ExpressVPN usmjerivač

 • cijena

  Iz $ 299.00
  / mjesec

VPN usmjerivač izvrstan je način da se osigura da su svi vaši uređaji automatski zaštićeni. ExpressVPN je podario prikladno ime ExpressVPN Router. Kao što možda očekujete od njih, to je nešto od zvijeri.

ProPrivacy.com Postići
8.5 od 10

Sažetak

Iako ima svoje nedostatke, vrlo je jednostavan za korištenje, a garantirat će vrhunske internetske i VPN brzine. Nastavite čitati pregled ExpressVPN rutera i vodič kako biste saznali više.

Što je ExpressVPN usmjerivač?

expressvpn wifi usmjerivač


U ovom pregledu ExpressVPN usmjerivača (ili točnije, ExpressVPN Linksys WRT1200AC pregled usmjerivača), otkrivam da snažni hardver čini odličan VPN usmjerivač. Ali dionica je jeftinija, cjelovitija i ionako uključuje OpenVPN klijent. Kao što vidite iz moje nedavne ExpressVPN recenzije, bio sam vrlo impresioniran ovim visokoprofitabilnim VPN davateljem.

Osim što nudi prilagođene softverske aplikacije jednostavne za upotrebu na većini platformi, ExpressVPN je u partnerstvu sa FlashRouters
nuditi prilagođene ExpressVPN usmjerivače. Ovi usmjerivači koriste zalihe hardvera Linksys WRT1200AC i Linksys WRT1900ACS, koji isporučuju unaprijed bljeskalicu i unaprijed konfiguriranu s ExpressVPN-ovom prilagođenom firmware OpenWRT firmware-om..

U ovom pregledu temeljito se osvrćem na nešto jeftiniji ExpressVPN Linksys WRT1200AC.

Postavljanje ExpressVPN Linksys WRT1200AC usmjerivača

Postavljanje u osnovi uključuje:

 1. Uključite WRT1200AC u svoj širokopojasni modem ili usmjerivač.
 2. Povežite svoje uređaje s njim bilo putem Wi-Fi-ja ili priključenjem Ethernet kabela.
 3. Autentificirajte svoj ExpressVPN račun koristeći priloženi kôd za provjeru autentičnosti.
 4. Odaberite VPN poslužitelj.

I to je to! Možda će vam trebati dodatni korak ako se izravno spajate na kabelski modem. Cjelovite upute dostupne su ovdje. Da biste koristili usmjerivač za VPN, morate imati pretplatu na ExpressVPN. Međutim, možete ga koristiti kao jednostavan usmjernik bez VPN-a bez pretplate. Prikladna nova značajka je split-tuneling. To znači da neke povezane uređaje možete usmjeriti putem VPN-a, dok drugima dopuštate pristup izvan VPN-a.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Hardver i značajke ExpressVPN rutera

 • Radio frekvencija 11ac 5,8 GHz, 802,11 a / b / g / n
 • AC1200 ubrzava do 867Mbps u opsegu 5Ghz, 400Mbps na 2,4Ghz opsegu
 • 3GHz dvojezgreni ARM CPU
 • 128MB flash memory storage i 512MB DDR3 RAM-a
 • 2x podesive antene podesive da "osiguraju maksimalan domet i performanse u jednokatnim i višespratnim zgradama"
 • Ethernet portovi 4x gigabit (1 GbE)
 • Napajanje od 12 V 1A dolazi s izborom međunarodnih adaptera (tako velik za mene kao Britanca!)

Akcijski hardver također sadrži 1x eSATA priključak za dijeljenje datoteka preko mreže brzine prijenosa podataka do 3Gbps (može poslužiti i kao USB 2.0 port) i 1x USB 3.0 port za vanjsku pohranu. Nažalost, ti portovi ne podržavaju firmver ExpressVPN, pa nisu dostupni za upotrebu.

Dvo-jezgreni ARM procesor 1.3GHz vrlo je moćan. To je važno u VPN usmjerivaču, jer je obrada snažno šifrirane OpenVPN veze vrlo intenzivna procesor. To znači da se većina usmjerivača bori kada je konfiguriran za VPN, što rezultira sporim internetskim vezama. No Wi-Fi performanse nisu toliko impresivne.

WRT1200AC podržava dual-stream (2x2), a ne brži Wi-Fi standard s tri struje (3x3). 3x3 ima teorijsku maksimalnu brzinu od 1300Mbps na 5Ghz opsegu i 60Mbps na 2,4Ghz opsegu. U skladu s tim, stvarni porast performansi od 3x3 često je minimalan, a prijenos dualnog toka još je uvijek brži čak i od najbrže internetske veze. Kada je riječ o korištenju usmjerivača za VPN, snažni procesor WRT1200AC daleko je najvažniji faktor. Također je vrijedno napomenuti da se dvije odvojive antene mogu zamijeniti zamjenskim alternativama koje dobiva treća strana. To može povećati raspon Wi-Fi usmjerivača.

