VPNac


 • Cenitev

  Od 4,80 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Rezultat
9.4 od 10

Povzetek

VPN.ac je romunski ponudnik VPN, ki je začel delovati v letu 2012. Od takrat ProPrivacy.com s storitvijo preverja svoj napredek. Navidezno zasebno omrežje (VPN) se nenehno izboljšuje in ima zdaj svojo domačo aplikacijo za odjemalce - sistem, ki se uporablja za uporabo splošne odjemalca GUI OpenVPN. Preberite več o pomembnih spremembah na VPN.ac.

To podjetje ima sedež v Romuniji, ki je zaradi varstva zasebnosti podatkov, ki ga zagotavlja njegovo visoko sodišče, odlična lokacija za VPN. Storitev vključuje šifriran proxy sistem, s pomočjo katerega se lahko izognete regionalnim omejitvam.

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Romunija
 • Hkratne povezave
  6
 • Države
  20

Lastnosti

Torrenting
Hkratne povezave 6
Goli kovinski ali virtualni strežniki Gola kovina
Podpora usmerjevalnikom
Podprti usmerjevalci Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Tomato / Advanced Tomato
Posredovanje pristanišč
Izbira vrat
Skupaj strežniki 150
Države 20

Vsi načrti imajo naslednje lastnosti:

 • 79 VPN strežnikov v 21 državah
 • Proxy strežniki v 32 državah
 • Dovoljeno šest hkratnih povezav
 • P2P / hudourniki dovoljeni
 • VPN aplikacije za Windows, Mac OS, iOS in Android
 • OpenVPN nad protokolom za nadzor prenosa (TCP) in protokolom uporabniških podatkovnih datotek (UDP), protokolom tuneliranja 2. nivoja (L2TP) / varnostjo internetnega protokola (IPSec) in protokolom za tuneliranje od točke do točke (PPTP)
 • Ročna nastavitev za Linux, usmerjevalnike in sprejemnike
 • Šifrirane razširitve brskalnika proxy za Chrome, Opera in Firefox
 • Močno šifriranje vzpostavitve seje RSA 4096-bit
 • Preskus hitrosti spletnega strežnika in preverjanje zmogljivosti
 • Kill stikalo
 • Šifrirana ločljivost DNS
 • Zasebni strežnik DNS
 • Preprečevanje puščanja IP
 • Skupna storitev IP naslovov

Omrežje strežnikov podjetja ni tako veliko kot omrežje, ki ga ponujata konkurenčni romunski VPN storitev CyberGhost in ibVPN. Vendar se strežniška mreža iz leta v leto povečuje. Ko se bo ProPrivacy.com naslednjič prijavil s podjetjem, bo morda več kot sedanje omrežje 79 strežnikov v 21 državah.

Ti testi so bili opravljeni iz Nottinghama v Veliki Britaniji z uporabo internetne storitve Virgin Media. Preskusi hitrosti so bili izvedeni s spletnim mestom testmy.net. Vsaka kategorija rezultatov, ki jo vidite v grafih za nalaganje in nalaganje, je bila sestavljena iz petih testov.

Hitrosti prenosa in nalaganja so bile preizkušene brez VPN-ja, uporabljenega na liniji. Nato so bili testi izvedeni s povezavo, ki teče preko strežnika VPN.ac v Coventryju, ki je najbližji strežnik, ki ga ima podjetje do testnega mesta. Drugi lokacijski test je preverjal hitrosti, ko je bil povezan prek strežnika VPN.ac v Parizu. VPN.ac je optimiziral strežnike za prenos P2P. V Veliki Britaniji ni strežnikov P2P. Zato je ta pariški strežnik najbližji objekt, optimiziran za P2P, na testni lokaciji.

Videli boste tudi rezultate povezave z Miamijem iz Velike Britanije, tako da VPN ni bil uporabljen za povezavo in s povezavo prek strežnika Miami v VPN.ac. V vseh testih VPN nastavim, da se aplikacija zažene z OpenVPN prek UDP, pri čemer uporablja AES šifriranje s 256-bitnim ključem.

Hitrosti prenosa VPNac

Graf prikazuje najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago testov hitrosti.

Internetna storitev Virgin Media je med testom prenosa ustvarila široko paleto hitrosti, od 23 Mbps do 41,8 Mbps. Rezultati evropskih strežnikov VPN.ac so bili dosledno v tem območju, zato uporaba VPN na linijo ni upočasnila povezav. Vendar pa so izjemne informacije, ki so prišle na te evropske preizkuse prenosov, to, da lahko optimizacija za določene naloge naredi uspešnost strežnika VPN. Pariški strežnik je dosledno zagotavljal hitrosti, ki so bile na vrhu zmogljivosti osnovne internetne storitve, čeprav je lokacija strežnika povzročila, da je vsak paket nadaljeval pot na preusmerjeno pot, ki je bila v tujini in nazaj. V testih za nalaganje so tako Coventry kot tudi pariški strežniki dali odmevno predstavo.

