Proxy strežnik


  • Cenitev

    Od 7,99 USD
    / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
6.4 od 10

Povzetek

Posodobitev: Ta storitev VPN ne deluje več. ProxyServer je odkupila NordVPN, spletna stran pa obiskovalce usmeri na NordVPN-jevo stran.

ProxyServer postaja vse bolj ponudnik VPN, ki svojo znamko gradi na dvojnih stebrih prijaznosti do uporabnikov in razreda VPN, z nekaj očitnimi pomanjkljivostmi, ki so navidezno posledica starosti in ne slabe namere. Z že impresivno strežniško mrežo in preprostim, a funkcionalnim odjemalcem je ProxyServer morda pravi VPN, s katerim lahko rastete.

Lastnosti

ProxyServer, ki je bil ustanovljen sredi leta 2012, je podrejen ameriškim zakonom in pod navedeno jurisdikcijo, vključno z vedno vsiljivimi nedržavnimi nedržavnimi organi. Trenutno vodijo 36 strežnikov v 23 državah (razliko je predstavljalo 13 ameriških strežnikov), z odlično geografsko pokritostjo za večino sveta. Strežniki v Hong Kongu, Avstraliji in Islandiji ter Evropi in Izraelu so vrgli široko mrežo. Prihodnje posodobitve bodo verjetno vključevale Afriko in Južno Ameriko.

Delitev datotek in hudourništvo sta zaenkrat v redu. Občasno preverjajte stran omrežnega strežnika, saj bodo prihodnje posodobitve zaradi prometa lahko omejile skupno rabo datotek na določene strežnike.

Hitrost in zmogljivost

Hitrost je bila preizkušena na 30 Mbps povezavi in ​​je bila nadpovprečna, v celoti superlativna. Povezava s katerim koli določenim strežnikom je bila poleg preizkušenih brez težav in skoraj trenutna (enako tudi pri prekinitvi povezave).

Hitrosti ProxyServerja

Žal je odjemalca ProxyServer primanjkovalo napake WebRTC (ki jo lahko hitro odpravite tukaj), čeprav mnogi ponudniki še niso obračunali s to obliko uhajanja DNS. Po drugi strani pa je bilo čudovito videti ne preprostega uhajanja DNS niti IPv6, zadnjega za katerega večina tekmecev še ni obračunala - čestitke so v ustreznem vrstnem redu. Priporočamo, da občasno preverite puščanje IPv6 (tukaj) in puščanje DNS, vključno z napako WebRTC (tukaj).

Cene in načrti

Trenutno lahko izberete samo en paket VPN, saj ProxyServer trenutno ponuja paket Premium VPN za 7,99 USD na mesec. Hkratne povezave so dovoljene v dveh napravah hkrati, čeprav lahko ProxyServer namestite na toliko naprav, kot želite. Najboljše od vsega je, da poskusite, preden se obvezujete za kar koli dolgoročno, 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Cene ProxyServerja

V bistvu "posel" dejansko zadeva poročanje o napakah. Če naletite na hrošče, ki ni vključen v skupni del napak v razdelku Pogosta vprašanja, boste prejeli en mesec brezplačno! Sploh ni slaba ponudba (tudi tega pisanja je edini ponudnik, ki ponuja tako koristno pogodbo).

Zasebnost in varnost

ProxyServer ponuja povezavo samo s protokolom OpenVPN, vendar vidi, kako je najbolj varen standard šifriranja, ki je več kot primeren. Šifriranje se uporablja s pomočjo 128-bitnega ključa, ki ni na isti največji varnostni ravnini kot 256-bitni ključ, čeprav spet brez napake.

L2TP je načrtovan za prihodnje posodobitve, če ste usmerjeni v zmogljivost nad varnostjo, morda za potrebe iger ali pretakanja. O drugih protokolih še ni besede.

Pogoji storitve in politika zasebnosti sta dovolj standardna cena vozovnice, s tipičnimi izjavami o odpovedi odgovornosti, ki jih boste našli pri vsaki ponovitvi katerega koli od obeh. Ne pozabite, da ne pozabite, da ProxyServer zbira tako dnevnike uporabe kot povezave, kar bi bilo idealno odpraviti. Kljub domnevnemu izboljšanju kakovosti storitev in nadzorovanju napak, so pravilniki brez brskalnika nekaj, kar v ProPrivacy nenehno podpiramo in bi radi videli, da se izvaja v celotni panogi. Kljub temu se zdi, kot da ProxyServer ne pripisuje nobenih osebnih identifikatorjev na podatke, ki jih zbira, zato klic zaupanja morate opraviti sami..

»Poleg tega lahko zberemo naslednje podatke: čase, ko ste povezani z našo storitvijo, izbiro lokacije strežnika in skupno količino prenesenih podatkov na dan. To shranimo, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno omrežno izkušnjo. Te podatke analiziramo v splošnem in podatke hranimo varno. "

Enostavnost uporabe

Spletno mesto ProxyServer prinaša funkcionalnost, vendar ne dizajnira z zasnovo - učinkovito je brez dodatnih panasov. Na zgornjem pasu na domači strani so vidno vidna področja storitev, podpora in odjemalci, tako da ni lova. Uporabniki, ki so naročeni na storitev, lahko vstopijo v odjemalsko območje in si ogledajo podatke o obračunavanju in stanju računa.

