иПредатор

 • Цене

  Фром $ 8,00
  / месец дана

 • Доступно на:


  • Виндовс

  • МацОС

  • иОС

  • Андроид

Нажалост, ИПреадатор више није у послу.

За листу алтернатива овом сервису, погледајте наших 5 најбољи ВПН-ови листа.

ПроПриваци.цом Резултат
8 од 10

Резиме

иПредатор је најистакнутији по чињеници да га је основао оснивач Пирате Баи-а Петер Сунде, и иако није званично повезан са злогласном БитТоррент веб локацију за индексирање, ужива с њом у тесној вези. Због ове везе имали смо велике наде за иПредатор и зато смо били мало разочарани кад смо сазнали да услуга има доста грубих ивица, да њена политика приватности није баш тако свеобухватна као што бисмо се надали, и да су брзине везе биле врло уже. Ипак, енкрипција која се користи је врхунска и нема евиденција употребе (што је најважније од нас што се тиче), тако да је услуга далеко од лошег. Само да има бољих.


Карактеристике

 • ОпенВПН
 • ППТП
 • 50 шведских сервера
 • Покреће властити ХТТП проки који се не пријави, ДНС сервер и Тор излазни чвор
 • П2П је подржан
 • Неограничено коришћење података
 • Нема записа о употреби

Брзина и перформансе

Помоћу наше широкопојасне мреже од 20 мегавата, поставили смо иПредатор кроз кораке. Наше брзине су у основи преполовљене када смо били повезани на њихове сервере, а брзине су биле од 7 до 11 Мбпс. Приметили смо велико смањење брзине приликом коришћења ВПН-а, мада се нешто од тога може приписати нашој географској удаљености од сервера само иПредатора у Шведској. Иако је и то узето у обзир, брзине су разочаравајуће.

Цене и планови

Цијене су врло једноставне и без глупости 8 УСД мјесечно, а можете их повећавати у корацима од 1, 3, 6 и 12 мјесеци. Међутим, цена се не мења са дугорочним плановима, тако да и даље плаћате 8 УСД месечно без обзира који план одаберете.

У понуди је 3 дана бесплатног пробног периода који ће вам пружити укус услуге, иако нигде тако великодушно, као што кажу, 30-дневно бесплатно пробно раздобље ЦиберГхоста, ипак је похвално. Нажалост да бисте активирали ову пробу, морате послати захтев или путем система улазница или е-поштом, што нас је оставило мало да се задржимо пре него што услугу можемо пружити.

Приватност и сигурност

Ово је подручје у којем смо очекивали да ће иПредатор постићи добар учинак, с обзиром на његову повезаност са Тхе Пирате Баиом, и углавном нисмо били разочарани. ОпенВПН шифровање је чврсто-ЦБЦ 256-битне АЕС сорте (као што га америчка влада користи за сигурну комуникацију) и користи СХА1 хасх аутентификацију, што је одлично.

Приватност је такође добра, мада је мало мања од правила „без евиденције о било чему“, коју тврди неколико ривалских провајдера (наравно, иПредатор би могао бити поштенији). Најважније је да се евиденције саобраћаја не чувају, мада се дневници веза чувају „за уклањање погрешака“. Они су шифровани и чувају се ван локације како би се осигурало да им може приступити само иПредатор.

Поред тога, ИД трансакције и е-поруке примљене од платних процесора чувају се мало више од 6 месеци, такође „ускладиштене на посебном систему унутар шифроване партиције“.

Иако нам се заиста свиђа идеја „уопште нема записника“, поступци приватности иПредатора изгледају прилично робусно и требало би да буду више него довољни за већину сврха. Како је иПредатор рекао ТоррентФреак, „Трудимо се да складиштимо најмање легалне количине било где. ИП адресе су шифроване и могу их дешифровати само особље које не подржава да би се осигурао правилан поступак. На пример, размотрити питања у којима полиција мало подмеће помоћно особље како би добила податке за пријаву злостављања. У базу података чувамо само оне податке које нам дају корисници приликом пријаве и ограничених заосталих плаћања. "

Последње запажање је да уска повезаност иПредатора са Тхе Пирате Баиом значи да, готово јединствено, можемо бити прилично апсолутно сигурни да то није „медени пут“ којим управљају владине власти.

Последње мисли

Захваљујући доброј политици евиденције веза без везе и великој енкрипцији можете учинити пуно горе од иПредатора, али врло одузетој природи услуге, чињеници да бисмо је више вољели да се уопште не води ниједна евиденција и врло разочаравајући резултати спеедтест.нет-а значе да такође мислимо да можете и ви пуно боље. Још су рани дани, а иПредатор се бори са нежељеном пажњом финансијских процесора, зато ћемо му понудити нашу подршку. Међутим, такође сматрамо да пре него што у потпуности можемо да препоручимо услугу, треба да дода неке атрактивније функције, укључујући додавање неких међународних сервера и побољшање брзине везе.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me