MyVPN

  • Cenitev

    Od 4,83 USD
    / mesec

ProPrivacy.com Rezultat
1 od 10

Povzetek

Pomembna posodobitev:

MyVPN je zdaj svojo storitev izključil. Obstoječe stranke lahko po e-pošti pošljejo podporo za informacije o selitvi na partnerski VPN, HideIPVPN.

MyVPN se je s 1. septembrom 2015 ustavil in sodeloval s HideIPVPN, da bi poskrbel za svoje preostale stranke.

MyVPN se predstavlja kot "veselo in veselo" VPN Medtem ko se s prvimi, s katerimi se res ne moremo strinjati, je naš splošen vtis o MyVPN-ju prijeten, ta popolnoma nov ameriški ponudnik pa ima odlično osnovno storitev, ki jim nudi fantastično podlago. (Upoštevajte, da gre za popolnoma drugačno ekipo in storitev kot MyVPN.pro, in nista na noben način povezana)


Lastnosti

MyVPN je zelo majhen ponudnik s sedežem v ZDA, ki ga je odprl "predori" javnosti manj kot 6 mesecev pred oktobrom 2014. To je starodavna oddaja, vendar na splošno zagotavljajo zelo zaokroženo storitev z večino potrebnih osnovnih elementov, ki niso samo prisotni, temveč tudi dobro delujejo.

Ker je MyVPN povsem nov ponudnik, ne preseneča, da imajo strežnike le v 4 državah. Seveda so to trije potrebni & pričakovano; NL, Velika Britanija, ZDA in za njihove azijske kupce obstaja tudi Hong Kong. Medtem ko je njihov seznam strežnikov (vsaj zaenkrat) zelo majhen, omogočajo ogromno 5 sočasnih povezav, kar pomeni, da ste lahko vedno povezani.

Hitrost in zmogljivost

Preizkusili smo storitev MyVPN glede hitrosti, puščanja DNS in potrditve IP. Vsi preizkusi IP so se vrnili v redu, zaščita pred puščanjem DNS pa je bila edini rezultat, ki smo ga dobili, njihovi strežniki - to je bila odlična novica. Čeprav njihove hitrosti niso bile najboljše, kar smo jih videli (kot prikazuje spodnja tabela), so ostale več kot primerne za pretakanje in dostop do naše najljubše vsebine. Tudi z EU nismo imeli težav->Hitrosti povezave v ZDA.

Cena

Kot pri vseh ponudnikih VPN, tudi MyVPN zagotavlja večje popuste, kolikor dlje se prijavite. Medtem ko je njihov mesečni načrt nekoliko drag pri 9,99 USD / mesec, če se prijavite za celo leto, je cena zelo ugodna 4,83 USD / mesec.

MyVPN ponuja tudi tridnevno brezplačno preskusno različico za preizkušanje njihove storitve in ne le, da je to nekoliko težko najti, za to morate vnesti tudi svoje plačilne podatke. Če ste nezadovoljni z njihovo storitvijo in jo pozabite preklicati, vas bodo samodejno začeli zaračunavati.
Ponujajo tudi 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni s storitvijo, in to je popolnoma brezplačno, tako da tudi če ste uživali v storitvi, vendar ste si le premislili - denar boste še vedno dobili nazaj!

Za nakup računa MyVPN lahko uporabite svojo kreditno / debetno kartico ali račun PayPal ter tudi sprejmete varno plačilno vrsto Bitcoin.

Storitev za stranke

Najbolj vidna podpora, ki jo nudi MyVPN, je standardna podpora za vozovnice. To ohranjajo 24/7/365 in kadarkoli smo jih uporabili, smo ugotovili, da so prijazni, tehnično usposobljeni in vedno prejmejo odgovor v nekaj urah. Poleg tega imajo na voljo tudi telefonsko podporo za državljane ZDA, za večja tehnična vprašanja pa bodo zagotovili tudi oddaljeno namizje.

Čeprav je ta podporni mehanizem na splošno odličen, menimo, da bi lahko resnično izkoristili popolno bazo znanja in / ali forum.

Zasebnost in varnost

Prvič, kar zadeva protokole, ponuja MyVPN celoten obseg: PPTP, L2TP, OpenVPN in IKEv. Za vse parter PPTP zagotavljajo največ 256 bitno šifriranje, dokler ga vaša naprava podpira. Za OpenVPN (protokol, ki ga priporočamo) uporabljajo AES in 2048bit stisk roke - velik plus za tega malega ponudnika VPN. Poleg tega uporabljajo LibreSSL, ki je v primerjavi z OpenSSL boljši za varnost. Imajo tudi protokol MimicVPN, ki je napredna različica OpenVPN, ki so ga razvili, da bi zaobšli različne požarne zidove, omejitve in DPI (Deep Packet Inspection).

Drugič, ko gre za beleženje, MyVPN vodi dnevnike povezav, tako da če ste popolnoma zasebni, njihova storitev ni za vas. Sicer so jasno zapisali, katere podatke beležijo. Dnevnike hranijo le en dan, nato pa jih popolnoma očistijo, tako da vas to ne bi preveč skrbelo.

Njihovi pogoji & Pogoji in politika zasebnosti, čeprav na kratko, podrobno opisujejo, katere podatke zbirajo, kako jih uporabljajo in kako upravljajo s svojimi omrežji. Edino vprašanje, ki smo ga imeli v zvezi s tem stavkom: Hkratna prijava z več naslovov IP iz različnih držav (niso dovoljena). Ker se zdi, da je to zelo strogo pravilo, ki bi resnično omejilo povprečno osebo pri uporabi njihove storitve, smo o njih spraševali in to povedali naslednje: Dodali so ga, da se prepreči prijava v delnice. Dokler kupec ne zlorabi preostalih pravil, ne reagiramo na večkratne prijave. To ni idealno, vendar očitno izvajajo te ukrepe, da se izognejo zlorabam.

Kar zadeva P2P, tega ne omogočajo na svojih ameriških strežnikih in zahtevajo, da na drugih strežnikih uporabljate le zakonite P2P.

Končne misli

Na splošno je MyVPN lepo malo VPN podjetje, ki ima popoln odjemalec, odlično šifriranje in zelo prijazno podporno ekipo. Čeprav še vedno dosegajo nekaj napredka, jim z veseljem priporočamo njihovo uporabo - čeprav je vredno le, če se prijavite šest mesecev ali več, zato preverite njihovo brezplačno preskusno različico.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me