ExpressVPN


 • Cenitev

  Od 6,67 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ExpressVPN je bil na podelitvi nagrad ProPrivacy.com, ki je letos potekal v Las Vegasu, prejel nagrado Editor's Choice Award. Ta ponudnik že skoraj desetletje vodi trg, s čimer pritiska na meje, kaj lahko kupci pričakujejo od storitve VPN. Zavzet varuh spletne zasebnosti še naprej izboljšujejo inovacije in navdušujejo tako uporabnike kot sledilce v industriji s svojo pozornostjo do detajlov in profesionalnostjo.

Naš skupni rezultat za ExpressVPN je:

ProPrivacy.com Rezultat
9.1 od 10

Povzetek

Trden vsestranski igralec. Odkljukajo vsa prava polja, pri čemer je edini pravi izziv njihova cena, ki jo drugi na terenu želijo uporabiti v svojo korist. Kljub temu Express VPN temelji na obljubi, da bo vrhunski izdelek, vreden premium cene ... nekaj si oglejmo bližje spodaj!

Hitre statistike

 • Pristojnost
  britanski Deviški otoki
 • Hkratne povezave
  5
 • Države
  94
 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  82,77 Mb / s

Video pregled

V našem priročnem pregledu videov ExpressVPN si oglejmo nekaj njihovih prednosti in slabosti.

Za več podrobnosti si oglejte primerjavo NordVPN proti ExpressVPN ob strani ali našo primerjavo CyberGhost proti ExpressVPN.

Cena

Garancija za vračilo denarja

Vsi naši odobreni VPN-ji so zagotovljeni brez denarnega jamstva za vračilo denarja. Če kupite enega od priporočenih VPN-jev prek ProPrivacy.com in si prizadevate za povračilo, nas kontaktirajte in naredili bomo vse, da vam pomagamo vrniti denar..

Torej, koliko stane ExpressVPN?

Spodaj je navedena celotna ponudba paketov ExpressVPN z največjo vrednostjo, ki so jo našli v njihovem 12-mesečnem načrtu, kar s 3-mesečnim brezplačnim (kar pomeni 15-mesečno naročnino) stane razumnih 6,67 USD na mesec (plačanih 99,95 USD vnaprej). ExpressVPN kot tak ne ponuja brezplačnega preskušanja *, vendar ponuja zelo velikodušno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. In za razliko od nekaterih podjetij tam ni ulova, na katerega bi morali biti pozorni. Prekličite kadar koli v 30 dneh in denar boste dobili nazaj. Razlaga ni potrebna.

12 mesecev

Plačilo za leto & prihranite 49%

48% popusta

6,67 USD
na mesec

6 mesecev

9,99 USD
na mesec

1 mesec

12,95 USD
na mesec

* Za uporabnike mobilnih naprav je na voljo brezplačna preskusna različica - sedem dni za uporabnike iOS VPN in en dan za aplikacijo Android VPN - po standardnih pravilnikih Apple Store in Google Play Store.

Omeniti velja tudi, da ExpressVPN ponuja precej lep program napotitve. Prepričajte prijatelja, da se prijavite in oba dobite 30 dni brezplačno.

Podprte plačilne platforme


Visa / MasterCard


Amex


Kripto valuta

ExpressVPN sprejema plačilo s kreditno / debetno kartico, PayPal in Bitcoin. Prav tako se je povezala s Paymentwall, da bi sprejela številne bolj nejasne mednarodne možnosti plačila.

Hitrost in zmogljivost

Oglejte si sistem za preverjanje hitrosti VPN, ki je narejen prav, za pregled našega znanstvenega sistema za preskušanje hitrosti. V času pisanja je ExpresVPN nadgradil naš uteženi testni hitrostni grafikon s fantastično povprečno hitrostjo prenosa in trdnimi rezultati največje hitrosti porušenja.

Čas iskanja DNS je dobro merilo, kako hitro uporabniki dojemajo svojo povezavo. Hitrejši čas iskanja = hitrejše nalaganje spletnih strani. ExpressVPN ne lomi rekordov, vendar v tem testu dosega odlično oceno. Časi povezave ExpressVPN so podobno izjemni.

Bistvo pa je, da je ExpressVPN trenutno najhitrejša storitev VPN v naših knjigah. Tako dober šov.

