GOOSE VPN


 • cijena

  Iz $ 3,89
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • deblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Postići
8 od 10

Sažetak

GOOSE VPN je pružatelj VPN-a sa sjedištem u Nizozemskoj koji nudi neke privlačne značajke, kao što su neograničeno povezivanje uređaja i 24/7 korisnička podrška na engleskom i nizozemskom jeziku. Goose također nudi besplatnu probnu inačicu za uzorkovanje svojih usluga prije nego što ih počine. Pogledajmo detaljnije uslugu ...

Brza statistika

 • zemlje
  28
 • Nadležnost
  Nizozemska

Video pregled

Guski VPN pregled | ProPrivacy

Guski VPN pregled | ProPrivacy

Guski VPN pregled | ProPrivacy

Značajke

Torrenting
Ukupno poslužitelja 117
zemlje 28
Podrška za usmjerivač
Prosljeđivanje luka
Odabir priključka
Goli metal ili virtualni poslužitelji Kombinacija
Ruteri se podržavaju Asus RT-AC66U, Asus RT-N16 / RT-N18U / RT-AC68U / RT-AC87U / RT-AC3200, firmware TomatoUSB, Netgear (L2TP način), D-Link 600 (serija D-Link s podrškom za L2TP / PPtP) , Postavljanje GOOSE VPN putem OpenVPN protokola za DD-WRT usmjerivače

GOOSE VPN nudi neke primamljive značajke, uključujući:

 • 28 lokacija poslužitelja sa 63+ poslužitelja
 • Neograničene istodobne veze
 • IKEv2, OpenVPN, PPTP i L2TP / IPSec protokoli
 • Namjenski poslužitelji za P2P & strujanje medija
 • Jednostavno sučelje
 • Višejezično web mjesto i aplikacija
 • Podrška za chat uživo
 • Korisnička podrška na engleskom i nizozemskom jeziku

Značajke koje pruža GOOSE VPN definitivno su vrhunske razine, posebno s OpenVPN i IKEv2 protokolima. S 28 lokacija poslužitelja trebali biste imati malo problema bez pristupa stvarima kao što su blokirane web stranice i geo-ograničeni sadržaj.

Također je lijepo što Goose nudi višejezičnu web stranicu s korisničkom podrškom na engleskom i nizozemskom. Neograničene istovremene veze definitivno su još jedan plus, iako zabrana dijeljenja računa pomalo vraća.

Dodatak protiv ranjivosti

Guska nudi dodatak pri odjavi za dodatnih 0,80 do 1,00 USD mjesečno, ovisno o vašem odabiru pretplate. Dodatak nudi antivirusni softver, softver protiv zlonamjernog softvera i antifašing softver, kao i dodatnu zaštitu vatrozida. Za dolar više (ili čak manje) mjesečno, to izgleda kao dodatak koji bi neki ljudi željeli uključiti u svoju pretplatu.

Dodajte GOOSE VPN anti ranjivost

Brzina i performanse

Prilikom odabira VPN usluge, važno je uzeti u obzir sve čimbenike. Kao takav, vrlo važan faktor koji treba uzeti u obzir je performanse brzine poslužitelja slične VPN i / ili bilo kakve curenja. Srećom, performanse su također nešto što temeljito istražujemo na ProPrivacy.com kako bismo vam uštedjeli vrijeme. Stoga, zavirimo u brzinu GOOSE VPN-a i propustite performanse ...

Ubrzati & Propuštanje

Unatoč tome što ProPrivacy.com koristi novi sustav za testiranje brzine u nedavnim VPN pregledima, GOOSE VPN, nažalost, ne ispunjava uvjete jer ne pruža .ovpn datoteke na svojoj web stranici. Što se tiče Gooseovih brzina, koristio sam našu staru metodu ispitivanja brzine - koja je još uvijek prilično točna - kako bih vam pružio nekoliko primjera.

GOOSE VPN brzine preuzimanja

Kao što možete vidjeti iz testova brzine za preuzimanje, brzina interneta znatno se smanjila nakon povezivanja s Gooseom. S druge strane, testovi brzine prijenosa bili su prilično stabilni. Preporučio bih testiranje različitih poslužitelja da biste pronašli najbolju moguću brzinu. Međutim, sveukupno ovo je bilo slabiji učinak u kritičnom području.

GOOSE VPN brzine prijenosa

Testovi propuštanja

Otkriveno je istjecanje IPv4?
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine
Otkriveno je istjecanje IPv6?

Drago mi je što mogu prijaviti da GOOSE VPN nema curenja! Web stranice koje sam koristio - ipleak.net i doileak.com - uspješno su prijavili IP adresu i DNS poslužitelje koji korespondiraju s VPN serverom koji sam koristio.

GOOSE VPN test propuštanja

Cijena

1 mjesec

$ 3,89
na mjesec

12 mjeseci

$ 12,99
na mjesec

GOOSE VPN nudi pakete i za razdoblje od 1 mjeseca i za razdoblje od 1 godine. Jednogodišnja opcija je definitivno povoljniji izbor, koja se naplaćuje 59,88 USD godišnje. Jednomjesečna opcija nudi se u dva plana: neograničeni podaci i 50 GB podataka. Naravno, plan od 50 GB jeftiniji je - ali istina je i da dobijete ono što platite.

