Moja mreža za izseljevanje


 • Cenitev

  Od 8,00 USD
  / mesec

 • Odblokira:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Rezultat
6 od 10

Povzetek

OPOZORILO: Moja mreža za posredovanje je storitev VPN, ki je bila narejena izključno zato, da bi izseljenci lahko gledali SD TV iz tujine. Njen poudarek je na pretakanju in ne na varnosti.

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Hong Kong
 • Hkratne povezave
  5
 • Države
  4

Cene in načrti

Moja mreža Expat ima za svoje načrte in oblikovanje cen zanimiv sistem. Če ste britanski, ameriški, kanadski ali avstralski državljan in želite dostopati do vsebine samo iz svoje matične države, lahko storite prav to. Če pa želite, lahko izberete možnost za deblokiranje vsebine v vseh štirih od teh držav - čeprav to pride do višjih stroškov. Podobno lahko določite, katero napravo želite uporabljati - PC, Mac, usmerjevalnik, tablični računalnik ali pametni telefon - ali pa izberite vse naprave. Končno lahko izbirate med mesečnim načrtom, šestmesečnim načrtom ali letnim načrtom.

Vse te izbire omogočajo najrazličnejše cenovne točke. Če se odločite za državo, bodo cene načrtov prikazane v valuti te države, pri čemer bodo stroški odvisni od trenutnih tržnih tečajev in naprave, ki jo želite uporabiti. Če se odločite, da se prijavite in izberete vse države in vse naprave, pavšalni znesek znaša v GBP in znaša 8,00 funtov na mesec za mesečni načrt, 7,20 funtov na mesec za šestmesečni načrt in 6,40 funtov na mesec za 12-mesečni načrt. Če upoštevamo menjalni tečaj GBP za USD v času pisanja, je to približno 12,00 USD na mesec za mesečni načrt, 10,80 USD na mesec za šestmesečni načrt in 9,60 USD na mesec za 12-mesečni načrt.

Ko izberete svoj načrt in ceno, lahko plačate prek Visa, MasterCard, Maestro, Discover ali PayPal. Čeprav gre za spodoben obseg možnosti, sem bil razočaran, ko nisem videl možnosti anonimnega plačila, kot je bitcoin. Glede na to nisem bil presenečen zaradi razlogov, ki bodo razvidni pozneje v tem pregledu.

Na žalost My Expat Network ne ponuja brezplačnega preskušanja. Vendar ima sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, ki ga lahko izkoristite v primeru, da niste zadovoljni s storitvijo.

Lastnosti

My Expat Network je britansko podjetje s sedežem v Hong Kongu.

Moja mreža Expat ponuja zgolj štiri kraje: Združeno kraljestvo, Združene države, Kanada in Avstralija. Njegovo strežniško omrežje predstavlja 120 strežnikov in šteje, kar na svojem spletnem mestu navaja kot optimizirano za pretakanje videov SD (ne HD).

Koliko naprav lahko uporabite za dostop do teh strežnikov, je odvisno od tega, kateri načrt izberete. Lahko greste za eno državo in eno napravo ali za vse hkratne povezave z vsemi štirimi državami. Če se boste lotili zadnjega, boste lahko gledali svoje najljubše oddaje na namizju, mobilnem telefonu in tabličnem računalniku ter še vedno imeli na voljo povezave za naprave družine ali sostanovalcev!

TV vodnik

Srečna novica za naše bralce, ki iščejo VPN predvsem za predvajanje televizijskih oddaj: My Expat Network ima TV vodnik, ki vsebuje seznam vseh kanalov, do katerih lahko uporabniki dostopajo v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in Avstraliji..

Poudarki vključujejo:

 • BBC One in Four, BBC iPlayer, 4oD in Demand 5 v Veliki Britaniji
 • NBC, CBS, Bravo TV in Plavanje za odrasle v ZDA
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 in SMH TV v Avstraliji
 • CBC, CTV, Slice in Global TV v Kanadi

Za celoten seznam dostopnih kanalov v vsaki državi si oglejte TV vodič na spletnem mestu My Expat Network.

Obiščite mojo spletno stran »

Varnost in zasebnost

Kot sem na kratko omenil v razdelku »Značilnosti« tega pregleda moje spletne strani, ima podjetje sedež v Hong Kongu. To je odlična lokacija za zasnovo storitve VPN, saj odsotnost obveznega pravilnika o hrambi podatkov v Hongkongu omogoča ponudnikom, ki tam temeljijo, varovanje spletnih dejavnosti svojih uporabnikov pred zakonskimi omejitvami in vladnimi intervencijami.

Kljub svoji odlični lokaciji ima My Expat Network precej razočaranje šifrirnih protokolov. Uporablja OpenVPN za odjemalce PC in Mac VPN ter L2TP za mobilne naprave. 56-bitno šifriranje se uporablja za njegovo storitev v Veliki Britaniji, 128-bitno pa za Avstralijo, Kanado in ZDA. Glede na to so mi rekli, da bodo kmalu vse lokacije uporabljale 56-bitno šifriranje, saj bo to omogočalo visoke hitrosti in boljšo sposobnost pretakanja.

