МиПриватеНетворк

 • Цене

  Фром $ 7,46
  / месец дана

УПДАТЕ: МиПриватеНетворк спојио се са Ле ВПН.

ПроПриваци.цом Резултат
6.7 од 10

Резиме

Моја приватна мрежа је ВПН услуга чије је примарно циљно тржиште Велика Британија. То се јасно види у чињеници да су његове цене у британским фунтама, а име домене завршава на .цо.ук. То је опција за британске емигранте који желе да приступе мало кући, али истовремено треба да им се приступи пажљиво због неких помало неортодоксних планова повезивања..


Карактеристике

Моја приватна мрежа нуди свеобухватан скуп функција који се очекује од било ког врхунског провајдера. Према њиховој веб локацији, ове функције укључују:

 • Сервери у 44 земље
 • ВПН клијентски софтвер за радне површине Виндовс, Линук и Мац
 • ВПН клијентски софтвер за иОС, Андроид и Киндле
 • Подршка за рутере који користе ДД-ВРТ
 • До 5 симултаних веза са исте локације
 • Подршка различитих ВПН протокола, укључујући ОпенВПН
 • Подршка за П2П у одређеним земљама
 • Нема евидентирања
 • Свеобухватна често постављана питања

Сервери су доступни у следећим земљама:

Моји приватни мрежни сервери

Додатне значајне карактеристике, као и неке ствари које треба имати на уму, описане су у наставку:

МиТелли

Ова услуга Смарт ДНС-а укључена је бесплатно уз било коју ВПН претплату на Моју приватну мрежу. Као што му име каже, ова услуга омогућава повезивање с телевизијским каналима доступним путем Интернета који могу бити географски ограничени.

Важно је напоменути да се МиТелли разликује од уобичајене ВПН услуге коју нуди Моја приватна мрежа по томе што када је активна, не шифрира ваш саобраћај, било да је то промет података или промет телевизијских канала. Такође, не маскира вашу ИП адресу како вам је то доделио ИСП.

Циљ ове услуге је да вам омогући гледање гео-ограничених телевизијских садржаја без икаквих режијских трошкова који се додају енкрипцијом и на тај начин вам нуди боље корисничко искуство за видео. Једино ограничење је да ради само са подржаним каналима и да их ручно додате у услугу. Више о МиТелли, укључујући опсежну листу подржаних канала, можете пронаћи на веб локацији Ми Привате Нетворк.

Сингле - Глобал план

Као што је већ поменуто, Моја приватна мрежа нуди појединачне и глобалне планове. Планове једне земље треба бирати само ако сте сигурни да постоји само једна земља из које желите да користите услуге. Разлика у ценама је знатна, скоро двоструко већа од цене за глобалну претплату у поређењу са претплатом за једну земљу.

Ова карактеристика појачава чињеницу да је овај ВПН провајдер заиста више усмерен на базу клијената у Великој Британији, јер британски екпатс могу да искористе ниже трошкове претплате у једној земљи да би добили приступ британским мрежним услугама.

Ако се предомислите након куповине плана за једну земљу, веб локација не објашњава поступак или потенцијалне казне такве промене. Управо сте упућени да „шаљете подршку е-поштом и они ће вас саветовати о најбољем начину за то“.

Ограничавање П2П услуга

Што се тиче П2П услуга, једна ствар вредна спомена је да су све бујице блокиране на серверима у САД-у, Европи и неколико других земаља који спроводе Закон о ауторским правима дигиталног миленијума (ДМЦА). Међутим, Моја приватна мрежа наводи да њени сервери у Русији и Малезији омогућавају бујице.

Према неколико чланака из базе знања, компанија такође испоручује наменски торрент кластер. Нема додатних информација у вези са оним где се налази или како се повезати с њим не може се наћи било где на веб локацији.

