Unlocator


 • cijena

  Iz $ 4,96
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • deblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Postići
5 od 10

Sažetak

Unlocator je danska tvrtka koja se usredotočuje na metode kako bi se ljudima pomoglo da se zaobiđu internetska ograničenja, cenzura i geoblokiranje. Tvrtka pruža i Smart Domain Name System (Smart DNS) i potpuno razvijenu VPN uslugu. Saznajte više o uslugama Smart DNS i virtualne privatne mreže (VPN) tvrtke Unlocator čitanjem ove recenzije ili idite izravno na web mjesto tvrtke klikom na donji gumb.

Smart DNS odličan je način pristupa internetskim uslugama koje su blokirane, no za dobivanje privatnosti potrebno je koristiti VPN. Dobra vijest je da Unlocator pruža pristup objema tehnologijama kako bi pretplatnicima pružio sve što im može trebati.

Brza statistika

 • Nadležnost
  Danska
 • zemlje
  36
 • Istovremene veze
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  49.2 Mbps

Značajke

zemlje 36
Istovremene veze 5
Torrenting

Unlocator dolazi s izborom Smart DNS i VPN usluga, a oni se mogu istovremeno koristiti za strujanje sadržaja u jednoj zemlji i VPN u drugu..

Unlocator VPN dostupan je na svim popularnim platformama i ima aplikacije koje pružaju OpenVPN enkripciju (iOS pruža samo L2TP / IPSec i IKEv2, što je prilično standardna cijena). VPN aplikacije Unlocator imaju killswitch i a "štit" značajka koja vas sprečava da se povežete s internetom osim ako VPN nije omogućen. No, uređaj za ubijanje služi samo za radne površine.

Unlocator ima poslužitelje u 36 zemalja, što je veliki izbor nacija za deblokiranje sadržaja. BitTorrenting je dopušteno i tvrtka ne određuje određene poslužitelje za P2P, što znači da možete slobodno koristiti bilo koji.

Brzina i performanse

Unlocator VPN nije značajno smanjio brzinu kada smo bili spojeni na njegove poslužitelje. To znači da bi ovaj VPN trebao biti u redu za obavljanje podataka koji zahtijevaju velike vrijednosti podataka, kao što su streaming i igranje. To ima smisla, jer se VPN prodaje kao dobar za deblokiranje sadržaja poput Netflixa.

Netflix

Unlocator je usluga koja može pružiti pristup US Netflixu. Korisnici mogu deblokirati Netflix ili pomoću Smart DNS poslužitelja ili putem VPN-a. Usluga također deblokira mnoštvo drugih popularnih servisa poput BBC iPlayera, Hulu i mnogih drugih.

Testovi propuštanja

ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) 62
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Otkriveno je istjecanje IPv4?

Ispitali smo ovaj VPN na propuste na IPv4 vezi i otkrili smo da ne trpi IP propuste, DNS ili WebRTC curenja. To znači da će učinkovito zaštititi vašu privatnost.

Ipak, preporučujemo da sami prijeđete na IPLeak.net kako biste provjerili nepropusnosti, posebno ako imate IPv6 vezu (nismo mogli testirati IPv6 jer naš ISP nije pružio na našem mjestu u vrijeme pregleda) , Ako dođe do curenja WebRTC ili DNS-a na IPv6, savjetujemo da u potpunosti onemogućite IPv6 na računalu.

Cijena

2 godine

$ 4,96
na mjesec

Unlocator je prilično skupa VPN usluga u usporedbi s prosječnim cijenama vrhunskih VPN-a ovih dana. Ako se pretplatite za godinu dana, platit ćete 98,75 USD (uključujući PDV), što je ekvivalent 8,30 USD mjesečno. Činjenicu da cijena bez PDV-a navodi malu zabludu.

Mjesečni plan košta 12,49 dolara. To su vrhunske cijene koje se lako mogu pobijediti. Ako vam je važno dobiti odličan VPN koji je i jeftin, preporučujemo da potražite negdje drugdje.

Svi planovi uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete temeljito ispitati uslugu kako biste vidjeli ima li sve što trebate. Ovo je vrlo velikodušno, posebno zato što Unlocator VPN nudi i 7-dnevno besplatno probno razdoblje koje možete koristiti za testiranje usluge. Besplatna probna verzija daje potpuni pristup uslugama Unlocator, uključujući VPN i Smart DNS uslugu.

Tvrtka prihvaća sve glavne kreditne i debitne kartice, a možete plaćati i Bitcoin-om. Međutim, uslugu s PayPalom nije moguće platiti.

Jednostavnost korištenja

Windows
MacOS
iOS
Android

Prijaviti se

Sedmodnevno besplatno probno razdoblje trebalo bi vam pružiti puno vremena za ugodan rad s Unlocatorom i njegovo temeljito testiranje. Na cijelom web mjestu postoje besplatni probni gumbi, tako da ne biste trebali imati problema s obrascem za prijavu.

