Moja mreža Expat


 • cijena

  Iz $ 8,00
  / mjesec

 • deblokira:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Postići
6 od 10

Sažetak

UPOZORENJE: Moja mreža za poslanike je VPN usluga koja je napravljena isključivo u svrhu omogućavanja emigrantima gledanje SD TV-a iz inozemstva. Njegov fokus je na strujanju, a ne na sigurnosti.

Brza statistika

 • Nadležnost
  Hong Kong
 • Istovremene veze
  5
 • zemlje
  4

Cijene i planovi

Moja mreža Expat ima zanimljiv sustav za svoje planove i cijene. Ako ste državljanin Britanije, Amerike, Kanade ili Australije i želite pristupiti sadržaju samo iz svoje matične zemlje, to možete učiniti samo. Ili, ako želite, možete odabrati opciju za deblokiranje sadržaja u sve četiri te zemlje - iako to dolazi uz veću cijenu. Slično tome, možete odrediti koji uređaj želite koristiti - PC, Mac, usmjerivač, tablet ili pametni telefon - ili odabrati sve uređaje. Konačno, imate mogućnost izbora između mjesečnog plana, šestomjesečnog plana ili godišnjeg plana.

Sve ove mogućnosti donose različite cijene. Ako se odlučite držati jedne zemlje, cijene plana bit će prikazane u valuti navedene zemlje, s troškovima ovisno o trenutnim tržišnim cijenama i uređajima koji želite koristiti. Ako se odlučite uključiti i odabrati sve zemlje i sve uređaje, paušalna stopa iznosi GBP i iznosi 8,00 £ mjesečno za mjesečni plan, 7,20 £ mjesečno za šestomjesečni plan i 6,40 £ mjesečno. za 12-mjesečni plan. Kada se uzme u obzir tečaj GBP za USD u vrijeme pisanja, to iznosi otprilike 12,00 USD mjesečno za mjesečni plan, 10,80 USD mjesečno za šestomjesečni plan, a 9,60 USD mjesečno za 12-mjesečni plan..

Nakon što odaberete svoj plan i cijenu, možete platiti putem Visa, MasterCard, Maestro, Discover ili PayPal. Iako se radi o pristojnom rasponu opcija, razočarao sam se kad nisam vidio mogućnost anonimnog plaćanja, poput bitcoina. To je rekao, nisam bio iznenađen, iz razloga koji će postati vidljivi kasnije u ovom pregledu.

Nažalost, My Expat Network ne nudi besplatno probno razdoblje. Međutim, postoji sedmodnevno jamstvo povrata novca koje možete iskoristiti u slučaju da niste zadovoljni uslugom.

Značajke

My Expat Network je britanska tvrtka sa sjedištem u Hong Kongu.

Moja mreža Expat pruža samo četiri mjesta: Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Države, Kanada i Australija. Njegova poslužiteljska mreža stoji na 120 poslužitelja i broji, što na svojoj web stranici naziva optimiziranim za SD (a ne HD) video streaming..

Koliko uređaja možete koristiti za pristup ovim poslužiteljima ovisi o tome koji ste plan odabrali. Možete ići za jednu zemlju i jedan uređaj ili uključiti sve četiri zemlje za pet istodobnih veza. Ako krenete po potonje, moći ćete gledati svoje omiljene emisije na radnoj površini, mobilnom telefonu i tabletu te još uvijek imati preostale veze za uređaje vaše porodice ili cimera!

TV vodič

Sretne vijesti za naše čitatelje koji su u potrazi za VPN-om prvenstveno za streaming TV emisija: Moja mreža Expat ima TV vodič koji popisuje svaki kanal koji mu korisnici mogu pristupiti u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji..

Izdvajamo:

 • BBC One through Four, BBC iPlayer, 4oD i Demand 5 u Velikoj Britaniji
 • NBC, CBS, Bravo TV i Adult Swim u SAD-u
 • ABC Neto i-View, ABC News, Plus 7 i SMH TV u Australiji
 • CBC, CTV, Slice i Global TV u Kanadi

Kompletan popis dostupnih kanala u svakoj zemlji možete potražiti u TV vodiču na web stranici My Expat Network.

