EarthVPN


 • Cenitev

  Od 3,06 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Rezultat
6 od 10

Povzetek

EarthVPN v zadnjem času ustvarja valove (oprostite mešane metafore!) Zahvaljujoč temu, da ponuja zelo poceni storitev, ki ne beleži dnevnikov in ponuja nekaj zelo vrhunskih funkcij. Nekateri ljudje menijo, da je posel tako "predobren, da bi bil resničen" v resnici, očitali so mu, da je točilnik (precej brez kakršnih koli dokazov!). Očitno komaj čakamo, da novega vznemirljivega ponudnika postavimo skozi korake in videli bomo, da nam je bila všeč njegova predanost zasebnosti, nizki ceni in naboru funkcij, vendar nas je malo skrbelo nekaj težav z uspešnostjo.

Hitre statistike

 • Države
  54
 • Hkratne povezave
  3
 • Pristojnost
  Ciper
 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  22,66 Mb / s

Lastnosti

Torrenting
Skupaj strežniki 190
Države 54
Hkratne povezave 3
Podpora usmerjevalnikom
Podprti usmerjevalci DD-WRT
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija
Posredovanje pristanišč
Izbira vrat

 • Brez dnevnikov
 • Šifriranje AES OpenVPN (s 265-bitnimi na voljo)
 • Na voljo je SSTP
 • Sprejema plačilo z Bitcoin in ima močan sistem, ki preprečuje, da bi druge transakcije bile povezane z uporabniki
 • Do 3 hkratne naprave (za majhno plačilo)
 • Dobre hitrosti SSTP

Hitrost in uspešnost

VPN povezavo smo preizkusili s pomočjo naše 20 meg UK širokopasovne povezave. Preskusi hitrosti so zmanjšali hitrost moje povezave za več kot polovico na približno 9 Mbps na londonskem strežniku in 12 Mbps na švicarskem strežniku. To ni zelo dobro, vendar ni niti najslabši VPN, kar smo jih kdaj srečali.

Ker smo bili malce razočarani nad prvotnimi preizkusi OpenVPN, smo poskušali namesto tega povezati protokol UPD (kar je v teoriji hitrejše). Vendar je to malo spremenilo. Rezultat SSTP pa je bil zelo dober, s hitrostmi bližje 18 Mbps.

Odločili smo se, da bomo povezavi OpenVPN dali nekoliko več testiranja in ugotovili smo, da so rezultati zelo odvisni od strežnika, saj se je veliko evropskih strežnikov izkazalo hitreje kot lokalni britanski. Vendar smo včasih imeli težave pri povezovanju z nekaterimi strežniki (predvsem na Nizozemskem). Kar zadeva zanesljivost, med preskusnim obdobjem nismo imeli odklopov. Zadnji test, ki smo ga opravili, je bil, da preverimo, ali ima DNS puščanje in je ZemljaVPN prešla z letečimi barvami.

Preskusi tesnosti

ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) 22.66
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine
Zaznano je puščanje IPv4?

Cena

1 mesec

3,06 USD
na mesec

Osnovni paket VPN prihaja z neverjetno prijaznimi žepi 3,99 dolarja na mesec (ali 39,99 USD letno), zaradi česar je EarthVPN približno najcenejša storitev, ki smo jo še pregledali. Za tako nizko ceno boste morda pričakovali nekoliko omejen nabor funkcij, a tudi najosnovnejši paket vam omogoča dostop do funkcij, za katere mnogi drugi ponudniki VPN zaračunajo veliko več * (ali sploh ne ponujajo), vključno s PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN protokoli in dostop do 87 lokacij strežnikov v 32 državah (vključno s strežniki po Aziji, ZDA in Evropi ter v Avstraliji, Novi Zelandiji, Južni Afriki, Panami ter Braziliji in Turčiji). Dodatne možnosti lahko kupite za 1,99 USD vsak mesec in vključujejo:

 • dodajanje dodatne naprave, kot je telefon (do istega naslova IP je mogoče povezati do 3 ločene naprave, ne pa s prostorskih lokacij brez te možnosti)
 • nadgraditi OpenVPN na 256-bitno šifriranje AES
 • ki ima statični IP naslov
 • Omogočen proxy SSH Tunnel / Socks

Čeprav lahko drugi ponudniki dobavijo vsaj nekatere od teh funkcij kot del svojih osnovnih paketov, glede na zelo nizke cene osnovnih cen EathVPN menimo, da ti dodatni dodatki predstavljajo dobro ceno za denar za tiste, ki jih potrebujejo (čeprav če jih želite vsi začne se nekoliko dražiti). EarthVPN ne ponuja „brezplačnega preizkušanja“ kot takega, vendar ne ponuja 7-dnevne garancije za vračilo denarja brez okvare, kar je precej blizu. EarthVPN izvaja posebne obalne strežnike „na vseh kontinentih“, ki so posebej optimizirani za P2P / hudourniški promet in kjer „DMCA ali kateri koli ekvivalent ne velja“.

