NolimitVPN


  • cijena

    Iz $ 2.79
    / mjesec

ProPrivacy.com Postići
7 od 10

Sažetak

Ažuriranje: NolimitVPN više nije u funkciji.

NolimitVPN nudi iznenađujuće dobru VPN uslugu po vrlo niskoj cijeni, a iako je do neke mjere istina da ste dobili ono što plaćate, nismo pronašli ozbiljne nedostatke s uslugom NolimitVPN..

Planovi cijena

NolimitVPN jedan je od najjeftinijih dobavljača vani, s mjesečnim cijenama kreću se od 2,49 eura ako se plaćaju godišnje do 3,99 eura ako se plaćaju mjesečno - u vrijeme pisanja, oko 2,74 do 4,39 USD. Tu je i "VIP" opcija koja daje povlaštene brzine, u rasponu od 3,33 do 4,99 eura, iako ovo nismo vidjeli reklamirano sve dok nismo bili na klijentskom dijelu web stranice..

nolimit_pricingOd trenutka prijave dostupno je 48-satno besplatno probno razdoblje koje NolimitVPN smatra dovoljnim za odmjeravanje kvalitete njihove usluge - nije dostupan povrat nijednog od njihovih pretplatničkih paketa. Plaćanje putem web stranice vrši se putem kreditne kartice, iako je moguće platiti PayPal-om ako se obratite izravno korisničkoj službi.

Značajke

NolimitVPN posluje iz Francuske i Singapura. Zbog povijesti poštivanja EU direktive o zadržavanju podataka i pokušaja da bude vrlo proaktivan prema gusarima, Francuska se ne smatra idealnim mjestom za pružatelje VPN usluga, a nažalost, zbog Singapura imamo i zabrinutost zbog represivne političke atmosfere.

NolimitVPN nudi 60 poslužitelja u osam zemalja, a korisnici mogu istovremeno povezati s najviše 3 uređaja.

Upotreba peer-to-peer datoteka dopuštena je "sve dok [NolimitVPN] ne primi DMCA žalbu": upozoravaju se korisnici da bi njihov račun mogao biti zabranjen ako se primi takva žalba, te ih se ohrabruje da koriste privatne tragače za izbjeći takav ishod.

sigurnosti & Privatnost

NolimitVPN omogućuje pristup njihovim VPN uslugama putem L2TP i PPTP, iako, naravno, iz sigurnosnih razloga preporučujemo da se držite L2TP-a. Također obećavaju da će OpenVPN imati u roku od oko dva mjeseca od datuma pisanja.

Preko L2TP, protok podataka se kriptira pomoću 256-bitnog AES šifre, dok PPTP koristi 128-bitnu enkripciju. Autentifikacija koristi javno dostupni unaprijed podijeljeni ključ (PSK), koji je s tehničkog stajališta prilično siguran: iako je teoretski ranjiv za ciljani napad "čovjek u sredini", to bi zahtijevalo od organizacije kao što je NSA da steći fizički pristup usmjerivačima tvrtke.

Poslužitelji NolimitVPN-a uglavnom su bez značenja, s iznimkama su njihovi američki i francuski poslužitelji: na njima se tvrdi da ne zapisuju IP-ove ili bilo koje podatke koji se mogu koristiti za pravnu identifikaciju kupaca, već se umjesto toga prijavljuju na temelju vremenskih oznaka koje se mogu koristiti za praćenje korisnika u trajanju do 48 sati samo na temelju njihove P2P ili SMTP aktivnosti.

Internet stranica

NolimitVPN imaju pametnu, čistu web stranicu koja odaje cool, profesionalnu atmosferu. Lako se krećete i osjećate se općenito prijateljski, s nekoliko lijepih dodira, poput neupadljivih animacija kada se stranica učitava i lijepom malom animacijom koja ilustrira njihovu VPN uslugu. U natpisu za pomicanje na vrhu ima nagovještaj korisnika koji upozoravaju na krađu kreditne kartice i potiče ih da se zaštite putem VPN-a, a isto tako i lagano alarmantnu poruku "Nije zaštićeno!" Pored vaše IP adrese koja se pojavljuje ako gledate stranicu iz bilo kojeg izvora osim VPN-a, ali to su sitni detalji na inače vrlo lijepoj web stranici. Područje klijenta za registrirane korisnike je čisto i funkcionalno, a sveprisutni dijalog uživo uživo je dobrodošao, a da ne bude nametljiv (za razliku od nekih drugih VPN web stranica). Bilo bi dobro, međutim, da postoji stranica o politici privatnosti, zajedno s njihovim pomalo spartanskim uvjetima korištenja.

nolimit_website

Veza na dnu stranice vodi vas do bloga NolimitVPN koji sadrži vodiče za postavljanje podržanih platformi, kao i povremene infografike ili isječke vijesti o sigurnosti.

podrška

Prvo zaustavljanje za podršku je usluga live chat dostupna na web stranici tijekom radnog vremena, za koju nikada nismo morali čekati više od minute ili dvije. Dostupna je i podrška putem e-pošte koja obećava odgovor u roku od 48 sati - iako je naše iskustvo bilo mnogo brže od toga.

nolimit_supportcontact

Na web mjestu postoji kratki, ali korisni FAQ, a vodiči za postavljanje za svaku platformu su vrlo slikoviti i obično ih je lako slijediti..