Posjetite moju mrežu Expat »

Sigurnost i privatnost

Kao što sam ukratko spomenuo u odjeljku o značajkama ove recenzije My Expat Network, tvrtka je sa sjedištem u Hong Kongu. Ovo je sjajna lokacija na kojoj će se temeljiti VPN usluga, jer nedostatak obveznog pravila o zadržavanju podataka u Hong Kongu omogućuje davateljima usluga koji se temelje tamo sačuvaju mrežne aktivnosti svojih korisnika od zakonskih ograničenja i vladine intervencije.

Unatoč svom sjajnom mjestu, Moja mreža ekspitata već ima razočaravajuće protokole šifriranja. Koristi OpenVPN za PC i Mac VPN klijente i L2TP za mobilne uređaje. 56-bitno šifriranje koristi se za njegovu uslugu u Velikoj Britaniji, dok se 128-bitno koristi za Australiju, Kanadu i SAD. To je rečeno da su mi uskoro ubuduće sve lokacije koristile 56-bitnu enkripciju jer će to omogućiti velike brzine i bolju sposobnost strujanja..

Takvo loše šifriranje uznemiruje je vidjeti na bilo kojem VPN-u, ali s obzirom na to da je usluga posvećena samo strujanju iz inozemstva, a ne sigurnosti na bilo koji način, oblik ili oblik, nije iznenađujuće i razumljivo..

Što se tiče evidentiranja, My Expat Network jasno navodi u svojoj politici privatnosti da tvrtka bilježi detalje veze i korištenje propusne širine, ali to "nije dopušten drugi oblik praćenja." Iako bi činjenica da Moja mreža za izvoznike ne vodi evidenciju upotrebe trebala biti dovoljna za većinu ljudi, oni koji se više bave privatnošću i žele davatelja usluga koji ne vodi evidenciju (i koji ima vrhunsko šifriranje) trebali bi zaviriti na naš popis najboljih VPN-ovi koji nisu zabranjeni.

Web stranica My Expat Network

Web stranica My Expat Network lijepo je dizajnirana i jednostavna za kretanje. Većina informacija o usluzi može se naći na njenoj početnoj stranici, uključujući njezine mogućnosti plaćanja, podržane sustave i servisirane zemlje. Linkovi na korisne teme kao što su paketi, kanali, podrška, često postavljana pitanja te Uvjeti i odredbe mogu se naći na vrhu i na dnu stranice..

Također na početnoj stranici možete naći ažuriranja u stvarnom vremenu s računa Facebook i Twitter My Expat Network (osim veza do njih), uz odabir povratnih informacija korisnika.

Moja mreža Expat ima blog na kartici Resursi na svojoj web stranici. Tamo možete pronaći informacije o stvarima kao što su ažuriranja tvrtke, vijesti u industriji, raspored sportova i TV licenciranje.

podrška

Moja mreža Expat ima dobro zaobljen sustav podrške. Stranica sa FAQ-om je mala, ali uspijeva odgovoriti na sva glavna pitanja, poput "Koje TV kanale mogu gledati?", "Nudite li besplatnu probnu verziju?", i "Što mi pruža VPN veza?"

Ako na vaše pitanje još uvijek nema odgovora, možete pregledati Centar za pomoć koji sadrži opća najava, forume podrške, trikove i savjete, članke za rješavanje problema i zajednicu u kojoj korisnici mogu ostaviti komentare.

Ako na sve vaše pitanje nakon svega toga još uvijek nema odgovora, možete se izravno obratiti Mojoj mrežnoj agenciji za podnošenje zahtjeva putem mrežnog kontakt obrasca. Nakon toga ćete dobiti e-poštu s brojem vaše karte i obećanjem da će vaše pitanje pregledati osoblje.