Enostavnost uporabe

Windows
MacOS
iOS
Android
Linux
Windows Phone

Spletna stran

Spletno mesto je dobro oblikovano, profesionalnega videza (če ne pretirano stilsko) in enostavno za krmarjenje. Na spletnem mestu, ki je javno, je predstavljen Googlov zemljevid lokacij strežnika, navodila za nastavitev in obsežen in informativen FAQ, ki je odgovoril na vsa naša običajna vprašanja v zvezi s storitvijo VPN. Območje za stranke (do katerega se lahko prijavite s strani za prijavo brez dejanske prijave) vključuje zmerno naseljeno bazo znanja in, zelo koristno, stran o stanju omrežja s poročilom o zgodovini storitev za upodabljanje storitve.

Pomoč strankam

Garancija za vračilo denarja
Dolžina garancije vračila denarja 7
24-urna podpora
Klepet v živo

Priložena je tudi stran za hitro preizkušanje, vendar se za doseganje natančnih rezultatov uspešnosti raje držimo speedtest.net. Podpora strankam je v obliki odkljukanega e-poštnega sistema. Med nastavitvijo smo opazili nekaj težav (glejte spodaj) in trajalo je približno osem ur, da se je skupina za podporo vrnila k nam (do takrat so se naše težave rešile).

Vpiši se

Prijavljanje ne bi moglo biti veliko lažje, saj se od vas zahteva le ime, e-poštni naslov in geslo. Ko je naročilo obdelano in plačano, ter e-poštna sporočila s potrditvijo / dobrodošlico itd., Lahko odprete območje za nastavitev spletnega mesta in sledite navodilom za nastavitev storitve.

Odjemalca sistema Windows je zelo preprosta zadeva z golimi kostmi, ki vam omogoča, da izberete, s katerim strežnikom se želite povezati, kateri protokol in katera vrata želite uporabiti. To zajema vse osnove, vendar vam ne nudi nobene zaščitne zaščite pred uhajanjem DNS, stikala za ubijanje prek interneta, statistike strežnika itd..

Odjemalec se privzeto poveže prek TCP, čeprav ponavadi priporočamo, da najprej preizkusite vrata UDP. Sprva smo imeli majhne težave pri povezovanju, saj stranka ni sprejela našega gesla. Po nekaj neuspelih poskusih ponastavitve (postopek ponastavitve je moral najprej vnesti staro geslo, ki je pravzaprav neumno), je začel delovati sam po sebi.

Ko ste povezani, se v območju z obvestili v opravilni vrstici prikaže ikona, s katero boste vedeli, da je vse lepo..

Druge platforme

EarthVPN je dokaj obsežen, ko gre za možnosti nastavitve. Šifrirni protokoli za vsako platformo so naslednji:

 • Trenutno ima le namensko VPN aplikacija za Windows (na poti s strankami OSX in Linux), vendar ima podrobna navodila za ročno nastavitev s posnetki zaslona za Windows, šifrirani protokoli, ki jih uporablja; PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP in SSH / Socks Proxy.
 • The Mac VPN odjemalec OSX PPTP, L2TP, OpenVPN in SSH / Socks Proxy.
 • The Linux VPN odjemalec uporabe; PPTP in SSH / Socks Proxy. Odjemalec Linux bo potreboval ročno nastavitev.
 • In DD-WRT usmerjevalniki (PPTP in OpenVPN).
 • Njihovi Aplikacija iPhone VPN uporablja PPTP in L2TP (OpenVPN na poti)
 • Aplikacija Android VPN uporablja PPTP, L2TP in OpenVPN so tudi dobro podprte).

