UK Proxy Server

 • cijena

  Iz $ 13,93
  / mjesec

UPDATE: UK Proxy Server sada radi kao LibertyShield.com

ProPrivacy.com Postići
5.5 od 10

Sažetak

Nemojte se zavaravati ili zalutati imenom paketa ili tvrtke jer oni zapravo pružaju dobru VPN uslugu s velikom podrškom i velikim brzinama. Ako želite brzi streaming, to bi moglo biti na vašoj ulici.

Ciljna tržišta UK Proxy Server-a su ekspatisti i ljudi koji žele gledati TV emisije iz inozemstva, tako da njihova usredotočenost na sigurnost nije toliko dobra koliko bi mogla biti, već umjesto toga imaju za cilj optimizirati brzinu, performanse i uslugu kupcima - nešto što nude fantastično. Imajući to u vidu, moramo napomenuti da ako ste postavljeni na korištenje OpenVPN-a, vani su i bolje usluge, ali ako želite brzi sigurni streaming, UK Proxy Server će to pružiti nevjerojatno.


Cijene i planovi

UK Proxy Server ima VPN pakete za 10 različitih zemalja. 4 paketa unutar svake od tih zemalja identični su i nije važno koju ćete odabrati jer ćete ionako imati pristup u svih 10 zemalja. To dodatno dodaje ostalim konfuzijama o kojima raspravljamo na web mjestu.

UK_Proxy_Server_Locations

UK Proxy Server ima 2 različita paketa koji nude potpuno isto, osim što jedan ima ograničenu propusnost od 30 Gb, dok je drugi potpuno neograničen. Cijene za njih prikazane su u nastavku, a za neograničen paket ovo je 16,57 dolara mjesečno, a jeftinije 13,82 dolara mjesečno ako se prijavite za cijelu godinu. To je definitivno na skupljim mjerilima spektra, ali vi za svoj novac dobivate razumnu uslugu.

UK_Proxy_Server_Pricing

Također prodaju maloprodajni Belkin N600 DD-WRT VPN usmjerivač s PTPP vezom (L2TP na zahtjev - i visoko preporučljivo) što znači da svi uređaji u vašem domaćinstvu mogu koristiti VPN vezu. Cijene za njih su vrlo razumne i ako niste zabrinuti zbog toga što ne upotrebljavate OpenVPN onda se preporučuje.

Značajke

UK Proxy Server nedavno je ažurirao svoje tehnologije i poslužitelje, a sada se izvode na Tier 2 poslužiteljima u 10 zemalja koji pomažu u postizanju velike brzine veze. Kao što je spomenuto, oni minimalno podržavaju OpenVPN, ali to radi na njihovim naslijeđenim poslužiteljima, tako da ne očekujte od toga velike brzine.

10 zemalja idealno je mjesto za streaming i gledanje online TV-a. Na svom britanskom, španjolskom, irskom, njemačkom i nizozemskom poslužiteljima dopuštaju P2P, a naravno preporučeni je onaj potonji. Povrh svega, pored VPN usluge, oni pružaju i proxy uslugu tako da ako želite samo strujati putem svog web preglednika i ne želite ograničiti drugi promet, tada je to više nego moguće. Povrh svega toga, omogućuju upotrebu 2 istovremene veze.

Posjetite UK Proxy Server »

Sigurnost i privatnost

Kao što se očekivalo, UK Proxy Server koristi 128-bitnu enkripciju za svoj PPTP protokol, ali koristi 256-bitne i za svoje L2TP i OpenVPN veze, što je dobro vidjeti kao da je u skladu sa standardom. Uporedo s tim, oni koriste zajedničku dinamičku IP adresu koja pomaže umanjiti napade, kao i poboljšati anonimnost u isto vrijeme.

Budući da UK Proxy Server nije usmjeren na one koji imaju na umu apsolutnu 100% privatnost, oni obavljaju neke zapise i dijele neke informacije s vanjskim stranama.