Za ovu recenziju My Expat Network odlučio sam isprobati njihovu korisničku podršku koja se temelji na ulaznicama. Podnio sam pitanje u vezi s kojim se enkripcijama koriste.

Bila sam šokirana kad sam primila personalizirani odgovor samo pet minuta kasnije. Član osoblja je u potpunosti odgovorio na moje pitanje i rekao mi da ih ponovno kontaktiram ako imam još pitanja. Sve u svemu, bio sam vrlo zadovoljan kvalitetom (i brzinom) podrške za My Expat Network!

Prijaviti se

Prijavljivanje za moju VPN mrežu eksperata je jednostavno. Nakon odabira željenog plana, uređaja (e) i plana plaćanja od vas će se tražiti da navedete svoje ime, prezime i adresu e-pošte i generirate lozinku. Nakon prijave, dobit ćete potvrdnu poruku e-pošte koja će vas odvesti na stranicu vašeg računa. Tamo možete pronaći informacije o svojim pretplatama, pored stranice za instalaciju.

Nakon što instalirate My Expat Network (postupak koji traje samo nekoliko sekundi), morat ćete ponovo pokrenuti uređaj prije nego što se klijent može pokrenuti..

Za ovu recenziju My Expat Network odlučio sam isprobati uslugu Sve zemlje.

Windows 10 VPN klijent My Expat Network

Isprva je bio moj VPN klijent My Expat Network za Windows malo poteškoće. Iako se ikona na radnoj površini prikazuje nakon preuzimanja softvera, to zapravo ne pokreće klijenta. Umjesto toga, može se pronaći u programskoj traci.

Nakon otvaranja, dočekat će vas s dostupnim zemljama na koje ćete se povezati, osim postavki i gumba Izlaz.

Klik na zemlju omogućuje vam povezivanje, prekid veze, prikazivanje statusa i pregled zapisa.

Nakon što kliknete željenu zemlju, dobit ćete obavijest o uspješnoj vezi kao i vašu novu IP adresu. (Za potrebe ovog pregleda izbrisao sam IP adresu koja mi je dana.)

Klikom na Prikaži status, pojavit će se sljedeći skočni prozor koji korisnicima daje dodatne detalje o njihovoj vezi:

Izbornik Postavke VPN klijenta My Expat Network jednako je gole kosti kao i ostatak njega. Kartica Proxy omogućuje vam odabir između korištenja postavki tvrtke, korištenja postavki proxyja sustava ili ručnog postavljanja vlastitih.

U međuvremenu, kartica General (Općenito) vam daje samo mogućnost promjene jezika. I na kraju, kartica About vam daje isječak dodatnih informacija o tvrtki.

Brzina i performanse

Grafikoni prikazuju najveću, najnižu i prosječnu brzinu za svaki poslužitelj i lokaciju. Pogledajte naše objašnjenje pune brzine ispitivanja za više detalja.

Ispitivanja brzine provedena su u Europi s osnovnom vezom od 30 Mbps. Kao što možete vidjeti na grafovima, kada je uključena My Expat Network mreža, brzina prijenosa i preuzimanja značajno je smanjena. S obzirom na to da je My Expat Network namijenjena strujanju, vidjeti takve male brzine bilo je vrlo razočaravajuće. U skladu s tim, diskutabilno je da su ove brzine dovoljno dobre za strujanje SD TV-a - glavna svrha My Expat Network-a.

Ispitivanje koje je učinjeno na curenje ispostavilo se na slične rezultate. ipleak.net je otkrio da su, dok je IP adresa maskirana, otkriveni i istjecanja WebRTC i DNS. Što je još gore, na testu na test-ipv6.com dobio je 0/10 koji testira stabilnost i spremnost IPv6. doileak.net - koji predstavlja mješavinu gore spomenutih testova - dao je više istih tužnih rezultata.