Важно је напоменути да Моја приватна мрежа и аутор ове рецензије ни на који начин не одобравају дељење материјала заштићеног ауторским правима јер је то незаконито у свим земљама у којима компанија има ВПН сервере.

Истовремене везе

Моја приватна мрежа омогућава употребу до пет истовремених веза помоћу истих ВПН акредитива. Имајте на уму да ће ово бити дозвољено само ако се везе успостављају са исте локације. То значи да се сви уређаји, било мобилни, десктоп или рутер, морају повезати с Интернетом путем исте везе с Интернетом.

Ако, на пример, неко користи ВПН везу са радне површине у вашој канцеларији и путујете и одлучите да се повежете путем мобилног уређаја, веза ће вам бити одбијена. Иако механизми помоћу којих се то не објашњавају на веб локацији, то се највероватније постиже гледањем с које ИП адресе је поднет захтев за ВПН везу. Ако се користе две различите адресе, друга покушаја везе ће бити одбијена.

Да бисте користили ВПН с различитих локација, морате купити додатне претплате.

Брзина и перформансе

Значајан број најбољих светских добављача ВПН-а доследно се тестира користећи ПроПриваци-ов научно објективни систем за тестирање брзине. Више о нашим стандардним стандардима брзине испитивања брзине можете прочитати на ВПН тестирању брзине.

Ово поређење даје водећи поглед у свету како брзи корисници могу да очекују да се Моја приватна мрежа изврши, посебно за задатке који захтевају велике податке, као што је стреаминг видео записа. На слици доле можете видети да је у поређењу са другим провајдерима, Моја приватна мрежа (означена као мипн) помало трома.

Тест брзине моје приватне мреже

Са просечном брзином која достиже 12,4 Мбпс и максималном од преко 40 Мбпс, то је отприлике трећину брже од добављача четвртог места. Сви други ВПН провајдери имају троцифрену максималну брзину, што перформансе моје приватне мреже чини прилично тмурним.

Брзина претраживања ДНС-а ипак показује нешто другачију слику. У поређењу са истим провајдерима, Моја приватна мрежа постигла је трећу највећу просечну брзину претраживања ДНС-а и релативно ниско максимално време тражења ДНС-а. То значи да ће прегледавање веба минимално утицати на употребу моје приватне мреже.

Тест брзине моје приватне мреже

Коначно, време везе, које је приказано на следећем графикону, указује колико брзо ћете бити повезани на ВПН услугу. У поређењу са осталим пружаоцима услуга, има релативно високо просечно време везе преко 8 секунди, а максимално приказује огромних 66 секунди.

Тест брзине моје приватне мреже

Наведени тестови показују осредње перформансе из Ми Привате Нетворк-а, а најгори је нажалост брзина преузимања, која је међу три тестирана параметра вјероватно најважнија. Овај ВПН почиње да делује као одступање.

ИП пробни тестови

За овај тест кориштена је веза с ВПН сервером у Мађарској. Користећи услуге које пружа иплеак.нет успио сам утврдити да ВПН услуга заиста исправно функционише. Нажалост, нисам био у могућности да тестирам на пропадање ИПв6 јер мој ИСП то не предвиђа. Нису откривена ни цурења ДНС-а.

Моја провера ИП пропуштања приватне мреже

ИП адреса која ми је додељена од стране ВПН услуге је приватна адреса као што је приказано у наставку. То је оно што се може очекивати.

Моја провера ИП пропуштања приватне мреже

При покушају разабира приступачности торрента са ове ВПН услуге, иплеак потврђује да функционалност исправно ради откад је назначена ИП адреса ВПН сервера у Мађарској..

Моја провера ИП пропуштања приватне мреже

Међутим, имајте на уму да је бујица забрањена на већини европских сервера. Тестирали смо и потврдили тврдње провајдера да су бујице доступне на серверима у Русији и Малезији.

