SlickVPN

 • Cenitev

  Od 4,00 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
8.5 od 10

Povzetek

SlickVPN ponuja odličen vsestranski paket, z veliko lokacijami strežnikov, zmogljivim odjemalcem in visoko varnostjo.

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  15 Mb / s
 • Pristojnost
  ZDA
 • Hkratne povezave
  5
 • Države
  46

Lastnosti

SlickVPN ponuja VPN strežnike v 142 mestih v 46 državah po vsem svetu. Imajo zapleteno poslovno strukturo z več obalnimi holdingi, hčerinskimi holdingi in operativnimi družbami. Za trženjske namene imajo sedež v ZDA, njihova operativna enota pa temelji na otoku Nevis, ki je del neodvisne federacije otokov v zahodni Indiji. Omeniti velja, da vse osebne podatke, ki jih posredujete SlickVPN, obdelujejo sistemi v Združenih državah Amerike in veljajo njihovi zakoni.

Kot stranka SlickVPN imate naenkrat dovoljeno do pet hkratnih povezav do VPN z največ dvema naslovoma IP. To pomeni, da se lahko hkrati povežete v domačem računalniku in tabličnem računalniku ter v podatkovnem omrežju mobilnega telefona, če boste morali.


Hitrost in uspešnost

Strežniki SlickVPN so bili v naših testih dobro opravljeni. Občasno smo se povezali z enim ali dvema strežnikoma in opazili, da odjemalec postane počasen in neodziven, ko se prikaže do napake. Na splošno so se povezave zgodile hitro in brez incidentov, uživali smo v visokih povprečnih hitrostih brez večje izgube hitrosti: ameriški strežniki, ki smo jih testirali, so bili še posebej dobri, z konstantno visokimi hitrostmi in skoraj brez padca v primerjavi z našo osnovno preskusno povezavo.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Grafikoni prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago preskusa hitrosti.

Pregledi DNS in IP so bili v redu, in kot že omenjeno, vas stranka dobro opozori, ali ste morda dovzetni za puščanje in vas usmeri v pravo smer, da jo odpravite. Prav tako je lepo videti tudi vgrajeno zaščito WebRTC.

Cene in načrti

SlickVPN ponuja en paket VPN z možnostjo plačila v korakih po enem, treh, šestih ali dvanajstih mesecih, ob vedno boljši vrednosti na mesec. Letno plačevanje je najcenejše za približno 4 USD na mesec, medtem ko plačevanje mesečno to vrednost znaša do 10 USD: te cene so na spodnji strani tistega, kar pogosto zaračunavajo ponudniki VPN, in predstavljajo precej dobro vrednost za denar.

Plačilo lahko izvede BitCoin, pa tudi PayPal ali kreditna kartica, pri čemer SlickVPN spoštljivo ne zahteva ničesar več kot e-poštni naslov in geslo za prvega. Uporaba kreditne kartice preprosto zahteva izročitev kartice: vrsta, številka, datum poteka, številka preverjanja - ni potrebno ime ali naslov za izstavitev računa. SlickVPN ponuja, da v 30 dneh od nakupa zahteva vračilo kupnine.

Varnost in zasebnost

SlickVPN standardno ponuja 256-bitne povezave OpenVPN z AES šifro, ki je zelo varen; Na voljo so tudi 128-bitne povezave IPSec in PPTP, vendar SlickVPN uporabnikom pravilno priporoča, da se držijo OpenVPN, če je le mogoče. Hash avtentifikacijo upravlja SHA-1, rokovanje pa z 2048-bitnim RSA; to je odlična raven varnosti.

Nedavna posodobitev vključuje Hydra, prehod z več strehovi prek strežnikov v Washingtonu, DC - ali na drugih področjih portala - ki nato povezavo usmeri na drug portal, s katerega se nenehno uporablja, preden se poveže z internetom, še bolj zatemni vaš IP naslov . Ta funkcija še dodatno šifrira vašo povezavo do točke, ko jo lahko približate nedosegljivim (čeprav bi bil dovolj močan vladni nasprotnik, bi to zelo lahko zmogli).