Preskusi puščanja

ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) 82,77
Zaznano je puščanje IPv6?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Zaznano je puščanje IPv4?
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (max / razpok) 284,91

Nismo zaznali rednih puščanj DNS, vendar je naš IPv6 naslov uhajal prek WebRTC v operacijskem sistemu Windows in macOS. Če imate srečo, da uporabljate ponudnika internetnih storitev, ki ponuja povezavo IPv6, potem bodisi onemogočite IPv6 v vašem sistemu (glejte izbirni razdelek za vsak OS, naveden v poglavju Kako spremeniti nastavitve DNS) ali onemogočite WebRTC v svojem brskalniku. Težava odpravijo tudi dodatki brskalnika ExpressVPN za Chrome in Firefox.

Upoštevajte, da so IPC za zasebno uporabo samo lokalni IP. Ni jih mogoče uporabiti za identifikacijo posameznika in zato ne predstavljajo uhajanja IP-ja.

Expressvpn puščanje

Ali ExpressVPN odklene Netflix?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Skratka, da. Funkcija Express DP SmartVNS ExpressVPN ima številne prednosti pred uporabo VPN-ja za pretakanje, prav tako pa ustvari veliko varnostno kopijo, če storitve redno blokirajo njegove redne IP-je VPN. Za večino ljudi pa je veliko lažje, če za to preprosto vklopite običajni VPN. Zato je dobro vedeti, da bo Express VPN deblokiral številne glavne pretočne platforme. Torej lahko ameriški Netflix odblokirate in z lahkoto gledate BBC iPlayer v tujini. Ta VPN vam bo omogočil tudi, da odblokirate Youtube in dostopate do videoposnetkov, ki so v vaši regiji omejeni.

Odblokiranje takšnih storitev je vedno igra mačk in mišk, bralci pa občasno poročajo, da do njih ni mogoče dostopati s programom ExpressVPN. Storitev Smart DNS je v tem primeru zelo odsotna in ExpressVPN težavo vedno reši v največ enem dnevu ali dveh. Če imate težave (pa tudi nam sporočite v spodnjih komentarjih - prosim!), Vam bo 24/7 podpora za klepet v živo pogosto lahko priporočila določen strežnik, ki deluje.

Enostavnost uporabe

Aplikacije VPN po meri so na voljo za Windows, macOS, Android in iOS. Na voljo je tudi aplikacija po meri za Linux. To je samo v ukazni vrstici terminala, vendar vključuje zaščito pred puščanjem DNS.

Spletno mesto vsebuje vrsto vodnikov za nastavitev za široko paleto naprav in platform. Poleg tega so FlashRouters na voljo že nastavljeni usmerjevalniki ExpressVPN. Te uporabljajo vdelano programsko opremo po meri, ki jo je razvil ExpressVPN, in vključujejo zaščito pred puščanjem DNS in ločeno tuneliranje za povezane naprave.

Novost v liniji aplikacij ExpressVPN so dodatki za brskalnik za Chrome in Firefox (samo za Windows in macOS).

Vpiši se

Registracija z ExpressVPN je dovolj enostavna. Razen podatkov o plačilu je edini od vas zahtevanih veljaven e-poštni naslov. Nič ne preprečuje, da bi uporabljali e-poštni naslov za enkratno uporabo. In ker ExpressVPN sprejema plačilo v bitcoinih, je mogoče, če je previdno, registrirati anonimno. Prosimo, ne pozabite, da kljub temu, da se registrirate in plačate, bo ExpressVPN vedel vaš pravi naslov IP.

Ko se prijavite, boste prejeli e-poštno sporočilo, ki vsebuje številne uporabne povezave za nastavitev storitve.

Odjemalec Windows Windows ExpressNPN

ExpressVPN je specializirano za to, da je njegova storitev enostavna za uporabo in čim bolj laična. Ena guba je, da morate vnesti edinstveno aktivacijsko kodo. To je na voljo prek vaše naročnine na spletni strani ExpressVPN.

Ko je enkrat nameščen, morate samo izbrati lokacijo in pritisniti na velik prijazen gumb Connect!

Če se želite poglobiti, pa odjemalec ExpressVPN vsebuje nekaj zmogljivih funkcij. To vključuje stikalo za ustavljanje na požarnem zidu in zaščito pred puščanjem DNS. Vendar osnovni odjemalec ne ščiti pred uhajanjem IPv6 WebRTC.

Na voljo so različni protokoli VPN. Nekako bi si želel, da PPTP sploh ni bil ponujen, vendar vas vsaj ExpressVPN jasno opozarja na težavo.

Torej je odjemalec Windows zelo enostaven za uporabo, vendar je poln zmogljivih funkcij, ki so dejansko uporabne.

Odjemalec Mac OS X / Mac OS

Nedavne spremembe odjemalca Windows pomenijo, da se zdaj ujema z izgledom odjemalca Mac.

Obe stranki ponujata enako funkcionalnost. To je super, saj uporabniki Mac-a pogosto dobijo kratek konec palice, ko gre za funkcije.

