil poslan v pozdravnem e-poštnem sporočilu.

Ko se prvič prijavite v aplikacijo, se vam ne bo treba več prijavljati. Ob naslednjih obiskih vas bomo preusmerili naravnost v glavni zaslon aplikacije. To pomeni, če se iz aplikacije posebej ne odjavite. Do funkcije odjave lahko dostopate prek ikone, ki je videti kot vrata s puščico, ki seže na desno in se nahaja v zgornjem robu aplikacije.

Zavihek Povezava na zaslonu z nastavitvami omogoča dostop do nekaterih pomembnih funkcij. Na tej strani lahko izberete, ali naj za povezave uporabljate TCP ali UDP in na izbiro imate vrata - 443 ali 1194. Na tej strani lahko vklopite tudi stikalo za uničenje. To je funkcija, ki preprečuje povezovanje drugih aplikacij v vašem računalniku z internetom, preden je aktivna VPN.

Velika odločitev, ki jo morate sprejeti pred vklopom VPN, je izbira strežnika VPN. Če želite priti do seznama za izbiro strežnika, morate klikniti lokacijsko polje.

Seznam strežnikov vključuje meritve, ki prikazujejo trenutno obremenitev vsakega stroja in čas običajnega povratnega sporočila nanj (ping). Ko pritisnete Shrani, bo trenutno izbrani strežnik kopiran v lokacijsko polje v glavnem oknu aplikacije. Odločite se lahko tudi, ali boste uporabili AES šifriranje s 256-bitnim ključem ali 128-bitnim ključem. Izberete lahko tudi, da na povezavi ni šifriranja.

Pritisnite gumb Poveži, da vklopite VPN. Ko je povezava vzpostavljena, se gumb Connect spremeni v gumb Prekini. Videli boste tudi nekaj podrobnosti o stanju povezave.

V aplikaciji ni merilnika pretoka časa ali podatkov, zato vam ni treba skrbeti, da bi VPN vklopili.

Uspešnost (preskusi hitrosti, DNS, WebRTC in IPv6)

Na VPN sem se povezal z lokacije v Španiji in uporabljal aplikacijo OpenVPN s protokolom UDP.

Medtem ko sem povezan z londonskim strežnikom, sem se prijavil na spletnem mestu IPLocation.net. To spletno mesto obravnava pet ločenih baz podatkov o lokaciji. V tem primeru je en strežnik sporočil, da se moj naslov IP nahaja v Londonu. Vendar me nobeden od preostalih štirih ni postavil tja - dva nista mogla dati nobene lokacije, ena me je postavila nekje v EU, druga pa me je postavila v Fair Lawn, New Jersey v Združenih državah Amerike. Povezala sem se s strežnikom v New Yorku in nato ponovno preverila z IPLocation.net. Dva od panelov petih lokacij baz sta bila moja lokacija v New Yorku. Ostali trije niso mogli povedati, kje sem.

Za testiranje puščanja IP in DNS sem uporabil ipleak.net in doileak.com. Oba sta poročala o moji lokaciji kot v Veliki Britaniji. Preizkusi ipleak.net niso mogli postaviti moje lokacije in odkriti klicev samo na en DNS strežnik, ki je bil v tesnem dosegu zaznanega naslova IP, ki ga tudi ni bilo mogoče postaviti na geografsko lokacijo. Testi na doileak.com so postavili IP naslov v ZDA in zaznali klice na strežnike DNS v ZDA.

To je težko stanje, ker če bi bila ocena doileak.net pravilna in moje lokacije ni bilo mogoče izslediti, bi to stanje otežilo dostop do storitev z omejenimi možnostmi. Če bi bil doileak.com pravilen, me povezava s strežnikom v Londonu ne bi spravila v storitve pretakanja videov v Veliki Britaniji. Vendar ni bilo nobenih puščanj IP, ki bi dali mojo resnično lokacijo, in v Španiji ni bilo klicev na strežnike DNS, da bi opozorili na uporabo identitetne maskirne storitve.

