ProxySH


 • Cenitev

  Od 3,33 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Rezultat
8.8 od 10

Povzetek

Proxy.sh je pristojna storitev VPN, ki jo lahko uporabite za dostop do spletnih mest v večjem številu držav. Lahko pa se odločite za različico s popustom z omejenim dostopom do strežnika. To storitev VPN vodi neprofitno podjetje s sedežem na Sejšelih. Zaposleni v podjetju VPN so razporejeni po vsem svetu, kar ponuja storitev za celodnevno udeležbo.

Hitre statistike

 • Države
  57
 • Hkratne povezave
  3
 • Pristojnost
  Sejšeli
 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  0 Mbps

Lastnosti

Torrenting
Skupaj strežniki 300
Države 57
Hkratne povezave 3
Podpora usmerjevalnikom
Podprti usmerjevalci DD-WRT, paradižnik, SH VPN, AsusWRT
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija

Značilnosti paketa podjetja so:

 • Možno je vračilo denarja
 • Dovoljenje treh hkratnih povezav
 • OpenVPN, L2TP in PPTP protokoli
 • Aplikacija po meri za OpenVPN
 • Brez dnevnikov
 • Možnosti anonimnega plačila
 • Ni omejitev prenosa podatkov
 • P2P je dovoljen
 • Večjezično spletno mesto in aplikacija
 • Deluje v sistemih Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android in Linux
 • Lahko se namesti na usmerjevalnike in sprejemnike
 • Lahko se povežete s Torom

Pogoji storitve na spletnem mestu Proxy.sh posebej prepovedujejo prenos avtorskih pravic brez dovoljenja imetnika avtorskih pravic. Ta prepoved dejansko izključuje možnost uporabe VPN za zaščito identitete pri skupni rabi datotek s protokolom BitTorrent. Vendar pa baza znanja vsebuje članke, ki vsebujejo nasvete o uporabi VPN z uTorrent, Vuze in BitTorrent. Na glavnih straneh spletnega mesta ni izrecne izjave, ki bi navajala, ali je deljenje datotek dovoljeno ali ne.

Naročniki paketov Solid in Pro dobijo dostop do celotnega omrežja strežnikov storitve v 57 državah. Paket Basic vam omogoča strežnike v ZDA in na Nizozemskem, paket Basic pa vam nudi strežnike v ZDA, Veliki Britaniji, na Nizozemskem, v Franciji in Nemčiji..

Obiščite Proxy.sh »

Hitrost in uspešnost

Na strani VPN Hitro testiranje Done Right ima popolno razlago našega novega znanstvenega sistema za testiranje hitrosti.

Časi iskanja DNS lahko povlečejo hitrost nalaganja spletne strani. To je zato, ker mora vsak spletni naslov, ki ga vtipkate v brskalnik, strežnik DNS prevesti v internetni naslov, preden računalnik odpre stran in pridobi stran.

ProxySH hitrosti

Proxy.sh je bil pri tem zelo uspešen v primerjavi s tremi glavnimi akterji v panogi: ExpressVPN, Buffered in IPVanish. V zgornjem naboru podatkov, prikazanem zgoraj, Proxy.sh tekmuje z ExpressVPN, da je najhitrejši in pogosto zmaga.

Vendar pogled na grafikon, koliko časa traja vsaka storitev VPN za vzpostavitev povezave, kaže, da je imel Proxy.sh v tem oddelku nekaj težav..

Hitrosti nalaganja ProxySH

Najnovejši podatki, prikazani v grafu, kažejo, da je podjetje morda odpravilo težave pri vzpostavljanju povezave, saj je na zadnji datum študije prišlo le nekoliko počasneje kot IPVanish in hitreje kot ExpressVPN in Buffered.

Povezala sem se s središčem Proxy.sh United Kingdom. Odkril sem resnično lokacijo strežnika z IPLocation.net. To spletno mesto navaja rezultate iz petih različnih baz podatkov o lokaciji. Vsa ta poročila so nahajala strežnik v Londonu.

