IPVanish


 • cijena

  Iz $ 4.12
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS

ProPrivacy.com Postići
8.3 od 10

Sažetak

IPVanish je VPN dobavljač sa sjedištem u SAD-u iz Orlanda na Floridi. To je uspostavljena VPN usluga koja je poznata po tome što pruža pouzdan i brz VPN iskustvo. IPVanish VPN posjeduje i kontrolira gotovo cijeli ako ga ima "Razina 1" mreža poslužitelja. To je prednost u pogledu performansi i privatnosti - jer znači da u njenu infrastrukturu nisu uključene nijedne treće strane. Općenito, smatramo IPVanish pouzdanim, vrijednosnim VPN-om, koji je dobar za deblokiranje velike količine geo-ograničenog sadržaja.

Brza statistika

 • zemlje
  60
 • Istovremene veze
  10
 • Nadležnost
  SAD
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  68.72 Mb

Video pregled

Odvojite minutu da pogledate naš IPVanish video pregled u kojem ćemo dolje detaljnije dotaknuti točke obrađene u nastavku:

Značajke

Torrenting
Ukupno poslužitelja 1140
zemlje 60
Istovremene veze 10
Podrška za usmjerivač
Prosljeđivanje luka
Odabir priključka
Goli metal ili virtualni poslužitelji Goli metal
Ruteri se podržavaju Većina DD WRT usmjerivača

IPVanish pruža sve napredne VPN značajke za koje biste očekivali da će dobiti vrhunsku VPN uslugu. To uključuje:

 • VPN za korisnike Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android i Amazon Fire
 • Dopušteno do 10 istodobnih veza
 • Korisničko sučelje koje se jednostavno koristi
 • Neograničena količina podataka i ograničenje propusnosti
 • Ubojiti prekidač
 • DNS zaštita od curenja
 • Šifriranje OpenVPN, L2TP i PPTP
 • Nulta pravila dnevnika
 • Poslužitelji u 60 zemalja
 • Skup s više od 40.000 IP adresa na 1000 poslužitelja>
 • P2P je dopušten
 • Web proxy SOCKS5
 • XOR zamagli poslužitelje
 • Prihvaća PayPal kao i kreditne kartice
 • Sedmodnevna garancija povrata novca
 • Deblokira Netflix US (ali ne i BBC iPlayer ili Amazon Prime)
 • Podijelite tuneliranje kako bi kupci ostali zaštićeni i dalje mogli koristiti Netflix, BBC iPlayer ili druge lokalne usluge

IPVanish ima više od 1000 poslužitelja koji se nalaze u 60 zemalja širom svijeta. Tvrtka je izuzetno jaka u Europi i SAD-u - ali ima poslužitelje na korisnim lokacijama poput Australije, Brazila, Japana, Azije i Južne Afrike.

IPVanish nema poslužitelje u Rusiji. Ako vam je potreban VPN za deblokiranje ruskih usluga (za deblokiranje VK u Ukrajini, na primjer) ili ako su vam potrebni ruski poslužitelji za privatnost - morat ćete potražiti drugdje. Kako bi bili pošteni u IPVanish-u, mnogi VPN-ovi odlučili su prestati pružati poslužitelje u Rusiji zbog novih zakona koji dovode u pitanje razinu privatnosti koja se može obećati na poslužiteljima unutar zemlje. Dakle, ovo je valjani propust.

SOCKS5 proxy

SOCKS5 je svestrani proxy koji radi s bilo kojom vrstom prometa. IPVanish jedan je od rijetkih VPN-a koji besplatno nudi SOCKS5 proxy kada se prijavite na VPN. IPVanish VPN također nudi brojne izvrsne vodiče za upotrebu SOCKS5 (na primjer, s Delugeom ili uTorrentom). Prednost SOCK5 proxyja je velika brzina, ali imajte na umu da ne pruža šifriranje poput VPN klijenta.

Brzina i performanse

Triput dnevno testiramo brzinu IPVanish veze pomoću jedinstvene znanstvene metode ispitivanja brzine utemeljene na poslužitelju. Za više informacija o funkcioniranju tih testova brzine pročitajte: VPN ispitivanje brzine izvedeno ispravno. Kao i uvijek, IPVanish trenutno ima odlične rezultate. To je jedna od najbržih VPN usluga na tržištu. Zbog toga je IPVanish tako dobar za podatkovno intenzivne zadatke kao što su strujanje u HD formatu, igre i torrent.

