Sprostitveni mehanizem


 • Cenitev

  Od 4,96 dolarja
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Rezultat
5 od 10

Povzetek

Unlocator je dansko podjetje, ki se osredotoča na metode, s katerimi ljudem pomagajo obiti internetne omejitve, cenzuro in geoblokiranje. Podjetje ponuja tako sistem pametnih imen domene (Smart DNS) kot tudi popolno storitev VPN. Več informacij o storitvah Smart DNS in virtualnega zasebnega omrežja (VPN) podjetja Unlocator preberite v tem pregledu ali pojdite neposredno na spletno mesto podjetja s klikom na spodnji gumb.

Pametni DNS je odličen način za dostop do spletnih storitev, ki so blokirane, vendar je za pridobitev zasebnosti potrebna uporaba VPN-ja. Dobra novica je, da Unlocator omogoča dostop do obeh tehnologij, da naročnikom omogoči vse, kar bodo morda potrebovali.

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Danska
 • Države
  36
 • Hkratne povezave
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  49,2 Mb / s

Lastnosti

Države 36
Hkratne povezave 5
Torrenting

Unlocator ponuja izbiro storitev pametnih DNS in VPN, ki jih lahko hkrati uporabljate za pretakanje vsebine v eni državi in ​​VPN v drugo.

Unlocator VPN je na voljo za vse priljubljene platforme in ima aplikacije, ki omogočajo šifriranje OpenVPN (iOS ponuja le L2TP / IPSec in IKEv2, kar je precej standardna cena). V aplikacijah Unlocator VPN so killswitch in a "ščit" funkcija, ki preprečuje povezavo z internetom, razen če je omogočena VPN. Vendar pa je killswitch namenjen samo namiznim računalnikom.

Unlocator ima strežnike v 36 državah, kar je velik izbor držav za deblokiranje vsebine. BitTorrenting je dovoljen in podjetje ne določa posebnih strežnikov za P2P, kar pomeni, da lahko prosto uporabljate katero koli.

Hitrost in zmogljivost

Unlocator VPN ni bistveno zmanjšal hitrosti, ko smo bili povezani z njegovimi strežniki. To pomeni, da bi moral biti ta VPN v redu za izvajanje podatkovno intenzivnih nalog, kot sta pretakanje in igranje iger. To je smiselno, ker se VPN trži kot dober za deblokiranje vsebine, kot je Netflix.

Netflix

Unlocator je storitev, ki lahko zagotovi dostop do ameriškega Netflixa. Uporabniki lahko odblokirajo Netflix bodisi s pomočjo strežnikov Smart DNS bodisi z VPN. Storitev odklene tudi številne druge priljubljene storitve, kot so BBC iPlayer, Hulu in številne druge.

Preskusi tesnosti

ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / razpok) 62
Zaznano je puščanje WebRTC?
Zaznano je puščanje IPv4?

To VPN smo preizkusili na puščanje na povezavi IPv4 in ugotovili, da ne pušča IP, puščanja DNS ali WebRTC. To pomeni, da bo učinkovito varoval vašo zasebnost.

Priporočamo pa, da se sami odpravite na IPLeak.net, da preverite puščanje, še posebej, če imate povezavo IPv6 (za IPv6 nismo mogli preizkusiti, ker naš ponudnik internetnih storitev v času pregleda ni posredoval na naši lokaciji) . Če pride do uhajanja WebRTC ali DNS na IPv6, priporočamo, da v računalniku v celoti onemogočite IPv6..

Cena

2 leti

4,96 dolarja
na mesec

Unlocator je precej draga storitev VPN v primerjavi s povprečnimi cenami vrhunskih VPN v teh dneh. Če se naročite za eno leto, boste plačali 98,75 USD (z DDV), kar ustreza 8,30 USD na mesec. Dejstvo, da navaja ceno brez DDV, nekoliko zavaja.

Enomesečni načrt stane 12,49 USD. To so vrhunske cene, ki jih je enostavno premagati. Če je torej pomemben nakup odličnega VPN-ja, ki je tudi poceni, priporočamo, da poiščete drugje.

Vsi načrti vključujejo 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko storitev temeljito preizkusite in preverite, ali naredi vse, kar potrebujete. To je zelo radodarno, še posebej zato, ker Unlocator VPN ponuja tudi 7-dnevno brezplačno preskusno različico, ki jo lahko uporabite za testiranje storitve. Brezplačna preskusna različica omogoča popoln dostop do storitev Unlocator, vključno z VPN in storitvijo Smart DNS.

Podjetje sprejema vse večje kreditne in debetne kartice, plačujete pa lahko tudi z Bitcoin. Vendar storitve ni mogoče plačati s PayPalom.

Enostavnost uporabe

Windows
MacOS
iOS
Android

Vpiši se

Sedemdnevna brezplačna preizkusna različica bi vam morala dati dovolj časa, da se udobno vključite v Unlocator in ga temeljito preizkusite. Po vsem spletnem mestu so brezplačni preskusni gumbi, tako da ne bi smeli imeti težav s prijavnim obrazcem.

