Brezskrbno


 • Cenitev

  Od 4,16 USD
  / mesec

UPDATE: Zdi se, da Blockless trenutno ne sprejema novih strank.

ProPrivacy.com Rezultat
4.5 od 10

Povzetek

Blockless je ponudnik SmartDNS s kanadskim omrežjem, ki želi doseči velike hitrosti pretakanja s preprostostjo uporabe. Čeprav je nekaj problematičnih stvari, na splošno zagotavljajo dobro vrednost za denar.

Lastnosti

V Kanadi, ki temelji na brezklepnih bazah, je glavna operacija približno storitev SmartDNS, zato se bomo o tem najprej pogovorili. Za to zagotavljajo dobro zaokroženo podporo in nastavitev, kot je prikazano spodaj, izgube hitrosti praktično ni. Ponuja odlično storitev, če želite biti nenehno povezani s pretočno storitvijo, čeprav je (tako kot večina drugih SmartDNS) lahko nekaj škode, če se želite še naprej spreminjati v svoje standardne internetne nastavitve in lastnosti. Storitev SmartVPN (ki jo priporočajo, ko ste na poti) pomaga zaobiti zgoraj omenjene težave, a žal ne deluje vedno - čeprav se zdi, da so težave rezervirane za BBC iPlayer BBC. Na srečo za Blockless Hulu še ni blokiral njihove storitve (tako kot pri mnogih drugih ponudnikih) in če iščete VPN za Netflix, Pandoro itd., Je to dobra izbira. Storitev Blockless omogoča pretakanje iz 17 različnih držav. Čeprav azijske ali afriške povezave ni, so bile te lokacije očitno dobro premišljene in so države, v katerih imajo sedež in na voljo večje storitve pretakanja. Omogočajo uporabo 1 IP za storitev SmartDNS in 1 povezavo za njihovo SmartVPN.

Hitrost in zmogljivost

Blocklessu smo dali naš standardni preizkus uspešnosti, da bi videli, kako deluje. Presenetljivo je, da s povezavo SmartDNS ali PPTP skoraj ni bilo izgube hitrosti. Glede IP testa smo vedno dobili svoj IP, saj v nobenem od teh sistemov ni nobene zaščite. Rezultati DNS niso bili ravno takšni, kot smo pričakovali, saj je večino časa kazala na ZDA / Kanado in Nemčijo, toda služba in njihov sistem sta delovala, tako da se zaradi tega ne bomo bali..

Cena

1 mesec

4,16 USD
na mesec

Kot vsak drugi VPN, tudi tukaj Blockless ponuja tri različne načrte, z večjimi popusti na cene dlje se prijavite. V primerjavi s tradicionalno storitvijo VPN so poceni, vendar so v primerjavi s SmartDNS in storitvenimi storitvami [njihov ciljni trg] podobne cene. Te informacije rahlo moteče ne prikažejo, dokler se ne prijavite za račun. Ko se prijavite, prejmete tudi 7-dnevno brezplačno preskusno različico (ne da bi morali vnesti podatke o kreditni kartici), ki se lahko podaljša na 10, če so vam všeč na Facebooku.

Podprte plačilne platforme

Storitev za stranke

Blockless ima dve vrsti podpore: FAQ in podporo za vozovnice. Pogosta vprašanja zajemajo osnovne teme, medtem ko je za reševanje zapletenih težav na voljo podpora za vozovnice. Podpora za vozovnice je odgovorila v razumnem času in se je zdela dobro poznana in prijazna. Na žalost niso uspeli rešiti naše težave s SmartVPN, vendar jim tega ne bomo nasprotovali, saj so se potrudili po svojih najboljših močeh, na koncu pa krivda razvijalcev in ne podpornih skupin..

Zasebnost in varnost

Ker je Blockless namenjen zagotavljanju visokokakovostnega pretoka in uporablja SmartDNS tehnologijo, ne zagotavlja veliko z vidika varnosti, vendar to razume in ne zahteva nobenih zahtevkov glede tega - kar je super. Njihov SmartDNS ne zagotavlja nikakršne varnosti, vendar to pomeni, da imate najboljše možne hitrosti pretakanja. Imajo tudi storitev, imenovano SmartVPN, vendar menimo, da je to besedilo rahlo zavajajoče, saj v resnici ne gre za zasebno omrežje. Razlog za to mnenje je naslednji:

 • Uporablja povezavo PPTP, ki, kot smo že večkrat omenili, ni ravno varna.
 • Nastavitve, ki jih uporabljajo za to povezavo PPTP, pomenijo tudi, da ni šifrirana na noben način.

Njihova politika zasebnosti in pogoji uporabe so jasno prikazani na spletnem mestu. Na žalost, čeprav je jasno glede zbiranja in uporabe informacij prek njihovega spletnega mesta, ne omenja nobenih informacij v zvezi s prijavo prek svoje storitve. Njihova podpora je bila odlična pri zapolnitvi te vrzeli in povedali so nam, da je edina stvar, ki jo zabeležijo, napake v povezavi. Blockless ponuja tudi storitev blokiranja oglasov prek svoje nastavitve DNS, tako da vam ni treba skrbeti za vse tiste nadležne oglase, ki se skrivajo na spletnem mestu. Čeprav to počnejo številni VPN-ji, kolikor vemo, so edini, ki ga izvajajo za svojo povezavo SmartDNS.

Končne misli

Na splošno je sicer nekaj stvari, ki bi jih bilo mogoče likati, Blockless dobro zaokrožena storitev. V pravih okencih dobijo veliko klopov, njihova storitev pa je dobro usmerjena in dobro izpolni ciljni trg. Nekaj ​​je velikih konkurentov, s katerimi se lahko primerja Blockless, vendar zaradi nižjih cen in odločnosti dobro stojijo.

Všeč nam je bilo

 • Velike hitrosti
 • Fantastična podpora
 • Dobra vrednost za denar

Nismo bili tako prepričani

 • Lastniške aplikacije niso ravno impresivne

Sovražili smo

 • Ni veliko

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me