Kao što možete vidjeti na donjem grafikonu, posljednjih nekoliko mjeseci IPVanish se ugurao među neke od najboljih VPN-ova na svijetu - koji svi imaju iznadprosječne brzine veze. Prosječno 34 Mbps (na sva 4 poslužitelja koja testiramo) uistinu je izvanredan i znači da je IPVanish odličan za obavljanje podataka intenzivnih zadataka.

IPVanish brzine preuzimanja

Vrijeme pretraživanja DNS-a može usporiti proces dohvaćanja stranice s web poslužitelja. IPVanish se na ovom području vrlo dobro proveo. Prosječno vrijeme pretraživanja iznosi samo 0,41 sekunde - što ga čini jednim od najbržih VPN-a na tržištu u pogledu vremena pretraživanja!

Vrijeme traženja IPVanish DNS-a

IPVanish-ova vremena povezivanja svrstala su je u top rang VPN-ova. Vremena VPN veze ne mogu biti bolja od ovoga!

Vrijeme IPVanish VPN veze

Kao što vidite, IPVanish postiže izuzetno dobre rezultate u ovim testovima i jedno je od rijetkih VPN-ova za koje se može tvrditi da su među najbržim na svijetu..

Testovi propuštanja

Otkriveno je istjecanje IPv4?
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine
Otkriveno je istjecanje IPv6?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) 209,6
ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) 68,72

Priključio sam se na jedan od IPVanish londonskih VPN servera kako bih testirao nepropusnosti pomoću ipleak.net. Nisam otkrio curenje IP-a ili DNS-a. Moja IP adresa ispravno se pojavila u Londonu, kao i jedna DNS adresa. Propuštanja WebRTC-a izvršena u Chromeu također su se negativno pojavila na mom sustavu.

Moj davatelj internetskih usluga ne koristi IPv6 adrese pa nisam mogao testirati na IPv6 propuste.

Cijena

24 mjeseca

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% popusta

$ 4.12
na mjesec

12 mjeseci

$ 6,49
na mjesec

3 mjeseca

$ 7,20
na mjesec

1 mjesec

$ 8,00
na mjesec

IPVanish ima samo jedan plan usluga koji se može kupiti u tri različita razdoblja pretplate. Potrošači se nagrađuju za počinjenje u dužem vremenskom razdoblju. Pretplatnicima se omogućuje mogućnost mjesečne pretplate, tri mjeseca ili godišnje pretplate.

Pretplata na IPVanish ponavlja se. Ako ne otkažete VPN na kraju razdoblja pretplate - automatski će vam se ponovno naplatiti ista pretplatna pretplata.

Svi pretplatnici dobijaju sedmodnevno jamstvo povrata novca da se predomisle ako žele. To se čak odnosi i na jednomjesečnu pretplatu.

Potrošači mogu plaćati IPVanish na velik broj različitih načina, što je fenomenalno. Kreditne kartice i PayPal prihvaćene su kao i neke druge virtualne mogućnosti. No IPVanish ne prihvaća plaćanje bitcoin (ili bilo koje druge kripto valute).

Obrada plaćanja

Plaćanja kreditnom karticom u ime IPVanish-a obrađuje treći pokretač plaćanja Chase za većinu plaćanja. WorldPay koristi se za neke međunarodne vrste plaćanja. Plaćanja također obavljaju Paypal i Apple, ako kupujete koristeći ove opcije.

To su ugledni poslužitelji plaćanja. Nadalje, imati plaćanje kojim upravlja treća strana znači da se evidencija o uplatama i evidencija o pretplatama čuvaju jedni od drugih - što teoretski ima neke prednosti.

Jednostavnost korištenja

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Prilagođene IPVanish aplikacije dobro rade na svim glavnim operativnim sustavima. Nude VPN-ove za Mac i Windows korisnike, a podržavaju i mobilne s VPN aplikacijama za Android i iOS. Računala i mac OS verzije kasnije od izdanja 10 nemaju pristup PPTP-u (što je u stvari dobra vijest, jer je PPTP zastario i nesiguran).