Preskusi tesnosti

Omejitve podatkov
Zaznano je puščanje WebRTC?
Omejitve pasovne širine
Zaznano je puščanje IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / razpok) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) N / A

Preskusni mesti ipleak.net in doileak.com sta poročali o zaznanem naslovu IP moje povezave in strežnikih DNS, do katerih je sistem dostopal. IPLeak je videl, da je moja lokacija v Londonu, vendar je opazil klice na 60 naslovov DNS strežnika, vsi v Belgiji. DoILeak me je tudi našel v Londonu, vendar je ugotovil, da so bili strežniki DNS, do katerih dostopa do mojega računalnika, vsi na Nizozemskem. To je pogosta situacija s strežniki DNS, ki poročajo o IPLeak, v Belgiji, medtem ko DoILeak opaža strežnike DNS na Nizozemskem. Vendar noben od teh testov ni poročal o moji resnični lokaciji, ki je bila v Dominikanski republiki.

Moj ponudnik internetnih storitev ne uporablja naslovov IPv6, zato nisem mogel preizkusiti puščanja IPv6.

Cene in načrti

1 mesec

3,33 USD
na mesec

Glavni paket, ki ga ponuja Proxy.sh, vam omogoča dostop do omrežja s hitrostjo do 1 Gbps. Plačate lahko tudi za dražji paket Pro, ki vsebuje nekaj vozlišč, ki delujejo pri 50Gbps. Če ne potrebujete dostopa do vseh 57 držav, ki jih ponuja strežnik, ki jih ponuja paket Solid, lahko dobite cenejšo različico storitve, ki vključuje le nekaj lokacij. Osnovni paket vam omogoča dostop do strežnikov v ZDA, Veliki Britaniji, na Nizozemskem, v Franciji in Nemčiji. Še cenejša možnost je paket Quick, ki ima dostop do strežnikov le v dveh državah - ZDA in na Nizozemskem.

Cene ProxySH

Vsak paket ima določene možnosti obdobja naročnine. Paket Pro lahko letno prevzamete z mesečno naročnino. S paketi Solid in Basic lahko izbirate med mesečno, letno ali dvoletno prijavo. Hitri paket je na voljo samo za 72-urno (tridnevno) obdobje.

Če vzamete paket Solid, lahko doplačate za hitrejše povezave na nekaterih poteh in dobite tudi možnost za prenos povezave prek dveh strežnikov, to se imenuje "dvojni skok" - nadalje zatemni uporabnikovo resnično lokacijo. Te možnosti so vključene v paket Pro.

Proxy.sh sprejema veliko vrst plačil, od katerih so nekateri anonimni. Lahko se tudi odločite za nakup "žetone" ki so krediti, ki jih je mogoče podariti, trgovati ali uporabljati. V primeru žetonov pri ustvarjanju računa VPN sploh ne navedete nobenih osebnih podatkov. Proxy.sh ne hrani nobenih informacij o kupcih žetonov, zato o teh strankah ni ničesar. Vendar pa vam ta anonimnost izgubi pravico do podpore strankam. Ta VPN sprejema veliko različnih kripto valut, vključno z Bitcoin, Litecoin, Ether in Dogecoin.

Zasebnost in varnost

Zmedenost (prikrita)
Kill stikalo
Zaščita pred puščanjem WebRTC
IPv4 zaščita pred uhajanjem
DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Da

Proxy.sh je vložil veliko dela v to, da so njegovi postopki združljivi z zasebnostjo. Podjetje je poklicalo strokovno mnenje Fundacije Electronic Frontier in Harvard's Berkman Center, da bi izboljšalo svojo politiko zasebnosti.

Politika zasebnosti podjetja se bolj nanaša na podatke, zbrane o obiskovalcih spletnega mesta, kot na podatke, ki se hranijo na povezavah uporabnikov. Podjetje navaja, da zapise o uporabi visi na identifikatorju, ki ga oblikujejo uporabnikov e-poštni račun in način plačila. To pomeni, da tisti, ki ustvarjajo "gorilnik" računov za spletno pošto ali tistih, ki plačujejo z žetoni, ni mogoče slediti. Podjetje ne shranjuje svojih dnevnikov glede na IP naslov stranke. To je zelo dobra novica. Če igrate pametno, plačujete z anonimnim načinom plačila in uporabljate e-poštni račun, ki ga ni mogoče spremljati, teoretično nikoli ne morete zaslediti.

