Течни ВПН

 • Цене

  Фром $ 4,99
  / месец дана

 • Доступно на:


  • Виндовс

  • МацОС

  • иОС

  • Андроид

  • Линук

ПроПриваци.цом Резултат
8.5 од 10

Резиме

ЛикуидВПН је ВПН провајдер који послује од своје базе у САД-у од 2013. Покренуо га је инжењер за умрежавање назван Даве Цок. Господин Цок је и даље власник компаније и он води услугу на веома практичан начин. Дубина техничког знања г. Цока обезбеђује да ова компанија под вођством техничара пружа најбољу услугу доступну по повољној цени.

Куицк Статс

 • ПроПриваци.цом СпеедТест (просек)
  58 Мбпс
 • Земље
  11
 • Надлежност
  САД
 • Истовремене везе
  2

Карактеристике

Сви планови имају следеће карактеристике:

 • Сервери у 11 земаља
 • Власничка апликација за Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид
 • Апликација треће стране за иОС
 • Инсталација скрипте за рутере, сет-топ бок и Линук
 • Нема дневника активности
 • П2П је дозвољен
 • 1 Гбпс и 10 Гбпс сервера
 • Комбиновани прекидач и заштитни зид, позван "Течна брава"
 • ДНС систем и ИП заштита од цурења
 • Избор ОпенВПН-а, Протокола тунелирања нивоа 2 (Л2ТП), Протокола тунелирања од тачке до тачке (ППТП) и Сигурног протокола за тунелирање у утичницу (ССТП)
 • Тестови брзине сервера

Мрежа сервера компаније вероватно је највећа слаба тачка ове услуге. Има пуно сервера у САД-у, а такође и неких у Канади. Остале земље које нуде ЛикуидВПН сервере су Велика Британија, Холандија, Немачка, Шведска, Шпанија, Швајцарска, Чешка, Румунија и Сингапур.


Посетите ЛикуидВПН »

Брзина и перформансе

За тестове брзине повезао сам се са Њујорком у САД са Кариба, а да се ВПН није укључио. Затим сам тестирао везу на истој дестинацији, али са ЛикуидВПН сервером на Флориди, а затим и са ЛикуидВПН сервером у Нев Јерсеију који посредује у вези.

Такође сам тестирао везу са Лондоном у Великој Британији без ВПН-а, а затим са ЛикуидВПН УК сервером примењеним на линију.

У сваком случају тестирао сам везу пет пута, користећи веб локацију тестми.нет. Графикони показују највећу, најнижу и просечну брзину за сваки сервер и локацију. Погледајте наше објашњење потпуне пробе брзине за више детаља.

Течне ВПН брзине

ВПН је направио мала побољшања у брзини и за преузимање и за пренос. Међутим, ове варијације брзине нису биле толико велике и могле су само да буду изазване променљивим перформансама основних Интернет услуга.

Када маскирате ИП адресу рачунара помоћу ВПН-а, очекујете да вам стварна адреса никада неће бити откривена током везе. Ако та права адреса заиста постане видљива, ситуација се назива "ан" "ИП цурење."

ПроПриваци тестови за ИП пропуштања укључују услуге неколико веб локација. То су иплеак.нет, тест-ипв6.цом, ИПв6 пропуштања и доилеак.нет. Приступио сам свим тим серверима док сам имао ОпенВПН везу са Лондоном преко сервера ЛикуидВПН УК. Служба је прошла све могуће тестове. Мој провајдер Интернет услуга не укључује ИПв6 превод, тако да ти тестови нису били могући.

Цене и планови

ЛикуидВПН има базен од 2.168 ИП адреса. Најјефтинији од три плана цена ЛикуидВПН-а пружа приступ 564 њих. Концепт заједничких ИП адреса је да вам ВПН сервер додељује један када се пријавите. Та ИП адреса иде на све пакете података који сервер остављају крајњем одредишту. Адреса се уноси као адреса извора сваког пакета. Стога, када покушате да приступите услузи стриминга, вероват ће да се повезује са рачунаром у земљи на коју ИП адреса указује. Неће схватити да сте прави покретач захтева.

Цене течних ВПН-а

Број ИП адреса које су вам на располагању је важан јер многи механизми контроле приступа веб-у покушавају да зауставе ВПН саобраћај. Ако један од ових "проки системи за откривање" утврђује да је захтев који је примио дошао преко ВПН-а, забрањује ту ИП адресу. Стога, ако ВПН компанија има на располагању неколико ИП адреса и не обнавља их често, ускоро бисте могли да закључите да су услуге у које желите да се укључе закључале отприлике све доступне ИП адресе.

Једина друга варијабла између три плана цијене на ЛикуидВПН је број истовремених веза које вам омогућава. Софтвер ВПН можете преузети на колико год уређаја желите. Међутим, одређени број њих можете само у било ком тренутку повезати са ВПН услугом.

Ако откажете услугу у року од седам дана, добићете пуни поврат. Претплату за ЛикуидВПН можете платити кредитним картицама, ПаиПал-ом и Битцоин-ом.

Приватност и сигурност

Иако компанија наводи да је у реду с клијентима који користе услугу преузимања П2П-а, локација ЛикуидВПН није идеална за оне који желе бесплатно набавити материјал заштићен ауторским правима. Седиште компаније је у Мицхигану у САД-у. У САД не постоје закони о задржавању података који се односе на ВПН-ове. Међутим, познато је да су власници америчких ауторских права и државне безбедносне агенције наслоњени на америчке компаније са претњама судским поступцима како би их натерали да помогну у идентификовању активности појединих корисника.

ЛикуидВПН изјављује да не задржава евиденцију активности. Према изјави о политици приватности компаније, записи о трансакцијама бришу се из меморије чим се купац прекине са сервера. Како нема података о активностима који се воде у спису, нема тога што адвокат за ауторска права може натерати компанију да обелодани.