Pored toga, vrijedno je napomenuti da iOS VPN aplikacija IPVanish radi na IKEv2 enkripciji, a ne OpenVPN. Međutim, svatko tko se želi povezati putem OpenVPN-a može to učiniti pomoću softvera OpenVPN Connect, jer IPVanish pruža .ovpn konfiguracijske datoteke na području člana.

Posebno mi se svidjela dostupnost prilagođena aplikacija Amazon Fire TV - ovo je zaista jedinstvena značajka koja je još uvijek rijetkost u VPN industriji. VPN možete instalirati i na bljeskalice i usmjerivače, a IPVanish ima vodiče za postavljanje koji će vam pomoći..

Također izvrsno: IPVanish je u svoju uslugu dodao zatamnjene poslužitelje XOR (za zaobilaženje vatrozida i prikrivanje VPN upotrebe). Svojim klijentima dodan je i split tunneling - kako bi kupci mogli ostati zaštićeni i dalje moći deblokirati američki Netflix ili gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije. IPVanish također može deblokirati Youtube videozapise koji su blokirani u vašoj regiji.

Služba za korisnike

Povrat novca zagarantovan
24-satna podrška
Live chat
Trajanje garancije povrata novca 7
Besplatno probno razdoblje Ne

Odjel za podršku IPVanish-a naviknut malo popustiti uslugu. Međutim, ovo je područje koje je IPVanish u posljednjih nekoliko godina uvelike poboljšao. Danas IPVanish pruža svojim članovima i nečlanovima 24/7 chat chat na svojoj web stranici. To znači da pitanja VPN-a za korisničku skrb možete postaviti u bilo koje doba dana!

Ipvan chat uživo

Ovo je zaista dragocjeno poboljšanje usluge, što naglašava da IPVanish jako ulaže u unapređenje i unapređenje usluge za svoje pretplatnike. Nekoliko puta sam testirao chat uživo i uvijek sam dobio odgovor odmah. 10/10.

Web stranica također nudi izvrsnu stranicu s FAQ-om.

U FAQ-u se može pretraživati ​​i sadrži upute za većinu problema. Ovo je sjajan resurs, koji je koristan i kao samostalna značajka i kao mjesto za podršku u chatu uživo kako bi poslao pretplatnike da ih prođu kroz rješavanje problema. Pristupite kategorijama podrške i korisnim vodičima za postavljanje tako da se pomaknete prema stranici Često postavljana pitanja.

Možda ćete htjeti pogledati Vodiče za postavljanje nakon što se pretplatite na uslugu, pogotovo ako namjeravate koristiti IPVanish rodnu aplikaciju Amazon Fire TV. Ili ako želite postaviti VPN za Kodi. Ima čak i vodiče za postavljanje OpenELEC-a, što znači da ga možete pokrenuti s Kodijem na Raspberry Pi, ako želite.

Ako ne možete pronaći rješenje problema, možete odabrati ispuniti kontakt obrazac i postaviti pitanje timu za podršku. To je dostupno putem veze na stranici s FAQ-om, kao i u podnožju stranice.

Na vaš upit dobit ćete odgovor putem e-maila. Odgovor na ovu poruku e-pošte stići će prilično brzo, jer je podrška 24 sata dnevno. Izvrsna usluga kupcima.

Privatnost i sigurnost

Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Zaštita od propuštanja WebRTC-a
Ubojiti prekidač
DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Da

IPVanish ima pouzdan softver koji je prepun naprednih sigurnosnih značajki. Neke od tih značajki osobito su korisne na mobilnim uređajima - poput značajke mrežnog bloka koja vas štiti od veza s nesigurnim otvorenim mrežama bez zahtjeva za zaporkom (koje hakeri ponekad postavljaju na javna mjesta). I koji se vaš uređaj mogao automatski povezati.

Pored toga, ima ubojni prekidač, zaštitu od propuštanja DNS-a, Xor prikriveni način rada (kodiranje), odabir vrata OpenVPN, automatsko povezivanje i pokretanje pri pokretanju. Doista cjelovit paket VPN značajki!