Storitve pretakanja

Dostop do storitev prekomorskih pretakanj sem preizkusil med uporabo storitve OverPlay VPN. To so bile storitve pretočnega pretoka v Veliki Britaniji in ZDA, ki mi sicer ne bi omogočile dostopa do videoposnetkov iz Španije.

Na žalost je BBC-jev strežnik opazil, da nisem v Veliki Britaniji, in me ni hotel pustiti, da bi gledal njegove oddaje. ITV Hub in Channel 4 sta imela manj stroge preglede lokacij, zato sem lahko na svojih spletnih mestih gledal videoposnetke zahvaljujoč moji povezavi prek OverPlay-ja. Netflix UK ima obsežne postopke zaznavanja lokacije in pregleduje tudi zahteve za dokaze o aktivnosti VPN. To spletno mesto mi ne bi predvajalo videoposnetkov, ko sem bil iz Španije povezan s OverPlay strežnikom v Londonu.

Ko sem se povezal s strežnikom OverPlay v Miamiju, sem si lahko ogledal videoposnetke na Netflixu. ABC je opazil VPN, vendar me je NBC pustil gledat.

Preizkusil sem dostop do Netflixa in drugih geo-omejenih video storitev prek Kodija. Zanimalo me je predvsem to, ali mi bo VPN prek Kodija omogočil dostop do BBC-jevih kanalov.

Do videov nisem mogel dostopati niti prek Netflix UK ali Netflix USA prek Kodija z uporabo londonskih in newyorških VPN strežnikov OverPlay. Londonski strežnik mi je omogočil dostop do prenosa v živo BBC One in BBC 2 prek dodatka TVPlayer v Kodi.

Druge platforme

Aplikacija OverPlay po meri je na voljo za osebne računalnike Windows. Uporabniki naprav Windows se lahko tudi odločijo za povezavo s storitvijo s protokolima PPTP in L2TP VPN. Te povezave je treba nastaviti ročno.

Uporabniki Mac OS X lahko namestijo odjemalca po meri OpenVPN ali uporabijo aplikacijo Tunnelblick za dostop do storitve OpenVPN. L2TP in PPTP lahko nastavite tudi ročno. Te možnosti so enake za Mac VPN, le da PPTP ni na voljo.

VPN za naprave Android in iOS VPN lahko dostopajo do VPN z L2TP in PPTP, vendar je treba te povezave nastaviti ročno.

OpenVPN lahko nastavite na usmerjevalnike DD-WRT in Tomato.

Druge storitve

Pametna storitev DNS je glavni izdelek OverPlay. Ko se naročite na VPN, dobite tudi dostop do pametne storitve DNS. Včasih imajo pametni sistemi DNS več uspeha pri odpravljanju omejitev glede geolokacije na spletnih mestih kot VPN. Vendar pametni sistemi DNS ne vključujejo šifriranja in zaščite identitete, ki jih ponujajo VPN-ji. Pametna storitev DNS vam ne bo nudila zaščite med prenosom z omrežij P2P. Prav tako niso zelo učinkovite pri izogibanju vladnemu nadzoru dostopa do interneta, kot je na primer na Kitajskem, Iranu in Savdski Arabiji.

Glede na vaše okoliščine boste morda ugotovili, da deluje dobro, če včasih uporabljate VPN in pametni DNS.

Če želite uporabljati pametni DNS, morate spremeniti nastavitve DNS za svoj običajni internetni adapter. To je preprosta naloga in na spletnem mestu so obsežna navodila, ki vas bodo vodila skozi to nalogo. Po tem se morate prijaviti v odjemalsko območje spletnega mesta OverPlay. Pasica na zavihku Smart DNS vam bo povedala, da vaš računalnik ni nastavljen. Kliknite na "Preveri ponovno" povezava. Ko se pasica obarva zeleno, je sistem pametnega DNS na mestu.

