BolehVPN


 • Cenitev

  Od 3,70 dolarja
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Odblokira:


  • Netflix

ProPrivacy.com Rezultat
8.5 od 10

Povzetek

Z vsemi naravnimi lepotami in kulturo jugovzhodne Azije so spletne regije, kot so Facebook, Youtube in Google, resnično v ospredju spletnih mest, kot so Facebook, Youtube in Google. Ne glede na to, ali gre za Singapur, Vietnam ali Malezijo, države v tej regiji ne poznajo omejevanja dostopa do interneta. Tu se pojavi slika BolehVPN s sedežem na Sejšelih, ki ponuja odlično rešitev za tiste, ki želijo popolnoma sprostiti internet. Bodite pozorni na branje tega pregleda BolehVPN in se prepričajte sami!

Hitre statistike

 • Države
  12
 • Hkratne povezave
  2
 • Pristojnost
  Sejšeli

Lastnosti

Torrenting
Skupaj strežniki 35
Države 12
Hkratne povezave 2
Podpora usmerjevalnikom
Posredovanje pristanišč
Izbira vrat
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija
Podprti usmerjevalci Usmerjevalniki Asus-WRT-Merlin, usmerjevalniki SabaiTech, usmerjevalniki DD-WRT OpenVPN

BolehVPN je registrirano podjetje na Sejšelih, ki uživa svobodo kakršnih koli obveznih dnevnikov hrambe podatkov. Imajo pisarne v Hong Kongu in Maleziji, čeprav je to izključno za poslovne namene in ne vpliva na njihovo politiko sečnje. Prednost podjetja BolehVPN je, da je lokalno podjetje v azijski regiji S.E, ustanovitelji in vodje podjetij pa so prisotni v podporni skupini, ki lahko odgovori na vsa vprašanja. Imajo skoraj 10 let izkušenj v industriji, ustanovljeno je bilo leta 2007. BolehVPN ima strežnike v 13 državah po vsem svetu, njihove najbolj priljubljene lokacije pa so ZDA, Velika Britanija in Švica. Ponujajo tudi gostovanje strežnikov iger v regiji Jugovzhodne Azije.

Če uporabljate BolehVPN, lahko na enem naslovu IP imate do dve istočasni povezavi. To ni tako impresivno kot IPVanish (do pet) ali ExpressVPN (tri), vendar bi moralo biti dovolj za običajnega uporabnika. BolehVPN ima šest različnih konfiguracij, ki so na voljo za njihovega odjemalca VPN, s konfiguracijami Proxied, Fully Routed in Streaming so nekatere možnosti, ki so na voljo. Uporabniki Tor bodo cenili tudi podporo družbe BolehVPN za VPN prek Tor-a, kar ponuja večjo anonimnost in zasebnost.

Obiščite BolehVPN »

Hitrost in zmogljivost

Da bi dobili boljšo predstavo o tem, kako deluje BolehVPN, smo izvedli nekaj preprostih hitrostnih preizkusov na njihovih nemških, UK in U.S strežnikih.

Hitrost BolehVPN

Grafikoni prikazujejo najvišjo, najnižjo in povprečno hitrost za vsak strežnik in lokacijo. Za podrobnejše informacije si oglejte razlago preskusa hitrosti. Kot vidite, je bila hitrost, ki smo jo dosegli, precej solidna z izjemo njihovih strežnikov v Veliki Britaniji, kjer smo dobili nekaj precej slabih rezultatov. Bili pa smo navdušeni nad predstavo njihove lokacije v Nemčiji. Tudi puščanja DNS in IPv6 (preverite tukaj za več informacij o teh pogojih) se tudi nista pokazala, vendar ne pozabite to preveriti tudi sami preko ipleak.net.

Preskusi tesnosti

Zaznano je puščanje IPv4?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine

Cena

7 dan

3,70 dolarja
na mesec

12 mesecev

6,66 USD
na mesec

6 mesecev

7,50 USD
na mesec

2 meseca

8,50 USD
na mesec

1 mesec

9,99 USD
na mesec

BolehVPN ponuja enoten načrt s cenami, ki se začnejo od 3,70 dolarja za sedemdnevno preizkušanje. Nadaljnje cene se začnejo pri 9,99 USD na mesec, medtem ko nakup letno zniža tretjino cene na le 6,67 USD na mesec.