Škoda je, da podjetje ne dovoljuje skupne rabe datotek. Glede na to, da podjetje navaja, da ne spremlja dejavnosti uporabnikov, je težko ugotoviti, kako bi vedeli, ko stranke prenašajo datoteke s sistemom BitTorrent. Zdi se verjetno, da tega ne storijo in da je določba samo tam, da zakonito pokrije hrbet.

Stikalo kill zaščiti vašo identiteto, ker blokira internet na vaši napravi, če VPN ne deluje. To se sliši kot neprijetnost, a dejansko bo le nekaj minut vplivalo na vaš dostop do interneta. Ta funkcija je še posebej potrebna, če internetna povezava odpade in se nato hitro vrne. Ta prekinitev storitve je lahko ravno dovolj, da prekinete VPN. Vse aplikacije, ki so komunicirale po internetu, pa bodo nadaljevale s svojim delom. Če VPN ni vzpostavljen, bodo ti prenosi poslani z vašim dejanskim internetnim naslovom in ne s ponarejenim naslovom, ki vam ga je dodelil VPN. Torej stikalo kill zadrži vsa ta sporočila, dokler jih ne morete poslati po obnovljenem tunelu na strežnik VPN. Čeprav lahko izrezite aplikacijo Safejumper in uporabite vmesnik OpenVPN, to ni dobra ideja..

Šifrirni protokoli

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Drugi protokoli ECC, kača

Storitev Proxy.sh ima veliko varnostnih možnosti, vključno s PPTP in L2TP VPN protokolima, ki jih lahko nastavite na računalnik ali mobilno napravo ročno. Najboljša možnost šifriranja, ki jo ponuja podjetje, je OpenVPN. To je najboljša šifriranje VPN na trgu in naš priporočeni protokol na ProPrivacy.com.

Proxy.sh ima svojo aplikacijo, imenovano Safejumper. Vendar to zahteva namestitev standardnega vmesnika OpenVPN, ki ga izdela organizacija, ki upravlja standard OpenVPN. Do VPN-ja lahko samo dostopate prek tega vmesnika in se ne trudite z aplikacijo Safejumper. Če pa obide Safejumper, vam onemogoči dostop do pomembnega dodatnega varnostnega ukrepa, ki ga je Proxy.sh vgradil v njihovo prilagojeno aplikacijo - stikalo za odstranjevanje.

Šifriranje, uporabljeno pri implementaciji Proxy.sh OpenVPN, je zelo močno. Standard OpenVPN ponuja veliko možnosti za šifriranje, Proxy.sh pa se je odločil za najboljše. AES je naročila ameriška vlada, ki je morala najti način za zaščito občutljivih komunikacij. Nekateri ljudje so sumljivi na AES, ker domnevajo, da bi izvolitve tajnih služb naročile, da se v metodologijo vgradi zaledje. Če imate dvome, raje uporabite storitev L2TP. Ta protokol VPN je na voljo samo za ročno nastavitev. Drugi sistem, ki ga ponuja Proxy.sh, je PPTP. To je stara metodologija VPN, za katero ne velja več, da je varna.

Enostavnost uporabe

Windows
MacOS
iOS
Android
Linux

Domača stran spletnega mesta Proxy.sh je presenetljiva, a kratka. S te strani ne boste dobili veliko informacij, ker je to trgovina. Spletno mesto Proxy.sh ne ohranja dosledne postavitve. Domača stran ima kratek meni, ki ni določen v oknu, zato ga izgubite, ko se pomikate po strani navzdol. Obstajajo povezave do veliko več strani, do katerih lahko dostopate s klikom na element Več v glavnem meniju.

Medtem ko je glavni meni morda nekoliko prekratek, je ta dodatni meni verjetno nekoliko preveč podroben. Strani Kako deluje, cene in O nas ohranjajo zgornji meni ves čas na vidiku. Te strani imajo tudi zelo velik odsek podnožja. V vseh nogah imate možnost, da spremenite jezik spletnega mesta. Sprememba jezika izkorišča Google translate - zato verjetno ni odlična.

Do možnosti menija Client Area lahko dostopajo samo tisti, ki so naročeni na storitev. Vendar pa je dostop do objektov odjemalca možen v meniju Več ali na spodnji strani spodnje strani - vse razen v polju "Moj račun" stran. Eden od pripomočkov za stranko, do katerega lahko dostopa kdor koli, je blog podjetja. Ta novica se občasno posodablja z razlagami izpadov in razširitev storitev.