Značajke upravljačkog softvera

Jedinica WRT1200AC koju ovdje pregledavam prethodno je izbrisala prilagođeni firmver od strane ExpressVPN-a. To znači da je dionica Linksys GUI za WRT1200AC zamijenjena aplikacijom ExpressVPN. Kao i kod zaliha firmvera Linksys, aplikacija firmver-a ExpressVPN koristi prilagođenu izgradnju OpenWRT-a temeljenog na Linux-u sa otvorenim kodom.

Aplikacija firmver ExpressVPN

Aplikacija firmver ExpressVPN

Za razliku od DD-WRT, OpenWRT nema zadani GUI. Umjesto toga, platforma na koju drugi mogu graditi pakete. Divno je proširiv, ali zahtijeva prilagodbu od strane programera da bi bila korisna krajnjim korisnicima. Ne iznenađuje da se verzija programa OpenWRT ExpressVPN-a prvenstveno bavi pružanjem nesmetanog VPN iskustva. Uostalom, jednostavnost upotrebe odlika je ExpressVPN-a! U tu svrhu aplikacija usmjerivača omogućuje vam odabir protokola OpenVPN (TCP ili UDP) i lokacije poslužitelja (136 gradova u 87 država). Vatrozid osigurava da nije moguće propuštanje DNS-a. Budući da sav internetski promet prolazi kroz VPN tunel do poslužitelja ExpressVPN-a.

Zaštita od curenja

Vatrozid je unaprijed konfiguriran za sprečavanje curenja DNS-a i djeluje kao prekidač za zaustavljanje. Možete lupati dalje, ako želite. Po želji se može odabrati statička IP adresa, što je korisno za daljinski pristup vašem sustavu. Moguće je i naprijed putem vatrozida.

Analiza vaše mreže

Kao i uvijek, ljepota pokretanja VPN-a na usmjerivaču znači da na usmjerivač možete spojiti koliko želite uređaja. Stoga VPN štiti svaki uređaj koji koristi mrežu. To uključuje uređaje poput pametnih televizora i igraćih konzola, koji se ne mogu normalno konfigurirati za korištenje VPN-a. Što je izvrsno za geo-spoof.

Aplikacija uključuje razne alate koji vam omogućuju nadzor i analizu vaše lokalne mreže.

Važno je znati da originalni firmware tvrtke Linksys nudi značajke koje nisu dostupne u ExpressVPN verziji usmjerivača. To uključuje podršku eSata i USB 2.0 / 3.0 (kao što je spomenuto ranije) i optimizaciju signala. Linksys nudi i mobilnu aplikaciju koja omogućava napredno upravljanje udaljenom mrežom i roditeljski nadzor. Oni nisu dostupni uz ExpressVPN usmjerivač.

Zaključak

Zalihe Linksys WRT1200AC dobar je srednje usmjerivač (high-end hardver, mid-end performanse). Činjenica da ima vrlo moćan procesor zaista se isplati kada se koristi kao VPN usmjerivač, jer jasno rješava dodatnu obradu potrebnu za šifriranje i dešifriranje VPN veze s lakoćom.

Softver ExpressVPN, kao što je tipično za ostale proizvode tvrtke, vrlo je lako za postavljanje i upotrebu. Djeluje besprijekorno i stvara vrhunske rezultate performansi VPN-a. Pomoću ovog usmjerivača uživat ćete u nekim od trenutno najboljih brzina VPN veze. Problem je što usmjerivač dionica na Amazonu košta manje od polovice cijene ExpressVPN verzije. Povrh svega toga, ima puno više značajki (i bolje performanse Wi-Fi-ja). Uključivanje OpenVPN klijenta u osnovni firmver također znači da usmjerivač možete lako konfigurirati za korištenje ExpressVPN-ove (izvrsne) usluge uz uživanje u cijelom nizu značajki koje je proizvođač usmjerivača namijenio.

U skladu s tim, ExpressVPN Linksys WRT1200AC iz FlashRoutera koristi jednu od najboljih VPN usluga vani. Nudi ugrađenu DNS sklopku za zaštitu od propuštanja i uklanjanja, pruža WebRTC zaštitu od curenja i omogućuje vam odabir uređaja koji koriste VPN (split tunneling). Podrška „jedan na jedan“ (s opcijskom podrškom za TeamViewer) je također veliki plus.

Kao cjelovito plug-and-play VPN rješenje, radost ga je koristiti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me