Shellfire VPN


 • Cenitev

  Od 3,20 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

ProPrivacy.com Rezultat
7.1 od 10

Povzetek

V tem pregledu Shellfire VPN pogledam na "tradicionalno" storitev na osnovi programske opreme, ki jo ponuja ta nemški ponudnik. Oglejte si moj pregled Shellfire Box in si oglejte prenosni usmerjevalnik VPN, ki ga ponuja tudi to podjetje. Kot bomo videli, ima ta nemška storitev VPN res priporočljivo, vendar jo spustijo predvsem zelo slabe hitrosti povezave.

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Nemčija
 • Hkratne povezave
  1
 • Države
  35

Lastnosti

 • OpenVPN
 • Lahko konfigurirate tudi za PPTP in L2TP / IPSec
 • Brez dnevnikov
 • Ni puščanja IP
 • Aplikacije za Android in iOS
 • Podpora za Netflix in BBC iPlayer
 • Trdno šifriranje
 • Popolna tajnost za naprej
 • Podpora P2P

Hitrost in zmogljivost

Vsi testi so bili izvedeni z mojo Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps fiber povezavo. Moji testi v ZDA in Nizozemski so uporabljali strežnike PremiumPlus.

Moji testi v Veliki Britaniji so bili izvedeni na strežniku Premium, ki je dosegel največjo hitrost 10 Mbps. Rezultati, ki sem jih pridobil, pa so bili bližje 25 Mbps. Precej zaskrbljujoče pa sem preizkusil tudi britanski strežnik "neomejen PremiumPlus" in ugotovil, da je precej počasnejši od strežnika "Premium", ki je bil preizkušen tukaj. Izdelajte si to, kar boste. Menim, da je pošteno, da bi te rezultate opisali kot razočarajoče.

Shellfire je deloval precej bolje, ko je šlo za puščanje IP. Zaznala nisem nobenega. Na žalost moj ISP (Virgin Media) ne podpira povezav IPv6, zato nisem mogel preizkusiti puščanja IPv6.

Njihove strežnike DNS vodi Google. Vendar to na prvi pogled morda ni nočna mora o zasebnosti, saj Shellfire prenaša vse zahteve, tako da Google ne ve, kdo je vložil zahtevo DNS.

Cene in načrti

Shellfire VPN ponuja tri načrte cen (ne vključuje usmerjevalnika, ki sem ga pregledal posebej). Na voljo je brezplačni načrt, vendar je presenetljivo precej omejen (kot so vsi takšni brezplačni načrti).

 • Pasovna širina brezplačnih uporabnikov je omejena na 1 Mbps, vi pa ste omejeni na strežnike v samo dveh državah (Nemčija in ZDA). Počakati morate tudi 25 sekund, da se zaslon z nagibom zapre ob vsaki povezavi. Shellfire navaja, da pretakanje ni na voljo brezplačnim uporabnikom, vendar sem lahko pretočil celo iz ameriškega Netflixa z uporabo brezplačnega računa.
 • Premijski načrt stane 4,00 USD na mesec ali 3,20 USD na mesec, če se plačuje letno. Pasovna širina premium uporabnikov je omejena na 12 Mbps in imajo dostop do 20 strežnikov
 • Načrt PremiumPlus stane 9,00 USD na mesec ali 5,60 USD na mesec, če se plačuje letno. Uporabniki PremiumPlus uživajo neomejeno pasovno širino in strežnike v 31 državah. Sem spadajo nekatere bolj nenavadne možnosti, kot so Avstralija, Islandija (odlično za zasebnost) in Južna Afrika. Upoštevajte pa, da je popolna neomejena pasovna širina PremiumPlus na voljo samo na nekaterih strežnikih.

Poleg zgornjih prednosti se šifriranje VPN izboljšuje z vsako nadgradnjo v načrtu (več o tem spodaj). Žal so vsi uporabniki Shellfire omejeni na eno sočasno povezavo.

Ta pregled je namenjen načrtu PremiumPlus.

Zasebnost in varnost

Shellfire pravi, da "ne beležimo nobenih podatkov o povezavi." Ponovno pa navaja tudi, da "surfate popolnoma varno in anonimno!" Resnično želim, da ponudniki VPN nehajo to govoriti..

Shellfire točno ve, kdo ste prek svojega naslova IP, in lahko vodi dnevnike kadar koli se odloči. Torej pri uporabi storitve nikakor niste anonimni.

Če natančneje pogledamo svojo politiko zasebnosti, to pravi,

„Podatki o povezavi in ​​uporabi (na primer prenosi datotek, čas povezave) se zbirajo samo, če so potrebni kot računovodska sredstva. To ne velja za pavšalne tarife. "

Glede na to, da vsi načrti VPN uporabljajo tarife po pavšalni tarifi, se zdi, da je Shellfire resnična storitev brez dnevnika. Juhu!

Shellfire ima sedež v Nemčiji, ki ima med najmočnejšimi zakoni o zasebnosti na svetu. Novi zakoni o nadzoru in obvezno hrambo podatkov pa se pri tem odpravljajo. Mnogi se bojijo, da se bodo razmere še poslabšale.

Kakor razumem, novi zakoni o obveznem hrambi podatkov trenutno ne veljajo za ponudnike VPN.

Poleg zgornje izdaje nemška obveščevalna služba (BND) aktivno spremlja nemške državljane in tesno sodeluje z GCHQ in NSA.

Za Nemčijo se običajno to ne šteje kot idealna lokacija za osnovo zasebne VPN storitve. Vendar pa se o tej zadevi nekaj razpravlja zaradi ugleda zakonov o zasebnosti.

P2P dovoljuje Shellfire, vendar samo na finskem strežniku.

Shellfire uporablja skupne naslove IP.

»OpenVPN z AES-256-CBC uporabljamo kot šifrant za Premium Plus, AES-192-CBC za Premium in AES-128-CBC za naše brezplačne račune. Uporabljamo 2048 bitne RSA ključe in potrdila. DHE se uporablja za posredovanje tajnosti naprej. "

Rokovanje je v konfiguracijskih datotekah .ovpn ni določeno, zato bom predpostavil, da gre za standardni HMAC SHA-1, kar je popolnoma v redu.

Te nastavitve šifriranja niso nič, kar bi vas zelo navdušilo. Šifriranje PremiumPlus ustreza našemu minimalnemu priporočilu za "varno" povezavo VPN, ki mora biti odporna proti kakršni koli znani obliki napada v dogledni prihodnosti.

In šifriranje, ki se uporablja za druge načrte, mora biti dovolj dobro za večino namenov.

Končne misli

Storitev VPN Shellfire skoraj ne ponuja zvonov. Toda nobenih dnevnikov sploh ne uporablja, uporablja spodobno šifriranje in med njegovo uporabo kadarkoli nisem zaznal puščanja IP. To niso stvari, ki jih je treba nanjušiti.

Dejstvo, da sem uspel pretočiti ameriški Netflix z uporabo celo brezplačnega načrta, tega ponudnika zasluži, da ga upoštevajo tisti, ki se borijo za iskanje storitve VPN, ki ni blokirana. Vendar pa je samo ena naprava presenetljivo nagajiva (številni tekmeci dovoljujejo pet ali več!) In ti hitrostni rezultati so zelo neugodni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me