Cene BolehVPN

Za preizkus storitve BolehVPN je na voljo brezplačno enodnevno preskušanje, čeprav za to potrebujejo (nekoliko nadležno) prijavo in e-poštno sporočilo svoji prodajni skupini. Za svoje storitve ne nudijo vračila ali garancije za vračilo denarja, zato se prepričajte, da v celoti izkoristite njihove preizkuse, preden se prijavite na dolgoročno. BolehVPN poleg običajnih plačil s kreditno in debetno kartico sprejema plačila z mobilnimi telefoni Bitcoin in Dash. Bitcoin je tudi dobrodošla možnost za tiste, ki iščejo večjo anonimnost na internetu. BolehVPN ne priporočam z uporabo predplačniških kartic z določenimi omejitvami za državo, saj lahko pri prijavi pride do težav.

Enostavnost uporabe

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Vpiši se

Prijava v storitev BolehVPN je hitra in enostavna, hkrati pa med registracijo ne potrebujete nobenih plačilnih podatkov. Za prijavo boste potrebovali delujoč e-poštni naslov in ime, na voljo pa so tudi spodbude za napotitev. Po registraciji pošljejo elektronsko sporočilo s številko vašega računa in uporabniškim imenom, ki sta potrebna za prijavo na enodnevno brezplačno preskusno različico. Ko je vaš račun nastavljen, lahko prenesete aplikacijo za svojo določeno platformo.

Odjemalec Windows

Ko ustvarite račun, lahko prenesete odjemalca BolehVPN za svojo platformo. Velikost datoteke odjemalca za Windows je le 6,9 ​​MB, kar omogoča hiter prenos tudi pri počasnih povezavah. Odjemalca sistema Windows je precej standardna v primerjavi z drugimi VPN-ji, saj je v veliki meri enostavna za uporabo in konfiguriranje glede na vaše potrebe. Glavna nadzorna plošča omogoča upravljanje povezav, pregled dnevnih in mesečnih statističnih podatkov o pasovni širini in ogled trenutnih podrobnosti o povezavi.

Naročnik ima naložene tudi funkcije, kot so samodejna ponovna povezava, zaščita pred puščanjem DNS in stikalo za uničenje VPN, ki vam lahko olajša življenje. Podroben dnevnik povezav VPN si lahko ogledate tudi iz glavnega vmesnika. Z nastavitvami proxyja lahko upravljate tudi iz ločenega dela odjemalca, vendar ne pozabite, da boste pred nastavitvijo določene programske opreme morali nastaviti posebno programsko opremo.

Druge platforme

BolehVPN poleg standardnih odjemalcev operacijskih sistemov Windows / Mac / Linux podpira tudi iOS prek OpenVPN Connect. Uporabniki Androida imajo dostop do nekoliko prilagojene različice BolehVPN za Android VPN. Na iPhone-u smo testirali Boleh VPN, da bi videli, kako hitro lahko nastavimo svojo napravo. Nastavitev storitve prek OpenVPN Connect je bila razmeroma enostavna, čeprav smo zahtevali, da ločeno naložimo in prenesemo konfiguracijske datoteke BolehVPN. Uporabniki DD-WRT imajo tudi ekskluzivno vodilo in podporo za nastavitev BolehVPN na usmerjevalniku DD-WRT.

Druge storitve

Poleg svojih VPN storitev BolehVPN ponuja tudi gostovanje iger za priljubljene spletne igre, kot so Counter-Strike in Minecraft. Na njihovem spletnem mestu je to omejeno, zato se zdi, da gostovanje iger strežnikov za njih ni prednostna prodajna točka. Uporabniki Tor bodo cenili tudi podporo družbe BolehVPN za VPN prek Tor-a, kar daje dodatno anonimnost in zasebnost vaši internetni dejavnosti. Pomembno si je zapomniti, da bo to povzročilo nadaljnji upad hitrosti povezave. Tisti, ki želijo deblokirati Youtube in pretočne storitve, kot je Netflix, bodo uživali v BolehGEO strežnikih (Azija, E.U in Kanada), ki so na voljo tudi. Te delujejo na podoben način kot storitev SmartDNS, zato je obhod neumnih geo-omejitev veliko lažji.