Zasebnost in varnost

Zmedenost (prikrita)
Kill stikalo
IPv4 zaščita pred uhajanjem

Zasebnost je področje, na katerem EarthVPN izstopa. S sedežem na Severnem Cipru. Čeprav je pod jurisdikcijo Turčije, ki ima obvezne zakone o hrambi podatkov, po našem mnenju to ni severni Ciper, in EarthVPN pravi, da ne beleži nobene uporabe ali uporabniške dejavnosti. Niti mi niti tretje osebe tehnično ne moremo uskladiti IP naslova z računom. “Poleg tega, kot je navedeno zgoraj, uporabnikom z veseljem dovoljujemo prenos datotek s programsko opremo P2P / torrent, če uporabljajo njihove posebne strežnike (in od P2P prometa je blokiran na drugih njihovih strežnikih, to nikoli ne bi smelo biti vprašanje). Tudi stopnje šifriranja so dobre (čeprav kot običajno priporočamo, da se izognemo PPTP s preverjanjem pristnosti CHAPv2, če je mogoče).

Šifrirni protokoli

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Drugi protokoli SSH tuneliranje, SSL proxy
IKEv2

L2TP / IPsec uporablja bodisi 3DES bodisi AES šifriranje z 256-bitnim ključem, medtem ko OpenVPN uporablja 128-bitni AES s hash algoritmom SHA1 in 2048 RSA ključem za preverjanje pristnosti. Kot smo razpravljali v razdelku o cenah, je možno tudi nadgraditi OpenVPN na 256-bitno šifriranje AES. Uporabniki sistema Windows Vista SP1 ali novejši lahko izkoristijo tudi SSTP, ki uporablja vrata TCP 443 (kot jih uporabljajo standardni prenosi SSL, kar omogoča zelo enostavno blokiranje) in 2048-bitno šifriranje SSL, kar je idealno za uporabo v zelo omejevalnih okrožjih, kot so kot Kitajska, Iran in Sirija.

Vse to je odlično in je takšna stvar, ki greje petelinčke našega srca tukaj, v ProPrivacy. Uporabniki lahko plačujejo anonimno z uporabo Bitcoinov (če so potrebni varnostni ukrepi) ali s PayPal, kreditnimi karticami, bitcoini, Alipay, Unionpay in Webmoney. EarthVPN poskrbi, da transakcije niso povezane z uporabniki z ustvarjanjem edinstvenega ključa za vsako transakcijo, da lahko preveri, ali je plačilo za račun izvedeno, in nato izbriše ta edinstven ključ.

To je odličen postopek in želimo si, da bi več izvajalcev VPN izvedlo. Zdi se, da EarthVPN posveča veliko pozornosti zagotavljanju zasebnosti svojega uporabnika, kar nas pusti navdušiti. Prosimo, preglejte našo opombo, da je konec članka konec in sledite povezavam, preden se odločite za popolno zaupanje varnostnih ukrepov EarthVPN-a..

Končne misli

Na splošno smo zelo navdušeni nad EarthVPN, čeprav so nedosledni rezultati speedtest.net pri uporabi OpenVPN (običajni priporočeni način povezave prek VPN) nekoliko zaskrbljujoči. Vendar EarthVPN ponuja presenetljivo celovito storitev po zelo ugodni ceni in imajo vrhunske podatke o zasebnosti.

Ko je vse povedano in narejeno, je pri nas največ zadnja točka, saj je mogoče odpraviti tehnična vprašanja, manj pa slab odnos. Zato priporočamo EarthVPN 9but glej opombo spodaj), čeprav menimo, da je pomembno, da se izboljša izboljšanje zmogljivosti OpenVPN na vseh straneh.

Pomembna opomba: Na Redditu se je nekaj izbruhnilo glede tega, ali je EathVPN izpostavil svoje javne in zasebne ključe v svoji datoteki OpenVPN .crt. Če je res, potem je to neoprostljiva napaka, vendar vprašanja ni bilo odkrito nikjer drugje na internetu, ki ga poznamo, in EarthVPN močno zanika. Priznamo, da smo nekoliko zmedeni zaradi argumentacije in protiargumenta, zato predlagamo, da naši bralci razpravo preverijo sami. Za namen tega pregleda bomo domnevali, da je vse v redu, in v skladu s tem presodili EarthVPN, vendar se zdi, da smo dolžni opozoriti ta spor na bralce in če bodo obtožbe resnične, odstranimo naše priporočilo.

Ustrezne povezave so: http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (izvirna objava) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope -re-narobe-ali-kako http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me