Aplikacija za Android

Ta VPN je na voljo za Android 4.2 ali novejšo različico in ga je mogoče namestiti iz trgovine Google Play ali prenesti neposredno kot .apk datoteko. To je odlična novica za glave zasebnosti proti Googlu.

Aplikacija ima enako estetiko kot namizni brat in sestra in je podobno enostavna za uporabo.

Ta pregledovalec ne uporablja iOS, vendar je videti, da je aplikacija bolj ali manj enaka Androidu. In za razliko od mnogih aplikacij za iOS VPN po meri, je OpenVPN v celoti podprt.

Razširitve brskalnika

Za razliko od večine takšnih razširitev to niso proxyji, ki so samo brskalnik. Namesto tega so prednji del celotne namizne programske opreme, ki jo je treba tudi namestiti.

To pomeni, da ko je VPN vklopljen z razširitvijo brskalnika, je celoten računalnik zaščiten z VPN. Glavne prednosti uporabe razširitev brskalnika pred samo uporabo celotnega odjemalca VPN so praktičnost in zagotavljanje popolne zaščite WebRTC.

Storitev za stranke

Dolžina garancije vračila denarja 30
Brezplačen preizkus Ne
Garancija za vračilo denarja
24-urna podpora
Klepet v živo

Podpora

ExpressVPN je svoj ugled v veliki meri gradil na ravni podpore, ki jo nudi strankam. Takojšnja podpora 24/7/365 je na voljo prek klepetanja v živo ali e-poštnega sistema s kljukicami.

Kot je pričakovati, osebje, ki se ukvarja s postavitvijo, niso vsi tehnični igralci. Vendar pa so mi tudi ob težjih vprašanjih vedno po hitrem posvetovanju z drugimi uslužbenci znali opozoriti na ustrezne vire ali na moja vprašanja znati odgovorno..

Zasebnost in varnost

DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Da
Kill stikalo
Zmedenost (prikrita)
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Zaščita pred puščanjem WebRTC

Pristojnost

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih (BVI), ki je britansko čezmorsko ozemlje. BVI ureja svoje notranje zadeve in nima zakonov o obveznem hrambi podatkov.

Ker pa je v pristojnosti in suverenosti vlade Združenega kraljestva, se zdi smiselno domnevati, da bi lahko Velika Britanija pritiskala na vlado in podjetja BVI. Torej (in to je nekaj ugibanja, saj je pravna situacija zelo nejasna), bivanje s sedežem v BVI je verjetno varnejše kot sedež v državi Štirinajst oči, ni pa idealno.

Politika beleženja

ExpressVPN ne uporablja dnevnikov uporabe; vendar ohrani nekaj (dokaj minimalnih) dnevnikov povezav:

»Za izboljšanje razporejanja omrežnih virov beležimo skupne količine prenosa podatkov in izbiro lokacije strežnika, pri čemer niti ena ni podatkovna točka, ki lahko določi uporabnika v okviru preiskave. Zbiramo lahko naslednje podatke: datume (ne čase), ko smo povezani z našo storitvijo, izbiro lokacije strežnika in skupno količino podatkov, prenesenih na dan. "

Nadalje,

»Naša programska oprema lahko pošlje diagnostične podatke tretjemu ponudniku analitike, da ugotovi napake v povezavi in ​​morebitne napake v naši aplikaciji. Zbrani podatki so splošne narave in ne vsebujejo osebnih identifikacijskih informacij. "

Ta zadnji del je pomemben. ExpressVPN hrani le dnevnike v zbirni obliki. To pomeni, da minimalna količina informacij, zbranih za odpravljanje težav, ni povezana z naslovi IP posameznih strank.

TrustedServer tehnologija

Strežniki ExpressVPN so z zelo inovativno potezo v celoti delovali v RAM-u in tako zagotovili, da podatki na trdih diskih ne obstajajo, ko se strežnik znova zažene. S tem tudi preprečite, da bi morebitni vsiljivci vztrajali na stroju. Vsakič, ko se strežnik zažene, se zažene s trdega diska, ki je samo za branje, in vsebuje statično sliko uporabljene programske opreme, ki je naložena kot en sam blok. To ublaži kakršno koli obliko puščanja ali nedovoljenega posega in zagotavlja doslednost po omrežju, saj vsak stroj vedno izvaja popolnoma isto programsko opremo.

Ta doslednost izboljšuje varnost, saj je ExpressVPN lahko prepričan, da so na vseh njegovih strežnikih vklopljena najsodobnejša programska oprema ob vklopu, kar zmanjšuje tveganje ranljivosti ali napačne konfiguracije..