Ena majhna težava se ponovi, ko ste kliknili katerega koli od zgornjih menijev od domače strani do „druge stopnje“ spletnega mesta. S klikom na katero koli od storitev, podpore ali spustnih menijev za obračunavanje se ustvari dejanski meni pod naslovom doma in klikanje je lahko nekoliko neokusno. Ne gre za glavno vprašanje, ki je usmerjeno v navigacijo, verjetno ga bodo odpravili v trenutku, ko bodo vaše oči naletele na ta pregled.

Povedano je, da celotna navigacija še zdaleč ni problematična, saj se s prenosi, naročniškimi povezavami in podporo ne dobi več kot dotika. Še ni bloga, čeprav je v razdelku z objavami videti spodobna stava, da lahko na koncu poleg storitev PSA za storitve vključite tudi nekatere novice in ponudbe v industriji. ProxyServer vodi račune na Twitterju, Facebooku in Google+. Vsi trije imajo enake objave, z objavami storitev in povezavami do informativnih infosec člankov.

Podpora

Podpora je lahko kriva za pomanjkanje sistema 24/7 Livechat, vendar je prisotno precej temeljito. Na voljo je hiter in uporaben priročnik za namestitev, s katerim se lahko pogovarjate z naročnikom ProxyServer Pro VPN odjemalca v operacijskem sistemu Windows (ne pozabite, da je ProxyServer VPN trenutno samo Windows).

Baza znanja je informativna brez pretiravanja. Vendar pa bi bil uporabniški forum vsekakor koristen in je nekaj, kar bi morali ponuditi vsi ponudniki VPN, da bi spodbudili preglednost in pomagali upravljati povratne informacije, ne da bi izgubili potencialno koristna vprašanja večjemu številu uporabnikov do virov enega za drugim..

Odzivni časi za podporne vozovnice niso trajali več kot uro in odgovori so bili takoj koristni. Pokaže, kdaj so ljudje na drugem koncu zainteresirani za zagotavljanje iskrene storitve za stranke, namesto da te obravnavajo kot denarnico brez obrazov.

Postopek

Vpiši se

Na žalost se pri prijavi na brezplačni preizkusni paket VPN za ProxyServer (edini, ki ga trenutno ponujajo) vključuje vaše ime (lahko uporabite ponaredek), e-pošto, podatke o kreditni kartici, domači naslov in telefonsko številko - čeprav se boste morda odločili ponarediti zadnji dve, poleg svojega imena - ne pozabite, da boste na naslednjem plačilnem zaslonu morali znova vnesti veljavne podatke za namene zaračunavanja. Skratka, ta postopek se zdi nekoliko odveč in ni v skladu z industrijskimi standardi, ki so usmerjeni v zasebnost. Odlično bi bilo videti celoten postopek poenostavljen - z manj invazivnimi možnostmi, kot je Bitcoin, dodan v transakcijski splet.

Po plačilu je v brskalniku omogočeno nekaj korakov. Preverite mapo »Prejeto« in sledite navodilom. Ali pa pojdite na razdelek za prenose, se pomaknite do odjemalca sistema Windows, prenesite in namestite (trajalo je približno tri minute, vendar sem preveril besedilno sporočilo, ki je morda trajalo 30 sekund do minute, dokler nisem opazil zaključka).

Odjemalec VPN ProxyServer Windows

Nekateri odjemalci VPN se motijo ​​na neokusni strani, nekateri pa so tako funkcionalni, da se malce nerodni, čeprav pri ProxyServerju ni tako. Naročnik je Spartan, vendar enako eleganten in se počuti intuitivnega za klikanje. Vgrajena je celo priročna podporna povezava.

Seznam strežnikov je na prvem mestu v spustnem meniju, poleg tega pa sta priročna grafika države z zastavo vašega resničnega IP-ja in zastava strežnika VPN, s katerim ste povezani. Gumb za povezavo / prekinitev povezave je jasno viden in precej odziven. Pohvala je tudi za to, da je tema ozadja kovinskega tranzistorja lep občutek - preprosto je kul. Celotna izkušnja odjemalca sistema Windows je bila vsekakor prijetna, prihodnje posodobitve (razpravljane do konca) pa so bile nastavljene le za nadaljnje izboljšanje.

Druge platforme

ProxyServer trenutno izvaja posodobitve za naprave iOS oziroma Android. Zaenkrat obstaja samo naročnik odjemalca Windows VPN Pro ali praktične konfiguracije OpenVPN. Killwitch, stikalo za zaščito puščanja DNS in morda nevidni strežniki bi bili odlični dodatek prihajajočim aplikacijam z mobilnim delovanjem in v mislih preklapljanje WiFi. Te funkcije bi bile na voljo v obstoječem odjemalcu Windows.

Končne misli

ProxyServer nekoliko primanjkuje programske opreme po naročilu, toda tisto, kar imajo, je izvedeno dobro, na videz v primeru primera naraščajoče, a enakomerne kakovosti, ne pa hitro, a hkrati nenamerno. Čeprav so pravilniki o registraciji in beleženju nekoliko neprijetni, lahko mesečna brezplačna poskusna ponudba, nizka cena naročnine in odlične hitrosti ProxyServer postavijo kot pravi VPN za vas. Pritisnite gumb za skok spodaj, da jim pomagate.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me