Router ExpressVPN


 • Cenitev

  Od 299,00 USD
  / mesec

Usmerjevalnik VPN je odličen način za zagotovitev, da so vse vaše naprave samodejno zaščitene. ExpressVPN je dostavil njihovo prikladno ime ExpressVPN Router. Kot lahko pričakujete od njih, je to nekaj zveri.

ProPrivacy.com Rezultat
8.5 od 10

Povzetek

Čeprav ima svoje slabosti, je zelo enostaven za uporabo in bo zagotovil najvišjo hitrost interneta in VPN. Še naprej berete ta pregled ExpressVPN usmerjevalnika in vodnik, če želite izvedeti več.

Kaj je ExpressVPN usmerjevalnik?

wifi usmerjevalnik expressvpn

V tem pregledu usmerjevalnika ExpressVPN (ali natančneje v pregledu usmerjevalnika ExpressVPN Linksys WRT1200AC) ugotavljam, da zmogljiva strojna oprema omogoča odličen usmerjevalnik VPN. Toda zaloga je cenejša, bolj opremljena in tako ali tako vključuje odjemalca OpenVPN. Kot je razvidno iz mojega nedavnega pregleda ExpressVPN, me je ta visoko odmeven ponudnik VPN zelo navdušil.

Poleg tega, da za večino platform ponuja enostavne programske aplikacije po meri, je ExpressVPN sodeloval s FlashRouters
ponuditi prilagojene usmerjevalnike ExpressVPN. Ti usmerjevalci uporabljajo zaloge Linksys WRT1200AC in Linksys WRT1900ACS, ki pošiljajo predhodno utripane in predhodno konfigurirane s ExpressVPN-jevo programsko programsko opremo OpenWRT po meri.

V tem pregledu podrobno pogledam nekoliko cenejši ExpressVPN Linksys WRT1200AC.

Nastavitev usmerjevalnika ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Vzpostavitev v osnovi vključuje:

 1. Priključite WRT1200AC v svoj širokopasovni modem ali usmerjevalnik.
 2. Naprave povežite z njo prek Wi-Fi-ja ali priključite Ethernet kabel.
 3. Preverite pristnost vašega računa ExpressVPN s priloženo kodo za preverjanje pristnosti.
 4. Izberite strežnik VPN.

In to je to! Morda boste potrebovali dodaten korak, če se direktno povežete s kabelskim modemom. Celotna navodila so na voljo tukaj. Za uporabo usmerjevalnika za VPN morate imeti naročnino na ExpressVPN. Vendar ga lahko uporabite kot preprost usmerjevalnik brez VPN brez naročnine. Priročna nova funkcija je split-tunneling. To pomeni, da lahko nekatere povezane naprave usmerite prek VPN, drugim pa omogočite dostop do interneta zunaj VPN-ja.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Strojna oprema in funkcije ExpressVPN usmerjevalnika

 • Radijska frekvenca 11ac 5,8 GHz, 802,11 a / b / g / n
 • AC1200 pospeši do 867Mbps v pasu 5Ghz, 400Mbps v pasu 2,4Ghz
 • 3GHz dvojedrni ARM CPU
 • Shranjevanje v pomnilniku 128 MB in 512 MB DDR3 RAM
 • 2x prilagodljive odstranljive antene za "zagotavljanje največjega dosega in zmogljivosti v eno-in večnadstropnih stavbah"
 • 4x gigabitni (1 GbE) Ethernet vrata
 • Napajalnik 12V 1A je opremljen z izborom mednarodnih adapterjev (tako velik kot zame Britanec!)

Strojna oprema ima tudi 1x eSATA vrata za skupno rabo datotek po omrežju s hitrostjo prenosa podatkov do 3 Gbps (lahko služijo tudi kot vrata USB 2.0) in 1x USB 3.0 vrata za zunanje shranjevanje. Na žalost teh vrat ne podpira vdelana programska oprema ExpressVPN, zato niso na voljo za uporabo.

Dvojedrni ARM procesor 1,3 GHz je zelo močan. To je pomembno pri usmerjevalniku VPN, saj je obdelava močno šifrirane povezave OpenVPN zelo procesorska intenzivnost. To pomeni, da se večina usmerjevalnikov bori, ko je konfiguriran za VPN, kar ima za posledico počasne internetne povezave. Vendar delovanje Wi-Fi ni tako impresivno.

WRT1200AC podpira dvojni tok (2x2) in ne hitrejši standard Wi-Fi s tremi tokovi (3x3). 3x3 ima teoretično najvišjo hitrost 1300Mbps v pasu 5Ghz in 60Mbps v pasu 2,4Ghz. Povedano je, da so dejanske povečane zmogljivosti 3x3 pogosto minimalne, prenos z dvojnim tokom pa je še vedno veliko hitrejši kot celo najhitrejša internetna povezava. Kar zadeva uporabo usmerjevalnika za VPN, je zmogljivi procesor WRT1200AC daleč najpomembnejši dejavnik. Omeniti velja tudi, da je mogoče dve snemljivi anteni zamenjati z nadomestnimi nadomestki, ki jih dobavi tretja oseba. To lahko poveča obseg Wi-Fi usmerjevalnika.

