VPN dežela


 • Cenitev

  Od 4,17 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
1 od 10

Povzetek

VPN Land je kanadski ponudnik VPN z več kot 10 leti službe v tem sektorju. Žal so se v teh letih rahlo razvili.

VPN Land je storitev VPN iz Kanade, ki ponosno navaja, da imajo več kot 10 let izkušenj na tem področju in izvajajo tudi storitve Blacklogic VPN. Zmedeno nismo mogli najti večjih razlik med obema podjetjema in oba uporabljata isto vsebino in programsko opremo.

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  21 Mb / s
 • Pristojnost
  Kanada
 • Hkratne povezave
  5
 • Države
  4

Cenitev & Načrti

VPN Land ima tri glavne pakete. Od tega je letni paket cenovno ugoden in sredi cenovnega spektra, vendar so njihove druge storitve precej drage, zlasti njihov Premium račun. V prodajo ponujajo tudi dva različna usmerjevalnika, ki poganjata DD-WRT in VPN, po ugodnih cenah. Če preberete njihov ToS, še posebej točko 26, boste lahko zahtevali dobroimetje v vrednosti 10 USD.

VPNLand_Pricing VPNLand_RouterPricing
VPN cene zemljišč Cene VPN Land Router-a

Lastnosti

VPN Land ima 107 strežnikov, na srečo pa imajo sedež v štirih glavnih državah Kanadi, ZDA, Veliki Britaniji in NL, od katerih vse razen Amerike dovoljujejo hudournike. To je odlična novica, saj omogoča dostop do veliko geolokacijske vsebine.

Obiščite VPN Land »

Varnost & Zasebnost

Trenutno VPN Land zagotavlja samo šifriranje L2TP, PPTP in SSTP, vendar pravijo, da je OpenVPN v postopku. Za to zagotavljajo 128,168 in 256bitno šifriranje. Na žalost imajo sedež v Kanadi in iščejo svoje ToS in PP, hranijo veliko podrobnosti, vključno z nekaj osnovnimi dnevniki povezav, ki jih hranijo 5 dni - da ne omenjam, da odkrito navajajo, da bodo sodelovali z organi, če bo potrebno, kar je malo razočaranja.

Spletna stran

Spletno mesto VPN Land je lepo in jasno postavljeno z vsemi pomembnimi informacijami le en klik. Poleg tega je enostavno brskanje poiskati ustrezne podatke in imajo kupce znanja, ki vam pomagajo odpraviti morebitne večje težave.

VPNLand_Homepage

Podpora

VPN Land ima veliko vrst podpor, vključno s telefonom in Skypeom. Čeprav trdijo, da imajo podporo 24/7/365, smo ugotovili, da je velikokrat, ko je njihova podporna služba označena kot "Away", in odgovora dejansko ne prejmete pozneje v tem dnevu. Ko odgovorijo, je tehnično znanje v redu.

VPNLand_Support

Postopek

Vpiši se

Registracija za račun je dokaj enostavna, vendar potrebujejo za vnos veliko informacij, o čemer smo govorili v "Varnost & Zasebnost" ne ravnajo tako dobro, kot bi morda lahko. Po tem je preprosta zadeva izbire vrste plačila in obdelave. Na žalost za razliko od drugih ponudnikov svojega računa ne dobite takoj (do 12 ur), saj si vzamejo čas, da preprečijo goljufijo, ki ima prednosti in slabosti.

Odjemalec Windows VPN

Za razliko od večine ponudnikov VPN Land nima nobene programske opreme, namesto tega ima ločeno programsko opremo za L2TP in povezave SSTP - kar je moteče, če nas vprašate. Prav tako ni nobene ikone posamezne opravilne vrstice (čeprav je vidna v omrežnih nastavitvah), ki bi hitro opazovala stanje in podrobnosti vaše povezave, da ne omenjam, da je blagovna znamka pod njihovo drugo blagovno znamko - Blacklogic. V programski opremi ni ničesar dodatnega in opazili smo, da je v resnici vse, kar je postavljeno, vgrajeno orodje za povezavo VPN, ki ni problem, a kot rečeno, ne daje ničesar dodatnega (to podkrepi dejstvo, da njihova programska oprema je le spremenjena različica Microsoftovega upravitelja povezav).

VPNLand_Software

Zmogljivost (test hitrosti, DNS in IP)

VPN Land smo dali naš običajni test, ki ga izvajamo za ponudnike VPN. Rezultati hitrostnih preskusov, kot so prikazani v spodnji tabeli, niso bili spektakularni. Njihovi preizkusi tesnosti DNS niso bili preveč obetavni, saj smo imeli 5 strežnikov, spletno gostovanje s sedežem v ZDA, ne glede na to, na katero lokacijo smo bili povezani, vendar smo po pregledu njihove programske opreme prišli do zaključka, da je to posledica DNS uporabljajo. Opazili smo tudi, da je na njihovem spletnem mestu, ko smo bili povezani s strežniki v Veliki Britaniji prek SSTP, pisalo, da smo v Kanadi, ob natančnejšem pregledu smo ugotovili, da je to zato, ker je bil strežnik v resnici v Kanadi, vendar uporabljajo nekakšno podvajanje lokacije IP.

VPNLand_NoVPN VPNLand_L2TP VPNLand_SSTP
Brez hitrosti VPN L2TP Hitrost povezave SSTP Hitrost povezave.
VPNLand_IPIssue
VPN Land IP Issue

Druge platforme

VPN Land na svoji spletni strani prikazuje, da so ponosni, da podpirajo več platform, vendar navodila za Blackberry, Linux in DD-WRT očitno ne obstajajo. Storitev L2TP smo preizkusili na našem Android telefonu, ki je bil povezan s strežniki v Veliki Britaniji, rezultati pa so bili podobni kot na računalniku.

VPNLand_NoVPN_Android VPNLand_L2TP_Android
V sistemu Android ni nobenega VPN-ja VPN Land L2TP povezava v sistemu Android

Zaključek

Na splošno ne moremo najti veliko pozitivnega, kar bi lahko povedali o VPN Land, razen precej poceni cene in hitrosti v redu, vendar ni nič nenavadnega, da bi izstopali iz množice.

Všeč nam je bilo

 • Dokaj poceni letno VPN

Nismo bili tako prepričani

 • Programska oprema
 • Njihova služba za stranke

Sovražili smo

 • Njihove nasprotujoče si izjave

Obiščite VPN Land »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me