ВОД Сервицес

Моја приватна мрежа била је тестирана на УС Нетфлик сервису, као и на ББЦ иПлаиер сервису. При повезивању на ВПН сервер у САД-у за Нетфлик и у Великој Британији за ББКС иПлаиер, обе услуге су успешно функционисале..

Цене и планови

Моја приватна мрежа нуди три плана са две различите врсте претплате. Прва је претплата за једну земљу која дозвољава приступ ВПН серверима само једне земље коју одаберете, док друга, глобална претплата, омогућава приступ свим својим серверима у 44 земље широм света.

За претплату за једну земљу постоји месечни, тромесечни и годишњи план. Први је доступан за 4,97 фунти (6,98 долара) месечно, док годишњи план, најефикаснији од ове три, износи 3,97 фунти (5,57 долара) месечно.

Моје приватне мрежне цене

Опет, ови планови омогућавају приступ само једној држави по вашем избору, избор који морате да донесете у тренутку куповине и који се морате придржавати до обнављања или до надоградње на други план.

Слично томе, глобална претплата има исто трајање плана и по очекивано већим трошковима. Конкретно, једномесечни план доступан је за 8,97 фунти (12,59 УСД), док је годишњи план, опет најисплативији, 7,17 (10,06 УСД) месечно.

Моје приватне мрежне цене

Поред тога, Моја приватна мрежа нуди бесплатну ВПН услугу са ограниченим могућностима. Испод можете видети поређење функција представљених у бесплатном плану у поређењу с годишњим планом претплате за једну земљу.

Моје приватне мрежне цене

Ограничења бесплатног плана укључују максималну брзину од 1Мбпс, без избора државе и само једну везу по рачуну. За неке кориснике ово решење може бити тачно у зависности од апликације за коју се ВПН користи.

Мој приватни ВПН омогућава вам да три дана бесплатно испробате њихове услуге. Све што је потребно јесте да створите корисничко име и лозинку и наведете своју адресу е-поште. Нису потребне додатне информације или унос начина плаћања. Међутим, имајте на уму да након што одаберете и активирате опцију бесплатног пробног периода, није јасно да ли је заиста активирана. То је зато што вам је понуђен избор појединачне или глобалне претплате као што је приказано у наставку. Ако одаберете једну од ових опција и наставите поступак, на крају ће вас затражити плаћање.

Моја приватна мрежна претплата

Уместо да одаберете једну од горе наведених опција, кликните на Услуге опција у левој траци.

Мрежа моје приватне мреже

Једном када кликнете на њега, видјет ћете да је бесплатна проба стварно активирана и да нису потребне додатне радње.

Производи и услуге моје приватне мреже

Такође се нуди гаранција поврата новца до чак 90 дана од дана исплате! Ово је веома издашна и освежавајућа понуда у поређењу са многим другим ВПН провајдерима. Чак и ако искористите ову гаранцију након 90 дана, можда ћете и даље моћи да вратите свој новац, јер ће, према њиховим ФАК-ом, повраћаји таквих захтева „бити извршени по нашем нахођењу“.

Коначно, опције плаћања укључују практичност ПаиПал-а и БитПаи-а.

Начини плаћања моје приватне мреже

За оне који желе да плаћају што је могуће анонимније, имајте на уму да чак и ако не откријете личне податке ВПН провајдеру током трансакције, без обзира који начин плаћања користите, ВПН провајдер ће увек знати вашу стварну ИП адресу.

Приватност и сигурност

Ако желите да се претплатите на ВПН услугу, приватност ће вам дефинитивно пасти на памет. Овај одељак садржи правне информације, политике ВПН провајдера, питања приватности у вези са плаћањем, као и праћење веб локација.

Политике

Моја приватна мрежа укључује сва правила и одговорности везане за коришћење његових услуга у три документа: Услови и одредбе, Политика прихватљиве употребе и Политика приватности.

