Tekočina VPN


 • Cenitev

  Od 4,99 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Rezultat
8.5 od 10

Povzetek

LiquidVPN je ponudnik VPN, ki deluje od svoje baze v ZDA od leta 2013. Začel ga je inženir omrežja, imenovan Dave Cox. G. Cox je še vedno lastnik podjetja in storitev vodi zelo priročno. Globina tehničnega znanja gospoda Coxa zagotavlja, da to podjetje pod vodstvom tehnoloških storitev ponuja najbolj kakovostno storitev, ki je na voljo po tržni ceni.

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  58 Mb / s
 • Države
  11
 • Pristojnost
  ZDA
 • Hkratne povezave
  2

Lastnosti

Vsi načrti imajo naslednje lastnosti:

 • Strežniki v 11 državah
 • Lastniška aplikacija za Windows, Mac OS X in Android
 • Aplikacija drugih proizvajalcev za iOS
 • Namestitev skript za usmerjevalnike, televizijske sprejemnike in Linux
 • Ni dnevnikov dejavnosti
 • P2P je dovoljen
 • 1 Gbps in 10 Gbps strežnikov
 • Kombinirano stikalo za ubijanje in požarni zid "Tekoča ključavnica"
 • Sistem domenskih imen (DNS) in zaščita pred puščanjem IP
 • Izbira OpenVPN, protokola za tuneliranje nivoja 2 (L2TP), protokola za tuneliranje od točke do točke (PPTP) in protokola varnega tuneliranja v vtičnico (SSTP)
 • Preskusi hitrosti strežnika

Omrežje strežnikov podjetja je verjetno največja šibka točka te storitve. V ZDA in tudi v Kanadi je veliko strežnikov. Druge države, ki gostijo strežnike LiquidVPN, so Velika Britanija, Nizozemska, Nemčija, Švedska, Španija, Švica, Češka, Romunija in Singapur.

Obiščite LiquidVPN »

Hitrost in uspešnost

Za hitrostne preizkuse sem se s Karibov povezal v New York v ZDA, ne da bi bil vklopljen VPN. Nato sem preizkusil povezavo do istega cilja, vendar s strežnikom LiquidVPN na Floridi in nato s strežnikom LiquidVPN v New Jerseyju, ki posreduje pri povezavi.

Preizkusil sem tudi povezavo do Londona v Veliki Britaniji brez VPN in nato s strežnikom LiquidVPN UK, ki je bil dodeljen liniji.

V vsakem primeru sem povezavo preizkusil petkrat z uporabo spletne strani testmy.net. Grafikoni prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago preskusa hitrosti.

Tekoče hitrosti VPN

VPN je hitro izboljšal hitrost prenosa in prenosa. Vendar te razlike v hitrosti niso bile tako velike in bi jih lahko ravno povzročile spremenljive zmogljivosti osnovne internetne storitve.

Ko maskirate IP-naslov računalnika z VPN, pričakujete, da vaš pravi naslov ne bo nikoli razkrit med povezavo. Če ta resnični naslov postane viden, se situacija imenuje an "Puščanje IP."

Preizkusi zasebnosti za uhajanje IP vključujejo storitve več spletnih mest. To so ipleak.net, test-ipv6.com, puščanje IPv6 in doileak.net. Do vseh teh strežnikov sem pristopil, ko sem imel OpenVPN povezavo do Londona prek strežnika LiquidVPN v Veliki Britaniji. Služba je prestala vse možne teste. Moj ponudnik internetnih storitev ne vključuje prevoda IPv6, zato ti testi niso bili mogoči.

Cene in načrti

LiquidVPN ima skupino 2.168 IP naslovov. Najcenejši od treh načrtov oblikovanja cen LiquidVPN omogoča dostop do teh 564. Koncept IP-jev v skupni rabi je, da strežnik VPN dodeli enega, ko se prijavite. Ta naslov IP se nanaša na vse podatkovne pakete, ki strežniku puščajo končni cilj. Naslov se vpiše kot izvorni naslov vsakega paketa. Ko poskusite dostopati do storitve pretakanja, bo verjel, da se povezuje z računalnikom v državi, na katero naslovi IP. Ne bo se zavedalo, da ste pravi vir zahteve.