Protokoli šifriranja

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

IPVanish pruža tri različite vrste VPN protokola: OpenVPN, L2TP i PPTP. PPTP je zastarjeli protokol šifriranja koji se više ne smatra sigurnim i nikad se ne smije koristiti za privatnost. Od tri dostupna protokola, preporučujemo da se držite OpenVPN-a.

IPVanish implementira Open VPN pomoću AES šifre. IPVanish implementira AES s 256-bitnim ključem, što je najjača šifra koja se danas koristi za VPN šifriranje. Rukovanje, hash auth, RSA ključevi i Perfect Forward Secrecy također su važni dijelovi cjelokupnog standarda šifriranja. Dakle, i oni se moraju analizirati...

Najslabiji dio IPVanish 'OpenVPN enkripcije je stisak ruke HMAC SHA1. Međutim, ovaj ispunjava naše preporučene standarde za privatnost. Stoga se sve potrebne komponente protokola i na podatkovnim i na upravljačkim kanalima smatraju sigurnim. Doista dobra vijest.

Za zaključak: IPVanish je sjajno za sigurnost podataka sa stajališta šifriranja. Čak primjenjuje Perfect Forward Secrecy (DHE-2048).

Privatnost

Budući da je sa sjedištem u SAD-u, dovoljno je da neke ljude ukloni s IPVanish-a. To je zato što nije sa sjedištem u SAD-u "idealan" za bilo koju tvrtku koja pruža uslugu privatnosti. Zašto? Jer SAD je dom CIA-e i NSA-e - a također je dio sporazuma o nadzoru 5 Oči.

U SAD-u se tvrtkama mogu uručivati ​​i potjernice i naloga za izdavanje naloga, što znači da bi od njih moglo biti zatraženo da predaju podatke bez davanja u javnost javnosti (ovo je naredba o gag-u). To je daleko od idealnog. No, kako bi nadoknadio tu činjenicu, IPVanish provodi odličnu nulti zapisnik. To znači da, čak i da mu je uručen nalog, ne bi imao što predati vlastima.

Unatoč ovom naizgled vodonepropusnom rješenju, pitanje oko narudžbi za gagovanje i dalje je značajno. Zbog Snowdenove objave znamo koliko su invazivne SAD. Zbog toga je nacija teška za povjerenje u podatke građana. Međutim, istina je i da mnoge druge nacije također imaju slične naredbe o tajnosti - tako da ovo nije jedinstven problem za SAD.

Vjerujemo da će IPVanish većini ljudi pružiti više nego odgovarajuće razine privatnosti. Svatko kome je potrebna viša razina privatnosti vjerojatno bi se bolje držao Tor-a (a ne VPN-a).

Praćenje web stranica

Provjerio sam internetsku stranicu IPVanish koristeći Badger privatnosti da bih vidio koliko praćenja radi. Otkrio je 16 potencijalnih tragača, uključujući Google analitiku, spreedly, upsellit, hotjar i doubleclick. To nije ništa neobično i doista ne predstavlja nikakav rizik za samu VPN uslugu.

No, vrijedno je napomenuti da postoje VPN-ovi koji na svojoj web stranici imaju samo jedno praćenje, pa se 16 može smatrati velikim iznosom.

Završne misli

IPVanish jedna je od najboljih VPN usluga oko nje i cijene su joj vrlo prihvatljive. Dobivate izbor ogromnog broja lokacija poslužitelja i mnoštvo naprednih sigurnosnih značajki, poput prekidača za prebacivanje, zaštite od propuštanja DNS-a i blokiranja mreže (da nabrojimo nekoliko). IPVanish je stvorio vrhunsku aplikaciju koja je jednostavna za upotrebu i jednostavna za postavljanje. Za upotrebu IPVanish VPN-a nije vam potrebno nikakvo posebno tehničko znanje.

Šteta što je IPVanish odustao od borbe kako bi iPlayer ostao dostupan. Međutim, ako vam ovo nije osnovna skrb - IPVanish je vrhunski, munjevit VPN koji je izuzetno siguran. I to deblokira Netflix US, što je sjajno! Njegova usluga nudi izvanrednu privatnost za preuzimanje P2P, aplikacija za internetsku telefoniju, mrežno igranje i pristup web-lokacijama s ograničenim geološkim ograničenjima širom svijeta. Vrijedno je probne vožnje pomoću 7-dnevne garancije povrata novca!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me