Postupak

Prijaviti se

Registracija za besplatno probno razdoblje je jednostavna, s web mjesta zatražite puno ime kao i adresu e-pošte i dokaz da niste robot (za to smo imali umjereno zabavan CAPTCHA). Nakon registracije, novi korisnici moraju potvrditi svoju adresu e-pošte prije aktiviranja suđenja.

nolimit_registration

Nakon što se prijavite, pretplati možete dodati vrijeme plaćanja kreditnom karticom ili - ako se obratite podršci - putem PayPala. Za plaćanje kreditnom karticom potrebno je unijeti puno ime i adresu za naplatu.

Windows VPN klijent

NolimitVPN ne nudi Windows VPN klijenta po narudžbi, umjesto toga daje upute za postavljanje ugrađenih značajki VPN-a na većini glavnih platformi. Ovi su vodiči gotovo u potpunosti slikovni i lako smo ih slijedili, premda smo smatrali da ima prostora za napredak - na primjer, presijecanje zaslona, ​​umjesto da se oslanjamo na potencijalno zbunjujuće neobjašnjive značajke kursora-lebdeće zumiranje.

nolimit_windows

Također su nedostajali vodiči za postavljanje specifični podaci za koji protokol korisnik želi koristiti. Nije jasno koji se protokol koristi u svakom scenariju i ima li korisnik mogućnost prebacivanja između njih. Također smo bili malo zbunjeni što većina platformi imaju vodiče za postavljanje inferiornog PPTP protokola, dok su vodiči za postavljanje za Windows svi za L2TP / IPSec.

Performanse (brzina, DNS i IP test)

Korištenjem ugrađene VPN funkcionalnosti za Windows, ustanovili smo da se NolimitVPN brzo povezuje i nismo imali problema sa performansama tijekom pretraživanja Interneta - iako su naši testovi brzine davali neke promjenjive rezultate, nikada se nije spustio ispod razine na kojoj bi utjecalo strujanje HD sadržaja..

Ostrom test brzine UK nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Nema VPN, test brzine u Velikoj Britaniji. UK L2TP, test brzine u Velikoj Britaniji. Američki L2TP, test brzine u SAD-u.

NolimitVPN koristi svoje DNS poslužitelje, a DNS i IP testovi su bili u redu. Vrijedno je napomenuti da je Windows platforma osjetljiva na curenje DNS-a za koje je potrebna posebna pažnja korisnika ili VPN davatelja kako bi se izbjeglo, obično u obliku naručenog klijenta - što, naravno, nedostaje NolimitVPN.

Ostale platforme

Kao što je već spomenuto, NolimitVPN pruža vodiče za postavljanje za razne operativne sustave - Windows, OSX kao i podršku za mobilne uređaje s VPN za klijente iOS i Android VPN - s tim da je jedina zapažena iznimka Linux. Ako želite VPN za Linux, tada ćete trebati razmotriti drugu uslugu. Svi ti korisnici koriste ugrađenu VPN funkcionalnost tih operativnih sustava. Nažalost, ne nude Mac VPN klijent.

Ostale / besplatne usluge

Zadovoljstvo nam je bilo vidjeti kako je NAT vatrozid uključen kao standardni dio NolimitVPN usluge, dodajući dodatni sloj sigurnosti od neželjenog prometa, a postoji i osnovna proxy usluga za korisnike koji žele brz i prljav način usmjeriti svoj promet s drugog lokacija bez enkripcije. Nismo mogli pronaći nijedan vodič za postavljanje ove web stranice, ali jednom kad smo to pokrenuli, otkrili smo da je brz i pouzdan..

NolimitVPN nudi i proširenje preglednika za Chrome i Firefox, ali ovo samo izvješćuje jeste li povezani ili ne na VPN.

Zaključak

NolimitVPN nudi robusnu uslugu po povoljnim podrumskim cijenama, uz pristojnu podršku, dobre brzine i lijep izbor zemalja. To je cijena zbog koje se njihova ponuda ističe - iako postoje područja na kojima bi se mogla poboljšati, osjećamo da ono što već nude po tako niskoj cijeni već premašuje ono što očekujemo. Ako se dobro odluče u dodavanju OpenVPN-a u svoj protokol, ova vrijednost novca samo će se poboljšati. Činjenica da imaju 48-satno besplatno probno razdoblje osigurava korisnicima da mogu biti sigurni točno za što se i prijavljuju.

Ako tražite VPN posebno za bujice, pogledajte naš najbolji vodič za VPN za torrent stranice.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me