Nastop VPN.ac na čezatlantski povezavi je bil drugačna zgodba. Povprečna hitrost v petih testih z VPN je bila nižja od najpočasnejše hitrosti, ki smo jo imeli pri ameriški povezavi brez VPN. Na preizkusih za nalaganje VPN.ac ni mogel doseči najnižjih hitrosti, ki jih je povezava Virgin Media ustvarila brez VPN.

Preskusi tesnosti

Zaznano je puščanje IPv4?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine

Namen testov ProPrivacy.com za puščanje IP je preveriti učinkovitost prikrivanja IP naslovov za naslove IPv4 in IPv6. Na žalost Virgin Media ne uporablja naslovov IPv6, zato nisem mogel preizkusiti, ali bi storitev VPN.ac lahko zakrila to vrsto naslova. Preizkusil sem se na puščanje IPv4 in zaposlil storitve ipleak.net in doileak.net. Do teh strežnikov sem pristopil, ko sem imel OpenVPN povezavo do Londona prek strežnika VPN.ac Coventry. Služba je prestala vse teste.

Cena

12 mesecev

4,80 USD
na mesec

6 mesecev

6,00 USD
na mesec

3 meseca

8,00 USD
na mesec

1 mesec

9,00 USD
na mesec

VPN.ac ima en naročniški paket. Lahko ga kupite za različna obdobja, daljše trajanje pa vam prinese nižje cene. Mesečna obrestna mera za letno naročnino deluje ceneje kot če plačate samo en mesec. Vendar morate za celo leto plačati storitev.

Z vsemi temi možnostmi naročnine prejmete sedemdnevno garancijo za vračilo denarja.

Cene VPNac

Vsi ti načrti vam omogočajo šest hkratnih povezav. Podjetje ponuja tudi enotedensko preizkušnjo za 2 dolarja. V tem načrtu imate le tri hkratne povezave.

V vseh primerih vam naročnina VPN omogoča tudi dostop do storitve SecureProxy VPN.ac. VPN deluje prek in prek aplikacije. SecureProxy je implementiran kot razširitev brskalnika za Chrome, Firefox in Opera - za Microsoft Edge ali Internet Explorer niso na voljo nobene različice. Ta pregled se bo osredotočil na zmogljivosti storitve VPN podjetja.

Poleg sprejemanja kreditnih in debetnih kartic podjetje strankam omogoča plačilo s širokim naborom sistemov za obdelavo plačil, vključno s PayPal, UnionPay, iDeal, WebMoney in Alipay. Če želite anonimnost, lahko plačujete z Bitcoin ali z darilnimi karticami. Plačate lahko tudi z bančnim nakazilom SEPA.

SecureProxy

Bonus za storitev VPN.ac je brezplačna storitev SecureProxy. Podjetje upravlja proxy strežnike v več državah za šifrirano proxy storitev kot za svoje VPN. SecureProxy uporablja protokol HTTPS za zagotavljanje šifriranja vsebine povezave in preusmeri povezave prek posredniškega strežnika. Ti triki se izvajajo za pretiravanje regionalnih omejitev pretočnih storitev. Teorija tega sistema je, da ne potrebujete popolne zasebnosti, samo da bi premagali regionalne omejitve. Vendar dejstvo, da je vaš promet preusmerjen na proxy strežnik, pomeni, da bo vse zahteve za pretakanje strežnikov v vašem imenu predstavil proxy. Tako se vam zdi, da ste v želeni državi, da boste imeli dostop do video vsebin.

Proxy strežnik posreduje odgovor s pretočnega strežnika, tako da si lahko ogledate izbrano oddajo v svojem brskalniku.

Storitev VPN.ac VPN sem preizkusila z Netflixom in BBC iPlayerjem. Prav tako sem preizkusil VPN.ac SecureProxy s tistima dvema predstavnima spletnima stranema. Obe storitvi sta me obravnavali glede regionalnih omejitev Netflixa in BBC iPlayerja.

Enostavnost uporabe

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Glavna stran spletnega mesta VPN.ac vsebuje zemljevid sveta, na katerem so prikazane lokacije strežnika VPN podjetja. Glavni meni je v menijski vrstici v drugi vrstici domače strani. Zgoraj boste na spletnem mestu videli pas s serijo bližnjic do storitev, vključno z dostopom do odjemalca.