Прве две се односе на ваше одговорности корисника услуге, док треће описује начине на које компанија управља подацима које потенцијално може прикупити о вама. Прве две могу и треба да се прегледају, овде ћу усвојити неке важније ставке које су пронађене у трећем документу:

Према Мојој приватној мрежи, то:

 • Уопште не задржава и не чува никакве информације у вези са вашом Интернет активношћу, као што су евиденције заштитног зида.
 • Не задржава и не чува никакве податке о ширини појаса који користите.
 • Не задржава нити чува ниједан од ваших ДНС упита.

Да ли Моја приватна мрежа води евиденције?

Према политици приватности, време повезивања и прекида везе чува се само за потребе рачуна и администрације док се евиденција о промету уопште не бележи. Међутим, реалност је да се временске ознаке за везу које се чувају поред ИП адреса - па чак и само детаљи претплате - могу у коначници користити за монтирање е2е напада корелације времена. Ово би се могло искористити за откривање онога што сте учинили на мрежи, због чега многи радије користе ВПН који је нулта евиденција.

Моја приватна мрежа поседује механизам гаранције за канарисање ради даље заштите приватности својих корисника. За више информација о овоме, кликните овде. Међутим, постоје питања која се тичу легитимитета Варрант Цанариес (јер Велика Британија може наметнути наређења).

Политике пронађене у овим документима довољно су свеобухватне и јасне, користећи јасан и разумљив језик. За већину људи дневник повезивања вероватно неће проузроковати велике свађе, јер се напад е2е обично намеће само да би се ухватио прилично озбиљан злочинац. Међутим, за неке људе то може бити прекршај уговора.

Правна ситуација

Моја приватна мрежа има седиште у Хонг Конгу. Од 1997. године Хонг Конг је под кинеском контролом и познато је да Кина има неке од најстрожих закона који се тичу рада и употребе ВПН-а. Међутим, ХК ће задржати економску и демократску независност 50 година након што га је Велика Британија вратила Кини.

Из тог разлога, Хонг Конг има неке од најотворенијих закона о Интернету и ВПН-у. Не постоје закони о обавезном чувању података, тако да ВПН компаније имају законску слободу да обришу све записе или их уопште не снимају. Због тога је помало разочаравајуће што се моја приватна мрежа ВПН одлучује задржати их. За више информација о ВПН-овима у Хонг Конгу, погледајте овај повезани чланак о приватности.

Иако је седиште смештено у Хонг Конгу, његови ВПН сервери у другим земљама подлежу законима тих земаља. Из тог разлога, на пример, ВПН сервери у САД-у могу бити захтевани да воде евиденције и записе (ако им се уручи налог). За више информација о законима који се тичу ВПН-а и приватности на мрежи у различитим земљама, погледајте интелигенцију Фиве Еиес, Нине Еиес и 14 Еиес.

Процесор плаћања

Процесор плаћања који Моја приватна мрежа прихвата укључује ПаиПал, Гате2Схоп, Стрипе и БитПаи.

За оне који су заинтересовани за спречавање преваре, сигурност плаћања и заштиту купца, сви су ти процесори више него довољни да покрију све основе. Ипак, ако је ваш главни интерес анонимност, морате имати на уму да обрађиваче плаћања обавезују закони земаља у којима су основани. То значи да у неким земљама, попут Сједињених Држава, информације о купцима и трансакцијама морају бити доступне влади на захтев.

Према нашем истраживању, ПаиПал, Стрипе и БитПаи имају седиште у Сједињеним Државама, али, придружена компанија Гате2Схоп, СафеЦхарге, првобитно је била основана у Бугарској, што ће можда пружити мало више мира. Ако је ово изузетно важно питање за вас, пре него што донесете одлуку о процесору који ћете користити, обавезно прегледајте њихове политике приватности.

Праћење веб локација

Праћење извршено на веб локацији ВПН провајдера ни на који начин не угрожава интегритет приватности ваших ВПН сесија са тим провајдером. Ипак, свако обимно праћење веб локација компаније које обећа да ће се бринути о вашој приватности може се сматрати упитним.