Natančen pravni položaj storitev SlickVPN je nejasen zaradi delitve poslovanja na različne odvisne, obalne in operativne družbe. Vendar se zdi, da za pomemben del njihovega delovanja velja zakon ZDA in sodna pristojnost. Če želi uporabnike zaskrbiti glede morebitnih motenj vmešavanja vlade ZDA, SlickVPN upravlja tako strogo politiko brez logike in - impresivno - vzdržuje stran Warrant Canary. Posodobljeno vsakih 14 dni in podpisano PGP, to podjetju omogoča, da svojim uporabnikom sporoči opozorilo o vmešavanju vlade tudi v primeru, ko prejme zvezno odredbo. Ne le, da je pomirjujoče videti, kako ohranjajo to funkcijo, tudi super je vedeti, da to težavo jemljejo tako resno.

Ni omejitev glede medsebojnega prometa ali skupne rabe datotek na nobenem od njihovih strežnikov, čeprav tako kot pri mnogih ponudnikih VPN tudi vi ne boste mogli pošiljati e-pošte s SMTP, ko ste povezani.

Spletna stran

Spletno mesto SlickVPN je dobro in je enostavno za krmarjenje. V nekaj klikih je na voljo veliko koristnih informacij; še posebej smo bili veseli vidne povezave, ki razlaga, katere protokole, šifre in ključne prednosti uporablja VPN, pa tudi stran s seznamom vseh lokacij strežnika VPN. Pogoji uporabe in politika zasebnosti so prisotni in pravilni, na strani pa so pojasnjeni pogoji za vračilo.

slickvpn_homepage_600

Našli boste tudi spletni dnevnik z novicami o storitvi, podelitvah in tekmovanjih ter občasno funkcijo uporabe VPN-ja za večjo varnost. Naša edina manjša pripomba je, da je navigacijska vrstica, na kateri je blog, in druge pomembne strani, kot so povezave za stike in račun, enostavno zgrešena in izgine, takoj ko uporabnik pomakne stran po strani.

Podpora

SlickVPN ponuja 24-urno podporo, čeprav smo bili razočarani, ko smo ugotovili, da gre samo za vozovnice in je dostopna samo prek območja računa, ko ste enkrat prijavljeni. Vendar, ko boste že poslali vozovnico, vam ne bo treba čakati predolgo za odgovor. Podporni agenti smo ugotovili, da so vljudni, ustrežljivi in ​​dobro obveščeni, in nikoli se nam ni zdelo breme, da bi jim postavljali vprašanja. Še bolje bi bilo, če bi lahko to raven storitve razširili na prostor za klepet v živo in zainteresiranim obiskovalcem omogočili postavljanje priložnostnih vprašanj, preden se prijavijo..

slickvpn_support_600

Kar zadeva spletne vire, SlickVPN ponuja nekaj odličnih priročnikov za nastavitev, vendar za stranke, ki imajo vprašanja ali vprašanja, ni veliko drugega kot referenčni material..

Programska oprema

Vpiši se

Pridobitev računa pri SlickVPN je preprosta. Ko izberete načrt cen in način plačila, boste morali vnesti e-poštni naslov za račun, ki se bo registriral, in geslo, s katerim se lahko prijavite - in če plačate z BitCoin ali PayPal, to je to.

Ko se prijavite, vam bo SlickVPN poslal pozdravno e-poštno sporočilo, vključno s podatki o prijavi, ki jih boste uporabili za njihovo storitev VPN, in povezavami, ki vam bodo pomagale začeti s prenosom stranke, ogledom nekaterih vadnic ali pošiljanjem povratnih informacij o storitvi . Velja opozoriti, da geslo, ki ste ga poslali, ni na noben način prikrito, zato ga po registraciji morda želite spremeniti.