Vaša adresa e-pošte postaje vaše korisničko ime za sustav. Tvrtka će poslati bilo kakve podatke o resetiranju zaporke na registriranu adresu e-pošte. Moguće je koristiti sustav s lažnom adresom e-pošte jer ne postoji korak provjere e-pošte tijekom postupka aktivacije računa. Međutim, bolje je dati pravu adresu e-pošte. Jednostavno stvorite novi anonimni račun za web poštu ako ne želite dati Unlocatoru svoju stvarnu adresu e-pošte.

Nakon dovršetka prijave bit ćete preusmjereni na stranicu vašeg računa.

Postava

Aplikacije su dostupne na svim platformama, što znači da možete pokrenuti i pokrenuti VPN aplikaciju na Windows-u, Mac-u, Androidu i iOS-u. Sve platforme nude OpenVPN osim iOS-a koji radi na izbor sigurne IKEv2 ili L2TP enkripcije. Killswitch je dostupan na oba klijenta za stolna računala, ali nije dostupan na mobilnim aplikacijama.

Otkrili smo da su aplikacije jednostavne za kretanje i jednostavne za korištenje, s lijepom funkcionalnošću jednim klikom za povezivanje s odabranim poslužiteljima širom svijeta..

Služba za korisnike

Besplatno probno razdoblje 7
Trajanje garancije povrata novca 30
24-satna podrška
Live chat
Povrat novca zagarantovan

Do Centra za podršku za Unlocator stižete klikom na gumb Support u gornjem izborniku web mjesta. Ako trebate postaviti pitanje timu za podršku, kliknite na "Obratite se podršci" gumb na stranici za podršku. Otvaranje ulaznice za podršku uključuje popunjavanje standardnog web obrasca. Odgovor će stići na vašu registriranu adresu e-pošte.

Za korisnike koji je preferiraju, na njegovoj web stranici postoji usluga 24h 7 chat uživo. Ustanovili smo da su agenti za podršku općenito dobri. Međutim, jedan je izašao iz našeg razgovora kad smo imali još pitanja koja smo željeli postaviti, a to je značilo da moramo započeti drugi razgovor; pretpostavljamo da joj je negdje važnije bilo. Sljedeći je gospodin bio mnogo bolji i prisustvovao je chatu dok nismo završili sa svim našim pitanjima.

Bili smo impresionirani razinom tehničkog znanja koje su nam mogli pružiti kad smo gurnuti. Svidjeli su nam se i vodiči za postavljanje, koji uključuju vodič za postavljanje za Windows 10 i druge moderne platforme. Kao i vodiči za ručnu postavljanje VPN-a.

Privatnost i sigurnost

IPv4 zaštita od curenja
Ubojiti prekidač
Zaštita od propuštanja WebRTC-a

Sjedište tvrtke Unlocator nalazi se u Danskoj, koja je europska zemlja koja ima vrlo jaku privatnost. Država nema danskih zakona o prijavi koji se primjenjuju na VPN, a Danska ima neke od najjačih zakona o zaštiti potrošača i privatnosti na svijetu..

Pored toga, tvrtka pohranjuje samo objedinjene statistike koje se ne mogu povezati s IP adresom, a ti se zapisi vezani u roku od 24 sata. To znači da čak i ako se tvrtki pristupi s potjernicom, neće imati ništa bitno za predavanje svojim korisnicima.

Međutim, vrijedno je napomenuti da firmi morate dati svoju IP adresu ako odlučite koristiti značajku Smart DNS.

Protokoli šifriranja

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

VPN šifriraju sve podatke koji dolaze i odlaze s vaših uređaja. I Unlocator aplikacije pružaju jaku enkripciju na svim platformama uključujući OpenVPN (na svakoj platformi, osim iOS-a). Zatražili smo od tvrtke da nam pruži detalje o implementaciji OpenVPN-a i rekli su nam da koristi:

Šifra: AES-256-CBC. Rukovanje: ključ RSA-2048. Provjera autentičnosti: SHA-512. PFS: Da

Ovo je vrlo jaka implementacija OpenVPN-a koja je budući dokaz.

VPN prijava

Unlocator izjavljuje da briše sve zapise o aktivnostima u roku od 24 sata od prestanka sesije. Nadalje, nikad ne prikuplja nikakve podatke o tome što rade korisnici dok su povezani na njegove poslužitelje (dnevnike upotrebe). Ovo je koliko je blizu VPN-u koji je od nule, i izvrsna je privatnost za potrebe većine ljudi.

Završne misli

Unlocator je usluga koja se prodaje i za ljude koji žele deblokirati više sadržaja na mreži i ljude koji žele privatnost. Otkrili smo da je usluga dobra za obje. Međutim, to je pomalo na skupoj strani i na tržištu postoje VPN-ovi koji će vam dati identične značajke, s više mjesta na poslužitelju za oko pola cijene. Ipak, ovo je prilično dobra VPN usluga koju vrijedi provesti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me