Ko se pomaknete navzdol, se glavni meni skoči navzgor, da nadomestite pas za bližnjice in ostane viden ves čas. Na dnu strani je razdelek za hitre povezave. Območje odjemalca vsebuje povezave do prenosa datotek, vodnikov in informacij o vozovnicah.

Podpora

Brezplačen preizkus Ne
Garancija za vračilo denarja
24-urna podpora
Klepet v živo
Dolžina garancije vračila denarja 7

Na skupino za podporo se lahko obrnete s klikom na "Podpora" v meniju območja stranke, nato pa izberite "Odprta vozovnica" iz spustnega menija. Lahko pa kliknete tudi na "Odprite novo vozovnico" na glavnem zaslonu odjemalca.

Obstaja a "Obrnite se na podporo" povezavo v aplikaciji. To odpre stran v privzetem spletnem brskalniku in omogoči dostop do podpornega centra. The "Predložite vozovnico" Gumb na tem zaslonu je druga pot do obrazca za podporno vozovnico.

Takoj, ko v obrazcu za podporo pritisnete gumb Pošlji, boste prejeli samodejno e-poštno sporočilo za potrditev prejema vašega vprašanja. Ko bo uslužbenec odgovoril na vaše vprašanje, boste prejeli tudi e-pošto. Trenutno stanje vseh poizvedb, ki ste jih poslali podporni skupini, si lahko ogledate tako, da v meniju za podporo v odjemalskem meniju izberete Vstopnice ali pa se pomaknete navzdol do razdelka za podporo na glavnem zaslonu s podrobnostmi o vašem računu..

Postopek

Če želite preizkusiti enotedensko preskusno različico 2 USD, morate obiskati stran s pogostimi vprašanji in v razlagi o preskusnem računu klikniti povezavo..

Če želite priti do običajne naročnine na stran za prijavo, kliknite enega od "Prijavite se zdaj" gumbe, ki se pojavljajo v rednih presledkih po celotnem spletnem mestu ali pojdite na stran s cenami. Nato kliknete na "Pojdi zdaj" gumb pod naročninskim načrtom, ki ga želite kupiti.

Vpiši se

Najprej morate s storitvijo ustvariti uporabniški račun, preden začnete postopek obdelave plačil. Spodaj si lahko ogledate stran za prijavo na enotedensko preizkušnjo. Podjetje od vas zahteva le e-poštni naslov in lokacijo. Če želite počistiti zahteve podjetja za obdelavo plačil, ki ga izberete pozneje, morate imeti preverljiv naslov. Če pa želite biti popolnoma anonimni, lahko nastavite spletni poštni račun za obravnavo VPN in plačilo z Bitcoin ali z darilno kartico v trgovini.

Ko zaključite postopek prijave, boste prejeli tri e-poštna sporočila od VPN.ac. E-pošta z zadevo "Aktivacija VPN" vsebuje poverilnice za prijavo, ki jih potrebujete za delo odjemalca VPN. E-poštni naslov, ki ste ga vpisali na strani za prijavo, je vaše uporabniško ime za območje stranke. Geslo, ki ste ga nastavili med ustvarjanjem računa, bo delovalo samo za odjemalsko območje, ne pa za VPN.

Po vrnitvi spletnega mesta bo plačilo prišlo do strani s potrditvijo naročila. Kliknite povezavo do odjemalca na tej strani, da pridete do nadzorne plošče. Povezave za prenos programske opreme VPN so na voljo v razdelku za hitre povezave na območju odjemalca.

Naročnik VPN.ac Windows VPN

V odjemalca VPN morate vnesti uporabniško ime in geslo ob prvi uporabi. Poskrbite, da zapustite "Shrani geslo" potrdite polje, tako da se vam ni treba stalno sklicevati na e-poštno sporočilo vsakič, ko želite uporabljati VPN.

Postopek uporabe VPN je zelo preprost. Lokacijo strežnika izberete s spustnega seznama in izberete protokol VPN, ki ga želite uporabiti. Nato se lahko odločite, ali želite povezavo izvesti prek UDP ali TCP. Razlika med tema dvema možnostma je, da TCP vzpostavi sejo, medtem ko je UDP a "brez povezave" metodologija. UDP je najprimernejši za interaktivne in pretočne aplikacije.

Ko razvrstite nastavitve, kliknite gumb Connect, da vklopite VPN.

Zavihek Napredno v aplikaciji vključuje vrsto varnostnih nastavitev. Najpomembnejša od teh sta stikalo kill in kitajska uporabniška zastava. Stikalo kill preprečuje, da se aplikacije v vašem računalniku povežejo z internetom, če VPN ni vklopljen. To je pomembna funkcija, če ste na lokaciji, kjer bi odkritje vaših internetnih dejavnosti lahko imelo pravne posledice.