Funkcije vdelane programske opreme

Enoto WRT1200AC, ki jo tukaj pregledam, je ExpressVPN predhodno utripal s programsko opremo po meri. To pomeni, da je zalogo Linksys GUI za WRT1200AC zamenjala aplikacija ExpressVPN. Tako kot pri založeni programski opremi Linksys uporablja tudi vdelana programska oprema ExpressVPN po meri izdelano odprtokodno programsko opremo OpenWRT z Linux.

Programska oprema ExpressVPN Firmware

App Firmware ExpressVPN

Za razliko od DD-WRT OpenWRT nima privzetega GUI-ja. Namesto tega lahko platforma na njih gradijo drugi. Divje je razširljiv, vendar ga morajo razvijalci prilagoditi, da bo uporabnikom končno uporaben. Presenetljivo je, da različica OpenWRT ExpressVPN skrbi predvsem za zagotavljanje nemotene in brez težav težav z VPN. Navsezadnje je enostavna uporaba odlika ExpressVPN-a! V ta namen aplikacija usmerjevalnika omogoča izbiro protokola OpenVPN (TCP ali UDP) in lokacije strežnika (136 mest v 87 državah). Požarni zid zagotavlja, da ni možno puščanje DNS. Ker ves internetni promet poteka skozi tunel VPN do strežnikov ExpressVPN.

Zaščita pred uhajanjem

Požarni zid je predhodno konfiguriran za preprečevanje puščanja DNS in deluje kot stikalo za uničenje. Če želite, lahko še dodatno pokukate. Po želji lahko izberete statični IP naslov, ki je uporaben za daljinski dostop do vašega sistema. Mogoče je tudi prenos naprej s pomočjo požarnega zidu.

Analiza vašega omrežja

Kot vedno, lepota izvajanja VPN na usmerjevalniku pomeni, da lahko na usmerjevalnik povežete toliko naprav, kot želite. Zato VPN ščiti vsako napravo, ki uporablja omrežje. To vključuje naprave, kot so pametni televizorji in igralne konzole, ki jih običajno ni mogoče konfigurirati za uporabo VPN. Kar je super za geo-spoof.

Aplikacija vključuje različna orodja, ki vam omogočajo spremljanje in analizo lokalnega omrežja.

Pomembno je vedeti, da originalna programska oprema podjetja Linksys ponuja funkcije, ki niso na voljo v različici ExpressVPN usmerjevalnika. Ti vključujejo podporo eSata in USB 2.0 / 3.0 (kot smo že omenili) ter optimizacijo signala. Linksys ponuja tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča napredno upravljanje oddaljenega omrežja in starševski nadzor. Te z usmerjevalnikom ExpressVPN niso na voljo.

Zaključek

Zaloga Linksys WRT1200AC je dober usmerjevalnik od srednjega do visokega cenovnega razreda (strojna oprema višjega cenovnega razreda, zmogljivost WiFi srednjega cenovnega razreda). Dejstvo, da ima zelo zmogljiv procesor, se res izplača, če ga uporabljamo kot usmerjevalnik VPN, saj očitno z lahkoto obdeluje dodatno obdelavo, potrebno za šifriranje in dešifriranje VPN povezave..

Programsko opremo ExpressVPN, kot je značilno za druge izdelke podjetij, je zelo enostavno nastaviti in uporabljati. Deluje brezhibno in ustvari vrhunske rezultate delovanja VPN. S tem usmerjevalnikom boste uživali v nekaterih najboljših trenutnih hitrostih VPN povezave. Težava je, da usmerjevalnik delnic na Amazonu stane manj kot polovico cene različice ExpressVPN. Poleg tega ima veliko več funkcij (in boljše delovanje Wi-Fi). Vključitev odjemalca OpenVPN v programsko opremo zaloge pomeni tudi, da lahko usmerjevalnik preprosto konfigurirate tako, da uporablja (odlično) storitev ExpressVPN, medtem ko uživate v celotni paleti funkcij, ki jih je proizvajalec usmerjevalnika nameraval.

Kljub temu ExpressVPN Linksys WRT1200AC iz FlashRouters uporablja eno najboljših storitev VPN. Ponuja tudi vgrajeno stikalo za zaščito pred uhajanjem in ubijanjem DNS, nudi zaščito pred puščanjem WebRTC in omogoča izbiro, katere naprave uporabljajo VPN (split tunneling). Pomemben plus je tudi podpora ena za ena (z izbirno podporo TeamViewer).

Kot celostna rešitev plug-and-play VPN je uporaba v veselje.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me