Tako slabo šifriranje je težavno videti v katerem koli VPN-ju, vendar glede na to, da je storitev namenjena samo pretakanju iz tujine in ne varnosti na kakršen koli način, obliko ali obliko, ni presenetljivo in razumljivo..

Kar zadeva beleženje, My Expat Network v svoji politiki zasebnosti jasno navaja, da podjetje beleži podatke o povezavi in ​​izkoriščeno pasovno širino, vendar to "nobena druga oblika spremljanja ni dovoljena." Dejstvo, da My Expat Network ne uporablja dnevnikov uporabe, bi moralo biti dovolj za večino ljudi, pa bi morali tisti, ki so bolj zasebni in želijo ponudnika, ki ne vodi nobenih dnevnikov (in ima vrhunsko šifriranje), pokukati na naš seznam najboljših. VPN-ji brez povezave.

Spletno mesto My Expat Network

Spletno mesto My Expat Network je lepo oblikovano in enostavno za krmarjenje. Večino informacij o storitvi lahko najdete na njeni domači strani, vključno z njenimi možnostmi plačila, podprtimi sistemi in državami, ki jih servisirate. Povezave do koristnih tem, kot so paketi, kanali, podpora, pogosta vprašanja in pogoji ter določila, so na vrhu in na dnu strani..

Tudi na domači strani najdete posodobitve v realnem času s Facebookovega in Twitter računa My Expat Network (poleg povezav do njih) ter izberite povratne informacije strank.

Moja spletna stran Expat ima blog na zavihku Viri na svojem spletnem mestu. Tam lahko najdete informacije o stvareh, kot so posodobitve podjetij, novice v industriji, urniki športa in licenciranje TV-jev.

Podpora

Moja mreža Expat ima vzpostavljen dobro zaokrožen sistem podpore. Njegova stran s pogostimi vprašanji je majhna, vendar uspe odgovoriti na vsa glavna vprašanja, na primer "Katere TV kanale lahko gledam?", "Ali ponujate brezplačno preizkusno različico?", in "Kaj mi omogoča VPN povezava?"

Če na vaše vprašanje še vedno ni odgovora, lahko brskate v centru za pomoč, ki vsebuje splošna obvestila, podporne forume, trike in nasvete, članke za odpravljanje težav in skupnost, kjer lahko uporabniki puščajo komentarje.

Če vaše vprašanje po vsem tem še vedno ni odgovorno, se lahko obrnete neposredno na My Expat Network, tako da pošljete svojo zahtevo preko spletnega kontaktnega obrazca. Nato boste prejeli e-poštno sporočilo s številko vaše vozovnice in obljubo, da bo vaše vprašanje pregledalo osebje.

Za to recenzijo My Expat Network sem se odločil, da preizkusim njihovo podporo za stranke na vozovnicah. Vložil sem vprašanje, katero šifriranje uporabljajo.

Šokiran sem bil, da sem le pet minut kasneje prejel personaliziran odgovor. Uslužbenec je na moje vprašanje odgovoril v celoti in mi rekel, naj se ponovno obrnem na njih, če bom še vprašal. Na splošno sem bil zelo zadovoljen s kakovostjo (in hitrostjo) podpore My Expat Network!

Vpiši se

Prijava na VPN mojega omrežja Expat je preprosta. Ko izberete želeni načrt, naprave in plačilni načrt, boste morali vnesti svoje ime, priimek in e-poštni naslov ter ustvariti geslo. Po prijavi boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, ki vas bo preusmerilo na stran vašega računa. Tam lahko poleg strani za namestitev najdete podatke o svojih naročninah.

Po namestitvi storitve My Expat Network (postopek, ki traja le nekaj sekund), boste morali znova zagnati napravo, preden se odjemalec lahko zažene..

V tem pregledu My Expat Network sem se odločil za preizkus storitve Vse države.

Odjemalec Windows 10 VPN My Expat Network

Odjemalca VPN My Expat Network za Windows je bilo na začetku nekoliko težavno najti. Čeprav se ikona namizja prikaže po prenosu programske opreme, odjemalec dejansko ne zažene. Namesto tega ga lahko najdemo v sistemski vrstici.

Ob odprtju vas bodo poleg nastavitev in gumba »Izhod« pozdravili z razpoložljivimi državami, na katere se lahko povežete.

S klikom na državo lahko povežete dnevnike, prekinete povezavo, prikažete stanje in si ogledate dnevnike.

Ko kliknete želeno državo, boste obveščeni o uspešni povezavi in ​​tudi o svojem novem naslovu IP. (Zaradi tega pregleda sem črnil IP naslov, ki mi je bil dodeljen.)

S klikom na Prikaži stanje se prikaže naslednje pojavno okno, ki uporabniku posreduje dodatne podrobnosti o njihovi povezavi:

Meni Nastavitve odjemalca VPN My Expat Network je prav tako gole kosti kot ostali. Na kartici Proxy lahko izbirate med nastavitvami podjetja, s sistemskimi nastavitvami proxyja ali ročno nastavite svoje.

