SecureVPN

 • Cenitev

  Od 7,99 USD
  / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
6.5 od 10

Povzetek

V našem pregledu SecureVPN smo odkrili novega ponudnika z velikimi nameni, vendar nekaj velikih napak v zvezi z aplikacijo Windows in šifriranjem. Pričakujemo, da se bo SecureVPN s časom izboljšal, trenutno pa je to prenizka cena VPN, ki ne prinaša. V redu v Androidu, vendar se ga je treba izogibati v sistemu Windows!

Hitre statistike

 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  29 Mbps
 • Pristojnost
  ZDA
 • Hkratne povezave
  5
 • Države
  5

Lastnosti

SecureVPN še nima veliko izbire strežnikov. Možnosti so omejene na ZDA, Nizozemsko, Luksemburg, Rusijo ali Singapur. To žal pomeni, da se ne morete pretvarjati, da ste v krajih, kot so Avstralija, Velika Britanija, Južna Amerika in večina drugih. Glede na ceno je to slabo. Podjetje je registrirano v ZDA pod teksaško pravno jurisdikcijo, vendar je nenavadno povezano s "Californi (a)", kot kaže razvidno iz Pogojev storitve in Pravilnika o zasebnosti, ki jih vsekakor upoštevajte. Biti iz ZDA še zdaleč ni idealen zaradi nalog za izdajo nalog in zalog.

Ni takoj jasno, ali je SecureVPN namenil ali delil IP-je, miselne torrentije so dovoljene, kljub temu, kar je spodaj napisano za pravne namene. Glede na to ostajajo pomisleki glede beleženja do te mere - o čemer bomo razpravljali v nadaljevanju. Kliknite povezavo in obiščite SecureVPN. Če želite več informacij o hudourništvu, glejte naš najboljši vodnik za spletna mesta VPN for torrent.


Obiščite SecureVPN »

Hitrost in uspešnost

Naletel sem na nekaj zapletov pri poskusu izvajanja hitrostnih testov s pomočjo testmy.net. Prvič, hitrosti so bile neprimerne za izvedbo testa. Pravzaprav je bil edini uspešen test, ki sem ga vodil, pokazal hitrost v Kilobajtih, preostanek pa je strnil stran zaradi časovne omejitve. To dejansko pomeni, da hitrost SecureVPN ni dovolj za brskanje po najpreprostejših spletnih straneh.

Še bolj moteče je bilo to: preizkusil sem hitrostne preizkuse na vseh petih strežnikih (ZDA, NL, LX, SA, RU) samo, da bi ugotovil, da je izhodno vozlišče VPN vedno najdeno v Teksasu, zato je edini delujoči VPN strežnik v ZDA. To pomeni, da bi koga, ki misli, da sta povezana kjer koli drugje, nepričakovano presenetil. Upam, da bom čim prej obravnaval to resno zadevo.

Če naštejemo, na srečo ni bilo zaznanih puščanj DNS - kar je dobro. Kljub vsemu je glede na zgoraj navedeno vedno dobra praksa, da izvajate občasne teste in se prepričate, da je vse v dobrem stanju, kot mora biti. S pomočjo ipleak.net lahko preverite puščanje DNS in napako WebRTC, medtem ko test-ipv6.com išče puščanje IPv6. Obstaja tudi doileak.net, ki združuje koščke in dele drugih dveh testov za dodaten duševni mir.

Cena in načrti

SecureVPN ponuja dve ravni cen kot del freemium modela. Prosti načrt ne dovoljuje uporabe P2P in ima 1 GB prenosa podatkov na mesec. Prav tako omogoča, da se v storitev VPN kadar koli poveže samo ena naprava. Če se odločite za račun Premium takoj - ali po preizkusnem obdobju - ne boste imeli nobenih omejitev P2P, neomejenega dostopa do podatkov in do 5 povezav z napravo. to pomeni, da lahko pokrijete vse svoje naprave ali delite z družino za 7,99 USD na mesec ali 49,99 USD za letno obveznost.

Varne cene cen

Cene zagotovo niso najbolj varčne, vendar so v skladu z večino VPN-jev višjega cenovnega razreda (ta opredelitev je nekoliko odvisna od vaših individualnih želja).