Праћење је легитимно и разумљиво популарно, јер је то одличан начин за власнике да одмере популарност својих веб локација и разумеју како посетиоци комуницирају са њим. Међутим, праћење може бити врло инвазивно за посетиоце веб локација, посебно ако праћење не обављају директно власници веб локација, већ треће стране, као што је Фацебоок.

Из тог разлога смо користили Бадгер приватности да сазнамо колико пратилаца потенцијално прате ову страницу.

Праћење веб локација моје приватне мреже

Као што видите са горње слике, постоји седам потенцијалних пратилаца, укључујући Фацебоок, Гоогле и ДоублеЦлицк. С једне стране, ово је сасвим разумно јер се зна да на веб локацијама неких провајдера ВПН-а постоји двадесет или више потенцијалних трагача. С друге стране, имати треће стране које прате праћење некако није идеално.

Посетите моју приватну мрежу »

Шифровање

Када оцењујемо сигурност услуга ВПН провајдера, увек преиспитујемо њихову ОпенВПН конфигурацију. Имплементација ОпенВПН-а са Мојом приватном мрежом је врло сигурна. Моја приватна мрежа користи следећа подешавања:

АЕС-256-ЦБЦ и СХА-256 користе се за шифру канала података и хасх аутентификацију. Контролни канал се преговара сваки пут када се успостави веза, при чему су пожељни параметри постављени на импресивном АЕС-256 за шифру контролног канала и СХА-384 за његову аутентификацију. Коришћено је руковање РСА-4096, а тајност преноса омогућена је подразумевано са 1024 битним Диффие-Хеллманновим тастерима.

Вриједно је напоменути да је овдје цјелокупно постављање снажно и може се убројити међу најбоље конфигурације шифрирања и сигурносних поставки које су доступне на ВПН-овима који су прегледани на веб мјесту..

За детаљније техничке информације о ВПН безбедносним проблемима, погледајте шифру ВПН: Комплетан водич како бисте сазнали више.

Лакоћа коришћења

Током истраживања информација о Мојој приватној мрежи, открио сам да се веб локација у почетку чинила јасном и интуитивном. Али, како сам наставио навигацију, постало је мало тешко доћи до одређених одељка јер директне везе до њих нису биле доступне са главне странице.

Одељак назван „Тецхие Битс“ објашњава како функционише ВПН, које протоколе подржава и друге корисне информације за почетнике и напредне кориснике. Овај одељак нема дугме главног менија, али се налази само кроз један мали линк на главној страници, што је тешко пронаћи. Дизајнери су можда сматрали ове информације неважним за већину корисника, али ја се не слажем.

Такође нисам могао лако да нађем све информације које се тичу функција и услуга пружених уз сваку претплату. Међутим, био сам веома срећан кад сам открио да је База знања, која је у основи ФАК део, одговорила на скоро сва моја питања користећи уређај за претрагу. Мада, опет, овај најважнији одељак нема везу са главним менијем, већ је доступан само путем линка „фини испис“ на дну странице.

Поред тога, политика приватности се такође налази само на дну странице и веза се стварно прекида када се кликне са странице базе знања.

Веб локација моје приватне мрежеОдељак Подешавања, који је детаљно описао упутства за инсталацију клијента за сваку платформу, био је прилично добро написан и довољно комплетан, бар за инсталационе поступке које сам следио.

Иако има неких необичности у изгледу и неисправну везу коју сам управо нашао, детаљна и потпуна база знања и одељак Подешавања су откупне квалитете веб локације.

Подршка

Иако у овом арсеналу ВПН-а недостаје подршка 24/7, систем улазница за подршку је прилично адекватан. Поставио сам питање у вези овог система и добио сам потпун и детаљан одговор у року од мање од пет минута. Сада одобрено, ово је можда била случајна појава, ипак, након што сам неколико сати касније послао други захтев, одговор ми је одговорио истог дана.