Storitev za stranke

Garancija za vračilo denarja
24-urna podpora
Klepet v živo
Brezplačen preizkus Da - 1 dan

Novinci in veterani v VPN-jih podobno razumejo, kako pomembna je lahko podpora. Podjetje BolehVPN jemlje resno podporo strankam, ustanovitelji in vodje podjetja so vam na voljo za odgovor na vaša vprašanja. Imate možnost, da bodisi predložite vozovnico prek njihovega sistema za podporo Zendesk, bodisi po e-pošti po e-pošti na naslovu [zaščitena po e-pošti] Nekoliko smo bili razočarani nad odsotnostjo funkcije za klepet v živo ali s telefonsko podporo pri BolehVPN, saj so to lahko reševalci, ko se pojavi nujno vprašanje. Med podpisom brezplačne preskusne različice družbe BolehVPN smo se obrnili na njihov prodajni oddelek, ki je po prijavi zahteval preizkus. Medtem ko so časi odzivanja na e-pošto lahko izredno dolgi, smo z veseljem prejeli odgovor na našo e-pošto v nekaj več kot uri. Zelo impresivno.

BolehVPN ima tudi Twitter in Facebook profil, kar bi lahko povzročilo hitrejši odziv. Na teh omrežjih vsak dan objavljajo tudi koristne članke in vodnike, povezane z VPN.

Varnost in zasebnost

Zmedenost (prikrita)
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Kill stikalo
DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Ne

Uporabniki BolehVPN lahko izbirajo med protokolom OpenVPN ali L2TP (priporočamo OpenVPN!). Po potrebi so na voljo tudi povezave P2P in proxy strežniki (HTTPS in SOCKS).

Šifrirni protokoli

IKEv2
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
OpenVPN

Kot smo že omenili, je BolehVPN registriran na Sejšelih, vendar deluje zunaj Malezije. To pomeni, da zanje veljajo zakoni Sejšelov o hrambi in zapisovanju podatkov. Na srečo to pomeni, da so izvzeti iz neumnega zakona o Patriotu ZDA ali zakonodaje EU o hrambi podatkov. Zavezanost BolehVPN-a za zasebnost je okrepljena z njihovo uporabo 256-bitnih (128-bitnih za brskanje / pretakanje strežnikov) AES OpenVPN šifriranje s šifriranjem stiskanja RSA-2048 in šifriranjem hash-ov SHA-512. Popolno tajnost naprej zagotavlja izmenjava ključev Diffie-Hellman-4096.

Če ne razumete, kaj vse to pomeni, poglejte šifriranje VPN: Celoten vodnik (TL: DR BolehVPN uporablja zelo močno šifriranje OpenVPN). Ima tudi lepo "xCloak" funkcija, ki še dodatno brska po internetnem prometu, da bi ponudniki internetnih storitev še težje prepoznali VPN promet.

Čeprav ne obstaja nobena politika beleženja, Boleh navaja, da lahko začasno uporabi beleženje za prepoznavanje nenavadnih dejavnosti na svojih strežnikih (velika pasovna širina, prekomerno število povezav itd.). Čeprav to ni preveč zaskrbljujoče, je mogoče tistim, ki iščejo popolno anonimnost, bolje postreči drugam. Tisti, ki želijo sodelovati v kateri koli dejavnosti P2P, bodo z veseljem videli, da BolehVPN ponuja popolno podporo za povezave P2P, z neomejeno pasovno širino pa tudi za velike prenose.

Končne misli

Preprosto povedano, BolehVPN je ena najboljših storitev VPN tam. Ne zbirajo dnevnikov, uporabljajo super kodiranje in številne dodatne funkcije, ne da bi izpraznili svoj bančni račun. VPN prek Tor-a, BolehGEO in njihova impresivna programska oprema vse veliko prispevata. Hitrosti (zlasti na njihovih U.K strežnikih) povzročajo nekaj skrbi, vendar so bile druge lokacije, ki smo jih preizkusili, precej standardne. Pojdite čez
in izkoristite njihovo enodnevno brezplačno preskušanje zase!

Obiščite BolehVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me