Zasebnost in varnost

"Osebne podatke, vključno s podatki o vaši uporabi, lahko zbiramo in razkrijemo vladnim organom ali agencijam, vključno z organi kazenskega pregona, na njihovo zahtevo ali na podlagi odredbe sodišča, sodnega poziva ali drugega pravnega postopka, če v dobri veri verjamemo, da takšno zbiranje ali razkritje zahteva zakon."

Zgoraj navedeni citat, skupaj z dejstvom, da SecureVPN beleži vaše notranje in zunanje naslove IP, naredi hudourništvo, da s tem VPN-om ne gre. SecureVPN pravi, da bi informacije razkrival le v skladu s sodno direktivo, kar je zaskrbljujoče, ker je v ZDA. Žal šifrirni paket ne poveča ravno samozavesti. Privzeta aplikacija za mobilne in namizne računalnike je 192-bitni 3DES-EDE3-CBC. Ne moremo razveljaviti zastarele šifriranja DES kot ranljivosti. Če so zlepljene s tipkami Diffie-Hellman, je nekoliko boljše, nato pa pomanjšane z 192-bitnimi tipkami, ki pustijo najnižji skupni imenovalec okusa v varnostnem nepcu. V osnovi ta VPN ni zelo varen. Še enkrat, za denar, ki ga plačujete - to je neuspeh.

Enostavnost uporabe

Spletna mesta SecureVPN so minimalistična zadeva, povezave do odjemalca, podpore in ugodnosti storitev pa so jasno označene na zgornji plošči domače strani. Spodaj je povezava do "začeti" ali "prenesite odjemalec SecureVPN Windows."

Spodnji del domače strani ima nadaljnje povezave do PP in TOS ter oddelka s pogostimi vprašanji in odjemalcev socialnih medijev. Spletno mesto SecureVPN vsebuje tudi blog, ki pokriva novice o varnosti in zasebnosti, pa tudi posodobitve storitev in nasvete VPN kot del dobro zaokroženega spletnega mesta.

Podpora za SecureVPN

Podpora je trenutno omejena na poizvedbe na podlagi vozovnic. Poleg tega lahko odzivi trajajo do nekaj dni, kar ni super. Vendar so bili odgovori, ki sem jih prejel, vljudni in informativni.

Prijava na SecureVPN

Registracija za SecureVPN zahteva vaše ime, delovni e-poštni naslov in podatke o kreditni kartici. Po tem preprosto naložite ustrezno aplikacijo in sledite navodilom za namestitev. Celoten postopek je trajal približno deset minut.

SecureVPN odjemalec VPN Windows

V skladu z drugimi vidiki storitev odjemalec Secure VPN Windows ni tako širok. Na spustnem meniju, ki je prikazan spodaj, lahko izberete, na katerega strežnika se želite povezati. Dotaknite se gumba za povezavo / prekinitev povezave s strežnikom.

Vzpostavljanje povezave s katerim koli določenim strežnikom ni predstavljalo težav. Ni dodatnih uporabnih (in pogosto industrijskih) funkcij, kot je killswitch v primeru, da priključite kapljice, ali možnost samodejnega zagona za povezavo z SecureVPN v trenutku, ko vklopite računalnik. Kljub temu je odjemalec SecureVPN v redu, čeprav bo zagotovo koristilo nekaj posodobitev, saj bomo v nadaljevanju raziskovali uspešnost. Spet je to precej vitka stranka glede na to, kaj plačate.

SecureVPN: Druge platforme

SecureVPN poleg platforme Windows, ki smo jo obravnavali prej, ima namenske aplikacije za Mac OSX, iOS, tablične računalnike in Android OS..

SecureVPN za Android

Odjemalec SecureVPN za Android se ne razlikuje veliko od namizne različice. Nenavadno se je zdelo, da se povezuje s pravilnimi strežniki, za razliko od različice Windows. Še vedno nisem prepričan, v čem je bila težava s stranko Windows. Upajmo, da ga bomo kmalu obravnavali.

Končne misli

SecureVPN ne odpravlja težav s številnimi drugimi ponudniki, vendar to navidezno prihaja na račun robustne šifriranja, ki bi ga pričakovali od ponudnika vrhunskih VPN. Iz istega razloga je minimalistična privlačnost morda samo stvar meril za nakupni model nekaterih uporabnikov ali za tiste, ki iščejo deblokiranje. Ta VPN ni dobro deloval v operacijskem sistemu Windows, v Androidu pa je bilo v redu. Vendar, zakaj plačati toliko za nekaj tako slabega?

Obiščite SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me