GOOSE VPN cijene

Goose nudi besplatnu probnu verziju od 30 dana, što je savršeno ako ste skeptičan korisnik koji radije prvo uzima uzorke i kupuje kasnije. Uz to, Goose još uvijek zahtijeva da unesete svoje podatke o plaćanju prije nego što budete mogli koristiti besplatnu probnu verziju. Ne brinite se - ako ne volite VPN uslugu, možete otkazati u bilo kojem trenutku i neće vam biti naplaćen..

GOOSE VPN nudi sljedeće mogućnosti plaćanja:

 • Glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard, itd.)
 • PayPal
 • MINT (sustav pretplatničkih kartica) - samo godišnje pretplate
 • idealan

Goose nudi nekoliko drugih načina plaćanja, ali malo ih je teško locirati. U prošlosti su podržavali Bitcoin plaćanja za godišnje pretplate. Čini se da je ovaj način plaćanja izvučen iz opcija. Vaš najbolji izbor za anonimnost u ovom slučaju je MINT. Iako nije ni blizu toliko anonimnom kao što je plaćanje kriptovalutama (pa čak ni plaćanja kripto valute nisu nužno anonimna).

Računi su za jednokratnu upotrebu, ali možete ostvariti popust kad pozovete svoje prijatelje (i obrnuto).

Jednostavnost korištenja

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Web stranica

GOOSE VPN početna stranica

Web stranica GOOSE VPN vizualno je atraktivna i dobro sastavljena većim dijelom. Početna stranica dijeli dijelove informacija o samom VPN-u, a onda se, naravno, može pohvaliti svakodnevnim stvarima za koje se VPN može koristiti (ostati siguran na mreži, pristup blokiranom sadržaju itd.) Izbornik nudi veze na relevantne stranice poput preuzimanja i cijene / planovi. Pri dnu stranice nude se relevantnije poveznice na stvari poput korisničke podrške, zajednice, bloga i često postavljanih pitanja.

Imam jednu prigovor na web stranicu GOOSE VPN: bilo bi lijepo kad bi ponudili stranicu posvećenu značajkama VPN-a. Unatoč tome što je stranica „Krenite na obilazak“, ovo je inačica, i dalje mi je previše nejasno. Kako je rečeno, web stranica i dalje nudi korisne informacije svojim posjetiteljima.

Korištenje GOOSE VPN-a

Postavljanje GOOSE VPN-a je jednostavno - preuzimate klijenta prikladnog za vaš uređaj, slijedite upute za instalaciju i klonite se! Spremni ste za upotrebu Goosea! Sljedeće upute za Windows OS GOOSE VPN klijente:

 1. Dođite do stranice za preuzimanje na web mjestu Goose
 2. Odaberi Preuzmite softver
 3. Odvest će vas na stranicu s uputama
 4. Slijedite ove upute
 5. Nakon dovršetka instalacije pokrenut će se GOOSE VPN
 6. Pojavit će se zaslon za prijavu
 7. Unesite svoje podatke za prijavu
 8. Pojavit će se sučelje klijenta
 9. Klikni na OFF prebacite da ga uključite
 10. Bit ćete povezani s preporučenim poslužiteljem
 11. Da biste promijenili svoj poslužitelj, odaberite padajući izbornik poslužitelja
 12. Da biste promijenili svoj protokol, odaberite opcija protokola u donjem lijevom kutu
 13. krpelj OpenVPN (ili odabrani protokol)
 14. Da biste pogledali postavke veze, odaberite Veza kartica
 15. Omogućite svoje ubojiti prekidač, Odaberi automatsko povezivanje, ili onemogućiti popis pametnih poslužitelja
 16. Spreman si!

Ostale platforme

GOOSE VPN dostupne platforme

GOOSE VPN klijent dostupan je za: Windows OS, Mac OS, iOS, Android i razne usmjerivače. Osim klijenta, možete postaviti ručnu konfiguraciju na raznim drugim platformama kao što su Linux, Synology OS, ChromeOS i Raspberry Pi 3. Važno je napomenuti da Goose VPN za Mac koristi IKEV2 umjesto openVPN. Pojedinosti potražite na web stranici davatelja usluga.

Mobilne aplikacije

Aplikacije za iPhone VPN i Android VPN vizualno su i mehanički slične klijentu sustava Windows OS. Postavljanje VPN-a je identično kao i odabir poslužitelja i pristup drugim postavkama.

GOOSE VPN mobilna aplikacija

Da biste nabavili mobilnu aplikaciju GOOSE VPN, jednostavno:

 1. Registrirajte se na GOOSE VPN
 2. Idite u svoj App Store ili Google Play Store
 3. Potražite aplikaciju GOOSE VPN
 4. Preuzmite i instalirajte
 5. Odaberi dopustiti kad se to zatraži s VPN konfiguracijom
 6. Otvorite aplikaciju i povežite se s poslužiteljem!