Zavihek Splošno vam medtem omogoča le preklapljanje jezikov. Nazadnje, zavihek Vizitka vam daje delček dodatnih informacij o podjetju.

Hitrost in zmogljivost

Grafi prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago preskusa hitrosti.

Hitrostni testi so bili izvedeni v Evropi z osnovno povezavo 30 Mbps. Kot je razvidno iz grafov, sta bili ob vklopu storitve My Expat Network občutno znižani hitrosti prenosa in prenosa. Glede na to, da je My Expat Network namenjen pretakanju, je bilo videti tako počasne hitrosti zelo razočaranje. Glede na to je sporno, da so te hitrosti dovolj dobre za pretakanje SD TV - osnovni namen mojega omrežja Expat.

Testiranje na puščanju se je izkazalo za podobno zastrašujoče rezultate. ipleak.net je razkril, da so medtem, ko je bil IP naslov zamaskiran, zaznali puščanje WebRTC in DNS. Še huje je, da je na testu test-ipv6.com dosegel 0/10, ki preverja stabilnost in pripravljenost IPv6. doileak.net - ki je kombinacija prej omenjenih testov - je dal več enakih rezultatov.

Zaključek mojih ugotovitev med temi različnimi testi uspešnosti? Ne samo, da ima My Expat Network nizke hitrosti, ampak tudi ne glede na moč in varnost. V obrambo hitrosti ne bi smele nikoli pasti na to, da bi bilo pretakanje SD TV nemogoče - čeprav bi bil HD že druga zgodba. Tudi njegova ciljna publika je verjetno zaokupljena le s pretakanjem in ne z varnostjo, kar pomeni, da bi bili verjetno (ne glede na to) zaskrbljeni z rezultati naših različnih preizkusov puščanja.

Druge platforme

Poleg sistema Windows My Expat Network deluje z veliko večino naprav. To vključuje OS X, iOS in Android VPN. Imajo tudi VPN za Linux in podporo za DD-WRT. Odjemalec My Expat Network je po zasnovi, kakovosti in učinkovitosti v veliki meri enak na vseh platformah. Vodnike za nastavitev za vsako platformo najdete v priročnikih za namestitev na zavihku Support na spletnem mestu My Expat Network. VPN za uporabnike iPhone lahko uporablja drugačen protokol šifriranja, za podrobnosti o tem glejte spletno mesto ponudnika.

Moja aplikacija Expat Network Pro

Kot že omenjeno, je My Expat Network prijazen za mobilne naprave. Njegovo aplikacijo je mogoče prenesti iz Apple App Store in Google Play. Prenos in namestitev je tako enostaven in enostaven kot različica namizja, saj ni treba spreminjati nastavitev, da bi lahko delovale. Podobno je enostaven za uporabo. Ko so uporabniki preneseni, morajo vnesti svoje uporabniško ime in geslo ter se dotakniti zastave želene države, da se povežejo.

Mobilna različica My Expat Network se mi zdi dejansko bolj prijazna kot namizna različica in tudi bolj elegantna. Prav tako nisem imel težav pri povezovanju ali prekinitvi povezave s katerim od strežnikov.

Končne misli

Všeč mi je bilo:

 • Hitra in prijazna podpora strankam
 • Programska oprema, optimizirana za pretakanje
 • S sedežem v Hong Kongu
 • Pet hkratnih povezav
 • Sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Mobilni prijazno

Nisem bil tako prepričan v:

 • Storitve samo v štirih državah
 • Najmanjša beleženje
 • Neverjetno gole kosti stranke VPN
 • Optimizirano za SD in ne HD pretakanje

Sovražil sem:

 • Zelo počasne hitrosti
 • Puščanja WebRTC, DNS in IPv6
 • Ceni za tisto, kar dobiš
 • Neverjetno šibko šifriranje

Zaključimo s tem pregledom Moje mreže izpustov, ali ne??

Medtem ko nekateri uporabljajo storitve VPN za anonimnost ali za izogibanje cenzuri, je pošteno reči, da je najpogostejša uporaba dostop do pretočnih storitev iz drugih držav. Moja mreža Expat je v ospredju glede tega in se trži izključno kot sredstvo za dostop do tujih TV storitev. Kljub temu pa z odjemalcem, ki je enostaven za uporabo, s katerim lahko upravljajo tudi najbolj tehnološko fobični posamezniki, to ne spremeni dejstva, da je My Expat Network moteče počasen in prepreden s puščanjem WebRTC, DNS in IPv6. Ni ravno tisto, kar iščete v VPN-ju, tudi če je samo tisto, ki ga želite uporabiti za pretakanje!

Če ste ameriški, britanski, kanadski ali avstralski izseljenec in iščete hitro in zanesljivo storitev pretakanja HD, vam priporočam, da poiščete drugje. Če pa niste zaskrbljeni glede varnosti in si preprosto želite ogledati SD TV iz tujine, bi lahko bila moja mreža za odškodnino storitev VPN za vas.

Obiščite My Expat Network

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me