Protokoli in šifriranje

L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
PPTP

ExpressVPN podpira večino protokolov VPN, vključno z OpenVPN (TCP in UDP), SSTP, L2TP / IPsec in PPTP. Za OpenVPN (naš priporočeni protokol) uporablja naslednje nastavitve šifriranja:

Podatkovni kanal: AES-256-CBC šifrir s HMAC SHA-256 overjanjem podatkov.

Nadzorni kanal: Šifra AES-256-GCM s šifriranjem stiskanja RSA-384 in overjenjem podatkov HMAC SHA-256. Popolna tajnost za naprej zagotavlja izmenjava ključev DH-2048 Diffie-Hellman.

To je zelo močna nastavitev OpenVPN.

Ali pa si oglejte to zanimivo grafiko v pregledu ExpressVPN na Comparitech.com, ki natančno razloži, koliko časa bi trajalo, da se prekine njihovo šifriranje.

Varnostne funkcije

Tako Windows kot macOS in odjemalci odlikujejo zaščito pred uhajanjem IPv4 in IPv6, čeprav bi, kot smo videli, uporabniki IPv6 morali sprejeti dodatne ukrepe, da preprečijo uhajanje IPv6 WebRTC. Na primer namestitev dodatkov za brskalnik ExpessVPN. Zahteve DNS za največjo zasebnost obravnavajo samostojni strežniki ExpressVPN. Odjemalci namizja vključujejo tudi stikalo za uničenje, ki temelji na požarnem zidu, za zagotovitev, da vaš IP naslov ni izpostavljen v primeru opustitve VPN-ja.

ExpressVPN ponuja "prikrite strežnike" ki se nahaja v Hong Kongu. Ti so posebej zasnovani za poraz cenzure na celinski Kitajski, vendar bi morali biti uporabni, kadar so VPN blokirani. ExpressVPN je razumljiv, kako ti strežniki dejansko delujejo., Vendar pa iz poročil, ki jih prejmemo, delujejo dobro. Ne pozabite le, da nič, kar močna vlada aktivno deluje v boju proti tehnologijam, kot je ta, ni mogoče zagotoviti 100%.

Lastnosti

Kaj pravzaprav dobite za to premijsko ceno (v primerjavi z drugimi na trgu)?

Kupcem je zdaj omogočeno, da naenkrat povežejo do pet naprav, kar bi moralo biti več kot dovolj za še tako zahtevne uporabnike. ExpressVPN je bil vodja koncepta strokovne podpore strankam 24/7 v panogi in še naprej vodi v tem pogledu. Torrenting je dovoljen na vseh strežnikih VPN s programom Express, čeprav prenosniki hardcore lahko izgubijo možnost prenosa naprej skozi požarni zid NATN NAT.

Kot običajno pri večjih ponudnikih, ki ponujajo veliko strežniških lokacij, ExpressVPN uporablja kombinacijo golih kovin in virtualnih strežnikov. Za veliko večino uporabnikov navidezni strežniki niso vprašanje, vendar bi raje, če bi ExpressVPN jasno označil, kateri strežniki so kateri. To bi strankam resno omogočilo zasebnost, da se informirano odločijo, katere strežnike uporabiti.

Poleg spletne podpore za široko paleto usmerjevalnikov ponuja ExpressVPN še vrsto vnaprej nastavljenih usmerjevalnikov ExpressVPN prek FlashRouters. Te uporabljajo vdelano programsko opremo po meri, ki jo je razvil ExpressVPN, in vključujejo zaščito pred puščanjem DNS in ločeno tuneliranje za povezane naprave.

Poleg zgoraj naštetih funkcij ponuja ExpressVPN nekaj živahnih nestandardnih, ki dodajajo veliko vrednost že tako v celoti predstavljenemu paketu...

Pametni DNS

Pametni DNS je tehnologija, ki se uporablja za geo-ponarejanje lokacije. To je zelo koristno za dostop do pretočnih storitev, kot sta ameriški Netflix in BBC iPlayer, ki so geografsko blokirane. Deluje z reševanjem vaših zahtevkov DNS na določeni lokaciji in ima naslednje prednosti pred uporabo VPN:

 • Hitreje mora, saj šifriranje / dešifriranje ni potrebno. To pomeni manj težav z varovanjem.
 • Uporablja se lahko s katero koli internetno napravo, vključno z mnogimi, ki ne morejo zagnati programske opreme VPN. Na primer pametni televizorji, igralne konzole in naprave Roku.
 • Manj verjetno je, da jih bodo blokirale storitve, ki poskušajo prepovedati uporabnike VPN (čeprav tega ni mogoče zagotoviti).