Proširenja za preglednike

Proširenje preglednika Google Chrome GOOSE VPN također je vizualno i mehanički slično sličnom Windows VPN klijentu (i mobilnim aplikacijama). Sve što trebate učiniti je otići u Google Chrome trgovinu, upisati GOOSE VPN i instalirati proširenje.

Proširenje preglednika GOOSE VPN

Služba za korisnike

Povrat novca zagarantovan
24-satna podrška
Live chat
Trajanje garancije povrata novca 30
Besplatno probno razdoblje Da - 30 dana

Korisnička podrška koju nudi GOOSE VPN izvrsna je. Podrška za chat uživo je brza, a predstavnici su informativnog karaktera. I dok je pronalazak opcije korisničke podrške na ulaznicama izazov, ako Google "GOOSE VPN korisnička podrška", pojavit će se zasebna stranica za podršku koja vam omogućuje slanje ulaznice.

GOOSE VPN kontaktirajte nas stranicu

Ako odlučite koristiti njihov sustav za podršku na ulaznicama umjesto njihove podrške uživo, rado ćete čuti da je vrijeme reakcije ulaznica također brzo. Odgovor je stigao na moje pitanje u roku od 8 sati. Sve u svemu, Goose ima izvrsnu korisničku uslugu.

Privatnost i sigurnost

Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Zaštita od propuštanja WebRTC-a
Ubojiti prekidač
DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Ne

GooseVPN se naplaćuje kao VPN usluga bez evidentiranja. Ne bilježi IP adrese prilikom prijave na svoj račun, već registrira IP adrese korisnika samo jednom prilikom prijave. To znači da se aktivnost računa može pratiti na IP adresi. Također bilježi propusnost.

Pravna situacija GooseVPN-a

Guska je sa sjedištem u Nizozemskoj, koja bi se obično smatrala državom s prilično dobrim politikama privatnosti. Na primjer, internetska cenzura u Nizozemskoj uglavnom ne postoji. To zahvaljuju svojoj kući zastupnika, koji su uporno govorili protiv filtriranja / cenzure mrežnih materijala. Kako se navodi, i Nizozemska se još uvijek bori s mjerama protiv piraterije.

Unatoč tome, Nizozemska se smatra mjestom koje je vrlo dobro za privatnost, zbog čega mnoge tvrtke za zaštitu privatnosti tamo imaju svoje središnje baze podataka. Kao takav GOOSE može se smatrati da se VPN nalazi na fantastičnom mjestu: posebno uzimajući u obzir politiku ništice.

Procesor plaćanja

Na pitanje o Googleovom platnom procesoru odgovorio je predstavnik tvrtke,

"Ne možemo otkriti ime tvrtke, ali možemo reći da je to pružatelj plaćanja koji velike kompanije poput Uber, AirBnB i Dropbox koriste." Ovaj nedostatak transparentnosti je besmislen i zanosan, u svijetu usluga privatnosti transparentnost je od presudne važnosti. Jedna crna oznaka.

Praćenje web mjesta

GOOSE VPN praćenje web mjesta

Ovaj sjajni alat nazvan Privacy Badger može vam pomoći informirati vas o tragačima na web stranicama koje posjetite. Ovo je posebno korisno za VPN web mjesta jer vjerovatno ne želite odabrati VPN koji vas prati na milijun različitih načina. Nažalost, čini se da Goose vrši dosta praćenja putem Googleovih usluga - što nije neuobičajeno za web mjesto, ali još uvijek nije idealno.

Ako želite poduzeti mjere kako biste spriječili da vas web stranice prate, to možete lako učiniti!

Posjetite GooseVPN »

Protokoli šifriranja

IKEv2
OpenVPN
PPTP
SSTP
L2TP / IPsec

Goose pruža izvrsnu OpenVPN enkripciju s AES-256 šifrom i HMAC Sha1 provjerom autentičnosti za kontrolne i podatkovne kanale, RSA-2048 rukovanje i DHE-2048 naprijed tajnost. Uz 256-bitni ključ, Goose implementira vojnu enkripciju koja se ne može iskoristiti - i dok su RSA-4098-bitni ključevi preferirani za najveću sigurnost, RSA-2048 je također dobar. Prekidač za zaustavljanje također je dostupan Windows korisnicima.

Za više informacija o VPN šifriranju posjetite naš vodič za šifriranje VPN-a.

Završne misli

GOOSE VPN svakako vrijedi isprobati - a uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje, zašto ne? Oni nude izvrsnu enkripciju, korisničko sučelje, namjenske P2P poslužitelje i strogu politiku bez zapisa. Uz to, uz GooseVPN možete povezati doslovno onoliko uređaja koliko želite! Što se tiče nedostataka GOOSE VPN-a, praćenje web stranica je lako spriječiti, a podrška za chat uživo neće biti štetna ako nastave podržavati sustav za podršku putem karata.

Jedini pravi nedostatak Goosea jesu problemi s Netflixovom knjižnicom u Velikoj Britaniji. Osim toga, ovaj VPN vrijedi razmotriti, posebno zbog izdašnog besplatnog VPN pokusa i pristupačnih cijena. Isprobajte Goose danas!

Posjetite GooseVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me