Podpora

24-urna podpora
Klepet v živo
Garancija za vračilo denarja

Ena od strani območja odjemalca, do katere lahko vsakdo dostopa prek podnožja ali v meniju Več, je baza znanja spletnega mesta.

Zbirka znanja vključuje razdelek s pogostimi vprašanji, ki vsebuje kratke odgovore na številna pogosta vprašanja. Obstajajo tudi daljši članki s podrobnimi navodili, kako nastaviti VPN in pridobiti aplikacije, da jih pravilno uporabljajo.

Kontaktni obrazec je preprost in to je edini kanal, ki ga morate dobiti. Služba za pomoč se ne odziva hitro in morda boste morali počakati kakšen dan, preden dobite odgovor.

Postopek

Vpiši se

Ko ste pripravljeni na prijavo na storitev, pojdite na stran s cenami in kliknite na "Izberite paket" gumb pod načrtom, ki vas privlači. Tako boste prišli v postopek odjave. Na prvem zaslonu blagajne morate izbrati obračunski cikel.

Prikaže se povzetek po vaši izbiri. Če je povzetek naročila videti v redu, za nakup paketa pritisnite gumb Naročilo. Najprej morate nastaviti račun ali dostopati do svojega obstoječega računa. Nato morate izbrati način plačila. Ko pritisnete postopek Popolno naročilo, morate vnesti svoje podatke o plačilu. Potrditev vašega naročila bo prispela po e-pošti. Ko je vaš račun aktiven, lahko greste na stran za prenos in dobite dostop do namestitvenega programa aplikacije.

Odjemalec Windows VPN za Proxy.sh

Dobite možnosti za prenos vmesnika OpenVPN ali aplikacije Proxy.sh, ki se imenuje Safejumper. Odločite se za Safejumper, kot je razloženo zgoraj. Namestitveni program bo ustvaril bližnjico do aplikacije na namizju.

V sistem se boste morali prijaviti prvič, ko odprete aplikacijo. Poverilnice za prijavo za VPN so enake kot za območje strank na spletnem mestu Proxy.sh. Vaš e-poštni naslov je vaše uporabniško ime, geslo pa je tisto, ki ste ga nominirali pri nastavitvi računa.

Prepričajte se, da "Zapomni me" potrdite polje, tako da vam teh podrobnosti ni treba več vnašati. Aplikacija je majhna in ima le nekaj polj informacij. Če želite spremeniti vrednost v enem od teh polj, morate klikniti nanjo. Če kliknete polje lokacije strežnika, vas bo preusmeril na zadnji zaslon, kjer je mogoče prilagoditi večino nastavitev na glavnem zaslonu. Edino glavno polje zaslona, ​​ki ga tukaj ni mogoče spremeniti, je sistem šifriranja. Če kliknete na to, se odpre zaslon z nastavitvami.

Na glavnem zaslonu za prilagoditve boste videli zemljevid sveta s trenutno označeno lokacijo strežnika. Prvi seznam seznamov na tem zaslonu vam omogoča, da izberete, katera vrata na strežniku bodo šle vaše povezave in kateri transportni protokol naj bo uporabljen - TCP ali UDP.

Za to nastavitev je bolje izbrati vrata UDP. Druga funkcija, ki jo morate nastaviti na tem zaslonu, je lokacija strežnika. Ko na seznamu strežnikov izberete novo lokacijo, se bo označevalec na zemljevidu spremenil in pokazal, kje na svetu je to mesto. Če se želite vrniti na glavni zaslon aplikacije, kliknite logotip barvnega kroga. Kliknite na gumb Nastavitve in si oglejte več možnosti. Med možnostmi na tem zaslonu je stikalo kill, ki bo preprečilo, da bi se aplikacije na vašem računalniku povezale z internetom, ne da bi bil vzpostavljen VPN. Druga možnost na tem zaslonu je možnost izbire standarda šifriranja seje.

Zanimivo je, da ne morete izbrati vrste šifriranja, ki bi ga uporabili za podatke v VPN povezavi, samo za nadzorni kanal, ki vzdržuje povezavo. Čeprav je na tem seznamu nekaj zanimivih možnosti, na primer Tor, je bolje, da to nastavitev pustite kot "RSA 4096-bit."