Шифровање

Корисници прилагођене апликације за Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид могу да одаберу преферирани ВПН протокол из интерфејса. Ово даје избор ОпенВПН, ССТП, ППТП и Л2ТП са заштитом Интернет протокола (ИПСец).

Купци који желе да користе ВПН на иОС уређају морају преузети стандардни ОпенВПН клијент, који је бесплатно доступан са веб локације организације која покреће ОпенВПН протокол. Ово је мало теже подесити и не даје вам могућност испробавања других протокола, као што је ССТП.

Сигурност кључне дистрибуције и успостављања сесије имплементације ОпенВПН-а су неке од најјачих у индустрији. Кључеви за шифровање АЕС шифре обнављају се сваких 30 минута.

Лакоћа коришћења

Веб локација ЛикуидВПН почиње дугом, помичном почетном страницом која садржи већину информација о продаји компаније. Горњи мени остаје видљив док се крећете. Изнад траке менија видећете изјаву која приказује вашу ИП адресу и "Контролна табла" дугме, које вас води до контролне табле клијентског подручја. Подручје клијента укључује приступ преузимању датотека и систем подршке.

Видећете и везу до канарице налога. Ово је систем који користи велики број ВПН-а како би обавјестили своје купце да ли је ВПН примио судске налоге у којима су тражене информације о корисничким активностима. Стандардни је услов судских налога да онима који их примају није дозвољено да публицирају постојање налога. Канарски систем налога издаје редовне изјаве да потјернице нису примљене. Ако недостаје стандардна изјава о периоду, читалац зна да је за компанијом за то време расписана потјерница.

Подршка муштеријама

Можете да оставите поруку тиму за подршку из апликације или на контролној табли у клијентском делу ЛикуидВПН веб локације.

У апликацији кликните на симбол зупчаника у горњем десном углу интерфејса и на падајућем менију изаберите ставку Подршка. Након што пошаљете поруку путем стандардног веб обрасца, ЛикуидВПН ће вас обавестити е-поштом да је карта за подршку подигнута. Тренутни статус вашег захтева можете погледати кликом на "Моје карте за подршку" на контролној табли.

Кад год добијете одговор од тима за подршку, он ће се појавити на овом екрану. Такође ћете добити е-пошту са поруком службе за помоћ у њој.

Софтвер

Пријавити се

Имате седам дана да испробате ВПН и даље вратите свој новац ако се предомислите. Да бисте то учинили, кликните на "Пријави се" дугме испод жељеног плана како бисте платили услугу. Представљаће вам могућност претплате на месец или годину дана. Добијате нижу цену месечно ако скинете годишњу претплату, али морате платити за целу годину унапред.

Овај уговор вас обавезује на понављање наплате, тако да ће вам се аутоматски поново наплатити на крају периода претплате - осим ако не пожурите и откажете споразум пре истека вашег тренутног плана. Након што се уплата очисти, ЛикуидВПН ће вас одвести у клијентску област веб локације. Обично се морате пријавити у ово подручје, али након што се пријавите, аутоматски ћете се пријавити. Одељак за преузимање наћи ћете на контролној табли. Ово је софтвер који морате инсталирати да би ВПН радио на вашем рачунару.

ЛикуидВПН Виндовс ВПН клијент

Када се апликација отвори, већ ће бити одабран сервер. Ово можда није нужно локација коју желите да користите. Локацију можете променити кликом на симбол маркера поред тренутне локације сервера.

Пребацивање ВПН протокола је врло једноставно уз ову апликацију. На екрану са пописом сервера изаберите други протокол. Не морате да се пријавите у апликацију док не изаберете сервер и не покушате да се повежете. Корисничко име и лозинка за апликацију нису исти као подаци за пријаву за подручје клијента на веб локацији. Акредитацијама за пријаву апликација можете приступити у подацима вашег корисничког налога на локацији ЛикуидВПН.

Пазите на текућу браву. Ово је веома корисна функција. Блокират ће интернетску везу вашег рачунара ако ВПН није укључен. Ако заборавите ову функцију, можете панично увидети да интернет не ради. Ако желите да користите Интернет без ВПН-а, мораћете да искључите Ликуид Лоцк.

Остале платформе

Апликација ЛикуидВПН доступна је за Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид. Корисници са иОС уређајима морају преузети апликацију треће стране, која се зове ОпенВПН ГУИ, и затим проћи кроз неке поступке за ручно подешавање да би у систем добили адресе свих ЛикуидВПН сервера. Ово није идеална ситуација. Такође ограничава ваш избор на само ОпенВПН, без опције СТТП или Л2ТП којима корисници ЛикуидВПН имају приступ. Скрипте су доступне на локацији ЛикуидВПН да би се ВПН инсталирао на рутере, сет-топ бок и Линук машине.

Последње мисли

Течни ВПН делује врло добро. Чак може да заобиђе проки системе за откривање Нетфлик-а. Међутим, корисници иОС уређаја не добијају у потпуности предности прилагођене апликације коју ЛикуидВПН пружа другим оперативним системима.

Мала послужитељска мрежа можда је један од фактора који вас спречава да се пријавите за услугу ЛикуидВПН. Ако желите да заобиђете регионална ограничења у стриминг сервисима, морате да се повежете преко ВПН сервера у истој земљи као и на циљну веб локацију. Као такав, ако желите да уђете у сервере у Јапану, Аустралији, Новом Зеланду, Индији или Јужној Африци, ЛикуидВПН вам неће бити од користи. Ако компанија има сервер у држави којој највише желите да приступите, тада ће вам ЛикуидВПН добро послужити.

Посетите ЛикуидВПН »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me