Cene tekočih VPN

Število IP naslovov, ki so vam na voljo, je pomembno, ker mnogi mehanizmi za nadzor dostopa do spleta poskušajo ustaviti promet VPN. Če ena od teh "sistemi za zaznavanje proxy" ugotovi, da je zahteva, ki jo je prejel prek VPN, prepove ta IP naslov. Če ima podjetje VPN na voljo le malo naslovov IP in jih ne obnavlja pogosto, lahko kmalu ugotovite, da so storitve, v katere želite vstopiti, zaklenejo skoraj vse razpoložljive naslove IP.

Edina druga spremenljivka med tremi načrti cen pri LiquidVPN je število hkratnih povezav, ki vam jih omogoča. Programsko opremo VPN lahko naložite na poljubno število naprav. Vendar lahko na storitev VPN kadar koli povežete le določeno število njih.

Če storitev prekličete v sedmih dneh, boste prejeli celotno povračilo. Naročnino za LiquidVPN lahko plačate s kreditnimi karticami, PayPal in Bitcoin.

Zasebnost in varnost

Čeprav podjetje navaja, da je v redu s strankami, ki uporabljajo storitev za nalaganje P2P, lokacija LiquidVPN ni idealna za tiste, ki želijo brezplačno pridobiti avtorsko zaščiteno gradivo. Sedež podjetja je v Michiganu v ZDA. V ZDA ni zakonov o hrambi podatkov, ki bi se nanašali na VPN. Vendar pa je znano, da ameriški imetniki avtorskih pravic in vladne varnostne agencije naslanjajo na ameriška podjetja s grožnjami sodnih tožb, da bi jih prisilili, da pomagajo pri prepoznavanju dejavnosti posameznih uporabnikov.

LiquidVPN navaja, da ne hrani dnevnikov dejavnosti. V skladu z izjavo o politiki zasebnosti podjetja se transakcijski zapisi izbrišejo iz pomnilnika takoj, ko se stranka odklopi od strežnika. Ker podatkov o dejavnosti ni shranjenih, odvetnik za avtorske pravice ne more prisiliti podjetja k razkritju.

Šifriranje

Uporabniki aplikacije po meri za Windows, Mac OS X in Android lahko v vmesniku izberejo želeni protokol VPN. To omogoča izbiro OpenVPN, SSTP, PPTP in L2TP z varnostjo internetnega protokola (IPSec).

Kupci, ki želijo uporabljati VPN na napravi iOS, morajo prenesti standardni odjemalec OpenVPN, ki je brezplačno na voljo s spletnega mesta organizacije, ki izvaja protokol OpenVPN. To je nekoliko težje nastaviti in ne daje možnosti preizkušanja drugih protokolov, kot je SSTP.

Varnost distribucije in vzpostavitve sej za izvajanje OpenVPN je nekaj najmočnejših v industriji. Šifrirne ključe za šifro AES obnavljamo vsakih 30 minut.

Enostavnost uporabe

Spletno mesto LiquidVPN se začne z dolgo drsečo domačo stranjo, na kateri je večina prodajnih informacij podjetja. Med drsenjem je zgornji meni viden. Nad menijsko vrstico boste videli izjavo, ki prikazuje vaš IP naslov in "Nadzorna plošča" gumb, ki vas bo pripeljal do nadzorne plošče odjemalca. Področje odjemalca vključuje dostop do prenašanja datotek in podporni sistem.

Videli boste tudi povezavo do kanarnice. To je sistem, ki ga uporabljajo številni VPN, da svoje stranke obvestijo, če je VPN prejel sodne naloge, ki zahtevajo informacije o dejavnostih uporabnikov. Standardni pogoj sodnih odredb je, da tisti, ki jih prejmejo, ne smejo objavljati obstoja naloga. Sistem kanarnikov objavlja redne izjave, da ni prejel nobenih nalog. Če manjka standardna izjava o obdobju, bralec ve, da je bil v tistem času družba vložena naloga.

Pomoč strankam

Sporočilo ekipi za podporo lahko pustite znotraj aplikacije ali na nadzorni plošči v odjemalskem območju spletnega mesta LiquidVPN.