Zaključak mojih nalaza tijekom tih različitih testova performansi? Moja mreža Expat ne samo da ima slabe brzine, već ne uspijeva postići pogodnost kada je u pitanju snaga i sigurnost. U svojoj obrani, brzine nikada ne bi trebale pasti do točke da bi streaming SD TV bio nemoguć - iako bi HD bio druga priča. Također, njegova je ciljna publika vjerojatno zaokupljena samo streamingom, a ne sigurnošću, što znači da će vjerojatno biti (zabrinjavajuće) zabrinuti rezultatima naših različitih testova propuštanja.

Ostale platforme

Pored Windowsa, Moja mreža ekspitata radi s velikom većinom uređaja. To uključuje OS X, iOS i Android VPN. Također imaju VPN za Linux i podršku za DD-WRT. Klijent My Expat Network je u velikoj mjeri isti na svim platformama u pogledu dizajna, kvalitete i učinkovitosti. Vodiči za postavljanje za svaku platformu mogu se naći u Vodičima za instalaciju na kartici Podrška na web mjestu Moja mreža ekspatritala. VPN za iPhone korisnike može upotrebljavati drugačiji protokol šifriranja, za više pojedinosti pogledajte web mjesto davatelja usluga.

Moja aplikacija Expat Network Pro

Kao što je gore spomenuto, Moja mreža za izvoznike prilagođena je mobilnim uređajima. Njegova se aplikacija može preuzeti i iz Apple App Store-a i s Google Play-a. Preuzimanje i instalacija je jednostavna i neprimjetna kao i verzija za radnu površinu, jer nema potrebe mijenjati svoje postavke kako bi ona mogla raditi. Na sličan je način jednostavno korištenje. Nakon preuzimanja svi korisnici moraju unijeti svoje korisničko ime i lozinku i dodirnuti zastavu željene zemlje za povezivanje.

Otkrio sam da je mobilna verzija My Expat Network-a zapravo korisnija od verzije za stolna računala, kao i modernija. Također nisam imao problema s povezivanjem ili odspajanjem bilo kojeg od poslužitelja.

Završne misli

Volio sam:

 • Brza i prijateljska korisnička podrška
 • Softver optimiziran za strujanje
 • Sa sjedištem u Hong Kongu
 • Pet istodobnih veza
 • Sedmodnevna garancija povrata novca
 • Mobitel za obitelji

Nisam bila sigurna u:

 • Usluge samo četiri zemlje
 • Minimalna seča
 • Nevjerojatno gole kosti VPN klijenta
 • Optimizirano za SD, a ne HD streaming

Mrzio sam:

 • Vrlo male brzine
 • Propuštanja WebRTC, DNS i IPv6
 • Skupo za ono što dobijete
 • Nevjerojatno slaba enkripcija

Završimo ovaj pregled mreže Moja šalterska mreža, hoćemo li?

Dok neki ljudi koriste VPN usluge radi anonimnosti ili da bi zaobišli cenzuru, fer je reći da je najčešća upotreba pristupa streaming usluga iz drugih zemalja. Moja mreža Expat unaprijed je u vezi s tim i prodaje se isključivo kao sredstvo pristupa stranim TV uslugama. Međutim, čak i kod klijenta koji je jednostavan za korištenje s kojim mogu upravljati čak i većina tehnološki fobičnih pojedinaca, to ne mijenja činjenicu da je Moja mreža za izvoznike neumoljiva spora i puna protoka WebRTC, DNS i IPv6. Nije točno ono što tražite u VPN-u, čak i ako je samo jedan koji želite koristiti za streaming!

Kao takav, ako ste američki, britanski, kanadski ili australijski empatija, a tražite brzu, pouzdanu i pouzdanu uslugu HD streaminga, predlažem vam da potražite negdje drugdje. Međutim, ako niste zabrinuti za sigurnost i jednostavno želite gledati SD TV iz inozemstva, moja mreža Expat mogla bi biti VPN usluga za vas.

Posjetite moju mrežu Expat

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me