Kliknite na logotip Safejumper, da se vrnete na glavni zaslon. Če želite aktivirati VPN, morate samo pritisniti na gumb Connect. Oglejte si sporočila o stanju na vrhu aplikacije, da vidite, kdaj je VPN povezan. Gumb Connect se nadomesti z gumbom Prekliči, kar morate pritisniti, da prekinete povezavo VPN.

Gumb Skok v aplikaciji je edinstven pripomoček Safejumperja in je funkcija podpisa aplikacije. To vas bo povezalo z naključno izbranim strežnikom. Vendar je malo verjetno, da bi kdaj imeli resnično koristi od te funkcije. Večina ljudi potrebuje VPN, da se zdi, da je na določenem mestu, z možnostjo Skoči pa izgubite nadzor nad tem, kje se bo VPN povezal.

Če kliknete na "X" V zgornjem desnem kotu aplikacije se program ne izklopi. Namesto tega se preklopi na minimaliziran način. Poglejte si sistemski pladenj za ikono Safejumper. Morda boste morali klikniti puščico navzgor, da jo najdete. Če dvokliknete ikono, aplikacijo znova odprete. Če samo enkrat kliknete ikono, dobite zmanjšan meni.

Prvi meni, ki ga boste videli, omogoča dostop do VPN prek privzetih nastavitev. Do zaslona z nastavitvami aplikacije lahko dostopate tudi od tukaj. Če premaknete miško "Poveži z," dobili boste dolg seznam lokacij strežnika. Aplikacija prikazuje vsako lokacijo le kot "pesto." Vendar lahko v meniju v zmanjšanem načinu pomaknete še korak naprej, da izberete posameznega strežnika. S klikom na enega od teh strežnikov se začne postopek povezovanja. Ko je vzpostavljena povezava, se poleg aktivnega strežnika pojavi simbol za preverjanje.

Storitve pretakanja

Preizkusil sem zmogljivosti storitve Proxy.sh, da vidim, ali me bo povezava s strežnikom Združenega kraljestva vključila v storitve britanskega pretakanja videov. VPN ni mogel mimo sistemov za zaznavanje proxy Netflix in BBC. Vendar sem si lahko ogledal videoposnetke, objavljene s spletnih strani Kanala 4 in ITV.

Uspešnost Proxy.sh sem preizkusil s storitvami za pretakanje videa v ZDA, tako da sem se povezal na Illinois Hub. Netflix USA je opazil VPN in tako tudi spletno mesto ABC, zato nisem mogel gledati videoposnetkov s teh dveh spletnih mest. Vendar sem imel več sreče na spletnih straneh NBC in CBS. Obe mesti sta mislili, da sem v Združenih državah Amerike in nisem zaznala VPN-ja.

Oglejte si naše vodiče spodaj, če želite deblokirati zgornje storitve pretakanja

 • Najboljši VPN za BBC iPlayer 2018
 • VPN, ki deluje z Netflixom
 • Najboljši VPN za Hulu

Druge platforme

Storitve PPTP in L2TP lahko nastavite na skoraj katerem koli operacijskem sistemu. Vendar PPTP ni na voljo v macOS ali iOS po različici 10, ker operativna podpora v teh sistemih ni na voljo.

--ProxySh OS--

Aplikacija Safejumper je na voljo za Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android in Linux. Zgornja grafika kaže, da lahko v Windows in Linuxu uporabite tudi GUI OpenVPN. Na voljo je tudi aplikacija za Mac, imenovana Tunnelblick, ki je splošen vmesnik OpenVPN. Podjetje tega ne omenja, do OpenVPN pa lahko dostopate tudi v napravah iOS z aplikacijo, imenovano OpenVPN Connect. Uporabniki Androida lahko iz programa Google Play prenesejo OpenVPN za Android avtorja Arne Schwabe.

OpenVPN, PPTP in L2TP se lahko namestijo tudi na utripajoče usmerjevalnike.

Končne misli

Proxy.sh ima odlične lastnosti zasebnosti, zato se zdi, da je podjetje, ki vodi storitev, bolj predano svobodi interneta kot lastni dobiček, saj je neprofitna organizacija.

Storitev Proxy.sh je dobro premišljena. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete od VPN-ja. Cena glavnega paketa, Solid načrt, je glede na značilnosti storitve cenovno ugodna.

Obiščite Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me