Оно због чега нисам био задовољан био је мрежни систем одговора на карту, који изгледа није радио. Постоји текстно поље у којем сте позвани да одговорите: Служба за кориснике моје приватне мреже

Када га кликнете да започнете са уносом текста, он се деактивира и не можете унети ниједан текст:

Корисничка подршка моје приватне мреже

Морао сам да одговорим путем е-поште, који је подједнако ефикасан, али помало разочаравајуће. За запис сам користио Цхроме. При покушају да учиним исто помоћу Интернет Екплорера, наишао сам на исто понашање.

Подршка је била брза и поучна, али било је пропуста на веб локацији за подршку.

Процес

Процес пријаве био је врло једноставан и брз. Унео сам име, корисничко име, лозинку и адресу е-поште и изабрао сам глобални план претплате на месец дана. Платио сам преко ПаиПала и мој рачун је активиран. Имајте на уму да приликом пријаве на рачун на самој веб локацији морате користити своју адресу е-поште; док се приликом пријаве у услугу помоћу ВПН клијента треба користити корисничко име. Ово није потпуно разјашњено у поступку и може изазвати мало конфузије.

Инсталација

Упутства за инсталацију су прилагођена за сваку врсту инсталације коју можете изводити. Свака садржи детаљна упутства, корак по корак, а неке од страница о подешавању за Виндовс имају и корисне видео туторијале. Постављање за Мац ВПН апликацију је врло слично Виндовс клијенту, а на њиховој веб локацији постоји водич за постављање.

Моја приватна мрежна подешавања

За инсталацију сам користио Виндовс 7. За све Виндовс инсталације поступак је готово идентичан. Преузео сам датотеку и покренуо је да бих започео инсталацију.

Оно што је мало чудно је то што сте упућени да одаберете неке од параметара повезивања током инсталације. Досадно, морате одабрати које земље желите да се повежете на ову фазу. Ако сте купили претплату за једну земљу, у овој фази ћете морати да одаберете једну земљу и придржавате је се.

Моје приватно подешавање мреже

Ако сте одабрали глобалну претплату, као што сам и ја, можете да одаберете било који број земаља. У овој инсталацији сам изабрао све како бих своје могућности отворио. Ако одлучите да инсталирате само неке земље и касније желите додати више, мораћете да поново покренете инсталациони програм. Зато предлажем да их одаберете.

Други параметар који морате изабрати током инсталације је начин повезивања. Сада овај специфични клијент подржава само ОпенВПН, али од вас се тражи да одредите да ли ће се то применити помоћу ТЦП или УДП и који порт који желите да користите.

Моје приватно подешавање мреже

УДП испоручује нешто већу брзину везе, јер има мање надземних трошкова него ТЦП. Ако нисте сигурни које су предности сваког од њих или нема разлога да мењате бројеве протокола или порта, само задржите подразумеване.

Након тога започиње инсталација. Током инсталације додатни комад софтвера тражи дозволу за инсталирање. Ово је неопходно како би се омогућило да ОпенВПН исправно функционише са клијентом. Кликните на Инсталирај наставиће се.

Моја приватна мрежа инсталација

Након што кликнете Инсталирај Може проћи неколико минута пре него што се инсталација заврши. Након што је подешавање завршено и црвена икона ВПН клијента се појави у ладици, знаћете да је ваша инсталација завршена.

Моја приватна мрежа инсталација

Десктоп клијент

Клијент је релативно једноставан за употребу иако може бити помало незгодан у некој својој функцији. Десним кликом на црвену икону ВПН клијента, појави се мени са свим расположивим земљама на које се можете повезати. Одређене државе које се појављују у менију зависе од избора који сте направили током инсталације. Пошто сам изабрао све њих, мени је прилично дуг и помало тежак за навигацију.