Odjemalec Windows VPN

SlickVPN ponuja zmogljiv odjemalec, bogat za funkcije, za Windows, ki temelji na OpenVPN. Povezava z VPN je preprosta, možnosti pa je enostavno najti in jih dobro razložiti spletna vadnica. Zanimivost je, da morate strežnike dodati v profil skupine, preden se lahko povežete z njimi. Prednost tega je, da pospešite postopek izbire strežnika, če vas na primer ne zanima, na katero zemljepisno lokacijo se povežete, ampak želite le najhitrejše strežnike, ali pa tudi, če nimate nič proti temu, kje v celinskih ZDA končate vse dokler lahko gledate ameriški Netflix. V povezavi s funkcijo samodejne skupine in izravnalno funkcijo, ki jo najdete v nastavitvah, to omogoča tudi samodejno izbiranje najbližjega ali najmanj naloženega strežnika, s katerim se lahko v kateri koli državi povežete brez dodatnih naporov. Slaba stran je, da doda dodaten sloj zapletov, če se želi uporabnik povezati na določen strežnik na določeni lokaciji. Na splošno pa nam je funkcija všeč.

slickvpn_client_connected

Hitro brskanje nastavitev razkrije številne uporabne funkcije. Obstaja možnost zagon odjemalca in, če želite, tudi povezava VPN z Windows. Poleg možnosti zaščite pred uhajanjem DNS in IP na zavihku nastavitev »Omrežje« odjemalec prikaže opozorilo, če uporabnikova nastavitev Windows lahko povzroči puščanje DNS, skupaj z nekaj osnovnimi navodili, kako rešiti težavo: to je odlično , še bolje pa bi bilo, če bi bila vgrajena zaščita pred uhajanjem DNS dovolj močna, da to ne bi bilo potrebno.

Tu lahko izberete tudi, ali naj se povežete prek TCP ali UDP, in izberete svojo številko vrat. To je uporabno za to, da VPN deluje v različnih omrežnih nastavitvah - na primer na javni dostopni točki WiFi. Obstaja tudi možnost za večjo varnost in anonimnost z drugim zarezom s samodejnim spreminjanjem vašega naslova IP v časovnem intervalu. Končno lahko resnično napredni uporabniki določijo tudi parametre po meri OpenVPN, kar je prijetna funkcija, zlasti v povezavi z dnevnikom povezav, ki je prikazan na glavnem zavihku. Če bi se spoprijeli, bi se lahko odjemalec počasi odzival na uporabnikove vnose, vendar smo na splošno menili, da je to dober del programske opreme, zaradi česar je povezovanje s SlickVPN enostavno in neboleče.

Druge platforme

SlickVPN ponuja naročniškega odjemalca za Windows in Mac OSX. Poleg tega obstajajo vodniki za nastavitev za več glavnih platform, vključno z usmerjevalniki za iOS, Android, Ubuntu in Tomato / DD-WRT. Obstajajo tudi priročniki za ročno nastavitev VPN-ja v sistemu Windows in OSX, če ste tako naklonjeni. Vodniki so velikodušno ponazorjeni in jih je enostavno slediti, zato je vedno lepo videti tudi številne protokole, ki so predvideni za to.

Končne misli

SlickVPN je funkcija z bogatimi funkcijami VPN, ki jo ponuja veliko. Poleg številnih strežnikov po vsem svetu, odličnega odjemalca in dobre hitrosti, imamo še dodatne prednosti, saj ponujamo visoko stopnjo anonimnosti in varnosti uporabnikov - še posebej nas veseli, da vzdržujejo to stran Warrant Canary. S nizkimi cenami in 30-dnevno politiko vračila denarja je morda SlickVPN storitev VPN, ki ste jo iskali. Kliknite spodnjo povezavo in jih obiščite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me