Internet stranica

Najgora značajka UK Proxy Server nesumnjivo je web stranica. Zbunjujuće je i teško se kretati s bilo kojim informacijama koje ćete možda trebati teško pronaći. Nadalje, vodiči za postavljanje nisu jako dobro napravljeni i nisu baš opsežni za različite uređaje, a postavke za OpenVPN u osnovi ne postoje..

UK_Proxy_Server_Homepage

Slično kao i na web mjestu, Područje kupca pomalo je zbunjujuće, no omogućuje vam unošenje uobičajenih promjena i pruža vam veliku kontrolu nad računom.

podrška

Iznenađujuće, ali na sreću, i suprotno njihovoj web stranici, podrška je zaista sjajna. Imaju puno različitih vrsta podrške: daljinski, chat, baza znanja i ulaznica. Iako podrška za chat nije 24/7, uživo je 9:00 - 11:00 (vrijeme u Velikoj Britaniji) 365 dana. Sve su vrste podrške sjajne i dobivate vrlo dobar odgovor koji vam pomaže riješiti problem. Oni također imaju bazu znanja, ali kao što je ranije spomenuto ovo je teško za navigaciju i nije mnogo korisno.

Postupak

Prijaviti se

Prijavljivanje je postupak naprijed i na sreću ne trebate iznositi opsežne detalje dok zapravo ne trebate kupiti proizvod. Prilikom kupnje oni nemaju anonimni program plaćanja, ali prihvaćaju sve glavne vrste plaćanja.

Windows VPN klijent

Windows VPN klijent dopušta samo postavljanje PPTP i L2TP veze za koje bismo preporučili samo korištenje L2TP jer se PPTP smatra vrlo nesigurnim. Dali smo mu test i lijep jednostavan softver koji olakšava promjenu zemalja, ali nema dodatnih značajki ili funkcionalnosti.

UK_Proxy_Server_Software

Performanse (brzina, DNS i IP test)

Testirali smo brzine pomoću L2TP na softveru kao i pomoću OpenVPN s OpenVPN klijentom. Rezultati su u tablici, brzina L2TP je fantastična. Budući da OpenVPN radi na njihovim naslijeđenim poslužiteljima, brzine su vrlo male - iako su i dalje upotrebljive. IP i DNS propusni testovi svi su se vratili potpuno u redu i s tim uopće nismo imali problema.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Čista brzina L2TP brzina OpenVPN brzina

Ostale platforme

UK Proxy Service također ima klijente za Mac, iOS i Linux. Budući da možete preuzeti .ovpn konfiguracijske datoteke, na većini je uređaja moguće postaviti OpenVPN vezu, ali to ne sadrže vodiče za to. Međutim, oni pružaju vodiče za L2TP i PPTP, no gdje je to moguće, preporučujemo liječenje OpenVPN-a. Ispitivali smo L2TP vezu na našem Android telefonu (koristeći ugrađeni VPN) i otkrili da su rezultati upravo ispod onih koje smo postigli na računalu.

Ostale / besplatne usluge

Kao što je spomenuto, UK Proxy Server, iznenađujuće, nudi i proxy rješenja. Ovaj smo test dali na Google Chromeu i IE-u, a fantastično je funkcionirao i s minimalnim gubitkom brzine.

Zaključak

Svidjeli smo se

 • Fantastična korisnička podrška
 • Velika brzina

Nismo bili tako sigurni u vezi

 • cijena
 • Podrška za OpenVPN
 • Neka zastarjela dokumentacija

Mrzili smo

 • Loša / zbunjujuća web stranica
 • Zbunjujuće marke

UK Proxy Server ima na umu jasnu ciljnu publiku i oni to postižu. Velike su brzine i jedan od najboljih sustava za korisničku podršku bez sumnje su dobro raspoloženi kako bi kupcima pružili ono što im treba, čak i ako nemaju tehničko znanje. Cijene su na malo višem kraju, ali uz izdašni povrat novca, besplatno probno razdoblje i podršku imate puno šansi da utvrdite je li ovaj pružatelj usluge za vas.

Posjetite UK Proxy Server »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me