Мој приватни мрежни клијент за радну површину

Можете се повезати са својом државом по избору помоћу горе приказаног менија. Када то учините, појавит ће се прозор који приказује детаљне радње које се изводе и стање ВПН-а. У овом примеру повезао сам се са ВПН сервером у Мађарској.

Моја приватна мрежна конфигурација

Једном када је ово завршено, црвена икона постаје зелена и бићете обавештени о својој ИП адреси и да је веза довршена.

Моја приватна мрежна конфигурација

Приметите да Моја приватна мрежа испоручује ИП адресу обрасца 10.Кс.Кс.Кс. Ово је познато као приватна ИП адреса према РФЦ 1918. Моја приватна мрежа пружа приватне ИП адресе за све њихове клијенте, што заузврат значи да се на ВПН серверу користи превођење мрежне адресе. Међутим, корисници би требали бити свјесни да за неке врсте активности које се обављају путем ВПН-а, као што је Воице овер ИП, то може довести до неких компликација.

Једном када сте повезани, можете проверити статус своје везе тако што ћете десним кликом на зелену ВПН икону изабрати активну везу, означену квачицом и изабрати Прикажи статус.

Моја приватна мрежна конфигурација

Резултирајући прозор приказује све претходне догађаје који су се одиграли као и тренутно стање везе:

Моје приватно подешавање мреже

Коначно, за оне који су паметни и разумеју шта се догађа испод хаубе, дата вам је могућност уређивања ОпенВПН конфигурационе датотеке за сваки сервер на који се повежете. Да бисте то учинили, кликните десним тастером миша на зелену ВПН икону, изаберите ВПН везу коју желите да измените и кликните на Едит Цонфиг.

Конфигурација моје приватне мреже

Ово отвара .опвн датотеку повезану са одређеним ВПН сервером. Ове датотеке се користе за чување детаљних поставки везе за ОпенВПН сесију.

Да бисте прегледали општа подешавања клијента, можете десним тастером миша кликнути на зелену икону ВПН, померити се по менију (ако мени прелази висину вашег екрана) и изабрати Подешавања…Конфигурација моје приватне мреже

Одавде можете прилагодити неке карактеристике клијента. У Генерал на картици, можете да промените језик, уз мноштво доступних опција, да изаберете да покренете клијента при покретању Виндовс-а, као и да конфигуришете неке поставке које имају везе са појављивањем, евидентирањем и искакањем информација..

Моја приватна мрежна подешавања

Тхе Напредно картица укључује додатне параметре, као што су локација конфигурацијских датотека и датотека дневника, као и одбројавање времена за процес повезивања.

Моја приватна мрежна подешавања

Тхе О томе картица садржи информације о клијенту, његовој верзији и информације о ауторским правима.

Моја приватна мрежна подешавања

До сада, све конфигурационе опције приказане горе укључују ССЛ ОпенВПН протокол шифрирања. ОпенВПН је пожељни начин повезивања јер ствара најбоље у шифрирању мреже и такође укључује додатне опције конфигурације које нису доступне код других подржаних метода.

За Виндовс ВПН уређаје подржани су ИКЕв2, Л2ТП и ППТП, чак и на први поглед, а након што сте провели неко време на претраживању на веб локацији, није очигледно како да подесите ове поставке. Након даљег укопавања у базу знања о веб локацији, конфигурација за ове протоколе се подржава само помоћу Виндовс ВПН клијента.

Да будем искрен, ВПН клијент и сви горе описани поступци за његово функционисање помало боли. Имајући искуства са ВПН-има и разумејући како они функционишу, успио сам релативно брзо да се пробијем, али није ми се баш допао. За почетнике и искусне кориснике - с обзиром на цену - овај ВПН клијент помало је шала. Барем је то ОпенВПН.

