VikingVPN


  • Cenitev

    Od 9,99 USD
    / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
6.7 od 10

Povzetek

Z izjemno varnim AES 256 CBC bitov za šifriranje in visoke hitrosti Gigabit (1 Gbps), VikingVPN je dober izbor, če iščete VPN, ki se osredotoča predvsem na učinkovitost. VikingVPN se bo v letu 2018 odlično začel z nove lokacije strežnika in dodatne varnostni ukrepi.

Za več informacij o VikingVPN preberite spodnji pregled 2018 VikingVPN.

Lastnosti

VikingVPN je na voljo za naslednje naprave: Windows PC, Mac, Android, iOS in / ali Ubuntu Linux. Poleg tega lahko uporabite VikingVPN z DD-WRT in usmerjevalniki paradižnikov. Na žalost Windows različici VikingVPN nekoliko primanjkuje funkcionalnosti, a je na splošno še vedno učinkovit.

Kar zadeva možnosti strežnika, VikingVPN ponuja gručaste strežnike. Na voljo so lokacije strežnika - z nedavno dodanimi možnostmi: ZDA Chicago, ameriški Los Angeles, ameriški Dallas, ameriški New York City, ameriški Seattle, ameriški Miami, Amsterdam Nizozemska in Bukarešta Romunija.

Samodejno boste postavljeni na strežnik z najboljše surove pasovne širine v času vaše povezave. Poleg tega VikingVPN uporablja samo strežniki golih kovin. To pomeni, da navidezni strežniki in navidezni stroji ne gredo, vam "100% sredstev".

Ko gremo naprej, je VikingVPN znan po visokih hitrostih. Vsak strežnik je glede na svojo 1 Gbps povezavo. Končno ponuja VikingVPN popolnoma optimizirane nastavitve OpenVPN s stalnimi posodobitvami delovanja. Zato še vedno uporabljamo nekatere najboljše hitrosti med uporabo VikingVPN.

Obiščite VikingVPN »

Hitrost in zmogljivost

Pomembno je, da preizkusite svoj VPN glede hitrosti in puščanja. Kot lahko vidite na spodaj prenesenih preizkusih, je VikingVPN malo mešana torba. Evropski strežniki so bili zelo uspešni in bi verjetno omogočali pretakanje HD. Vendar je bil newyorški strežnik na počasni strani, s hitrostmi le nekaj megabajtov na sekundo.

Hitrosti prenosa VikingVPN

K sreči med preskušanjem niso odkrili nobenih puščanj IP, DNS ali WebRTC. To pomeni, da VPN deluje dobro v smislu zasebnosti.

Cena in načrti

VikingVPN ponuja tri različne možnosti naročnine. Cene temeljijo na naročniškem obdobju, ki ga želite kupiti (en mesec, šest mesecev, 12 mesecev). Cene so naslednje:

  • 14,95 USD / mesečno pri plačilu mesečno
  • 11,95 USD / mesečno ali 71,70 USD pri plačilu vsakih šest mesecev
  • 9,99 USD / mesečno ali 119,88 USD pri plačilu letno

Medtem ko je VikingVPN nekoliko drag, so resnični svoji besedi ponujajo visoke hitrosti in neomejeno uporabo. Z enim računom lahko hkrati povežete do pet naprav. Kot dodaten bonus VikingVPN donira tudi 1 dolar od vsakega naročninskega načrta Fundaciji Electronic Frontier.

Poleg tega tudi VikingVPN ponuja Bitcoin in Dash kot možnosti plačila (kot tudi pri večjih podjetjih za kreditne kartice). Medtem ko VikingVPN ne ponuja brezplačne preizkušnje, nudi garancijo za vračilo denarja, če vaša hitrost ali povezava nista optimalna.

Zasebnost in varnost

VikingVPN ponuja nekaj najboljše varnosti, ko gre za virtualna zasebna omrežja. Z super varna AES 256 CBC bitna enkripcija in 4096 bitni RSA šifrirani stisk roke, V tunel VikingVPN je nemogoče prodreti, prestreči, spremeniti ali celo opazovati.

Poleg tega vam VikingVPN omogoča tudi običajni anonimni naslov IP, hkrati pa redno ustvarja lažni promet, da še bolj okrepite svojo spletno varnost. Še več, VikingVPN je nedavno dodal svoje napreden 2048 bitni HMAC požarni zid da preprečite neznane povezave.

Ta dodatna plast varnosti v kombinaciji z Ni pravilnika o dnevnikih družbe VikingVPN, samo še dodatno dokazuje, da je VikingVPN odlična izbira VPN, če iščete zasebnost in varnost.