V aplikaciji kliknite na simbol zobnika v zgornjem desnem kotu vmesnika in v spustnem meniju izberite Podpora. Ko pošljete sporočilo prek standardnega spletnega obrazca, vas bo LiquidVPN po e-pošti obvestil, da je bila vaša podporna vozovnica dvignjena. Trenutni status vaše zahteve lahko pogledate s klikom na "Moje podporne vozovnice" na armaturni plošči.

Kadar koli od ekipe za podporo prejmete odgovor, se bo na tem zaslonu prikazal. Prejeli boste tudi e-pošto s sporočilom službe za pomoč uporabnikom.

Programska oprema

Vpiši se

Imate sedem dni, da preizkusite VPN in še vedno dobite denar, če se premislite. Če želite to narediti, kliknite na "Prijavite se" gumb pod želenim načrtom za plačilo storitve. Predstavila vam bo možnost naročnine za en mesec ali eno leto. Če sklenite letno naročnino, prejmete nižjo ceno na mesec, vendar morate plačati celo leto vnaprej.

Ta pogodba vas zavezuje k ponavljajočemu zaračunavanju, zato vam bomo ob koncu obdobja naročnine samodejno ponovno zaračunali - razen če pohitite in prekličete sporazum, preden se izteče trenutni načrt. Po izplačilu plačila vas bo LiquidVPN preusmeril na stran stranke na spletnem mestu. Običajno se morate prijaviti na to območje, vendar se po prijavi samodejno prijavite. Oddelek za prenos najdete na nadzorni plošči. To je programska oprema, ki jo morate namestiti, da VPN deluje v vašem računalniku.

Odjemalec VPN za tekoče omrežje VPN

Ko se aplikacija odpre, bo že izbran strežnik. To morda ni lokacija, ki jo želite uporabiti. Lokacijo lahko spremenite s klikom na simbol označevalca poleg trenutne lokacije strežnika.

Preklapljanje protokola VPN je s to aplikacijo zelo enostavno. Na zaslonu s seznamom strežnikov izberete drug protokol. V aplikacijo vam ni treba prijaviti, dokler ne izberete strežnika in se ne poskusite povezati. Uporabniško ime in geslo za aplikacijo nista enaka poverilnicam za prijavo za območje odjemalca na spletnem mestu. Do poverilnic za prijavo v aplikacijo lahko dostopate do podrobnosti svojega uporabniškega računa na spletnem mestu LiquidVPN.

Bodite previdni glede tekoče ključavnice. To je zelo uporabna funkcija. Blokira internetno povezavo vašega računalnika, če VPN ni vklopljen. Če pozabite na to funkcijo, boste morda zagledali, da internet ne deluje. Če želite uporabljati internet brez VPN-ja, morate izklopiti tekočo zaklepanje.

Druge platforme

Aplikacija LiquidVPN je na voljo za Windows, Mac OS X in Android. Uporabniki z napravami iOS morajo prenesti aplikacijo drugega proizvajalca, imenovano OpenVPN GUI, in nato skozi nekaj ročnih nastavitev, da v sistem vnesejo naslove vseh strežnikov LiquidVPN. To ni idealna situacija. Prav tako vaša izbira omejuje na samo OpenVPN, brez možnosti STTP ali L2TP, do katerega imajo uporabniki LiquidVPN dostop. Skripti so na voljo na spletnem mestu LiquidVPN za namestitev VPN-ja na usmerjevalnike, sprejemnike in stroje Linux.

Končne misli

Tekoči VPN deluje zelo dobro. Lahko se obide tudi prek proxy sistemov za zaznavanje Netflixa. Vendar uporabniki naprav iOS ne izkoristijo vseh prednosti aplikacije po meri, ki jo LiquidVPN nudi drugim operacijskim sistemom.

Majhno strežniško omrežje je lahko tisti dejavnik, ki vas onemogoči pri prijavi na storitev LiquidVPN. Če želite obiti regionalne omejitve pretočnih storitev, se morate povezati prek VPN strežnika v isti državi kot vaše ciljno spletno mesto. Če se želite vtikati v strežnike na Japonskem, v Avstraliji, Novi Zelandiji, Indiji ali Južni Afriki, vam LiquidVPN ne bo koristil. Če ima podjetje strežnik v državi, do katere najbolj želite dostop, vam bo LiquidVPN dobro služil.

Obiščite LiquidVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me