SmartVPN


 • Cenitev

  Od 6,95 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
1 od 10

Povzetek

Naš pregled SmartVPN je na prizorišču našel novega ponudnika z odličnimi hitrostmi in dobrimi cenami, čeprav se lahko nekateri pomisleki glede šifriranja in vprašanja o zanesljivosti podpore za nekatere uporabnike izkažejo za neprijetne. Oglejte si storitev s spodnjo povezavo ali preberite več za analizo.

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  13 Mb / s
 • Pristojnost
  Maroko
 • Hkratne povezave
  1
 • Države
  14

Lastnosti

Pravna registracija SmartVPN ima sedež v Maroku (ki ima podobne zakone o DRD kot EU), pod ustrezno imenovanim podjetjem Anonymous. V načrtu Premium lahko izbirate med 15 strežniki, ki obsega 13 lokacij, predvsem v Evropi, po eno v ZDA, Kanadi, na Japonskem in v Singapurju. Pokritost je potem nekoliko redka za tiste, ki živijo ali potujejo skozi večji del Afrike, Južne Amerike in Avstralije - čeprav prihajajo posodobitve z novimi brazilskimi, irskimi, litovskimi, [južno] korejskimi in avstralskimi (poleg nekaterih skrivnostnih strežnikov) , predvidoma do konca prihodnjega tedna.

Na žalost imate naenkrat lahko samo ena naprava povezana z VPN, čeprav se to lahko kmalu spremeni z izdajo naročenih mobilnih odjemalcev za Android in iOS. Obiščite SmartVPN s spodnjo povezavo ali preberite nekaj misli o varnosti.

Obiščite SmartVPN »

Hitrost in zmogljivost

Hitrost je bila nenehno odlična na vseh strežnikih pri neformalnem testiranju in številke so podkrepile anekdotične prikaze glede uspešnosti. Hitrost je povprečna v območju 15 Mbps navzdol, tako za povezavo v Veliki Britaniji kot za Nemčijo. Tudi ameriške hitrosti so bile presenetljivo odlične - kljub geografski veliki razdalji - v povprečju v območju 12 Mbps navzdol.

V tem pregledu SmartVPN ni bilo odkritih puščanj DNS, puščanja IP ali WebRTC. Če rečem, je dobro, da stvari sami preverite z ipleak.net

Cene in načrti

SmartVPN ponuja tri načrte, ki se razlikujejo tako po ceni kot tudi po lastnostih. V tem pregledu se bomo osredotočili na Premium načrt, saj lahko omejitve strežnikov (DE, NL) v osnovnem načrtu postanejo geografsko neprivlačne za številne uporabnike, ki niso v neposredni bližini teh držav, ali tiste, ki imajo potrebe, usmerjene v deblokiranje. . Povišanje cen s 3 na 6 USD na mesec ni preveč strmo za povečanje za več strežniških lokacij. Odločite se lahko tudi za ceno, ki bo znašala skupno 13 USD na mesec, če želite namenski IP, čeprav to nekoliko zmanjša vašo anonimnost - vas pusti, da ste ranljivi za časovni napad.

Cene SmartVPN

Vsak načrt vam omogoča izbiro večjih protokolov šifriranja, o katerih bomo podrobneje razpravljali spodaj, zadostuje, da v veliki večini primerov izberete OpenVPN. Obstajajo tudi popusti, ki so v sorazmerju s trajanjem vaše obveznosti, povečujejo se za 5% popusti, kot je prikazano na zgornji sliki. Pri četrtletni registraciji lahko prihranite 5%, za polletno 10% in 15%, če uživate v storitvi in ​​bi se radi obvezali za eno leto. Če želite ohraniti anonimnost, lahko plačujete s katero koli večjo kreditno kartico, PayPalom ali celo z Bitcoin prek bitpay. Obstaja tudi 7-dnevna garancija za vračilo denarja z nekaj opozorili, ki so delno reproducirani spodaj.

"Vsa vračila, ki so bila opravljena po nakupu v roku 7 dni, se upoštevajo po lastni presoji SmartVPN, samo če se je naročnik zaprisegel, da bo dokazal, da storitev ni na voljo ali če je bila ista uporabljena med naročninskim obdobjem ali če je bilo veliko razumnih naporov da se obrnejo na SmartVPN za rešitev težave."

Pomeni, da SmartVPN ne bo deloval na vaših napravah pred in po vzpostavitvi stika s podporo za SmartVPN, kar je zmedeno, saj se bodo morda pojavile možnosti. Vendar se tudi plačila Bitcoin vrnejo - kot vse druge - v USD. Ni slabo početje, saj večina ponudnikov ne ponuja vračila za Bitcoin.

