SkupajVPN

 • Cenitev

  Od 5,99 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
4 od 10

Povzetek

TotalVPN je nov ponudnik, ki želi narediti pljusk na trgu VPN. Zaradi svoje preprostosti in dobre vrednosti ne bi bili presenečeni, če v nekaj letih doseže svoj cilj. Od marca 2017 TotalVPN in sestrsko podjetje SaferWeb ne sprejemata novih uporabnikov. Ali bo to pomenilo dokončen konec TotalVPN in SaferWeb, še ni treba videti, medtem pa toplo priporočamo, da preverite nekaj zanesljivih, alternativnih VPN-jev. Kliknite spodnji gumb, če si želite ogledati naša najboljša priporočila!

UPORABA 8. marca 2017: Od tega datuma TotalVPN in sestrsko podjetje SaferWeb ne sprejemata novih uporabnikov. Ali bo to pomenilo dokončen konec TotalVPN in SaferWeb, še ni treba videti, medtem pa toplo priporočamo, da preverite nekaj zanesljivih, alternativnih VPN-jev. Kliknite spodnji gumb, če si želite ogledati naša najboljša priporočila!


UPORABA 11. avgusta 2016: Odkar smo pregledali to storitev, smo prejeli več zaskrbljujočih negativnih komentarjev, od katerih nekateri vključujejo nepričakovana plačila z računov strank. To nameravamo preučiti in ponovno pregledati to storitev. Medtem priporočamo, da v celoti preberete spodnji pregled in si ogledate razdelek s komentarji, da boste sprejeli informirano odločitev.

Če iščete brezplačno storitev VPN, imamo tukaj brezplačen seznam VPN z nekaj dobrimi možnostmi.

Lastnosti

 • 25 strežniških lokacij
 • 3 sočasne povezave
 • Brezplačna možnost
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Brez dnevnikov uporabe
 • Podpora za vse naprave
 • Brez omejitev pasovne širine ali podatkov

Hitrost in zmogljivost

K sreči med preverjanjem puščanja DNS ni bilo prav nič, vključno z IPv6 in napako WebRTC. Občasno je treba testov obeh izvajati kot zaščito in preveriti, ali se vaša storitev VPN izvaja v skladu s standardom, za katerega ste plačali..

Hitrostni preizkusi so bili nekoliko čudni. Zmogljivost je bila dosledno zelo dobra do odlične, toda ko so prišli dejanski podatki, hitrosti med enim in dvema Mbpsom niso bile redke (kar je razumljivo nekoliko moteče). Potem so se znova Soundcloud, več zavihkov in pretakanje filmov prek spleta več kot dve uri odpravili brez več kot manjšega kolcanja tu in tam (in teh je bilo malo in daleč med). Ponovno je vredno uporabiti brezplačni načrt, da si ogledate stvari, če vas to skrbi, medtem ko občasno testirate z uporabo testmy.net. To je najverjetneje, ker TotalVPN anonimno spremlja njegovo omrežje za uporabo in vam zagotavlja le pasovno širino, ki jo potrebujete.

Cene in načrti

TotalVPN naročnikom ponuja dve možnosti: brezplačno ali 7,79 USD mesečno za načrt Total Premium. Prve so na voljo samo s tremi izbirami strežnikov, medtem ko druge vključujejo 30+ strežnikov in jih ovira hitrost, ki je vključena v brezplačno opcijo. Oba načrta bomo podrobneje preučili pozneje v tem pregledu.

Če se odločite za paket Total Premium, boste deležni posebnega 20% popusta ProPrivacy.com! Kljub temu je ta promocijska cena omejena na prvi krog plačila. Nato vam bomo zaračunali standardni znesek.

Noben načrt pa verjetno ne bo zlomil banke. Prosti načrt - čeprav omejen - je nedvomno privlačen, medtem ko je Total Premium načrt med najbolj konkurenčnimi cenami na trgu. Oboje lahko prijavite in plačate s kreditno kartico. Kripto valute, kot je Bitcoin, na žalost še niso možnosti.

Če se odločite, da boste šli s skupnim načrtom premij, boste deležni tudi 30-dnevne garancije za vračilo denarja. Ta garancija v kombinaciji z brezplačnim načrtom vam omogoča, da dvakrat preizkusite storitev in se prepričate, ali je ta za vas. Precej lepo!

Zasebnost in varnost

TotalVPN ponuja štiri protokole za šifriranje: IKEV2, IPsec, PPTP in OpenVPN - zadnji, ki ga priporočamo največ zaradi varnosti in zaradi vsega, kar zadeva izjemno hitrost. Skupna raba datotek P2P ni izrecno prepovedana niti izrecno spodbujena, vendar je dovoljena, če se strinjate z njihovimi pogoji storitve.

Lokacija podjetja v Veliki Britaniji povzroča nekaj zastav glede spoštovanja oblasti, TotalVPN pa bo to storil, če ga bo vladna agencija poklicala na sodni poziv. Če pa se ne ukvarjate s kakšno nevarno dejavnostjo nezakonite sorte na spletu, bi morali biti v redu.

Omeniti velja tudi, da prodajne spore ureja ameriška zakonodaja v skladu s precedensom zvezne države Massachusets. Zapisovanje povezav ni idealno, vendar je dovolj prepustljivo za številne ljudi in običajno - na žalost.

Šifriranje med uporabo OpenVPN se izvaja s pomočjo AES-128-bitnega CBC-ja s potrdilom pristnosti 4096. Lepo bi bilo videti v prihodnosti nadgradnjo na AES 256 in morda SHA-1, čeprav razpoložljiva šifriranje nikakor ni izmuzljiva.

Končne misli

Vsak otrok ima vse večje bolečine, tako kot vsako podjetje, tudi Total VPN. Čeprav, kot kaže naš pregled, presega pričakovanja v tej zgodnji fazi, saj ima dostopna stranka nekaj kratkih izjem, velikost, gladko spletno stran, zelo ekonomične možnosti oblikovanja cen in brezplačen načrt. Danes preverite, ali je TotalVPN prava VPN storitev za vas!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me