Kanarnica VikingVPN-a

Ker ima VikingVPN sedež v ZDA, so prisiljeni upoštevati pristojnosti ZDA. To pomeni, če proti VikingVPN sodi pravni postopek, ki vsebuje naročilo za gag, o tem bomo obveščeni preko njihovega karanta.

V zakonu VikingVPN ne more govoriti o nobenih izvedenih ukrepih. Pravzaprav ne morejo priznati, da program ali pravni postopek sploh obstaja. Na srečo se tu pripelje karel. Če je VikingVPN kdaj ogrožen, barva logotipa na njihovi domači strani se bo spremenila na "zelo očiten način".

Poleg tega je koristno vedeti, da je VikingVPN poda podatke o strežniku dnevnika samo za namene vzdrževanja. Kar zadeva P2P, se ne oglašuje odkrito, ampak tudi ni v nasprotju s politiko VikingVPN. Z drugimi besedami: nadaljujte previdno.

Enostavnost uporabe

Spletno mesto za VikingVPN je izredno uporabniku prijazen z razpoložljivimi informacijami in povezavami takoj na domači strani. Poleg tega je VikingVPN zelo pregleden v ponudbi. To vključuje blog, ki aktivno ponuja nasvete in novice o svetu kibernetske varnosti.

Dodatna stvar, ki jo VikingVPN ponuja na svoji domači strani, je povezava do mnenj strank. To mi je še posebej všeč, saj vam omogoča, da vidite, kako se drugi uporabniki počutijo glede storitev, preden sami porabite denar za njih.

VikingVPN & Pomoč strankam

Za začetek ponuja VikingVPN pogosta vprašanja z zelo koristnimi informacijami o njihovih storitvah in drugih temah. To je priročno, saj edina stvar, ki jo VikingVPN ne ponuja, je podpora klepetu v živo. Namesto tega ponujajo podpora na osnovi vstopnic. VikingVPN lahko sprejme do 24 ur da odgovorim na svoje vprašanje.

Kot rečeno, njihova skupina za podporo strankam je še vedno izjemno koristna in samo omejuje klepet v živo, da bi strankam zagotoviti najboljšo možno podporo. Poleg tega ponuja tudi njihovo spletno mesto podrobna navodila za nastavitev za različne platforme, na katerih je njihova storitev na voljo. Končno ima VikingVPN tudi račun za Google+, ki se aktivno posodablja z novicami, posodobitvami in drugimi ustreznimi informacijami.

VikingVPN za Windows

Registracija za VikingVPN je bila hitra in neboleča, trajalo je približno 2 minuti. Namestitev je trajala nekoliko dlje, približno 3-5 minut. Sam postopek je zahteval minimalne podatke: uporabniško ime, geslo in podatke o plačilu.

Uporaba odjemalca VikingVPN za Windows

Uporaba VikingVPN je izjemno preprosta. To je tako enostavno, kot da izberete enega od naštetih strežnikov in izberete gumb za povezavo. Povezava s strežnikom VikingVPN je preprosta in hitra, prav tako pa tudi prekinitev povezave - samo izberite gumb za prekinitev povezave!

Ta uporabniku prijazna storitev VPN je zagotovo tam na mojem seznamu priporočenih VPN-jev - zlasti ko gre za hitrost in splošno zmogljivost. Na spletnem mestu ProPrivacy.com želimo, da poiščete VPN, ki vam najbolj ustreza. Če želite zanesljiv in varen VPN, ki vam omogoča brskanje, prenos in pretakanje - včasih hkrati - ne iščite več! VikingVPN je odlična tekma.

Razpoložljivost platforme VikingVPN

Čeprav je odjemalec VikingVPN po meri na voljo samo za Windows, lahko dosežete enak rezultat, če sledite enemu od navodil za nastavitev VikingVPN za druge naprave. To je samo namestitev OpenVPN-a na vašo napravo in nastavitev z VikingVPN. Upajmo, da bo VikingVPN v prihodnje razmislil o dodajanju dodatnih strank za druge platforme.

Končne misli

VikingVPN je nizko na strežniških lokacijah in velik pri cenah, vendar so kljub tem negativnosti še vedno odlična izbira za storitev VPN. Varnost in hitrosti, ki jih ponuja VikingVPN, sta odlični in še naprej rasteta z leti.

Če je učinkovita storitev VPN je tisto, kar iščete, ne iščite več! VikingVPN je točno tisto, kar potrebujete. Če se odločite za priložnost na VikingVPN, delite svoje izkušnje v spodnjem razdelku za komentarje!

Obiščite VikingVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me