Vaš e-poštni naslov postane vaše uporabniško ime za sistem. Podjetje bo poslalo vse podatke o ponastavitvi gesla na registrirani e-poštni naslov. Sistem je mogoče uporabiti s ponarejenim e-poštnim naslovom, ker med postopkom aktivacije računa ni koraka za preverjanje e-pošte. Vendar je bolje dati pravi e-poštni naslov. Samo ustvarite nov anonimni račun za spletno pošto, če Unlocatorju ne želite dati pravega e-poštnega naslova.

Po končani prijavi boste preusmerjeni neposredno na stran vašega računa.

Nastavitev

Aplikacije so na voljo za vse platforme, kar pomeni, da lahko aplikacijo VPN zaženete in zaženete v sistemih Windows, Mac, Android in iOS. Vse platforme nudijo OpenVPN razen iOS-a, ki deluje na izbiro varne šifriranja IKEv2 ali L2TP. Killswitch je na voljo za obe namizni odjemalci, vendar ni na voljo v mobilnih aplikacijah.

Ugotovili smo, da so aplikacije enostavne za navigacijo in enostavne za uporabo, z lepo funkcijo z enim klikom za povezavo z različnimi strežniki po vsem svetu..

Storitev za stranke

Brezplačen preizkus 7
Dolžina garancije vračila denarja 30
24-urna podpora
Klepet v živo
Garancija za vračilo denarja

Do centra za podporo Unlocator pridete s klikom na gumb za podporo v zgornjem meniju spletnega mesta. Če morate vprašati vprašanje podporne skupine, kliknite na "Obrnite se na podporo" gumb na strani za podporo. Odpiranje podporne vozovnice vključuje izpolnjevanje standardnega spletnega obrazca. Odgovor bo poslan na vaš registrirani e-poštni naslov.

Za uporabnike, ki imajo raje, je na njenem spletnem mestu na voljo 24-urna klepetalna storitev v živo. Ugotovili smo, da so podporni agenti na splošno dobri. Vendar je eden zapustil naš pogovor, ko smo imeli še več vprašanj, ki smo jih želeli postaviti, kar je pomenilo, da moramo začeti nov pogovor; predvidevamo, da je morala biti pomembnejša nekje. Naslednji gospod je bil veliko boljši in se je pogovarjal, dokler nismo zaključili z vsemi vprašanji.

Navdušeni smo bili nad nivojem tehničnega znanja, ki so nam ga lahko posredovali ob pritisku. Všeč so nam bili tudi nastavitveni vodniki, ki vključuje vodnik za nastavitev za Windows 10 in druge sodobne platforme. Kot tudi navodila za ročno nastavitev VPN-ja.

Zasebnost in varnost

IPv4 zaščita pred uhajanjem
Kill stikalo
Zaščita pred puščanjem WebRTC

Družba Unlocator ima sedež na Danskem, ki je evropska država, ki je zelo zasebna. Danska po danskem zakonu nima zahtev po sečnji, ki veljajo za VPN, Danska pa ima nekatere najmočnejše zakone o varstvu potrošnikov in zasebnosti na svetu..

Poleg tega podjetje hrani samo združene statistične podatke, ki jih ni mogoče povezati z naslovom IP, in ti dnevniki povezav se očistijo v 24 urah. To pomeni, da tudi če bi podjetje pristopilo z nalogom, o svojih uporabnikih ne bi imelo ničesar bistvenega.

Vendar pa velja omeniti, da morate podjetju posredovati svoj IP naslov, če se boste odločili za uporabo funkcije Smart DNS.

Šifrirni protokoli

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

VPN šifrirajo vse podatke, ki prihajajo in odhajajo iz vaših naprav. In Unlocator aplikacije omogočajo močno šifriranje na vseh platformah, vključno z OpenVPN (na vsaki platformi, razen iOS). Od podjetja smo prosili, da nam posreduje podrobnosti o izvedbi OpenVPN, in odgovorili so nam, da uporablja:

Šifra: AES-256-CBC. Rokovanje: ključ RSA-2048. Hash overjanje: SHA-512. PFS: Da

To je zelo močna izvedba OpenVPN, ki je dokaz v prihodnosti.

Vpis v VPN

Unlocator navaja, da v 24 urah po zaključku seje izbriše vse zapise o dejavnostih. Poleg tega nikoli ne zbira podatkov o tem, kaj uporabniki počnejo, medtem ko so povezani s svojimi strežniki (dnevniki uporabe). To je tako blizu VPN-ju, kot ga dobi, in je odlična zasebnost za potrebe večine ljudi.

Končne misli

Unlocator je storitev, ki se trži tako pri ljudeh, ki želijo odkleniti več vsebine v spletu, kot tudi ljudem, ki želijo zasebnost. Storitev smo ugotovili, da je dobra za oba. Vendar je to nekoliko na dragi strani in na trgu obstajajo VPN-ji, ki vam bodo dali enake lastnosti, z več lokacijami strežnikov za približno polovico cene. Kljub temu je to precej dobra storitev VPN, ki jo je vredno preizkusiti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me