МиВПН


  • Цене

    Фром $ 4,83
    / месец дана

ПроПриваци.цом Резултат
1 од 10

Резиме

Важно ажурирање:

МиВПН је сада угасио своју услугу. Постојећи купци могу послати е-пошту подршку за информације о преласку на партнерски ВПН, ХидеИПВПН.

Од 1. септембра 2015. МиВПН је искључио и партнерио са ХидеИПВПН како би се побринуо за своје преостале купце.

МиВПН се представља као "весела и весела" ВПН. Иако се први са којим се стварно не можемо сложити, наш укупан утисак о МиВПН-у био је угодан, а овај потпуно нови амерички провајдер има одличну језгрену услугу која им пружа фантастичну основу за изградњу. (Имајте на уму да је ово потпуно другачији тим и сервис од МиВПН.про, а њих двојица ни на који начин нису повезани)

Карактеристике

МиВПН је веома мали добављач са сједиштем у САД који га је отворио "тунели" за јавност пре мање од 6 месеци у октобру 2014. То показује емисија младих година на услузи, али у целини пружају веома заокружену услугу са већином потребних основних предмета не само да су присутни, већ и раде добро.

Пошто је МиВПН потпуно нов провајдер, не чуди што имају сервере само у 4 државе. Наравно да су то потребна три & очекиван; НЛ, УК, УС, а постоји и Хонг Конг за њихове азијске купце. Иако је њихова листа сервера (бар на тренутак) врло мала, они омогућавају огромних 5 истовремених веза што значи да увек можете бити повезани.

Брзина и перформансе

Тестирали смо МиВПН услугу на брзину, ДНС цурење и ИП потврду. Сви ИП тестови су се вратили у реду, а ДНС заштита од цурења омогућила је једини резултат који су добили њихови сервери - ово је била сјајна вест. Иако њихове брзине нису биле најбоље што смо видели (као што показује табела у наставку), оне су и даље биле више него довољне за струјање и приступ нашем омиљеном садржају. Такође нисмо имали проблема са ЕУ->Брзине америчке везе.

Цена

Као и код свих ВПН провајдера, и МиВПН пружа све веће попусте што дуже пријављујете. Иако је њихов месечни план мало скупљи од 9,99 УСД месечно, ако се пријавите за читаву годину, цена је веома повољних 4,83 УСД месечно.

МиВПН такође нуди тродневно бесплатно пробно тестирање њихове услуге и не само да је то мало тешко пронаћи, већ ћете и за то морати да унесете своје податке о плаћању. Такође ако нисте задовољни њиховом услугом и заборавите да је откажете, аутоматски ће почети да вам наплаћују рачуне.
Они такође пружају 7-дневну гаранцију поврата новца у случају да нисте задовољни услугом, а ово је апсолутно бесплатно, па чак и ако сте уживали у услузи, али само што сте се предомислили - новац ћете и даље добити!

Да бисте купили свој МиВПН налог, можете да користите кредитну / дебитну картицу или ПаиПал рачун, а такође прихватите сигурни начин плаћања Битцоин.

Кориснички сервис

Најистакнутија подршка коју МиВПН пружа је стандардна подршка за улазнице. Они то одржавају 24/7/365 и кад год смо их користили, открили смо да су љубазни, технички познати и увек су добили одговор у року од неколико сати. Поред овога, они имају и телефонску подршку за америчке грађане, а за већа техничка питања они ће такође пружити удаљену радну површину.

Иако су у целини ови механизми подршке сјајни, сматрамо да би заиста могли имати користи од читаве базе знања и / или форума.

Приватност и сигурност

Прво, што се тиче протокола, МиВПН пружа читав опсег: ППТП, Л2ТП, ОпенВПН и ИКЕв. За све партије ППТП они пружају максимално 256 битну енкрипцију све док ваш уређај то подржава. За ОпенВПН (протокол који препоручујемо) они користе АЕС и 2048битни стисак руке - велики плус за овај мали ВПН провајдер. Поред тога, они користе ЛибреССЛ који је бољи за сигурност у поређењу с ОпенССЛ. Такође имају МимицВПН протокол који је напредна верзија ОпенВПН-а који су развили како би заобишли различите заштитне зидове, ограничења и ДПИ (Дееп Пацкет Инспецтион).

Друго, што се тиче евидентирања, МиВПН води евиденцију веза, тако да ако сте апсолутна приватност, њихова услуга није за вас. У супротном су јасно истакли које информације евидентирају. Чувају их записе само један дан, а након тога их потпуно очисте, тако да вас то не би требало превише бринути.

Њихови услови & Услови и политика приватности, иако укратко, они детаљно описују које информације прикупљају, како их користе, као и начин на који управљају својим мрежама. Једино питање које смо имали у вези с овом реченицом: Истовремено пријављивање са више ИП адреса из различитих земаља (нису дозвољене). Пошто се ово чини врло строгим правилом и оним које би заиста ограничило просечну особу у коришћењу њихове услуге, ми смо их испитивали и они су рекли следеће: Додата је ради спречавања пријаве дељења. Све док купац не злоупотреби остала правила, не реагујемо на вишеструке пријаве. То није идеално, али очигледно предузимају ове кораке да би избегли злоупотребе.

С обзиром на П2П, они то не дозвољавају на њиховим америчким серверима и траже да само легалне П2П користите на другим њиховим серверима.

Последње мисли

Све у свему, МиВПН је симпатична мала ВПН компанија са клијентом који има пуно могућности, одличном енкрипцијом и врло љубазним тимом за подршку. Иако још увек имају напредак у раду, радо ћемо да препоручимо њихову употребу - мада је вредно само ако се пријавите на шест месеци или више, тако да проверите њихово бесплатно пробно коришћење.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me