The "cenzurirana država" zastava vam nudi dodatno zaščito pred zaznavanjem, ko ste na Kitajskem ali v drugi represivni državi.

Če aplikacijo zmanjšate na minimum, se VPN še naprej izvaja in do njega lahko dostopate preko ikone v sistemski vrstici namizja, spodaj v spodnjem desnem kotu zaslona blizu datuma. Če želite nadzirati VPN, vam ni treba prinesti aplikacije nazaj. Nadzor sistema je na voljo kot pojavni meni s te ikone.

Kliknite na ikono, da dobite nadzorni meni VPN.ac. Z možnostjo menija Povezave dobite celoten seznam strežnikov, ki so na voljo. Vaša trenutna povezava v živo je prikazana krepko. Če želite preklopiti na drug strežnik, samo kliknite ime nove lokacije.

Druge platforme

Aplikacija VPN.ac je na voljo za naprave Windows, Mac OS X, iOS in Android. Spletno mesto VPN.ac vključuje navodila za nastavitev storitve na usmerjevalnike, ki poganjajo DD-WRT, Tomato, pfSense in AsusWRT. VPN je mogoče namestiti tudi ročno v računalnike Linux in Kodi polja.

Zasebnost in varnost

Zmedenost (prikrita)
DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Da
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Zaščita pred puščanjem WebRTC
Kill stikalo

Romunija je dobra lokacija za storitve VPN in je dom treh najboljših - CyberGhost, ibVPN in VPN.ac. Visoko sodišče države je zavrglo vladne zakone o hrambi podatkov. Ti zakoni so bili sprejeti na podlagi direktive EU. Rezultat tega je, da Romunija ne nalaga zahtev glede hrambe in razkritja podatkov, ki jih postavljajo druge države EU.

Operativne zahteve VPN zahtevajo preslikavo med IP-jevim naslovom stranke in nadomestnim naslovom, ki ga strežnik VPN dodeli tej stranki za sejo. Zato morajo vsi VPN-ji med sejo voditi evidence o uporabnikovih dejavnostih. Ključna točka, na katero morate biti pozorni pri izbiri VPN-ja, je, ali podjetje hrani te podatke v datoteki, ko seja prekine. VPN.ac ne vodi nobenih dnevnikov dejavnosti. Vendar podjetje vodi dnevnike povezav za spremljanje zlonamernih dejavnosti.

Šifrirni protokoli

IKEv2
OpenVPN
Drugi protokoli proxy prek HTTPS
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Uporabniki aplikacije po meri za Windows, Mac OS X in Android lahko v vmesniku izberejo želeni protokol VPN. To omogoča izbiro OpenVPN, PPTP in L2TP z IPSec. Stranke, ki želijo uporabljati VPN na napravi iOS, morajo na spletu organizacije, ki izvaja protokol OpenVPN, prenesti standardnega odjemalca OpenVPN, ki je brezplačno na voljo. Aplikacija iOS VPN.ac ima izvajanje protokola IKEv2.

V aplikaciji imate na voljo varnostne stopnje za izvajanje OpenVPN. Priporočamo, da izberete 256-bitno ključno različico. Uporablja se šifrirni sistem Advanced Encryption Standard (AES). Lahko se odločite za uporabo krajše tipke. To je manj varno, vendar bo baterijo porabilo manj, če sistem uporabljate na pametnem telefonu.

Šifriranje RSA s 4096-bitnim ključem ponuja zelo močno šifriranje, ki ga trenutno ponujajo le najbolj varnostni VPN-ji. To je še posebej pomembno za tiste, ki želijo VPN na Kitajskem, kjer oblasti govorijo, da si prizadevajo za razbijanje šifriranja sistemov VPN za vzpostavitev seje..

Končne misli

VPN.ac je izboljšal svojo storitev že od ustanovitve in nenehno izboljšuje. Močna zmogljivost strežniškega omrežja v Evropi je to odličen VPN za to celino. Hitrost v ZDA je malo oslabila VPN. Če pa želite samo preseči regionalne omejitve pretočnih storitev v ZDA, bi vas lahko razširitev brskalnika SecureProxy preusmerila na izbrano spletno mesto, ne da bi upočasnili povezave.

Romunija ima tri odlične VPN: CyberGhost, ibVPN in VPN.ac. Čeprav bi zdaj ta VPN postavil na tretje mesto, nenehne izboljšave storitve VPN.ac pomenijo, da je to podjetje na poti do številke ena.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me