Obstaja tudi načrt zvestobe (napotnice), v katerem potencialno pridobite dobropis za brezplačno storitev za vsakega prijatelja, ki se prijavi na vaš nasvet, in po lastni prenovi naročnine..

Zasebnost in varnost

Varnost na žalost pomeni mešano vrečko, pa čeprav samo zato, ker nismo prejeli odgovora, kakšne natančne metode šifriranja uporabljamo, razen morda privzetega 256-bitnega AES OpenVPN paketa, kot je navedeno v razdelku protokolov spletnega mesta - vendar ni Ne smem povedati nič drugega, kot zgolj špekulacije, dokler oblikovalska skupina SmartVPN ne bo želela komentirati.

Prav tako bi bilo dobro razjasniti slike zgoraj in spodaj v zvezi z beleženjem, saj je jasno, da beleženje povezav poteka, toda kako dolgo so natančno shranjeni, je nekoliko skrivnost. V idealnem primeru ne bi bilo, da se dnevniki povezav premikajo naprej, vendar v industriji to ni povsem običajna praksa.

Z vaše strani je vedno nekaj vere, da SmartVPN - ali kateri koli drug dokaznik VPN - ne bo ogrožal vaših podatkov in vam ga predal. Ker gre za razmeroma novo storitev, ne morete komentirati zadeve več kot to, kar vidite zgoraj, in v bilanci tega članka.

Enostavnost uporabe

Spletno mesto SmartVPN je špartansko, vendar učinkovito in ga zagotovo ni treba pogledati. Obstaja priročno orodje za pretvorbo valute iz eur v dolar v GBP. Povezave do funkcij storitve, podpore in razdelka spletnega dnevnika so jasno določene.

Medtem na spodnjem pasu so povezave do družbenih medijev in strani s podatki o strežniku ter v spodnjem desnem kotu tekoči vir twitterja..

V spletnem dnevniku je nekaj koristnih objav o odblokiranju in varnostnih informacijah za podjetja. Videti je kot obetaven vir vsebine infosec, ki se premika naprej.

Podpora

Podpora je na voljo v dveh oblikah, LiveChat in na osnovi vstopnic. Podporniki so na moja vprašanja odgovarjali po svojih najboljših močeh, če so včasih naglo. Po drugi strani pa so bila nujna vprašanja preusmerjena na podporo za vozovnice in je bilo potrebnih več dni (še vedno ni bilo nobene besede o tem pisanju, o čemer smo govorili prej v delu "Varnost" zgoraj).

Oddelek s pogostimi vprašanji ni preveč informativen, vendar kljub temu uspe rešiti preprosta vprašanja. V prihodnosti bi bilo videti veliko bolj razširjeno področje pogostih vprašanj, toda to ponavadi prihaja s časom.

Postopek

Vpiši se

Če se prijavite, dodate svoje ime in e-poštni naslov, podatke za zaračunavanje - ali ne, odvisno od tega, ali uporabljate Bitcoin - in nato sledite navodilom za nastavitev v območju stranke, da začnete.

Odjemalec VPN SmartVPN za Windows

Naročni odjemalec SmartVPN za Windows še ni brezhiben, toda vse, kar je na mestu, je z vidika vizualnega vidika dokaj dobro, če ne ravno pametno. Preprosto izberete strežnik in pritisnete na povezavo, da vključite povezavo VPN - prekinite povezavo, da jo onemogočite. V ponudbi še ni nobenega ubijalnega stikala, vendar je zaščita DNS videti dobro (ni vidna, je pa zapečena), kot je razvidno v spodnjem razdelku. Pri zagonu se lahko odločite za samodejno povezavo ali pa uporabite popolnoma novo funkcijo 'Smart Connect', da se povežete na optimalno vrata VPN.

Druge platforme

SmartVPN je trenutno na voljo v operacijskih sistemih Windows, OSX, Linux, Android in iOS, čeprav obstaja samo namenski odjemalec za OSX (ali prej omenjena aplikacija za Windows, obravnavana zgoraj).

Končne misli

SmartVPN ima nekaj najboljših hitrosti v surovem stanju, z zanesljivimi povezavami do zagona. Žal nekateri pomisleki glede šifriranja predstavljajo moteč občutek, prav tako pa tudi pomanjkanje kakršnih koli pravil o preskušanju ali vračilu. S spodnjo povezavo poskusite SmartVPN.

Obiščite SmartVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me