Smart DNS ne bo izboljšal vaše zasebnosti ali varnosti.

Vsi odjemalci ExpressVPN imajo popoln dostop do svojih VPN in pametnih DNS storitev.

Pri izvajanju tega pregleda nam je ExpressVPN Smart DNS odblokiral ameriške Netflix in BBC iPlayer.

Spletni naslov .onion Tor

Včasih je najtežje pri premagovanju cenzure z VPN pravzaprav vstop na spletno mesto ponudnika VPN, tako da se lahko prijavite na storitev in prenesete njeno programsko opremo. ExpressVPN ima rešitev za to!

V URL vrstico brskalnika Tor preprosto vnesite http://expressobutiolem.onion in obiščite temno spletno ogledalo Torv skritih storitev spletnega mesta ExpressVPN. Uporaba naslova .onion bolj ali manj nemogoče cenzurirati spletno mesto.

Izbira vrat
Posredovanje pristanišč
Hkratne povezave 5
Skupaj strežniki 2000
Države 94
Podpora usmerjevalnikom
Podprti usmerjevalci Asus RT-AC56R, Asus RT-AC56S, Asus RT-AC56U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Linksys EA6200, Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900AC 13J1, Linksys WRT1900AC 13J2, Linksys WRT1900ACS, Linksys WvThare, Nightys WvTarmar, Nightys Wvt2arm, Netys WvTarmar, Nysterm NWT200, Netys Wvt2arm, Netys Wvtgear R7000
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija
Torrenting

V kompletu s prenosniki HP

Od septembra 2019 je ExpressVPN z velikim veseljem sporočil, da je sklenil pogodbo s HP-om, da bi novim kupcem prenosnih računalnikov HP, vključno z vodilnim Spectrom x360 13, ponudil 30-dnevno brezplačno preskusno storitev.

ExpressVPN je še posebej vesel, da posel vključuje "globoka integracija izdelkov," kar pomeni, da je aplikacija pripeta na opravilno vrstico.

To je nedvomno marketinški udar za ExpressVPN in morda dobrodošla predstavitev v svet VPN-jev za nekatere nove HP-jeve stranke. Drugi pa morda ne cenijo potrebe po odstranitvi še enega dela neželene programske opreme.

V paketu z osebnimi računalniki Dynabook

Leto dni od razkritja rebrand znamke Toshiba Client Solutions je Dynabook januarja 2020 skupaj napovedal partnerstvo z ExpressVPN - prvo za proizvajalca osebnih računalnikov.

Izdelke Dynabook bomo zdaj z brezplačno 30-dnevno preizkusno različico poslali storitvi VPN v upanju, da bodo zasebnost postala mainstream, začenši z novim Satellite Pro L50 in na koncu razširiti na vse prihodnje modele.

Tako kot partnerstvo ExpressVPN s HP-om je tudi to dvorezen meč. Medtem ko bo v svet VPN-jev uvedel neosveščene, se bo izkazal po dobri poti do tega, da postane najbolj razširjen za tiste, ki jih ne zanima. Poleg tega podjetje že ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar pomeni, da je malo, zaradi česar ta ponudba izstopa med tistimi, ki storitev že poznajo.

Končne misli

ExpressVPN ponuja popolnoma opremljeno in zelo polirano storitev, ki navdušuje s profesionalnostjo. Njegova vrhunska storitev za stranke, enostavna programska oprema in velikodušna 30-dnevna garancija za vračilo denarja so bile vedno velike privlačnosti..

Veseli me, da tehnična varnost podjetja ExpressVPN zdaj ustreza profesionalnosti, ki jo kaže pri zagotavljanju storitve čim bolj prijazne do uporabnika. Šifriranje je resnično odlično, zaradi česar so hitrosti ExpressVPN še hitrejše.

Minimalno združeni dnevniki povezav, ki jih hrani ExpressVPN, se lahko nanašajo na zasebnike, vendar resnično predstavljajo zelo malo grožnje vaši zasebnosti.

Vrstite se v odlično storitev Smart DNS, strežnike proti cenzurnemu prikrivanju in zelo velikodušen napotitveni program in mislim, da bi bilo pošteno reči, da je ExpressVPN vodilna VPN storitev na trgu, ki je na samem vrhu svoje igre.

Torej, vrhunski izdelek, vreden premium cene? Tako mislimo - da! Če svojo zasebnost jemljete resno in želite prost dostop do svetovnega spleta (kot je bilo predvideno!), Verjamemo, da je Express VPN za manj kot 7 USD mesečno vreden svojega denarja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me