Остале платформе

Моја приватна мрежа пружа ВПН клијенте за радне површине Виндовс, Линук и Аппле, као и за иОС, Андроид и Киндле уређаје и ДД-ВРТ рутере. На сајту се не спомињу проширења ВПН прегледача, па претпостављам да тренутно нису доступна ./впн-цомпарисон/андроид-впнс/впн-цомппаре/андроид-впнс

Мобилне апликације

Мобилна апликација за Моју приватну мрежу коју сам тестирао била је верзија за Андроид, међутим, они имају и ВПН за кориснике иПхоне-а. Инсталација и тестови су изведени на Самсунг Галаки С8 + са Андроид 8.0.0.

Андроид ВПН апликација има оцену од 3,8 у Гоогле Плаи продавници, величине је око 20 МБ и преузета је и инсталирана прилично лако. Након отварања, од вас ће се тражити да унесете своје ВПН акредитиве.

Моја приватна мрежа за мобилне уређаје

Након уноса ваших акредитива, тапните на Пријавите се. Сљедећа представљена страница приказује вашу тренутну локацију, ИП адресу и велику икону која означава да сте тренутно искључени. Иако се апликација покреће, ВПН везе још увек нису успостављене.

Моја приватна мрежа за мобилне уређаје

Од вас се тражи да одаберете земљу из падајућег менија који се налази при дну. За разлику од десктоп клијента, све земље се аутоматски укључују.

Моја приватна мрежа за мобилне уређаје

Још једном сам изабрао Мађарску.

Моја приватна мрежа за мобилне уређаје

Затим сам додирнуо Повежи се дугме на дну. Појави се упозорење оперативног система који указује да апликација жели да створи ВПН.

Моја приватна мрежа Андроид апликација

Након што додирнете ОК, индикатор постаје жут, а затим зелени када се успешно повеже. Речено вам је локација на коју сте се повезали и ИП адреса ВПН сервера на који сте повезани, односно адреса коју услуге на Интернету виде као вашу адресу кад се повежете. Икона кључа такође се појављује на левој страни горње траке статуса што указује да сте повезани путем ВПН-а.

Моја приватна мрежа иПхоне апликација

Кликом на дугме менија у горњем левом делу можете видети детаље о свом налогу и опцијама које имате у вези са везом.

Моја приватна мрежа за мобилне уређаје

Под Подешавања Опција, добијате исте четири опције добијене током инсталације десктоп клијента. Овде имате прилику да их промените и након што се инсталација догодила.

Поставке моје приватне мреже за мобилне уређаје

Из употребе ове апликације чини се да је подржан само ОпенВПН. Ако желите да користите неку од других доступних опција шифровања, морате да користите матични Андроид ВПН клијент. Ово се потврђује поступним водичима на веб локацији за подешавање других протокола помоћу Андроид-а.

За разлику од десктоп клијента, и хтио бих нагласити ово, апликација за Андроид је много интуитивнија, омогућава вам да промијените своје одабире и опције након инсталације, те пружа врло брзо и поједностављено искуство.

Последње мисли

Овај преглед моје приватне мреже ВПН почео је с великом надом, пошто је много описа на сајту било охрабрујуће и изгледало је сјајно. Као ВПН, чини се да функционише сигурно и правилно, чак и ако је много спорији од осталих провајдера у његовом ценовном рангу. Ипак, лоша веб локација и незгодан Виндовс клијент, као и његова одлука да сачува евиденције веза, чине ме мање импресионираним овим провајдером..

Имајући то на уму, и појединачна локација и глобални планови претплате изгледају као губитак новца. Ако сте у реду с нелегантним и неспретним десктоп клијентом и повезујете се само с једном државом, онда је Моја приватна мрежа можда у реду. Али на тржишту постоје ВПН-ови који имају звона и звиждуке са преко 30 земаља за сличну цену. На крају, морате се запитати: зашто се претплатити на Мој приватни ВПН? Ја сигурно не бих.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me