Kartica Smart DNS na območju odjemalca ima odlično funkcijo, ki omogoča izbiro lokacije za dostop do različnih mest. Ta objekt odpravlja eno največjih težav s pametnimi pripomočki DNS - nekatera spletna mesta, kot je Netflix, imajo en univerzalni spletni naslov. Pametni DNS sistemi selektivno preusmerijo vaš promet na proxy strežnike v različnih državah glede na spletno mesto, ki ga želite obiskati. Če ste torej v Nemčiji in želite gledati videoposnetke na spletni strani BBC, bo pametni DNS zahtevo poslal prek strežnika v Veliki Britaniji. Če želite obiskati spletno mesto ABC, bo pametni DNS ta promet preusmeril prek proxy strežnika v ZDA. Ni vam treba nominirati države, ker pametni sistem DNS skrbi za vse.

Izbiralec lokacije na strani Smart DNS na spletnem mestu OverPlay skrbi za tiste redke okoliščine, ko pametni sistem DNS nikakor ne more vedeti, v kateri državi morate biti prikazani. Netflix je primer tega. Če ste v Nemčiji in želite dostopati do Netflix-a v Veliki Britaniji, pametni sistem DNS te izbire države nikakor ne more poznati, saj Netflix.com omogoča dostop do video tokov v vseh državah sveta, razen Severne Koreje in Sirije. Tako nastavite želeno lokacijo za Netflix v izbirniku lokacije in nato bo pametni DNS sistem OverPlay preusmeril vaše zahteve prek strežnika v državi, ki ste jo nominirali..

Dostop do storitev s pretokom video pretoka videoposnetkov z omejenim geografskim dostopom sem preizkusil s pametno DNS storitev OverPlay in je dal boljše rezultate kot VPN. S pametnim DNS-om sem lahko gledal videoposnetke na spletnih mestih britanskih televizijskih postaj BBC, ITV in Channel 4. V Netflix UK sem lahko prišel tudi zato, ker sem to državo nominiral za Netflix na izbirniku lokacije OverPlay. Nato sem to nastavitev preusmeril v ZDA in do Netflix USA dobil dostop le tako, da sem vtipkal isti spletni naslov kot prej, ko sem prispel v britansko različico storitve. Prav tako sem lahko prodrl na ameriška spletna mesta ABC in NBC, s katerimi mi VPN ni mogel pomagati.

Pametni VPN v Kodiju ni bil tako uspešen. Čeprav me je spravilo v vsak geografsko omejen kanal, ki sem ga preizkusil, je bila ena od izjem pri tej predstavi. Preko Kodija me ni uspelo spraviti v Netflix niti za Veliko Britanijo niti za ZDA.

Zaključek pregleda predvajanja

Užival sem v uporabi aplikacije OverPlay. Raven podrobnosti v vmesniku je ravno dovolj, da vam omogoča nadzor nad atributi VPN, ne da bi za to morali uporabljati tečaj mrežne tehnologije. Tudi informacije na seznamu za izbiro strežnikov so odlične, zlasti za tiste države, v katerih podjetje upravlja strežnike na številnih lokacijah.

Storitev ne vključuje trenutnega pogovora v živo za komunikacijo z ekipo za podporo strankam. Vendar sem se z mojimi poizvedbami ukvarjal hitro in kompetentno.

všeč mi je bilo

 • Petdnevno brezplačno preskušanje
 • Sprejema PayPal
 • Dobro za Kodija
 • P2P je dovoljen
 • Kompetentna pametna storitev DNS

Nisem bil tako prepričan

 • Brez podpore ni spletnega klepeta

Sovražil sem

 • Ne morem v Netflix na Kodi

OverPlay ponuja dobro mešanico pametnega DNS in VPN. Z uporabo tipični uporabnik vzpostavi rutine za odločitev, kdaj uporabiti VPN in kdaj uporabiti pametni DNS. Ta paket vam bo zagotovil varnost in zaščito, ko jo potrebujete, in agilnost na internetu ves čas.

Obiščite OverPlay »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me